-
δηλαδη αν πας στη κεντρικη αντιπροσωπια θα σου πουν οτι θα κανει 8-9 μηνες?
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Θεωρώ σίγουρο ότι κάποιοι θα ισχυριστούν τώρα ότι πρόκειται για ασήμαντη έρευνα που ωχριά μπροστά στο μέγεθος του Euroncap...ίσως να έχουν δίκιο εύχομαι να μην το διαπιστώσει ο αυχένας τους...
σίγουρα όμως θα το διαπιστώσουν τα πόδια τους.
ή πρέπει να φτάσουν τα πόδια στο κεφάλι για να προστατευτούν?
βρε spyros τι λες? το οτι είναι καλό στη προστασία του αυχένα (καλύτερο απο πολλά άλλα) αντισταθμίζει τη σχετική αδυναμία του αλλού?
μην το πάρεις στραβά αλλά το σκεπτικό σου είναι λίγο λεμονάδα=λε+1δεν έχεις παρακολουθήσει τι έχει ειπωθεί παλαιότερα για την ασφάλεια του σιβικ στο συγκεκριμένο τοπικ γιαυτό δεν ερμηνεύεις σωστά τα γραφόμενα μου...έβγαζαν το αυτοκίνητο επικίνδυνο λόγω της μετατόπισης 18μμ του πεντάλ του γκαζιού. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που πήρε 4 αστέρια. Εγώ επισήμανα ότι ο αυχένας είναι πιο ευαίσθητος από τα πόδια ενώ οι ζημιές σε εκείνον συχνά είναι ανεπανόρθωτες. Αν αυτό σου μοιάζει λεμονάδα τότε τι να πω...στην υγειά μας (δεν ισοπεδώνω το euroncap...απλά παραθέτω μια νεώτερη έρευνα με ότι αυτό σημαίνει...)
Προς Κων/νο. Πράγματι έχεις δίκιο ότι η αναμονή πλέον φτάνει τους 7 μήνες. Μπροστά μου το είπε ο ντήλερ σε πελάτη ο οποίος παράγγειλε τέλη Δεκέμβρη και παραλαμβάνει Ιούλιο... Τα δικά μας θα τα έχουμε μάλλον αρχές Φλεβάρη...Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Θα ξέρω περισσότερα μέσα στην επόμενη εβδομάδα και θα σας ενημερώσω σχετικά
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δηλαδη αν πας στη κεντρικη αντιπροσωπια θα σου πουν οτι θα κανει 8-9 μηνες?Η κεντρική αντιπροσωπεία δεν είναι ντηλερ? ουσιαστικά?
Αντιπροσωπεία είναι τα γραφεία όπως είναι σε κάθε εταιρία (όλες γραφεία έχουν) Η έκθεση είναι ντηλερ και είναι υπεύθυνος για τα λέγόμενα του
Στο σκεπτικό μου όμως γενικά συμφωνείς?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Η κεντρική αντιπροσωπεία δεν είναι ντηλερ? ουσιαστικά?
Αντιπροσωπεία είναι τα γραφεία όπως είναι σε κάθε εταιρία (όλες γραφεία έχουν) Η έκθεση είναι ντηλερ και είναι υπεύθυνος για τα λέγόμενα του
δεν μου απαντησες!
υπαρχει τελικα καποιος να σου πει την αληθεια? Ποιος ειναι αυτος?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν μου απαντησες!
H Γενική αυτοκινήτων
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν μου απαντησες!
H Γενική αυτοκινήτων
και αυτη δεν φερει καμια ευθυνη που οι dealers ψευδονται στους πελατες?
εαν παρω δλδ εγω τηλεφωνο τωρα στην Γενική αυτοκινήτων θα μου πουν για 8-9 μηνες?
-
εγώ παίδες νομίζω ότι δεν ψεύδονται απλά δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι την αλήθεια...ο δικός μου θα μου την έλεγε αν ήξερε.απλά υποθέσεις κάνει
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ παίδες νομίζω ότι δεν ψεύδονται απλά δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι την αλήθεια...ο δικός μου θα μου την έλεγε αν ήξερε.απλά υποθέσεις κάνειη κοτα εκανε το αυγο ή το αναποδο?
