-
Ο χρήστης imaginos έγραψε:
Εγω ρε φιλαρακια ειμαι εκτος θεματος? Το θεμα ποιο ειναι? Η γκομενα του hakkinen η το mitsubishi colt? Εγω απλα ειδα ενα νημα για το colt που με ενδιαφερει μπηκα να διαβασω και να μαθω εντυπωσεις και εμαθα περισσοτερα για τη γκομενα του φιλου!!!!!!! Πατε καλα ορισμενοι? Για σοβαρευτειτε λιγο. Εξαλλου εαν καποιοι θελουν να διαφημιζουν τις γκομενες τους, (εχω παρατηρησει οτι σε παρα πολλα νηματα πολλοι 'διαφημιζουν' την γκομενα τους 'η δικια μου θελει αυτο' 'δεν ξερει τι να διαλεξει' 'την επεισα να μην παρει αμαξι αυτοματο' 'της γυναικας μου αρεσει δεν αρεσει εκεινο' ' 'η γκομενα μου θελει αυτοκινητο με μπανιερα και εντοιχισμενη κουζινα' κλπ) (δε μας ενδιαφερουν ρε φιλοι τα 'ψυχολογικα' της γκομενας σας), η τον ανδρισμο τους, προβλημα τους, εμεις οι υπολοιποι που θελουμε να διαβαζουμε για να μαθουμε πραγματα για την αυτοκινηση πρεπει να μας τα κανουν τσουρεκια? Και εμεις εχουμε γυναικα αλλα δεν κανουμε ετσι. Κυριε ζητησες τη γνωμη των αλλων? ΟΚ! Τι μας ενδιαφερει εαν τελικα η γκομενα σου σε πηρε τηλεφωνο και αλλαξε γνωμη οταν ειδε το toyota yaris η την Prosche 911? Ημαρτον πια! Εχετε βγαλει διπλωμα?Ποσο χρονων ειστε γιατι με τετοιους διαλογους δε νομιζω να εχετε τελειωσει το λυκειο.....Μάθε να διαβάζεις....
-
Φυσικα το διαβασα το θεμα απο την αρχη μεχρι το τελος. Τι θελεις να μου πεις δηλαδη? Εγω ξερω να διαβαζω εσεις ξερετε που γραφετε και τι γραφετε?
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, εαν θελετε ορισμενοι καταλαβετε το. Εδω μιλαμε για αυτοκινητα και οχι για τις γκομενες μας και τα ψυχολογικα τους. Αμα θελετε να μιλατε για τα ψυχολογικα της γκομενας σας υπαρχουν αλλα σχετικα φορουμ. Τυχαια ανοιξα 3 νηματα και στο ενα καποιος μιλαγε για το ποσο γρηγορη ειναι η γυναικα του, ο αλλος ποσα λεφτα εχει ο πατερας της γκομενας του και ο τριτος αυτα που λεει εδω. Ε παει πολυ πια. Εαν θελουν καποιοι να διαφημιζουν τις γκομενες τους ε δε φταιμε σε τιποτα ολοι οι υπολοιποι να μας τα κανετε τσουρεκια.
Αντε γεια.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πρώτα απ' όλα παρακαλώ τους moderators να ΜΗΝ μεταφέρουν το θέμα αν γίνεται.**Μια φίλη ου θέλει αυτοκίνητο. Με τον Phaethon της είχαμε προτείνει το Υ επειδή πολύ απλά... της πάει.
Το θέμα είναι ότι αποφάσισε να μην το πάρει επειδή το... οδηγούν μόνο γυναίκες (δεν χρειάζονται σχόλια επι τούτου )
Για colt αρχικά ούτε να ακούσει λόγω... του ότι είναι Mitsubishi. Τελικά την έπεισα και όχι μόνο αυτό αλλά ξετρελλάθηκε με το αυτοκίνητο που το είδε και τώρα θέλει να πάει να το παραγγείλει.
Κυρίως θέλω να μου προτείνετε έκδοση εξοπλισμού. Μιλάμε για το 1.3
**
Στη συνέχεια αν έχετε κάποια αντιπρόταση κάντε τη αλλά με επιχειρήματα.Το αυτοκίνητο θα χρησιμοποιείται για αστική κυρίως χρήση αλλά μια με δυο φορές την εβδομάδα θα κάνει τη διαδρομή Πάτρα-Αθήνα και πίσω.
