-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εγω παραθετω την επισημη θεση της εταιρειας. Αν εχεις κατι εξισου εγκυρο, βαλτο.ΥΓ. Οχι τιποτα αλλο, αν ισχυουν τα λεγομενα σου να το αποκλεισω. Δεν εχω δογματισμους οπως βλεπεις.
δεν σου λέω να το αποκλείσεις...πρόκειται για καλό αυτοκίνητο...ιεράρχησε τις ανάγκες σου και μετά επέλεξε το ή απόρριψε το. Απλά να ξέρεις ότι η βενζίνη θα είναι 98αρα πάντα. Εγώ αν το έπαιρνα(2η επιλογή ήταν μετά το σιβικ) θα του έβαζα πάντα 98αρα για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Αν σε νοιάζει η οικονομία να δεχτώ τις επιφυλάξεις αν δεν σε νοιάζει τότε δεν καταλαβαίνω γιατι σε νοιαζει...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Η πλακα ειναι οτι το tsi μετρηθηκε σε καμια 10αρια βαθμους παραπανω. Σκεψου να ηταν και ιδιες οι θερμοκρασιες.Λαδι μπορει να χρειαστει. Αλλα αυτο αλλαζει καθε 15Κ, οχι 7,5Κ, οποτε και ενα λιτρο να καψει παλι φτηνοτερα θα βγει.
ψαξε λιγο οσα λες σε διεθνη σαιτ...και μετα θελω να τα επαναλαβεις....αφου όμως πρώτα γίνεις σοφοτερος
-
Ο χρήστης solaris2k6 έγραψε:
Επίσης μην ξεχνάμε... ότι το GOLF με τα 140 άλογα φοράει 205/55/16'Δεν πάω να βγάλω το CIVIC καλύτερο.... σίγουρα το GOLF έχει καλύτερες ρεπρίζ....
Απλά άμα βάλεις 225/45/17' στο GOLF σίγουρα η διαφορά στις τιμές θα μικρύνει
κι ΑΝ του βάλεις πρόγραμμα... κι ΑΝ του βάλεις ανάρτηση... κι ΑΝ...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
ψαξε λιγο οσα λες σε διεθνη σαιτ...και μετα θελω να τα επαναλαβεις....αφου όμως πρώτα γίνεις σοφοτερος
Mην μου πεις για τα 20Κ που λενε στο εξωτερικο. Θα σου πω για τα 30Κ που λενε στο εξωτερικο για το tsi (longlife service). Προσαρμοσμενα στην ελλαδα και το κλιμα της (ή εστω στους μαγκες αντιπροσωπους) τα νουμερα ειναι 15Κ για το γκολφ, και 7.5 ή 10 (αναλογως τον αντιπροσωπο) για το σιβικ. Σωστα;
Και για τις μετρησεις, αναφερομαι στο drive. Σωστα;
Πανσοφα.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Mην μου πεις για τα 20Κ που λενε στο εξωτερικο. Θα σου πω για τα 30Κ που λενε στο εξωτερικο για το tsi (longlife service).
τα 30Κ αναφέρονται επίσης στο manual,
και ισχύουν και για την Ελλάδα.
-
..... δεν ανοιγουμε κανενα θεματακι Civic Vs The World να μπουμε να γραψουμε ολοι?
να χει και λιγο πλακα τουλαχιστον.. -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επίσης μην ξεχνάμε... ότι το GOLF με τα 140 άλογα φοράει 205/55/16'
Δεν πάω να βγάλω το CIVIC καλύτερο.... σίγουρα το GOLF έχει καλύτερες ρεπρίζ....
Απλά άμα βάλεις 225/45/17' στο GOLF σίγουρα η διαφορά στις τιμές θα μικρύνει
κι ΑΝ του βάλεις πρόγραμμα... κι ΑΝ του βάλεις ανάρτηση... κι ΑΝ...
Μα είναι λογικό να το λάβεις υπόψη αυτό....
το ότι οι μετρήσεις είναι ΑΡΚΕΤΑ διαφορετικές???? δεν σου λέει κάτι?
GOLF 1.4 140hp
2 άτομα
29 βαθμούς C
3 μποφόρ
Μισό ρεζερβουάρ
16' 205/55CIVIC 1.8 SPORT
2 άτομα
17 βαθμούς C
5 μποφόρ
Γεμάτο ρεζερβουάρ
17' 225/45Όλα αυτά δεν παίζουν ρόλο στα τελικά νούμερα?????????
