-
Πολύ ωραίο το αμάξι και τεχνικός και οπτικός!
Το ρέβο παιδιά κάνει θαύματα! Τα τωρινά ίμπιζα 20vt που είναι αρκετά και έχει τύχει να πατήσω, δεν πιάνονται....αν έχουν και ρέβο....απλά μιλάμε οτι σχεδόν μου ρίχνουν ταχ. κώδικα! Απο ότι ξέρω και εγώ η ρέβο για το stage1 μιλάει για 200 άλογα! Ροπή δεν θυμάμαι.
Μια απορία έχω για τα καθίσματα (εγώ έχω τα sprint τα οποία για τ οσώμα μου είναι ότι καλύτερο, είχα δοκιμάσει και τα Evo Large αλλά δεν μου έκαναν καθόλου...και είχαν και διπλάσια τιμή!) απο ότι βλέπω έχεις και τις εργοστασιακές ζώνες, το κάθισμα του οδηγού δεν έχει έρθει πιο κοντά στο τιμόνι? Δεν φοβάσε το ενδεχόμενο να ανοίξει ο αερόσακος?
Τα καλύματα για τις ζώνες είναι πολύ χρήσιμα ειδικά για άτομα μικρού μεγάθους...γυναίκες βασικά που αν τις δέσεις σωστά τις κώβει στο λαιμό η ζώνη!
-
Τα μαξιλαράκια κάνουν δουλειά! Ήδη έχω σημάδι στις κλείδες...
Τα καθίσματα είναι στην ίδια απόσταση από το τιμόνι με πριν και οι μαμίσιες ζώνες πλήρως λειτουργικές μπρος και πίσω.
Μπροστινοί αερόσακοι λειτουργικοί και οι πλευρικοί, αν και δεν υφίστανται πλέον, 'θεωρούνται' υπάρχοντες από τον εγκέφαλο, με την απομόνωση του κατάλληλου καλωδίου. Έτσι δεν ανάβει η προειδοποιητική λυχνία και το διαγνωστικό κομπιούτερ τα βρίσκει όλα οκ.
Revo stg. 2 είναι το δικό μου. Δεν το'χω δυναμομετρήσει, αλλά κρίνοντας από δυναμομετρήσεις άλλων με ίδια πράματα, είμαι 230 πόνια και 36 κιλά ρόπα.
-
Ρε παίδες,οι τεσσάρων σημείων χωρίς κλουβί που στηρίζονται;Σε ατύχημα θα μας συγκρατήσουν;Για πέστε
-
Χρησιμοποίησα τους δικούς τους κρίκους και τις στήριξα εκεί που στηρίζονται οι μαμίσιες. Έτσι είχα κάνει και στο ραλάκι.
-
Strifter
ποσο παει το μαλλι για μια τετοια δουλεια?ειναι καθολου ανετα στη καθημερινη χρηση ή υπαρχει γκρινια??
-
Ο χρήστης Strifter έγραψε:
Χρησιμοποίησα τους δικούς τους κρίκους και τις στήριξα εκεί που στηρίζονται οι μαμίσιες. Έτσι είχα κάνει και στο ραλάκι.Αυτό το έκανες για τίς δύο κάτω.Οι δύο πάνω ζώνες,που τίς έχεις στηρίξει;Στούς κρίκους τών πίσω ζωνών;
-
Ναι, μπράβο!
Δεν είναι άνετες, Σπύρο. Κάθε άλλο. Εγώ τη βρίσκω όμως. Τελειωμένη η δουλειά σε καθίσματα και ζώνες (αγορά-τοποθέτηση) 2500. -
Πίσω δεν μπορει πλέον να καθήσει επιβάτης δηλαδή;Οι ζώνες περνάνε πάνω απο τα καθίσματα;
-
2500 ευρώ...?
ΟMG!
-
Ναι, αλλά αν χρειαστεί να καθίσει κάποιος/κάποιοι, ξεπερνιώνται εύκολα οι πάνω ιμάντες από τις τρύπες των καθισμάτων, ρίχνονται στο πάτωμα και όλοι φοράνε τις μαμίσιες τους. Οδηγός-συνοδηγός και λοιποί επιβάτες.
