-
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΔΕ ΕΦΗ ....... ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ TV ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ (οπως εδηλωσε )
ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ ..... ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΚΥΡΙΟΙ .........
-
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑΔΕ ΕΦΗ ....... ΕΝΑ ΝΕΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ TV ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ (οπως εδηλωσε )
-
-
-
ΑΛΛΑ emoticons ΠΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΦΙΛΕ ταζιο , ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ .....
ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΑΒΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ .......< ΚΑΛΑ ΡΕ ΑΓΓΕΛΕ ΑΦΟΥ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΦΟΡΤΗΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΤΗΓΑΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ , ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙΣ , ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙΣ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΚΟΜΑ ...>
ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ , ΤΟΝ ΑΜΟΛΥΣΑΤΕ Η ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ?
ΤΟ ΑΛΛΟ .... ΝΑ **ΧΑΙΔΕΥΕΙ ** ΤΟ ΜΠΟΥΤΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ....ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ , ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ , ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΚΑΘΕ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΝΟΜΙΖΩ .
ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΜΑΛΛΟΝ ...........
Υ.Γ. Βρε φιλε υποφαινομενε και εσυ φιλε Νικο , διαφυλαξτε λιγο το γαμι..νο αυτο σπορ , δεν ειναι δυνατον να γινεστε συνεργοι σε τετοιες φαρσοκωμωδιες , εστω κι αν πιστευετε οτι ειναι μια εικονα των ανθρωπων του , σας υποτιμα ακομα και για τον λογο οτι ασχολειστε μ'αυτο , αν ειναι ετσι .
εδω παει το .....ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ του προεδρευοντα ..
Περαστικα μας
-
εμείς που δεν το βλέπουμε τι να κάνουμε ? μιας και όλη η ενημέρωση του αθλήματος γίνεται από Internet, δεν βάζουμε και το Φωτεινέλη στο youtube.com να βλέπουμε τις συνεντεύξεις ?
πάντως αυτή την εκπομπή ήθελα να τη δω
-
Αστο Νικο.....και λοιποι φιλοι του Βορρα....
Σας εκανε ρεζιλι και απορω πως εχετε αυτον τον ανθρωπο στον Σοααβε και πως τον ακουτε.....ΕΤΣΙ εξηγειται η διαφορετικη σταση του Σοααβε....
-
Eιχα αποφασισει να μην ξανα γραψω στο FORUM,αλλα δεν γινεται.
Το οτι γιναμε ρεζιλι το ξερω, ειναι παλιο.
Οτι θα γινομασταν & τηλεοπτικως ρεζιλι, πιστευα οτι θα το αποφευγαμε.
Δυστυχως ο συγκεκριμενος κυριος κανει οτι θελει,χωρις να δινει λογαριασμο σε κανενα.
Εριξε το προηγουμενο ΔΣ του σοααβε κατηγοροντας τους για φασισμο,ενω ο ιδιος δημοκρατης ων,εχει διαλυση το σπορ στην ΒΕ.
Εκλεισαν λεσχες,εξαφανιστηκαν αγωνιστηκα αυτ/τα,πολεμησε με λυσσα τους αγωνες στην πιστα των Σερρων η οποια ηταν ενα πολυ καλο φυτωριο οδηγων & αλλα πολλα.
Το συγκεκριμενο θεμα το διαβασανε 580 ατομα σε 3-4 μερες,αναμεσα τους & πολλοι Β.Ελλαδιτες.Δυστυχως κανενας δεν εχει γνωμη (εκτος ALF).Οι γνωμες στη ΒΕ ειναι μονο για καφετεριες αναμεσα στα σφηνακια.
Θα ηθελα να δω την εκπομπη,δυστυχως δεν το πιανουμε του καναλι.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ ΣΩΤ.
-
επειδή έχει πέσει πολύ τηλεόραση, να και ο ... ALF
-
Συγνωμη για το λαθος ονομα αλλα το a με το g με μπερδεψαν.
Παντως ο συμπαθεστατος ALF, πιστευω οτι θα με εκπροσωπουσε καλυτερα απο πολλους αλλους καραγκιοζηδες.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
για να το ελαφρύνουμε λίγο το κλίμα το έβαλα..
