-
καλα επισης ο κοκ λεει οτι πρεπει να παρκαρουμε 15μ απο καθε διασταυρωση, 20μ απο καθε φαναρι και 5μ απο καθε κρουνο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
καλα επισης ο κοκ λεει οτι πρεπει να παρκαρουμε 15μ απο καθε διασταυρωση, 20μ απο καθε φαναρι και 5μ απο καθε κρουνοΑν ρωτήσεις 100 οδηγούς 'τι είναι ο κρούνος' τι νομίζεις ότι θα σου απαντήσουν;
Το 15μ από κάθε διασταύρωση αν ίσχυε τότε σε μερικά προάστεια δεν θα επιτρεπόταν καθόλου το παρκάρισμα (μήκος δρόμου ανάμεσα στις διασταυρώσεις περίπου 30μ!)
Ο ΚΟΚ πρέπει να αλλάξει ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!!
-
Γειά σας και Χρόνια Πολλά
Έχω την 'αποψη ότι όσο οι έλεγχοι της τροχαίας (στους ...αυτοκινητόδρομους που έχουμε ..!!) εξαντλούνται στον έλεγχο της ταχύτητας και μόνο, πάντα θα υπάρχει αυτή η αναρχία στην οδική κυκλοφορία, κάποιοι θα αναγκάζονται να προσπερνούν από 'δεξιά' με κίνδυνο να χαρακτηριστούν παράνομοι, κάποιοι θα εκνευρίζονται από τους εκάστοτε αργούς που κινούνται αριστερά και θα κάνουν παράνομες κινήσεις για να ...ξεφύγουν ... και κάποιοι θα προσπαθούν να αναλύσουν το μέγεθος της παρανομίας όταν η δεξιά λουρίδα 'κινείται' πιό γρήγορα από την εκάστοτε αριστερή ...!!
Προσπαθώ να είμαι χαλαρός (ΔΕΝ είναι εύκολο με τους ρυθμούς που ζούμε) όταν συναντώ τέτοια φαινόμενα και να κινούμε, σταθμίζοντας τις κινήσεις μου, έτσι ώστε να είναι οι πλέον ασφαλείς για μένα και τους συνεπιβάτες μου, παραβλέποντας (άν δεν γίνεται αλλοιώς) τον κώδικα.
Δυστυχώς παραβάτης είναι μόνο όποιος τρέχει (πάνω από τα όρια) και όχι και όποιος κινείται με λάθος τρόπο, αλλά με ...σωστή ταχύτητα !!Φιλικά
Μάξιμος
-
Σωστός ο maximos.
Αυτό που θα πρότεινα εγώ στους αρμοδίους θα ήταν να μπουν κάμερες σε διάφορα σημεία των εθνικών δρόμων όπου θα καταγραφόντουσαν πινακίδες αυτών που 'εγκληματούν' καθημερινά. Έτσι θα αποστελλόταν πακετάκι dvd στο σπιτάκι του παραβάτη.
Το ξέρω ότι θα βγουν διάφοροι να πουν τα κουμμουνιστικά τους περί ατομικών δικαιωμάτων κτλ κτλ αλλά είναι η μόνη λύση. Εξάλλου δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα τους πειράξει να βγει το αυτοκίνητό τους σε βίντεο από τη στιγμή που αυτοί θα κινούνται σωστά.... -
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Αν ρωτήσεις 100 οδηγούς 'τι είναι ο κρούνος' τι νομίζεις ότι θα σου απαντήσουν;
Oτι λέγεται κρουνός και όχι κρούνος.
-
ΖΩΟ ο νεαρος μπατσος που πηγε να περασει με κοκκινο στο υψος του Ιπποκρατειου.
Οχι μονο εκανε μαλακια αφου πηγε να πατησει τους πεζους που ειχαν την απαιτηση να διασχισουν καθετα τον δρομο(υπ'οψην πρασινο για τους πεζους) αλλα αρχισε να βριζει μεσα στο Xsara(κλειστα τα παραθυρα).
