-
Στις πιο πάνω οδηγίες προσθέτω φανάρια! Στην ανηφόρα του Λητώ (Μουσών λέγεται η προς τα εκεί συνέχεια της Κατεχάκη) έχει φανάρι και μετά πας στο πρώτο αριστερά στενό (περίπου διχάλα) όπου έχει άλλο ένα φανάρι (συνήθως αν περάσεις το προηγούμενο αυτό το βρίσκεις πράσινο). Μετά πας ίσια (κρατιέσαι δεξιά που δεν έχει βαθουλωτά καπάκια ο δρόμος), στο πρώτο φανάρι συνεχίζει ίσια (δεν πάει κι αλλιώς) και στο επόμενο φανάρι είναι η ανηφορική δεξιά στροφή των 160 μοιρών. Αμέσως μετά σε 30-50 μέτρα στρίβεις αριστερά και απέναντί σου είναι η είσοδος του χώρου πάρκινγκ για το Αττικό Άλσος όπου εκτός από ένα θέατρο είναι και οι Υάδες.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ρε σεις, το 2cv θα ανεβει εκει πανω ή θα σπρώχνω στην ανηφόρα;;;; Αμα ερθει κανεις με τζιπ να εχει και εργατη.
2cv?
έχω χάσει επεισόδια?Kαι ελεγα θα το δει, δε θα το δει... Δεν ειναι δικό μου δυστυχως. Αλλά από ότι φαίνεται θα το έχω στις γιορτές
αν σου πω ότι δεν έχω μπει ΠΟΤΕ σε 2cv ??
Λοιπόν θέλω να με πας βόλτα όμως ε?
Θέλω και εγώ...
κοιτα ρε σουξε το 2cv!!! Αμα εχει και τετοιο σουξε και στα κοριτσια, θα κάνω τρομερές γιορτες.
-
Στα κορίτσια δυστυχώς σουξέ κάνει μόνο η προπέλα, το αστέρι και οι καγκουριές...
Α! και τα Γκολφ...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Στα κορίτσια δυστυχώς σουξέ κάνει μόνο η προπέλα, το αστέρι και οι καγκουριές...Α! και τα Γκολφ...
και τα 2cv σε άριστη κατάσταση αρκεί να μην έχεις να περάσεις από ανηφόρες και είναι χειμώνας...τότε βλέπω να παίρνει κανένα ταξί
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Στις πιο πάνω οδηγίες προσθέτω φανάρια! Στην ανηφόρα του Λητώ (Μουσών λέγεται η προς τα εκεί συνέχεια της Κατεχάκη) έχει φανάρι και μετά πας στο πρώτο αριστερά στενό (περίπου διχάλα) όπου έχει άλλο ένα φανάρι (συνήθως αν περάσεις το προηγούμενο αυτό το βρίσκεις πράσινο). Μετά πας ίσια (κρατιέσαι δεξιά που δεν έχει βαθουλωτά καπάκια ο δρόμος), στο πρώτο φανάρι συνεχίζει ίσια (δεν πάει κι αλλιώς) και στο επόμενο φανάρι είναι η ανηφορική δεξιά στροφή των 160 μοιρών. Αμέσως μετά σε 30-50 μέτρα στρίβεις αριστερά και απέναντί σου είναι η είσοδος του χώρου πάρκινγκ για το Αττικό Άλσος όπου εκτός από ένα θέατρο είναι και οι Υάδες.Από εδώ και πέρα αναλαμβάνεις το road book των συναντήσεων του φόρουμ.
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Όταν έκανα 1000 kms σε 3 μέρες με ένα focus σε διαδρομή Αθηνά - Λαγονήσι (και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για κάποια ενδιάμεσα σημεία )Αν δε μας πεις που μένει η Αθηνά, πού να ξέρουμε ποια είναι τα ενδιάμεσα σημεία;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Όταν έκανα 1000 kms σε 3 μέρες με ένα focus σε διαδρομή Αθηνά - Λαγονήσι (και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό για κάποια ενδιάμεσα σημεία )
Αν δε μας πεις που μένει η Αθηνά, πού να ξέρουμε ποια είναι τα ενδιάμεσα σημεία;
Λάθος Αθήνα!!
καλά ντε!!
-
Παιδιά είστε
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Καταλαβαίνεις τι εννοώ ε?
Καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοείς και συνεχίζω να διαφωνώ! Δεν το λέω επειδή έχω συνηθίσει σε ανώτερα αυτοκίνητα. Σε όλα τα επίπεδα υπάρχουν βαρετά αυτοκίνητα.
Παιδιά είστε
Κάνε διάσπαση αντί να μας τη λες κύριε.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Παιδιά είστε
Κάνε διάσπαση αντί να μας τη λες κύριε.
Κοιτα τον που αντιμιλαει στις παλιοσειρες. Μα που ειναι αυτοι οι mods;
Tazio σε εξουσιοδοτω,καντου τη ζωη δυσκολη.
-
*Ο χρήστης *Φορουμάδες που θα έρθουν για να πιούν καφέ ** έγραψε:
- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιως ντρεπομαι
) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
27 Pai Mei
28 Velissarios
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Φορουμάδες που θα τον πιούν
Tσκ-τσκ-τσκ... μα τι επίπεδο...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παιδιά είστεΝαι μωρε, σιγα το θεμα!
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Παιδιά είστε
Ναι μωρε, σιγα το θεμα!
Αφού το απαξιώνεις έτσι, τότε γιατί γράφεις?
ολύμπιε, βρες ένα θέμα να κολλήσουμε τις ανησυχίες σας για οδηγική απόλαυση.
-
Σωστός Κώστα (ξανά).
Ποιος προλαβαίνει να ψάξει τώρα όμως...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
:protest:- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιως ντρεπομαι
) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
27 Pai Mei
28 Velissarios
29 skye (στανταρ πραγματα)
-
Έλα να ριμάρουμε παρέα!
-
Ρε εγώ γιατί δεν είμαι στην λίστα?
30 άτομα στις Υάδες.....συγνώμη 30 κάφροι ήθελα να πώ....σε όσους αρέσει αυτό το μαγαζί πηγαίνετε μέχρι τις 20 του μήνα, μετά ή θα το έχουμε ρίξει....ή θα μας έχει απαγορευτεί η είσοδος!
-
Αν είμαι έξω, φυσικά και θα έρθω! (ΑΝ με θέλετε φυσικά!)
Περίπου 4-5 μέρες πριν θα το γνωρίζω σίγουρα
-
- Citastak
- Kid
- kouk
- ΒΑΣΙΛΗΣ
- cavallino
- taurus
- technik
- IKE
- n_olympios
- hrdoukas
- D-Jet
- Coyot
- tsilis
- Bagus
- Avel
- opterios
- DAP
- TakisB
- tazio
- Kruazierastern
21 FlowerPower (αμα ερθει ομως και ο SKYE, αλλιώς ντρέπομαι ) - Silencer
- Nicholas Van Orton
24.pad - syele
26 cavalino gr
27 Pai Mei
28 Velissarios
29 skye (στανταρ πραγματα)
30 ratanplan ?
31 tm (πατερααα! να παρω και τυρι και κρεας??)
20/12, 18.30, Η επανένωσις θα γίνει στις Υάδες στου Γαλάτσ'