πάντως όπως λές δεν βλέπω συμμετοχή από δω πάνω..
ξαφανισμένοι όλοι...
-
ειμαστε ολοι για δοκιμες εξέληξης...
ουτε κι εγω ειδα την εκπομπη οποτε τι να πω...
σε γενικες γραμμες ποτε δεν ειχα παραπονο απο τον Μαυροματιδη δεν μπορω να φανταστω τι εγινε και τρωει τοσο θάψιμο.
-
εγώ είχα προτείνει να βγάλει ένα ΔΤ το προεδρείο του ΣΟΑΑΒΕ που να ενημέρωνε για τις θέσεις και τις δράσεις που έχει πάρει μετά την έκτακτη Γ.Σ.
δεν είναι κακό να ενημερώνεις για όσα θέλεις τα μέλη σου και τον υπόλοιπο κόσμο..
από τα τόσα ΔΤ που έχουμε δει αυτή τη... σαιζόν, ένα ακόμα που να ήταν και ουσιαστικά δε θα μας πείραζε
-
οκ αυτο δεκτο...
αλλα να λεμε οτι ειναι καραγκιοζης και μας εκανε ρεζιλι και εξαφανισε αγωνιστικα και λεσχες , δεν παει πολυ????
-
και βέβαια πάει πολύ. αλλά οι απόψεις γι'αυτο είναι, για να τις ακούνε και οι υπόλοιποι
-
Αγαπητε el matador.
Μηπως εισαι μονιμα σε δοκιμες εξελιξεις & δεν βλεπεις που πανε τα πραγματα εδω επανω.
Το οτι χαθηκε ο σπονσορας του συνδεσμου μετα απο τοσα χρονια προσφορας & αυτοι κατηγορησαν συναθλητη μας οτι αυτος πηρε το πατροναρισμα ριχνοντας λασπη.
Το οτι σε συζητηση με αγωνιζομενο & μελος του ΣΟΑΑΒΕ το οποιο εχει τουλαχιστον 25 ετη παρουσια στο χωρο με πολλες διακρισεις (Στρατελης), τον απεκαλεσε οτι εαν δεν τον αρεσει να διαγραφει απο τον ΣΟΑΑΒΕ.
Το οτι το 2007 θα μεινουμε πολλοι λιγοτεροι στον χωρο ετσι που παει,το οτι για να βρουμε συνοδηγο θα ειναι προβλημα.
Αυτα & αλλα πολλα σε ικανοποιουν?
Το οτι ειναι φιλαρακι σου δεν σημαινει οτι ειναι αξιος να σε εκπροσωπει.
Οταν θα γινει ΓΣ (εαν θα κανει)θα βγουν πολλα στην φορα.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΥΓ. Ωραιο ψευδονυμο εχεις.Γραψε & το ονομα σου,πιστευω οτι ειναι το ιδιο ωραιο.Φιλικα.
-
Ψυχραιμια!Ως προς το ονομα του ελ ματαντορ τουλαχιστον.
Κατα τα αλλα ,η γνωμη για τον προεδρο του Σοααβε δεν αλλαζει.....
-
Ο χρήστης KOUKK έγραψε:
Αγαπητε el matador.
Μηπως εισαι μονιμα σε δοκιμες εξελιξεις & δεν βλεπεις που πανε τα πραγματα εδω επανω.
Το οτι χαθηκε ο σπονσορας του συνδεσμου μετα απο τοσα χρονια προσφορας & αυτοι κατηγορησαν συναθλητη μας οτι αυτος πηρε το πατροναρισμα ριχνοντας λασπη.
Το οτι σε συζητηση με αγωνιζομενο & μελος του ΣΟΑΑΒΕ το οποιο εχει τουλαχιστον 25 ετη παρουσια στο χωρο με πολλες διακρισεις (Στρατελης), τον απεκαλεσε οτι εαν δεν τον αρεσει να διαγραφει απο τον ΣΟΑΑΒΕ.
