-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣE ΚΑΙ Ο taurus ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΥΛΑ ΜΑΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ.
ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΨΗΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΚΟΜΠΛΕΞΑ!!!!!
'EL-EM'
Αυτό λίγο παράξενο μου ακούγεται βρε Λώρη.Ολόκληρη περιουσία σε μία ξένη χώρα και την αφήνουν στην τύχη και στην καλή διαγωγή των ιθαγενών;
Πιστεύεις ότι αυτό το περιστατικό θα παίξει ρόλο για την μελλοντική ενοικίαση αγωνιστικών αυτοκινήτων από Έλληνες;Και μια και το έφερε η κουβέντα.Με το 306 τι έγινε τελικά;
ΘΟΔΩΡΗ,
ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 'ΧΤΙΣΜΕΝΟ' ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ 306 MAXI ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΟΤΣΑ.ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
Δεν ξέρω καλά τα ασφαλιστικά αλλά πίστευα ότι και έτσι αν ήταν θα υπήρχε μία φόρμουλα για να ασφαλιστεί.Τώρα να είσαι σοβαρή επαγγελματική ομάδα και να έχεις το βασικό αντικείμενο της δραστηριότητας σου ανασφάλιστο μου φαίνεται το λιγότερο τσαπατσουλιά.
Δεν ξέρω αυτοί ξέρουν καλύτερα.Για το 306 ρώτησα επειδή το έζησες και πάλι το περιστατικό από πρώτο χέρι και ήθελα να δω τι ίσχυσε σχετικά με απόζημίωσεις και κλπ.
Δεν συσχέτισα το ένα με το άλλο.Πάντως για να επανέλθω στο MITSU πιστεύω ότι τα ανταλλακτικά αυτά δεν θα μπουν ποτέ σε αγωνιστικό στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Θα φορεθούν σε ένα ΙΧ και στην ουσία θα εξαφανιστούν.
Καλό θα είναι όμως να έλειπαν τέτοια περιστατικά. -
Τα σεναρια πολλα,δε μπορω να φανταστω ομως οτι το εκλεψε καποιος ιδιωτης(και οτι εχει και τα κοτσια) για να χρησιμοποιησει τα πραγματα σε πολιτικο αυτοκινητο.
Εμενα μου κανει περισσοτερο για κατασκοπεια, μπορει και απο το εξωτερικο ισως.
Εξαλλου ειναι γνωστο σε ολους οτι τα προγραμματα της ralliart στον εγκεφαλο ειναι τα καλυτερα, και κανεις δεν μπορει να τα φτιαξει τοσο καλα.
Συν το γεγονος οτι εκλαπη και ο εγκεφαλος του Πιτσου... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Εντελώς αστείο το συγκεκριμένο τόπικ.
Απλώς τους δίνετε σημασία επειδή είναι σελέμπριτις..Ποιος νοιάστηκε για το αυτοκίνητο του Κώστα του Κουκουμάκη που κλάπηκε πέρυσι; Ανοίχτηκαν βαρύγδουπα απειλητικά θρέντς ή μήπως από τότε μέχρι σήμερα οι έχοντες ραλί, κουβαλάνε αποδείξεις για να τις δείξουν σε συνοδηγούς που την είδαν αστυνόμος Μπέκας;
Ασήμαντο το περιστατικό κατά τη γνώμη μου.
Δεν θα κόψει και τη μπελούγκα από το τραπέζι του Βωβού.
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.Δημήτρη
Εγώ προσωπικά για την κλοπή του αυτοκινήτου του Κουκουμάκη τώρα το διαβάζω από σένα.Και φυσικά έχει την ίδια βαρύτητα και παραπάνω γιατί ο Κώστας είναι ένα σκληρά εργαζόμενο παιδί και η δαπάνη ενός αγωνιστικού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για αυτόν.Αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση του Ιταλικού MITSU αυτό που έχει 'πειράξει' τους περισσότερους μας δεν είναι ούτε ο Βωβός, ούτε και το 9αρι MITSU, αλλά το γεγονός ότι αφορά ιδιοκτησία ξένων ανθρώπων που ήρθαν να κάνουν την δουλειά τους στην χώρα μας.