Οι πεζοι γελασαν κ τους φωναζει απο το μεγαφωνο 'Αν βρισκοσασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε'Μπραβο ρε βαρυμαγκα σκατομπατσε γιατι τετοιος εισαι.Αστα διαλα.
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Σωστός ο maximos.
Αυτό που θα πρότεινα εγώ στους αρμοδίους θα ήταν να μπουν κάμερες σε διάφορα σημεία των εθνικών δρόμων όπου θα καταγραφόντουσαν πινακίδες αυτών που 'εγκληματούν' καθημερινά. Έτσι θα αποστελλόταν πακετάκι dvd στο σπιτάκι του παραβάτη.
Το ξέρω ότι θα βγουν διάφοροι να πουν τα κουμμουνιστικά τους περί ατομικών δικαιωμάτων κτλ κτλ αλλά είναι η μόνη λύση. Εξάλλου δεν μπορώ να σκεφτώ τι θα τους πειράξει να βγει το αυτοκίνητό τους σε βίντεο από τη στιγμή που αυτοί θα κινούνται σωστά....θα ΜΑΣ (γιατι θα παρει και εσενα σιγουρα μαζι με εμενα) γιατι το 'σωστα κινουμενοι' απο αποψη ασφαλειας, ελαχιστη σχεση εχει με το 'σωστα κινουμενη' απο αποψη τροχαιας, κριτηριων που αυτη χρησιμοποιει για το 'σωστα' του πραγματος, και κυριως για τα ταμεια του κρατους. Αμα θες, το καταλαβαινεις. Αμα δεν θες, ειπαμε, πινακιδα στο πορτ μπαγκαζ και κατσε εσυ να σε παιρνουν βιντεο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οχι μονο εκανε μαλακια αφου πηγε να πατησει τους πεζους που ειχαν την απαιτηση να διασχισουν καθετα τον δρομο(υπ'οψην πρασινο για τους πεζους) αλλα αρχισε να βριζει μεσα στο Xsara(κλειστα τα παραθυρα).
Οι πεζοι γελασαν κ τους φωναζει απο το μεγαφωνο 'Αν βρισκοσασταν κατω απο τις ροδες μου δεν θα γελαγατε'Μπραβο ρε βαρυμαγκα σκατομπατσε γιατι τετοιος εισαι.Αστα διαλα.
Πλάκα κάνεις; Και δεν κάνατε τίποτα;
-
Ζώο ο τυπάκος με μαύρη προηγούμενη τσέλιγκα, που παρέα με τον φίλο του με τωρινό φόκους έκαναν κρούσιγκ στην όλγας με 40, με ανοιχτά παράθυρα και τέρμα τα σκυλάδικα. Πηγαίναν ο ένας δίπλα στον άλλον, ο τσέλιγκας αριστερά. Σε κάποια φάση χώνεται πίσω από τον φόκους, και εγώ που ακολουθούσα επιταχύνω για να προσπεράσω. Όταν φτάνω δίπλα του, επιταχύνει και μπαίνει μπροστά μου. Εγώ του ανάβω φώτα, οπότε βγάζει την χερούκλα του με τα χαϊμαλιά έξω και μου κάνει τι θέλω. Εγώ κόβω μέρες που 'ναι, είχα και την κοπέλα μου δίπλα. Στο φανάρι περιμένει δεξιά, και κρέμεται ολόκληρος από το αμάξι ζητώντας εξηγήσεις. Ας μην είχα την κοπέλα μου μέσα, θα του εξηγούσα το όνειρο. Αϊ στο διάλο ρε.
-
drdino βασικα σαστισαμε μεχρι να καταλαβουμε τι εγινε....Μετα ειπαμε να παρουμε τα νουμερα του,αλλα δεν τον προλαβαμε..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πλάκα κάνεις; Και δεν κάνατε τίποτα;
Δεν προλάβαμε να κάνουμε και πολλά. Ήμουν μαζί με το Βαγγέλη και έτοιμος να ανοίξω παράθυρο και να του τα πω ένα χεράκι, αλλά μέχρι να συνέλθουμε από αυτό που είδαμε, ο τύπος είχε εξαφανιστεί κάνοντας σφήνες...