-
Α,έχεις ακόμα τίς τριών σημείων,και τίς τραβά και κουμπώνουν στόν υποδοχέα που δένει τίς τεσσάρων σημείων.Σωστός τότε.Και απο εμφάνιση σκίζει.
-
Εννοείται ότι όλες οι μαμίσιες ζώνες, μπρος και πίσω, δουλεύουν όπως πριν.
Και τα μαμίσια καθίσματα ξαναμπαίνουν και ξαναλειτουργούν ηλεκτρικά όπως πρώτα. -
Μπράβο τότε.
Εκανες μερακληδικη δουλειά,κι'όσο για τα φράγκα,τρώγονται σαν τα ψάρια.ΦΡΕΣΚΑ -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χρησιμοποίησα τους δικούς τους κρίκους και τις στήριξα εκεί που στηρίζονται οι μαμίσιες. Έτσι είχα κάνει και στο ραλάκι.
Αυτό το έκανες για τίς δύο κάτω.Οι δύο πάνω ζώνες,που τίς έχεις στηρίξει;Στούς κρίκους τών πίσω ζωνών;
Όπως είπε ο φίλος οι πάνω ζώνες στηρίζονται στην θέση των πίσω ζωνών και περνάνε ανάμεσα στο πισω κάτω καθισμα και τις πλάτες των πίσω καθισμάτων, οι πίσω θέσεις αχρηστεύτικαν...αλλά έτσι και αλλιώς δεν έβαζα 3ο άτομο μέσα! Οι πλαινές ζώνες........για να μπούν έχω κάνει τρύπα απο την εσωτερικά μεριά στο τούνελ και έχει μπει πλακάκι (όπως κα ιπίσω εχει μπει πλακάκι) γιατις εξωτερικές παλινές είχε τρύπα απο τις μαμά ζώνες χαμηλά.
Αξίζει μια τέτοια λύση, πριν λίγο καιρό έπεσε κάποιος πίσω μου το αμάξι ψιλογύρισε.....εγώ δεν κουνήθηκα ρούπι απο το κάθισμα....λίγο ανάποδο φρένα...δεξιά και αλλαγή στοιχείων!
Απο κόστος (για 106 θα σου πώ...δεν ξέρω δλδ οι βάσεις αν έχουν άλλη τιμή για άλλο αμάξι) 2 Sparco Sprint με βάσεις σιδιρόδρομο 500-550 € και 2 ζευγάρια ζώνες Sparco 3'' 400-420 € γύρω στο 1000ρικο δλδ!
-
Αν είναι να αρχηστευτούνε οι πίσω θέσεις βρε συ,τότε καλύτερα να βάλεις κλουβί να ησυχάσεις.Και μπάκετ/τεσσάρων σημείων ζώνες
-
strifter ετσι για να σε φρικαρω
ποσο εχει παει ο λεονας με ολα αυτα???
εφταναν για σκουμπι? -
HUNTER το θέμα είναι ότι για να βάλεις κλουβί και να είσαι αποόλυτα σφαλείς πρέπει να φοράς κράνος.....ε να πηγαίνω στη δουλειά με κράνος......μέσα στην κίνηση....φορώντας κουστούμι πάει πολύ!
-
Ασε που χαλάει το μαλλί.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ασε που χαλάει το μαλλί....μίλησε ο Χαίτης!
-
Βρε, λέμε τα πίσω στη Λεόνα ΔΕΝ αχρηστεύθηκαν. Άμα θέλει να μπει κόσμος (ακόμα δεν έχουν θελήσει... ), ρίχνω κάτω τους ιμάντες των κλειδών και όλα τα καθίσματα... λειτουργικά.
Ακριβώς ίδιο σενάριο και στο ραλάκι.
Με όλα τα βελτιωτικά έργα κανα 40άρι θα'χει πάει, pskarm. Δε φτάνανε για Σουμπαρού ή Έβο, δυστυχώς...
Στήνοντας τη Λεόνα...