Το οτι το 2007 θα μεινουμε πολλοι λιγοτεροι στον χωρο ετσι που παει,το οτι για να βρουμε συνοδηγο θα ειναι προβλημα.
Αυτα & αλλα πολλα σε ικανοποιουν?
Το οτι ειναι φιλαρακι σου δεν σημαινει οτι ειναι αξιος να σε εκπροσωπει.
Οταν θα γινει ΓΣ (εαν θα κανει)θα βγουν πολλα στην φορα.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΥΓ. Ωραιο ψευδονυμο εχεις.Γραψε & το ονομα σου,πιστευω οτι ειναι το ιδιο ωραιο.Φιλικα.
Aγαπητέ κυριε Σωτηρη λεγομαι Μαυροδης Διονύσης και τρεχω με ενα 206 1400(φατσικως γνωριζόμαστε...)
Θα το θελα πολυ να ειμαι μόνημα σε δοκιμες εξέληξης και να μην ασχολούμε με τίποτε αλλο αλλα δυστυχως δεν γινετε...
1 σχετικα με το σπόσορα ποιοι κατηγόρησαν ποιον?
2 σχετικα με τον στρατέλη δεν ξέρω τι έγινε και ετσι δεν μπορω να κρινω ποιος ειναι λαθος
3 σχετικα με την αξιολόγηση και τα νέα μέτρα απο οτι ξέρω ο σύνδεσμος μας κινητοποιηθηκε αμεσως(πριν απο τον σοαα)γι αυτον ακριβως το λόγο γιατι θα μείνουμε 3 κι ο κούκος και γι αυτο το θέμα εγινε και η συνέλευση.στην οποια συνελευση δεν μπορεσαμε να βγαλουμε ακρη γιατι μερικα ατομα αρχιζανε και λεγανε ασχετα και ανοητα πραγματα...(ασχετο αυτο)
δεν ειναι φιλαρακι μου...τον γνώρησα μεσα απο τους αγώνες και εχουμε μια καλη σχέση...
θέλει να γίνει κανένας αλλος προεδρος?αν γίνουν εκλογές και υπάρχει καποιος καλύτερος να τον ψηφίσουμε...γιατι οχι...
φιλικα Μαυροδής Διονύσης
-
Τον el matador δεν τον ηξερα.
Διονυσακι σε παρακολουθω απο την αρχη της καριερας σου.Ξερω οτι παρα το οτι εισαι πολυ νεος & παρα πολυ καλος οδηγος,εισαι πολυ καλο & σοβαρο παιδι.
Μπραβο σου που βγαινεις & λες την γνωμη σου αντιθετα με αλλους .
Για το πρωτο αν θελεις να μαθεις, ολοι ξερουν,εγω το ονομα δεν μπορω να το βγαλω δημοσια χωρις να ενημερωσω τον ενδιαφερομενο.Αν θελεις να μαθεις παρε με τηλεφωνο.
Για το δευτερο οτι προβλημα & να υπαρχει δεν μπορει ενας προεδρος να λεει αν σε αρεσει αν δεν σε αρεσει παρε δρομο.
Για το τριτο ποια κινητοποιηση?Μηπως εννοεις την ΓΣ που εγινε μπαχαλο.Εγω δεν ηρθα γιατι ηξερα εκ των προτερων το τι θα γινει,παρολαυτα την λισανς την ειχα στειλη γιατι πιστευα οτι ειχαν σκοπο να παλεψουν.Πηραν τις λισανς ,κανανε το κοματι τους & σε 20 μερες λυσανε ολα τα προβληματα του σπορ,οποτε παρτε πισω τις λισανς & τρεξτε με ασθενοφορα του στρατου.
Το να θελει καποιος να γινει προεδρος, πρεπει & να μπορει.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
ΥΓ.Επειδη εχω ενα γυιο στην ηλικια σου & προσπαθω να τον ξεκολησω απο το σπορ αυτο, δεν το σκεφτεσαι και συ.Δεν αξιζει, οταν θα το καταλαβεις ευχομαι να μην ειναι αργα.
-
den einai oloi diaplekomenoi...
kai aftoi pou to nomizoun isois exoun tin myga kai mygiazonte...
WWW APISTI TELIA COM.........