Και νομίζω ότι αυτή η χώρα ανέκαθεν είχε παράδοση να σέβεται τους ξένους που έρχονταν στην Ελλάδα για καλό σκοπό και τουλάχιστον να τους εξασφαλίζει τα αυτονόητα. Δηλαδή την ασφάλεια αυτών και των περιουσιών τους
Και στη περίπτωση που συζητάμε αυτό το πράγμα δεν έγινε. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΞΗΓΗΣE ΚΑΙ Ο taurus ΠΙΟ ΚΑΤΩ,ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
'EL-EM'
Αυτό λίγο παράξενο μου ακούγεται βρε Λώρη.Ολόκληρη περιουσία σε μία ξένη χώρα και την αφήνουν στην τύχη και στην καλή διαγωγή των ιθαγενών;
Πιστεύεις ότι αυτό το περιστατικό θα παίξει ρόλο για την μελλοντική ενοικίαση αγωνιστικών αυτοκινήτων από Έλληνες;Και μια και το έφερε η κουβέντα.Με το 306 τι έγινε τελικά;
ΘΟΔΩΡΗ,
ΗΤΑΝ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ 'ΧΤΙΣΜΕΝΟ' ΑΠΟ ΚΑΡΟΤΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΠΤΩΣΗ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΦΤΥΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΤΟ 306 MAXI ΕΠΑΘΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΤΗΚΕ Η ΚΑΡΟΤΣΑ.ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΘΑΨΑΤΕ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ?ΦΙΛΙΚΑ,
EL-EM'
Δεν ξέρω καλά τα ασφαλιστικά αλλά πίστευα ότι και έτσι αν ήταν θα υπήρχε μία φόρμουλα για να ασφαλιστεί.Τώρα να είσαι σοβαρή επαγγελματική ομάδα και να έχεις το βασικό αντικείμενο της δραστηριότητας σου ανασφάλιστο μου φαίνεται το λιγότερο τσαπατσουλιά.
Δεν ξέρω αυτοί ξέρουν καλύτερα.Για το 306 ρώτησα επειδή το έζησες και πάλι το περιστατικό από πρώτο χέρι και ήθελα να δω τι ίσχυσε σχετικά με απόζημίωσεις και κλπ.
Δεν συσχέτισα το ένα με το άλλο.Πάντως για να επανέλθω στο MITSU πιστεύω ότι τα ανταλλακτικά αυτά δεν θα μπουν ποτέ σε αγωνιστικό στην Ελλάδα τουλάχιστον.
Θα φορεθούν σε ένα ΙΧ και στην ουσία θα εξαφανιστούν.
Καλό θα είναι όμως να έλειπαν τέτοια περιστατικά.ΓΙΑ ΤΟ 306 ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΑΤΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΟΙΟΚΤΗΤΡΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Se ti EVO mporoun na mpoun auta ta pramata pou eklaphsan?
monaxa se enniari?
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Τα σεναρια πολλα,δε μπορω να φανταστω ομως οτι το εκλεψε καποιος ιδιωτης(και οτι εχει και τα κοτσια) για να χρησιμοποιησει τα πραγματα σε πολιτικο αυτοκινητο.Εμενα μου κανει περισσοτερο για κατασκοπεια, μπορει και απο το εξωτερικο ισως.
Εξαλλου ειναι γνωστο σε ολους οτι τα προγραμματα της ralliart στον εγκεφαλο ειναι τα καλυτερα, και κανεις δεν μπορει να τα φτιαξει τοσο καλα.
Συν το γεγονος οτι εκλαπη και ο εγκεφαλος του Πιτσου...Και κατασκοπεία να είναι όπως πάλι κακό για το όνομα της χώρας μας είναι.Γιατί τέτοια αυτοκίνητα αλωνίζουν κάθε ΣαββατοΚύριακο όλη την Ιταλία τουλάχιστον, αλλά την Ελλάδα διάλεξαν για να 'σηκώσουν' ένα τέτοιο.Δηλαδή, σε κατατάσουν στις τριτοκοσμικές χώρες και όχι μόνο.
Όχι ότι δεν είμαστε δηλαδή.Όσο για εγκέφαλο νομίζω ότι είναι μία διαφορετική ιστορία.