Δεν πάω να βγάλω το CIVIC καλύτερο από το GOLF.... απλά να καταλάβει κάποιος ότι σε κοινές συνθήκες οι διαφορές στα νούμερα είναι λίγο πιο μικρές -
Εχουμε και λεμε:
Θερμοκρασια: ριχνει το γκολφ.
Αερας: αναλογως την κατευθυνση
ρεζερβουαρ: +30 κιλα για το σιβικ (σιγα τα ωα)
Λαστιχα: ας οψεται η αναρτησηΚατα τα αλλα, το να προσπαθεις να δικαιολογησεις διαφορες 5'' με μποφορ και ριχτερ, ειναι μαλλον ατοπο.
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Εχουμε και λεμε:Θερμοκρασια: ριχνει το γκολφ.
Αερας: αναλογως την κατευθυνση
ρεζερβουαρ: +30 κιλα για το σιβικ (σιγα τα ωα)
Λαστιχα: ας οψεται η αναρτησηΚατα τα αλλα, το να προσπαθεις να δικαιολογησεις διαφορες 5'' με μποφορ και ριχτερ, ειναι μαλλον ατοπο.
Sorry που θα το πω...... καλά ρε Pro ...... μπέμπης είσαι ? (βλέπε διαφίμηση Γεγκεμαϊστερ)
Μου αρέσει που το δηλώνω κιόλας.... δεν πάω να βγάλω καλύτερο το CIVIC.... Είσαι απίστευτος
Για να σε κάνω να νιώσεις καλά... το GOLF είναι αμαξάρα και το CIVIC πατάτα... αφού και εγώ αν δεν έρθει γρήγορα το CIVIC για κανένα GOLF GT 170 με βλέπω...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
δεν μας είπες πόσες απώλειες θα έχει; Να δούμε μετά τις ρεπριζ
Οσες και να εχει, δεν σωζεσαι.
σώζεται, αν κάνω δωρεά 2 ταράνδους μου
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
δεν μας είπες πόσες απώλειες θα έχει; Να δούμε μετά τις ρεπριζ
Οσες και να εχει, δεν σωζεσαι.
σώζεται, αν κάνω δωρεά 2 ταράνδους μου
οι ταρανδοι σου είναι ατμοσφαιρικοί ή τουρμπάτοι;
-
Ναι μπεμπης 34 χρονων.
Ακου να δεις λοιπον παππουλη:
Εγω λεω το προφανες. Το γκολφ εχει καλυτερο κινητηρα.
Και μετα ερχεται η κλαψα:
Ναι, αλλα καιει 98αρα, ειχε μισο ρεζερβουαρ, 205 λαστιχο, 3 μποφωρ και 5 παστελια.
Εγω νιωθω πολυ καλα. Κανω ερευνα αγορας χωρις προκαταληψεις. Καποιοι αλλοι δεν νιωθουν πολυ καλα και προσπαθουν να παρηγορηθουν μεταξυ τους.
Κατα τα αλλα, αν θελεις να κανεις πλακιτσα και να πουλησεις πνευμα επι προσωπικου, καντην αλλου μαστορα.
Προσωπικους χαρακτηρισμους δεν εκανα ποτε. Γκεγκε μορτη; -
ρε παιδια εχω που έχω honda λεω ότι το TSI θα είναι πιο γρήγορο στο repriz και χειρότερο sto PRESTIZ!!!!
Απλά τα πράγματα
-
Όσο για τα νούμερα που λες
GOLF / CIVIC
0-400m 16,7sec / 16,8sec
50-80km
με 3η
2,7 / 5,8 διαφορά 3,1
με 4η
5,3 / 7,6 διαφορά 2,3
με 5η
6,4 / 10,2 διαφορά 3.8
με 6η
8,6 / 13,5 διαφορά 4,980-110km
με 3η
4,4 / 5,9 διαφορά 1,5
με 4η
5,5 / 8,1 διαφορά 2,6
με 5η
7,1 / 11,3 διαφορά 4,2
με 6η
9,1 / 14,2 διαφορά 5,1Εσύ λες να μην δικαιολογίσω τα 5άρια διαφορά
μα από ότι βλέπεις τα 5αρια είναι μόνο αν είσαι χαζός και γκαζώνεις από τα 50km/h με 6η..... δεν νομίζω να το κάνεις ποτέ αυτό
και ξέρεις πια είναι η διαφορά????
