-
Ξεκινάω αυτό το θέμα με σκοπό τη διερεύνηση ύπαρξης ενιαίων πρωταθλημάτων (cup) που θα ανακοινωθούν για την αγωνιστική χρονιά 2007. Από ποιες εταιρείες; Με τι παροχές; Ποιοι και πόσοι αγώνες θα γίνουν;
Θεωρώ ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από νέους οδηγούς που αναζητούν ένα ξεκίνημα. Οποιαδήποτε πληροφορία, νομίζω πως είναι σημαντική προκειμένου να ξεκινήσει κάθε ενδιαφερόμενος την προετοιμασία του.
Κύριοι, τα 'φώτα' σας παρακαλώ...
-
Ξεκινάω αυτό το θέμα με σκοπό τη διερεύνηση ύπαρξης ενιαίων πρωταθλημάτων (cup) που θα ανακοινωθούν για την αγωνιστική χρονιά 2007. Από ποιες εταιρείες; Με τι παροχές; Ποιοι και πόσοι αγώνες θα γίνουν;
Θεωρώ ότι θα βρει μεγάλη ανταπόκριση από νέους οδηγούς που αναζητούν ένα ξεκίνημα. Οποιαδήποτε πληροφορία, νομίζω πως είναι σημαντική προκειμένου να ξεκινήσει κάθε ενδιαφερόμενος την προετοιμασία του.
-
-
Μάλλον σκοτάδι.....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μάλλον σκοτάδι.....Πολυ μαυρο ομως.....
Κοιταχτε κατι ωραιο....
http://www.renaultsport.co.uk/champions ... iocup2007/
-
Έτσι για να σας την 'σπάσω'!
-
Τίποτα και σε εμάς;;;
Σοβαρά τώρα, δεν έχει ακουστεί τίποτα ακόμη για καμιά από τις κλασσικές (ευτυχώς που υπάρχουν κι αυτές... ) εταιρείες;
-
ΑΣΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ...
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Μάλλον σκοτάδι.....
Πολυ μαυρο ομως.....
Κοιταχτε κατι ωραιο....
http://www.renaultsport.co.uk/champions ... iocup2007/
Πολύ καλό αλλά θέλεις 30.000 για αγορά του αυτοκινήτου μόνο. Μια χρονιά σε αυτό το επίπεδο κοστίζει γύρω στα 40.000 χωρίς την αγορά του αυτοκινήτου...
Δεν νομίζω ότι «παίζει» κάτι τέτοιο στην αγορά μας.
Φυσικά καλά κάνεις και το δείχνεις έτσι για να μη ξεχνάμε την διαφορά μας σε επίπεδο από άλλους «συγχωριανούς» μας στην Ευρώπη.Φιλικά
Speedy -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
http://www.r1competizioni.itΈτσι για να σας την 'σπάσω'!
Γλυψ-γλυψ νιαμ-νιαμ
Μου τρεχουνε τα σαλια!
-
30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΛΙΡΕΣ ΕΤΣΙ??ΠΕΡΙΠΟΥ 45000 ΕΥΡΩ...
ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΩΜΑ??
-
29 χιλιαδες Ευρω ζητα η Renault Sport για το Clio, ετοιμο να τρεξει. Για αυτα που εχει επανω το αυτοκινητο, η τιμη ειναι ευκαιρια.
Ομως στην Αγγλια το προβλημα δεν ειναι η αγορα του αυτοκινητου αλλα το τι θα ξοδεψεις απο εκει και περα, ειδικα σε θεμα damage. Προκειται για πολυ περισσοτερα απο 40 χιλιαδες δυστυχως.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
29 χιλιαδες Ευρω ζητα η Renault Sport για το Clio, ετοιμο να τρεξει. Για αυτα που εχει επανω το αυτοκινητο, η τιμη ειναι ευκαιρια.Ομως στην Αγγλια το προβλημα δεν ειναι η αγορα του αυτοκινητου αλλα το τι θα ξοδεψεις απο εκει και περα, ειδικα σε θεμα damage. Προκειται για πολυ περισσοτερα απο 40 χιλιαδες δυστυχως.
