-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η σωστή πλευρά είναι η αριστερή......Δε μας ενδιαφέρουν οι πολιτικές σου πεποιθήσεις κύριε. Εδώ για αυτοκίνητα μιλάμε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Η σωστή πλευρά είναι η αριστερή......
Άρα οι Ιάπωνες (κι όχι μόνο) που οδηγούν στην αριστερή πλευρά του δρόμου είναι σωστοί.
Μιλάμε πάντα για την τάπα της βενζίνης...
Αν και δε θα με χάλαγε να οδηγώ αριστερά με ένα skyline....! -
Άρα οι Ιάπωνες (κι όχι μόνο) που οδηγούν στην αριστερή πλευρά του δρόμου είναι σωστοί.
Αν και δε θα με χάλαγε να οδηγώ αριστερά με ένα skyline....!Γιατί είναι η σωστή θέση στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου; Πως το δικαιολογείς;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν και δε θα με χάλαγε να οδηγώ αριστερά με ένα skyline....!Γιατί είναι η σωστή θέση στην αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου; Πως το δικαιολογείς;
Βολεύει στα περισσότερα βενζινάδικα που πάω αφού οι αντλίες είναι στα αριστερά(μπαίνω από τη μέσα πλευρά).
Και ο κυριότερος λόγος: Έτσι έχω συνηθήσει με τα αυτοκίνητά μας... -
Άρα η σωστή φράση είναι ...
Η σωστή πλευρά για εμένα είναι η αριστερή, γιατί έτσι έχω μάθει......... .
-
Πάντως λογικά η τάπα θα ήταν καλό να μην είναι στην ίδια μεριά με την εξάτμιση για λόγους θερμότητας. Επίσης καθόλου, μα καθόλου (λέμε τώρα) προκατειλημμένα, η τάπα σωστά είναι στα αριστερά γιατί όταν ο αφηρημένος βενζινάς την ξεχάσει, φαίνεται καλύτερα από τον «καλό» καθρέφτη. Στα βενζινάδικα παρκάρω πάντα όχι στην πρώτη λωρίδα δίπλα στον δρόμο, αλλά στην δεύτερη για να μένει η εξωτερική ελεύθερη, οπότε πάλι βολεύει η «κομουνιστική» τάπα, όντας πλησιέστερη στην αντλία.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Πάντως λογικά η τάπα θα ήταν καλό να μην είναι στην ίδια μεριά με την εξάτμιση για λόγους θερμότητας. Επίσης καθόλου, μα καθόλου (λέμε τώρα) προκατειλημμένα, η τάπα σωστά είναι στα αριστερά γιατί όταν ο αφηρημένος βενζινάς την ξεχάσει, φαίνεται καλύτερα από τον «καλό» καθρέφτη. Στα βενζινάδικα παρκάρω πάντα όχι στην πρώτη λωρίδα δίπλα στον δρόμο, αλλά στην δεύτερη για να μένει η εξωτερική ελεύθερη, οπότε πάλι βολεύει η «κομουνιστική» τάπα, όντας πλησιέστερη στην αντλία.Η θερμότητα της εξάτμισης δίπλα στο ντεπόζιτο στο κάτω μέρος του αυτοκινήτου δεν είναι το ίδιο; Λες όταν σχεδιάζουν ένα αυτοκίνητο σε οποιοδήποτε εργοστάσιο να μη τα μελετούν αυτά;
Οι καθρέπτες είναι 'καλοί' σε όποια πλευρά και να βρίσκονται. Οι χρήστες αυτών είναι κακοί ή καλοί. Αν ο χρήστης δε μπορεί να κοιτάξει - χρησιμοποιήσει και τον δεξί καθρέπτη τότε μάλλον κάπου χαλάει το πράμα.
-
Ο αριστερός καθρέφτης παρέχει σχεδόν πάντα (έστω και ελάχιστα) καλύτερη ορατότητα. Επίσης πιο συχνά χρησιμοποιείται ο αριστερός καθρέφτης και αυτό δύσκολα επιδέχεται αμφισβήτηση (οπότε περισσότερες πιθανότητες να εντοπιστεί η ανοιχτή τάπα). Στην τελική γιατί παλιά τα αμάξια δεν είχαν δεξιό καθρέφτη και είχαν μόνο αριστερό?? Αυτό σημαίνει πως όταν οι μηχανικοί είχαν να επιλέξουν μεταξύ των δύο εναλλακτικών θέσεων του καθρέφτη, ΟΛΟΙ διάλεγαν αριστερά...
Θυμήσου το ατύχημα του Φερστάπεν στα πιτ... κατά τον ανεφοδιασμό λαμπάδιασε και όχι κατά τη διάρκεια του αγώνα (έστω και αν είχε γεμίσει το σύμπαν από βενζίνη). Επειδή λοιπόν είναι πιο πιθανό να στάξει από τη μεριά της τάπας, είναι προτιμότερο να τοποθετείται η καυτή εξάτμιση από την άλλη. Είναι συχνό το φαινόμενο σε παλιά αυτοκίνητα να έχει χαλάσει η τάπα και να στάζει οπότε καταλαβαίνεις...
-
Παλαιότερα ίσως, αλλά σε λίγες μέρες έρχεται το 2007 οπότε .... .
-
Ρε παιδιά την Τρίτη (αύριο για όσους βλέπουν σήμερα το post μου και σήμερα για όσους το βλέπουν αύριο) οι αντιπροσωπείες είναι ανοιχτές; μπα ε;
-
26/12 είναι αργία απ' όσο ξέρω, οπότε όχι.
-
Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων είναι αργία. Από Τετάρτη Θαν.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά την Τρίτη (αύριο για όσους βλέπουν σήμερα το post μου και σήμερα για όσους το βλέπουν αύριο) οι αντιπροσωπείες είναι ανοιχτές; μπα ε;εγω ποτε το ειδα??
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δεύτερη μέρα Χριστουγέννων είναι αργία. Από Τετάρτη Θαν.σαν πολυ να συχναζεις εδω γυρωωωωωω
-
Πολύ περισσότερο από εσένα μέχρι τώρα, λέει κάτι αυτό?
Εκτός του ότι μάλλον σε πιάνουν οι τύψεις τώρα που προσπαθείς να πρεμιουμοποιηθείς και έρχεσαι εδώ για να πετύχεις εξιλέωση από τους πεζάκηδες...
-
'Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα'.
-
Είπε ο πετεινός το γάιδαρο κεφάλα.
Ε?
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
'Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα'.Ο ένας με μπούκλες μάλιστα....Πέστα ρε θείο
-
ρε σεις! σε μενα με το συλλεκτικο ρε?
-
Κύριοι, σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας στα ερωτήματα μου.
Να θέσω τώρα ένα καινούριο…
Η Peugeot δίνει έναν συναγερμό με υπερκλείδωμα (μην με ρωτάτε δεν ξέρω τι είναι αυτό) για 400 ευρώ. Να βάλω αυτό ή να βάλω κάτι του εμπορίου στα ίδια (ή και περισσότερα) χρήματα; Ποια η γνώμη σας;Σας ευχαριστώ και πάλι.
PEUGEOT FORUM