Ότι και οι 2 θα έχουμε κάνει την δουλειά μας... μόνο που εσύ θα έχεις λιγότερα λεφτά στην τσέπη σου
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ναι μπεμπης 34 χρονων.Ακου να δεις λοιπον παππουλη:
Ναι, αλλα καιει 98αρα, ειχε μισο ρεζερβουαρ, 205 λαστιχο, 3 μποφωρ και 5 παστελια.
Εγω νιωθω πολυ καλα. Κανω ερευνα αγορας χωρις προκαταληψεις. Καποιοι αλλοι δεν νιωθουν πολυ καλα και προσπαθουν να παρηγορηθουν μεταξυ τους.
Κατα τα αλλα, αν θελεις να κανεις πλακιτσα και να πουλησεις πνευμα επι προσωπικου, καντην αλλου μαστορα.
Προσωπικους χαρακτηρισμους δεν εκανα ποτε. Γκεγκε μορτη;ηρέμησε φίλε...ούτε εμείς είμαστε 20χρονα...δεν έχει νόημα ο καβγας...ηρεμηστε εκατερωθεν...ολα με χιουμοριστική διάθεση
-
επαθα πλάκα.... τι γρήγορο που είναι το GOLF
δε προλαβαίνει αν περάσει η γιαγιά απέναντι
Να της πω όταν βλέπει golf να περιμένει να περάσει πρώτα!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
ρε παιδια εχω που έχω honda λεω ότι το TSI θα είναι πιο γρήγορο στο repriz και χειρότερο sto PRESTIZ!!!!Απλά τα πράγματα
...εγραψες
-
Τωρα τα νουμερα ειναι επιχειρημα υπερ σου; οι διαφορες ειναι τεραστιες και πιστοποιουν οτι το τσι ειναι πιο σβελτο και προθυμο. 2 και 3'' διαφορες σε μια προσπεραση ειναι σημαντικοτατα.
Αλλα τωρα το γυρισαμε στην καταναλωση παλι. Οταν δεις την νταλικα απεναντι, τουλαχιστον θα αφησεις πολλα λεφτα στα παιδια σου.
@spyros: μιλαω οπως μου μιλανε αγαπητε...
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Τωρα τα νουμερα ειναι επιχειρημα υπερ σου; οι διαφορες ειναι τεραστιες και πιστοποιουν οτι το τσι ειναι πιο σβελτο και προθυμο. 2 και 3'' διαφορες σε μια προσπεραση ειναι σημαντικοτατα.Αλλα τωρα το γυρισαμε στην καταναλωση παλι. Οταν δεις την νταλικα απεναντι, τουλαχιστον θα αφησεις πολλα λεφτα στα παιδια σου.
@spyros: μιλαω οπως μου μιλανε αγαπητε...
ως ιδιοκτήτης τούρμπο μπορεί να σου γράφω επί ώρες υμνους για την ροπή...
από την άλλη το τίμημα της κατανάλωσης και της αυξημένης ανάγκης για συντηρηση...(αυτό θα το καταλάβεις στο μέλλον) αλλά και η αμφισβητούμενη αξιοπιστία αποτελούνα νασταλτικούς παράγοντες.Από εκεί και περα ζυγίζεις τις ανάγκες σου βλέπεις πιο 'κουστούμι' σου ταιριάζει και επιλέγεις...ναι τοτε το σιβικ ή το γκολφ ή όποιο άλλο επιλέξεις είναι το καλύτερο αυτοκίνητο για ΣΕΝΑ!!! -
Ο χρήστης pro έγραψε:
Ναι μπεμπης 34 χρονων.Ακου να δεις λοιπον παππουλη:
Προσωπικους χαρακτηρισμους δεν εκανα ποτε. Γκεγκε μορτη;όταν ακούσεις την διαφήμιση στο ράδιο (την οποία την δήλωσα κιόλας) θα καταλάβεις ότι η λέξη μπέμπης εκεί χρησιμοποιείτε για χιουμοριστικό λόγω.... εάν το παίρνεις προσωπικά το χιούμορ... τότε θα σου πω ότι εσύ μουκου γκέγκε.....
Όσον αφορά για το αν νιώθουμε καλά για την αγορά μας .... φαίνεται... εγώ δεν ήρθα στην κατηγορία με τα GOLF... Εσύ είσαι αυτός που έχει GOLF και ήρθες στην κατηγορία του CIVIC... ίσως εσύ προσπαθείς να νιώσεις καλύτερα που διάλεξες έναν καλό αλλά όχι δοκιμασμένο κινητήρα....
Και ο Wankel καλός ήταν μέχρι που άρχισε να κολλάει
Ηonda Civic 2005