ακομη και αν δεχθω οτι δεν ξερουν (που οφειλουν να ξερουν και επισης εχουν στοιχεια και εμπειρια απο προηγουμενες πωλησεις τους), ειναι αλλο πραγμα να πεις στο πελατη:
- δεν εχω ιδεα ποτε θα ερθει
ή - θα ερθει σε 5-6 μηνες (και να ερθει τελικα σε 8-9)
ή - με βαση τις προηγουμενες παραδοσεις μου και με πληροφορηση απο τους αλλους ντιλερς, θα κανει Χ μηνες.
Σπυρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ξερουν.
Ενα απλο τηλεφωνημα στα κεντρικα ειναι... για να μην πω οτι το βλεπουν και online. - δεν εχω ιδεα ποτε θα ερθει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εγώ παίδες νομίζω ότι δεν ψεύδονται απλά δεν γνωρίζουν και οι ίδιοι την αλήθεια...ο δικός μου θα μου την έλεγε αν ήξερε.απλά υποθέσεις κάνει
η κοτα εκανε το αυγο ή το αναποδο?
ακομη και αν δεχθω οτι δεν ξερουν (που οφειλουν να ξερουν και επισης εχουν στοιχεια και εμπειρια απο προηγουμενες πωλησεις τους), ειναι αλλο πραγμα να πεις στο πελατη:
ή - θα ερθει σε 5-6 μηνες (και να ερθει τελικα σε 8-9)
ή - με βαση τις προηγουμενες παραδοσεις μου και με πληροφορηση απο τους αλλους ντιλερς, θα κανει Χ μηνες.
Σπυρο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μην ξερουν.
Ενα απλο τηλεφωνημα στα κεντρικα ειναι... για να μην πω οτι το βλεπουν και online.Σπύρο επειδή έχω μπει σε σκέψεις τελευταία σκοπεύω να πάρω τον αριθμό πλαισίου του οχήματος μου (αυτόν λογικά θα τον έχουν) και θα ον δώσω σε ένα γνωστό στο τελωνείο να μάθει πότε εκτελωνίζεται...εκεί πραγματικά θα επιβεβαιώσω τι γίνεται. Σε μένα ως τώρα ακολουθούσε την 3 επιλογή από όσα έγραψες.
-
Υπάρχει ένα ποστ από φίλο στην Κόρινθο που έκανε παραγγελία τον 11 !!!!! και το έχει παραλάβει??????? αν αληθεύει αυτό τότε η επαρχία είναι σε καλύτερη μοίρα????
Εγώ το παρήγγειλα αρχές Δεκεμβρίου 4D ES και είπε παραλαβή τέλος Φλεβάρη ίδομενννν -
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Υπάρχει ένα ποστ από φίλο στην Κόρινθο που έκανε παραγγελία τον 11 !!!!! και το έχει παραλάβει??????? αν αληθεύει αυτό τότε η επαρχία είναι σε καλύτερη μοίρα????
Εγώ το παρήγγειλα αρχές Δεκεμβρίου 4D ES και είπε παραλαβή τέλος Φλεβάρη ίδομενννντο συζητήσαμε αυτό
Ο Επιχειρηματίας ντηλερ κάνει ψευτικές παραγγελίες με το ονομα Καραμανλής Κων/νος . Οταν έρθει το αμάξι και δεν έχει πρόχειρο πελάτη σου λέει.... εχω ένα μαύρο το θες... και εσύ λες ΝΑΙ και το παίρνεις άμεσα. Αυτη η περίπτωση παίζει.
Το αλλο που παίζει είναι η ακύρωση
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το συζητήσαμε αυτό
Ο Επιχειρηματίας ντηλερ κάνει ψευτικές παραγγελίες με το ονομα Καραμανλής Κων/νος . Οταν έρθει το αμάξι και δεν έχει πρόχειρο πελάτη σου λέει.... εχω ένα μαύρο το θες... και εσύ λες ΝΑΙ και το παίρνεις άμεσα. Αυτη η περίπτωση παίζει.
Αν ήταν Μητσότ θα βούλιαζε το πλοίο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν μου απαντησες!
H Γενική αυτοκινήτων
εαν παρω δλδ εγω τηλεφωνο τωρα στην Γενική αυτοκινήτων θα μου πουν για 8-9 μηνες?
φέρει φυσικά, αν της το πει κάποιος και αποδείξει πρόθεση...
