-
Υπάρχει ήδη thread για PC games. Μήπως το παρόν να μεταφερόταν εκεί;
-
As είναι έτσι φίλε opterie από το Μiata club.
-
done
mod
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδια σημερα κυκλοφορησε το F1 2006 για το PS2...!Oι πρωτες εντυπωσεις για αρχη ειναι αρκετα θετικες, και βεβαια ειναι σαφως πιο βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.
p.s Ενα θα πω, τοσα χρονια παιζω F1 games σε PS2 και PC, καλυτερο Monaco δεν εχω παιξει πουθενα...
Aντε ρε συ,τοση βελτιωση Θα κανω το πρωτο τεστ την αλλη βδομαδα Εν αναμονη του του F106 για PS3,να αλλη μια γευση:
Youtube Video -
Ο χρήστης iceman_angel έγραψε:
Παιδια σημερα κυκλοφορησε το F1 2006 για το PS2...!
Oι πρωτες εντυπωσεις για αρχη ειναι αρκετα θετικες, και βεβαια ειναι σαφως πιο βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.
p.s Ενα θα πω, τοσα χρονια παιζω F1 games σε PS2 και PC, καλυτερο Monaco δεν εχω παιξει πουθενα...
Aντε ρε συ,τοση βελτιωση Θα κανω το πρωτο τεστ την αλλη βδομαδα Εν αναμονη του του F106 για PS3,να αλλη μια γευση:
Youtube VideoOντως μιλαμε για τρομερη βελτιωση σε σχεση με το 2005, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...
Πιστευω μεχρι να βγει το PS3, τα Χριστουγεννα απ'οτι ξερω θα κυκλοφορησει, δεν νομιζω πως θα το εχω βαρεθει... -
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Παιδια σημερα κυκλοφορησε το F1 2006 για το PS2...!
Oι πρωτες εντυπωσεις για αρχη ειναι αρκετα θετικες, και βεβαια ειναι σαφως πιο βελτιωμενο σε ολους τους τομεις.
Youtube VideoOντως μιλαμε για τρομερη βελτιωση σε σχεση με το 2005, δοκιμασε το και θα με θυμηθεις...
Πιστευω μεχρι να βγει το PS3, τα Χριστουγεννα απ'οτι ξερω θα κυκλοφορησει, δεν νομιζω πως θα το εχω βαρεθει...Nαι καπου εκει στα Χριστουγεννα, ή και το Νοεμβριο νομιζω, κοντα.Αντε να δουμε.Παρε αλλες δυο δοσεις :
http://www.youtube.com/watch?v=-NMlGDEdbmg
Youtube Video -
Παιδιά, δώστε τα φώτα σας για κανένα καλό παιχνίδι Formula 1 για PC.
Είναι αδύνατον να κάτσω να διαβάσω 40 σελίδες. -
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Είναι αδύνατον να κάτσω να διαβάσω 40 σελίδες.Δυστυχως εδω και αρκετο καιρο εχουν σταματησει να βγαινουν παιχνιδια F1 για PC...
Το τελευταιο που κυκλοφορησε ηταν το F1Challenge 99-02 το καλοκαιρι του 2003, αλλα το καλο ειναι οτι καθε χρονο μπορεις να κατεβαζεις patch απο το internet...
Tα Χριστουγεννα λογικα περιμενουμε το 2006... -
Ο χρήστης maverick έγραψε:
Είναι αδύνατον να κάτσω να διαβάσω 40 σελίδες.Rfactor με το CTDP F1 2005 mod! --> Best!
Περιμένουμε το RH2006 για το Rfactor!
-
http://www.youtube.com/watch?v=Ph0q1yPK ... ed&search=
niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeee
-
Ο χρήστης antony baltz έγραψε:
Youtube Videoniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiceeeeeeeeeeee
Ποιό σου άρεσε;
Βέβαια αν δε τα παίξεις, δε μπορείς να καταλάβεις πολλά!
-
-
Ο χρήστης iron_gr έγραψε:
Είναι αδύνατον να κάτσω να διαβάσω 40 σελίδες.Rfactor με το CTDP F1 2005 mod! --> Best!
Περιμένουμε το RH2006 για το Rfactor!
Βρε παιδιά ...πως πάει έτσι η BMW F1 2006 στη demo έκδοση???
Τρομερή δουλειά έχει γίνει στα γραφικά και στο gameplay!!
Σκέφτομαι σοβαρά να αναβαθμιστώ πλήρως ώστε να απολαύσω αγωνιστική οδήγηση στο maximum!!!!
-
Αν θες να απολαύσεις αγωνιστική οδήγηση στο maximum, παράτα τα F1 sims και πιάσε άλλα είδη αγώνων (πάντα για πίστα)
-
δώσε ρε θέμη μία λίστα...που αξίζουν.
αλλάζω υπολογιστή τον επόμενο μήνα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δώσε ρε θέμη μία λίστα...που αξίζουν.αλλάζω υπολογιστή τον επόμενο μήνα...
μαζι με τα σπαστηρια?
-
εδω και λιγες μερες με εβαλε στο κολπο ο migf1 και παιζω το lfs.
κατεβασα απο το παταρι την τιμονιερα η οποια ειχε προβλημα και ηθελε επισκευη, αλλα μολις τη συνδεσα παλι δουλευει μια χαρα τωρα...
btw, πολυ καλο το lfs, θελει πολυ δουλεια για να πας γρηγορα, για να μην πω το ποσο ρεαλιστικο ειναι.
βασικο '+', ειναι οτι δεν θελει κανενα σουπερ μηχανημα για να παιξει σωστα!
-
....όπως πήρα εγώ το GTL και τελικά το χάρησα στον αδερφό μου...
-
Ναι δωστε οσοι ξερετε κατι μια λιστα ή πληροφοριες με ο,τι καλυτερο αυτη τη στιγμη (οχι μονο sims σε στυλ NetKar κτλ αλλα γενικοτερα με αμαξια) γιατι σκοπευω κι εγω να αναβαθμιστω
Εγω τα 3 που εχω υποψιν μου οτι βγηκαν προσφατα στην πιατσα και ειναι στη μοδα ειναι: GTR2, Toca Race Driver 3 και NFS καρβουνο (αλλο στυλ αυτο ξερω). Χθες μου ειπε ο patro και για το rfactor.
-
εγω κατεβασα τιν cdtp2005 για rfactor και ομολογω οτι δεν με ενθουσιασε!χειροτερα γραφικα απο το f1c ακομα και ο χειριζμος μετα απο πρωτη εντυπωση δεν μου πολυ αρεσε!επισης με δυσαρεστησε απιστευτα το οτι δεν εχει βροχη!βεβαια ολα αυτα ειναι μια πρωτη εικονα που πηρα απο το παιχνδι
F1 Games/Simulators