Άλλη φορά δεν θα είσαι τόσο τυχερός σκατόμπατσε... θα κάνεις τον τροχαίο στις αγελάδες στους Ψαράδες Πρεσπών...
-
ειδα ενα ρεπορταζ στο yahoo που ελεγε οτι σε μια πολη της ολλανδιας αφαιρεσαν ολα τα σηματα, αφαιρεσαν τα φαναρια ενω αντικατεστησαν τα 2 κυριοτερα με πλατειες οπως επισης πλεον τα πεζοδρομια ειναι στο ιδιο επιπεδο με τους δρομους.
Πλεον ισχυουν μονο 2 κανονες του κοκ !) ολοι κινουνται στο δεξι μερος του δρομου και 2) ο απο δεξια εχει προτεραιοτητα.
Το συμπερασμα ηταν πολυ καλο αφου μειωθηκαν τα ατυχηματα για τον εξης απλο λογο. ΟΛΟΙ ηταν ιδιαιτερα προσεκτικοι
-
Μέχρι να αρχίσουν να ξεθαρρεύουν.
Μετά θα καταντήσει Νάπολη.
-
Δεν αντέχω, θα εκραγώ!!!
Μίλαγα μόλις τώρα με μια συνάδελφο που μόλις ξεκίνησε μαθήματα για μηχανάκι μέχρι 250 cc. Ο δάσκαλος την έχει βάλει σε ένα ημιαυτόματο παπάκι, ενώ αυτή θέλει να πάρει χειροκίνητο 250άρι και της είπε 'μάθε εδώ τα βασικά, πάρε το δίπλωμα και πήγαινε στον ιππόδρομο με ένα φίλο σου να μάθεις τον συμπλέκτη, εφόσον ξέρεις να οδηγείς αυτοκίνητο, είναι απλό'. ΡΕ ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΜΑΛΑΚΑ, ΖΩΟ!!!
-
Μήπως είναι λάθος τελικά τα διαολοπαραγγέλματα και οι κατάρες να αποστέλλονται εδώ μέσα; Μήπως θα ήταν σωστότερο να τις ακούνε οι φταίχτες;
δε λέω, καλή και η εκτόνωση για να είμαστε ήρεμοι, αλλά κάποια στιγμή η αγανάκτηση πρέπει να κατευθυνθεί στον υπεύθυνο
-
Δλδ τι προτείνεις να κάνουμε;
Για εμένα καλύτερα να ξεσπάω εδώ, παρά στην μάπα των άλλων, με κίνδυνο δικό μου κιόλας.
-
Ο χρήστης gTsiros έγραψε:
Μήπως είναι λάθος τελικά τα διαολοπαραγγέλματα και οι κατάρες να αποστέλλονται εδώ μέσα; Μήπως θα ήταν σωστότερο να τις ακούνε οι φταίχτες;δε λέω, καλή και η εκτόνωση για να είμαστε ήρεμοι, αλλά κάποια στιγμή η αγανάκτηση πρέπει να κατευθυνθεί στον υπεύθυνο
Πίστεψέ με, αν ήξερα ποιος είναι και αν τον είχα μπροστά μου, τα ίδια θα του έλεγα... και θα προχώραγα ακόμα παραπέρα... πώς είπαμε λέγεται το σωματείο τους?
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δλδ τι προτείνεις να κάνουμε;Για εμένα καλύτερα να ξεσπάω εδώ, παρά στην μάπα των άλλων, με κίνδυνο δικό μου κιόλας.
Σε λάθος αντίδραση πήγε το μυαλό σου.
-
Ναι όντως κρουνός είναι
Έχει χαβαλέ η όλη φάση με το θέμα των αυτοκινητόδρομων. Όλοι σιχτιρίζουμε για τα ζώα που πάνε όπως θέλουν και όταν αναφέρω τη λέξη κάμερα, όλοι βρίζουν τις κάμερες. Αθάνατη Ελλάδα!
-
Όχι όλοι.
Ζώα ζώα ζώα [#3]