Σωστα τα λες,
Το θεμα ειναι η τιμη. Αφου στην Αγγλια μπορουν να πετυχουν τετοια τιμη, γιατι κακα τα ψεματα, ειναι χαμηλη για το αμαξι που παιρνεις, γιατι ο dealer στην Ελλαδα δεν προσφερει κατι αντιστοιχο? Να μου πεις ποτε προσεφερε η renault στη Ελλαδα, το cup αυτο γινεται απο τοτε που βγηκε το clio, τωρα θα φυλοτιμηθουνε...
-
Απο οσο ξερω η τιμη αυτη ειναι αυτη που δινει η Renault Sport Γαλλιας. Απο εκει και περα η τιμολογιακη πολιτικη ανα χωρα διαμορφωνεται τοπικα. Οπως βλεπεις στην Αγγλια δεν υπαρχει εκπτωση αλλα μια αυξηση η οποια ομως ειναι - νομιζω - λογικοτατη αφου η Renault Sport UK θελει να βγαλει καποιο κερδος περα απο τα μεταφορικα.
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΑΣΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ...
Άμα έχεις το μικρόβιο δε σε τρώει να δοκιμάσεις όμως;;; Βλέπω τι γίνεται την κατάσταση, χαζός δεν είμαι... Πίστεψέ με
-
Ο χρήστης ΜΙΧΑΛΗΣ έγραψε:
ΑΣΕ ΡΕ ΜΙΧΑΛΗ...ΤΙ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ...ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΦΙΛΙΚΑ ΣΤΑ ΛΕΩ...
Άμα έχεις το μικρόβιο δε σε τρώει να δοκιμάσεις όμως;;; Βλέπω τι γίνεται την κατάσταση, χαζός δεν είμαι... Πίστεψέ με
εγω πάντως προσπάθησα...το κριμα στο λαιμό σου
-
ρε διονύση μην απογοητεύεις τον κόσμο.μπορεί να είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά έχει και τα καλά του.αν ποτέ αναβαθμιστουν τα πράγματα τότε θα είναι και ακόμα καλύτερα.
όσο για το clio αν δε κάνω λάθος 30000 βγαίνει για πίστα.για ραλλυ ομολογκαρει το R3 του οποιου το κιτ είναι στα 50000. -
Ο χρήστης ΜΠΙΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:
όσο για το clio αν δε κάνω λάθος 30000 βγαίνει για πίστα.για ραλλυ ομολογκαρει το R3 του οποιου το κιτ είναι στα 50000.Ακριβως, το λινκ που ειχε βαλει ο SteliosC παραπεμπει στο Clio Cup απο το γνωστο ενιαιο πιστας.
http://www.renault-sport.com/en/circuit/new_clio_cup/presentation.phpΤο αντιστοιχο του ραλι ειναι το R3 και οντως κανει περιπου 50 χιλιαδες
http://www.renault-sport.com/en/rallye/clio_r3/presentation.php -
το νέο suzuki swift sport ήδη στην Γερμανία το έχουν ετοιμάσει για cup!!!!
εμείς εδώ...
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
30 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΛΙΡΕΣ ΕΤΣΙ??ΠΕΡΙΠΟΥ 45000 ΕΥΡΩ...ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΧΩΜΑ??
Όχι 30.000 Ευρώ είναι η τιμή για ασφάλτινο cup. Ειναι περίπου ίδια σε όλη την Ευρώπη. (¨Όπου γίνεται cup...)
Πιστεύω πως στην Ελλάδα αυτή η τιμή είναι απαγορευτική και γι' αυτό και δεν έχει ασχοληθεί η αντιπροσωπεία. Δεν νομίζω ότι θα πουληθούν ούτε 10 αυτοκίνητα αν προταθεί κάτι τέτοιο.
Φιλικά
Speedy
CUP 2007