Γνώμη μου πάντα. -
Αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση του Ιταλικού MITSU αυτό που έχει 'πειράξει' τους περισσότερους μας δεν είναι ούτε ο Βωβός, ούτε και το 9αρι MITSU, αλλά το γεγονός ότι αφορά ιδιοκτησία ξένων ανθρώπων που ήρθαν να κάνουν την δουλειά τους στην χώρα μας.
Και νομίζω ότι αυτή η χώρα ανέκαθεν είχε παράδοση να σέβεται τους ξένους που έρχονταν στην Ελλάδα για καλό σκοπό και τουλάχιστον να τους εξασφαλίζει τα αυτονόητα. Δηλαδή την ασφάλεια αυτών και των περιουσιών τους
Και στη περίπτωση που συζητάμε αυτό το πράγμα δεν έγινε.Ε βρε Θοδωρή ας βάζανε ένα σεκιούριτι να το φυλάει.
-
Αρκεί να μην το φυλάει ο ίδιος σεκιουριτάς που υποτίθεται ότι φύλαγε το Εβο του Πίτσου στο σέρβις παρκ....Άμα μπει κάτι στο μάτι.....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απλώς τους δίνετε σημασία επειδή είναι σελέμπριτις..Ποιος νοιάστηκε για το αυτοκίνητο του Κώστα του Κουκουμάκη που κλάπηκε πέρυσι; Ανοίχτηκαν βαρύγδουπα απειλητικά θρέντς ή μήπως από τότε μέχρι σήμερα οι έχοντες ραλί, κουβαλάνε αποδείξεις για να τις δείξουν σε συνοδηγούς που την είδαν αστυνόμος Μπέκας;
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ.
'EL-EM'
el-em κανεις ακριβως αυτο που επιδιωκε...
Πεφτεις στο τοσο χαμηλο επιπεδο του.
Δεν ειναι ολοφανερο οτι η δημοσιευση του θελει να προκαλεσει?
Ειναι αναξιος λογου... -
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.Δημήτρη
Εγώ προσωπικά για την κλοπή του αυτοκινήτου του Κουκουμάκη τώρα το διαβάζω από σένα.Και φυσικά έχει **την ίδια βαρύτητα και παραπάνω **γιατί ο Κώστας είναι ένα σκληρά εργαζόμενο παιδί και η δαπάνη ενός αγωνιστικού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση για αυτόν.Αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση του Ιταλικού MITSU αυτό που έχει 'πειράξει' τους περισσότερους μας δεν είναι ούτε ο Βωβός, ούτε και το 9αρι MITSU, αλλά το γεγονός ότι αφορά ιδιοκτησία ξένων ανθρώπων που ήρθαν να κάνουν την δουλειά τους στην χώρα μας.
Και στη περίπτωση που συζητάμε αυτό το πράγμα δεν έγινε.Σοβαρα???? Γιατι εχει μεγαλυτερη βαρυτητα δηλαδη?
Η πραξη της κλοπης ειναι απο μονη της κατακριτεα και αυτο εξεταζουμε!!!! Αλοιμονο αν διναμε ελαφρυντικα με τετοια κριτηρια...!
Ο -
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Απλώς ντόρος να γίνεται και να κρατάμε το ονοματάκι μας ψηλά.ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΦΑΝΗ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΟΥ.
'EL-EM'
el-em κανεις ακριβως αυτο που επιδιωκε...
Πεφτεις στο τοσο χαμηλο επιπεδο του.
Δεν ειναι ολοφανερο οτι η δημοσιευση του θελει να προκαλεσει?
Ειναι αναξιος λογου...ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΔΙΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Τα σχόλια τέτοιου τύπου δεν χρειάζονται σε ένα τέτοιο θέμα [kouk]
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Se ti EVO mporoun na mpoun auta ta pramata pou eklaphsan?monaxa se enniari?
up up
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Se ti EVO mporoun na mpoun auta ta pramata pou eklaphsan?
monaxa se enniari?
up up
Γιατί ρωτάς;
-
Γιατί δεν απαντάς;
-
Για να δει τι Evo πρέπει να πάρει και να τα βάλει επάνω.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για να δει τι Evo πρέπει να πάρει και να τα βάλει επάνω.(αυτό ήθελα να γράψω αλλά είπα να συγκρατηθώ...)
-
-
Εγώ όμως είμαι ασυγκράτητος...
-
επόμενος!
Μπορεί κάποιος να πει;
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΜΕΝΟ EVO-9