@νδρέας
Κατάλαβες τώρα το θέμα του τόπικ;
-
Για μία φίλη ψάχνει αυτοκίνητο. Για ποιον ήθελες να μιλάει; Για εσένα;
Αν δε σε ενδιαφέρει το θέμα απλά μην απαντάς.ΥΓ: Πρόσεξέ τα λίγο τα @ρχίδια σου.... Μπορεί να πάθεις τίποτα έτσι που φουσκώνουν.....
-
Φυσικα το διαβασα το θεμα απο την αρχη μεχρι το τελος. Τι θελεις να μου πεις δηλαδη? Εγω ξερω να διαβαζω εσεις ξερετε που γραφετε και τι γραφετε?Δεν εχω να πω τιποτα αλλο, εαν θελετε ορισμενοι καταλαβετε το. Εδω μιλαμε για αυτοκινητα και οχι για γκομενες και τα ψυχολογικα τους. Αμα θελετε να μιλατε για τα ψυχολογικα της γκομενας σας υπαρχουν αλλα σχετικα φορουμ. Τυχαια ανοιξα 3 νηματα και στο ενα καποιος μιλαγε για το ποσο γρηγορη ειναι η γυναικα του, ο αλλος ποσα λεφτα εχει ο πατερας της γκομενας του και ο τριτος αυτα που λεει εδω. Ε παει πολυ πια. Εαν θελουν καποιοι να διαφημιζουν τις γκομενες τους ε δε φταιμε σε τιποτα ολοι οι υπολοιποι να μας τα κανετε τσουρεκια.
Αντε γεια.
Το τόπικ έχει εκατοντάδες θέματα, χαλάρωσε λίγο.
Αν όντως άντε γεια, αποσυνδέσου.
-
Ναι καταλαβα οτι εχω να κανω με 13χρονα. Καταλαβα τωρα...
Asta la vista
-
Στο καλό παππού.
-
Nα μας γράφεις!
Θα σε (σαλλλονικιώτικο ) γράφουμε και μεις! -
Ναι καταλαβα οτι εχω να κανω με 13χρονα. Καταλαβα τωρα...Asta la vista
Τρομερά επιχειρήματα.... Μάθε πρώτα να διαβάζεις ένα θέμα και μετά άνοιξε το στόμα σου για να πεις τη μαλακία σου.
Πρέπει να έχεις πολύ χαμηλό IQ..... ---> Τρομερό επιχείρημα
-
Το θέμα είναι ότι αποφάσισε να μην το πάρει επειδή το... οδηγούν μόνο γυναίκες
Τελικά την έπεισα και όχι μόνο αυτό αλλά ξετρελλάθηκε με το αυτοκίνητο που το είδε και τώρα θέλει να πάει να το παραγγείλει.
Για να την πείσω της είπα ότι θα είναι σαν τον Ριτσαρντ Γκιρ στο Pretty woman που δεν μπορεί να αλλάξει ταχύτητα στην Esprit (αν θυμάμαι καλά).
Της προτέιναμε το Υpsilon και έλαμψε το πρόσωπό της.
Της προτέιναμε το Υpsilon και έλαμψε το πρόσωπό της. 'Και μένα αυτό μου αρέσει' είπε. Έλα όμως που κάποια στιγμή συνειδητοποίησε ότι το τωρινό το οδηγούν μόνο γυναίκες και αυτή θέλει να ξεχωρίζει από τις άλλες... Τώρα τι άλλο να σου πω... Αμα συνεχίσω θα φρίξεις...
(Να σκεφτείς ότι το Fabia απορρίφθκε λόγω... πράσινου σήματος επειδή η ίδια είναι Ολυμπιακός και αντίστοιχα το κόκκινο της Mitsubishi ήταν από τα βασικά μου επιχειρήματα υπερασπιζόμενος το Colt)
Εκεί λοιπόν που είχε ερωτευτεί και είχε καταλήξει, συνειδητοποίησε ότι το Swift προσφέρει περισσότερα
Το Swift την ξετρέλλανε εσωτερικά,
Σήμερα με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι είδε ένα Yaris και της άρεσε...
Πρέπει να παραγγείλει σύντομα γιατί αλλιώς ανα δύο μέρες θα βλέπει και κάποιο νέο και φτου και απ' την αρχή.