πρόσεχε όμως τους τελευταίους μήνες μου είπε ένας ντήλερ που είναι φίλος μου ότι ήρθαν λιγότερα από όσα είχαν παραγγείλει οπότε το σύστημα μπορεί να φουσκωσε προς την αναμονή. Αν στην επόμενη φουρνιά έρθουν περισσότερα θα έρθει στα ίσα του -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
το συζητήσαμε αυτό
Αν ήταν Μητσότ θα βούλιαζε το πλοίο
στην περίπτωση αυτή η ζημιά ξεκινά από το εργοστάσιο...μην πω από την προμήθεια
-
Eμένα φανταστείτε ότι στην αρχή μου είχαν πει...
Σαρακάκης : 5 μήνες αλλά σύμφωνα με όσα έχουν έρθει θα κάνει 3-3,5 μήνες, εμείς λέμε 5 μήνες για να μην εκτεθούμε!!!!
Τελικά όχι μόνο δεν έκανε 3-3,5 μήνες.... αλλά πέρασαν και οι 5 μήνες και βαίνουμε για 6-7-8 και ένας θεός ξέρει πόσους ακόμα.
-
Θα παραθέσω κάποια στοιχεία για να βοηθήσω στη συζήτηση περι διαθεσιμότητας Civic :
Civic 5DR
Αυτοκίνητο (κόκκινο χρώμα) παραγγελία τέλη 5ου παραδόθηκε τέλη 12ου
Αυτοκίνητο (μαύρο χρώμα ) παραγγελία αρχές 6ου παραδόθηκε τέλη 12ου
Αυτοκίνητο (1400κ.εκ.) παραγγελία μέσα 7ου παραδόθηκε τέλη 12ου
Αυτοκίνητο (μαύρο χρώμα ) παραγγελία τέλη 6ου αναμένεται τέλη 1ου 2007
Παρατηρείται λοιπόν μια αναμονή 5 με 7 μήνες...Αν κάποιος παραγγείλει τώρα δίδεται εκκρεμής παράδοση με βάσιμες όμως ελπίδες οτι η αναμονή θα είναι μικρότερη από την παραπάνω...
**Civic 4DR **
Ενώ παραγγελία από αρχές 7ου παραδίδεται τώρα, παραγγελίες Νοεμβρίου φτάνουν μέσα Γενάρη ! Αν κάποιος παραγγείλει τώρα υπάρχουν αυτοκίνητα που έρχονται τέλη Γενάρη...τουτέστιν η κατάσταση ομαλοποιείται με ελπίδες να υπάρχει και επαρκης ποσότητα ετοιμοπαραδοτων σε λίγο καιρό[/u] -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
δεν μου απαντησες!
H Γενική αυτοκινήτων
φέρει φυσικά, αν της το πει κάποιος και αποδείξει πρόθεση...
πρόσεχε όμως τους τελευταίους μήνες μου είπε ένας ντήλερ που είναι φίλος μου ότι ήρθαν λιγότερα από όσα είχαν παραγγείλει οπότε το σύστημα μπορεί να φουσκωσε προς την αναμονή. Αν στην επόμενη φουρνιά έρθουν περισσότερα θα έρθει στα ίσα τουφιλε, τα μισα απαντας απο οσα ρωταω
το να ριξουμε το φταιξιμο τους ντιλερς ειναι μια ωραια και ευκολη λυση.
-
Μια ερώτηση ..όσοι παραλάβουμε στο 07 τα Honda θα πάρουμε την έκδοση του 07 ή του 06?
Βλέπω σε σίτε τις νέες εκδόσεις και τις μικρο αλλαγές ... :hmmm: :hmmm: -
Τις μικροαλλαγές όλο τις αναφέρουμε και τελικά δεν ξέρουμε όλοι τι είναι. Δεν κάνετε ένα copy αυτοί που τις ξέρετε να ζηλέψουμε οι της πρώτης παρτίδας?
-
Ο χρήστης filipp έγραψε:
Μια ερώτηση ..όσοι παραλάβουμε στο 07 τα Honda θα πάρουμε την έκδοση του 07 ή του 06?
Βλέπω σε σίτε τις νέες εκδόσεις και τις μικρο αλλαγές ...Δώσε μας το link του συγκεκριμένου site που κοιτάς... να δούμε για τι αλλαγές μιλάς...
Πάντως να ξέρετε ότι αν πάρετε το αμάξι όταν θα έχει πλέον εχτρά στην ίδια τιμή... είναι υποχρεωμένοι να τα βάλουν. Εκτός και αν δεν μπαίνουν... όπου σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να απαιτήσετε ανάλογης αξίας δώρα.
Ηonda Civic 2005