==============================================
Εαν αυτο ειναι κουβεντα σοβαρη σε φορουμ αυτοκινησης τοτε εσεις οντως δεν ειστε 13χρονα...Το μονο που μπορω να δεχτω ειναι οτι εσεις τουλαχιστον ειστε 13χρονα αλλα ο φιλος Μακκινεν οφειλω να παραδεκτω οτι εχει ταλεντο στα μυθιστορηματα....
Ναι ειμαι ο παππους σας εαν κρινω οτι ειστε 13χρονα και εγω 28.....
-
Έχεις φοβερή παρουσία στο φόρουμ και κρίνεις παππού, μπράβο. Αν δεν γουστάρεις το κλίμα, μην γράψεις ξανά, και πάτα το κουμπάκι αποσύνδεσης.
-
Αναζήτηση για αυτοκίνητο γυναίκας είναι. Αν δε σου αρέσει μην το διαβάζεις. Αυτά τα κριτήρια έχει αυτά μας μεταφέρει.
Αν είσαι 28 και δεν καταλαβαίνεις μερικά απλά πράγματα θα πρέπει να αγχώνεσαι... Μήπως το μυαλό σου έμεινε στα 8;
Αλήθεια τα @ρχίδια σου ξεφούσκωσαν ή επειδή έγιναν τσουρέκια τα έφαγες;;;
-
Δεν ξέρω για τον imagino, αλλά το τσουρέκι του τερκενλή με κάστανο και σοκολάτα το έφαγα πάντως...
-
Κάνουμε κοιλίτσα δόκτορα;;;;
-
Το παλεύουμε...
-
Έτσι πρέπει... Είναι γοητεία!!!!
-
Το να λες πολλα δε σημαινει οτι εχεις και αναλογη παρουσια. Μπορει να λες λιγα και ουσιαστικα ενω αντιθετα να λες πολλα χωρις ουσια.
Το να υπερασπιζεστε το φιλο σας με τον οποιο εχετε ανταλλαξει κουβεντες αυτο το θεωρω πρεπον και σεβαστο 'ο φιλος στα δυσκολα φαινεται'. Ομως δε σημαινει οτι θα πρεπει να μας τα κανετε και τσουρεκια με τα ασχετα μυθιστορηματα σας.....
Το χακινεν ουτε το γνωριζω ουτε με γνωριζει και φυσικα δεν εχω καμια διαφορα μαζι του και δεν αμφιβαλω οτι μπορει να ειναι ενα εξαιρετο παιδι, ομως δεν ειναι διαλογοι αυτοι που κανετε. ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ τους αλλους που θελουν να μαθουν ουσιαστικα πραγματα και οχι μυθιστορηματα. Εαν δεν το καταλαβαινετε αυτο με γεια σας και χαρα σας.
Επισης το εαν θα κανω Log-Off αυτο ειναι καθαρα θεμα δικο μου οπως γνωριζετε. Δεν ειστε οι μοναδικοι μυθιστορηματογραφοι εδω μεσα ουτε γραφετε μονο εσεις για να μην υπαρχει τιποτα σοβαροτερο να διαβασω.
Arrivederci
-
Ποιους άλλους κουράζουμε;;;
Ο χάκινεν άνοιξε το θέμα για τη φίλη του και μας μεταφέρει τις απόψεις της....
Αν κάποιον δεν τον ενδιαφέρει απλά δεν το διαβάζει...
Τι δεν μπορείς να καταλάβεις;
-
Ποιες αποψεις μας μετεφερε φιλε? Το οτι τελικα τις αρεσε το yaris περισσοτερο και μεθαυριο η Lamborghini Diablo? Tι μας ενδιαφερει αυτο?
Απο την πρωτη σελιδα εψαξα να βρω καποιον που να εχει οδηγησει το αμαξι και μεχρι την 4η σελιδα διαβαζω για την φιλη του φιλου. Αυτη τη κοπελα ειναι σα να τη γνωριζω χρονια με ολα αυτα που εμαθα γιαυτην.... -
imaginos το 'official' topic για το Colt είναι αυτό
το συγκεκριμένο topic που γράφουμε είναι ειδική παραγγελία παρόλο το γενικό του τίτλο
Mitsubishi Colt