-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Ο χρήστης peteinoskon έγραψε:
Το να δέχεται μια λέσχη 30 συμμετοχές ...
Τριάνταααααααα;... Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;
30 είπες αλέκο;............. Με τις πέτσινες εννοείς;
Η λαμιώτικη αριθμητική ξαναχτύπησε. Ενδιαφέρθηκαν 100, τηλεφώνησαν 50, εδήλωσαν 25 και ενεγράφησαν 37!
Μαρίνος Πλαφουτζής, Πλαφουτζής Μαρίνος, Μ. Πλαφουτζής, Μαρ. Πλαφουτζής, Marinos Plafoujis, Plafoytzis Marinos, M. Plafouzis...
Oust, oust, ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ ρε! -
Για τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ & ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.
Απαξιώστε το.
Να δούμε πως θα το ζωντανέψετε μετά.
Παίζετε παιχνίδι με μεγάλο ρίσκο.
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ . ΕΧΤΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΙΑ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ . ΤΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΠΟΥ ΕΚΚΙΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ 25 ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ 5 . ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΒΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΤΗ ΕΝΝΟΩ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΠΟΣΑ ΑΥΤ/ΤΑ ΕΤΡΕΞΑΝ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ ΗΤΑΝ ΟΔΗΓΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ Η ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ . ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΛΟΙΠΩΝ ΗΤΑΝ 5 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΗ ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ 25 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 80 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 5 ΠΟΥ ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΤΡΕΞΑΝ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ( ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ). ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΣΟΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΤΡΕΧΑ . ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΕΤΕΧΩΝΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΞΕΙ ΝΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΝ ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ . Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΛΟΙΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ . ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΤΗΡΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ .
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Για τους ΣΟΒΑΡΟΥΣ & ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ.Απαξιώστε το.
Να δούμε πως θα το ζωντανέψετε μετά.
Παίζετε παιχνίδι με μεγάλο ρίσκο.
Με τετοια λογια δειχνεις/τε τα πιστευω σας.
Σιγα μην χασουμε και λεφτα.....
Τις ζωες μας και την αξιοπρεπεια μας μπορει να την κερδισουμε ,ακομα και απεναντι στους νεους αγωνιζομενους που θα προκυψουν και θα ρωτησουν 'κανατε/προσπαθησατε να κανετε τιποτα για να ειναι καλυτεροι οι αγωνες?'Συνεχιστε να γινεστε ρεζιλι σε ολους και στην τοπικη κοινωνια κανοντας αγωνες με 'τον κυριο ογκο των αγωνιζομενων' οπως λετε στο ΔΤ.....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Τις ζωες μας και την αξιοπρεπεια μας μπορει να την κερδισουμε ,ακομα και απεναντι στους νεους αγωνιζομενους που θα προκυψουν και θα ρωτησουν 'κανατε/προσπαθησατε να κανετε τιποτα για να ειναι καλυτεροι οι αγωνες?'
..........
Ωρες ώρες Δημήτρη, διαβάζω κάτι τετοια που γράφεις, και νομίζω ότι μιλάμε για την Εθνική Αντίσταση!
Το χόμπυ σας είναι βασικά...
-
...
-
παντως ενας απο τους οδηγους που ειχε δηλωσει συμμετοχη και ειναι μηχανικος,ηταν κανονικα στην Κορινθο υποστηριζοντας ενα αγωνιστικο που ετοιμαζει.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τι γινεται . . .
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τις ζωες μας και την αξιοπρεπεια μας μπορει να την κερδισουμε ,ακομα και απεναντι στους νεους αγωνιζομενους που θα προκυψουν και θα ρωτησουν 'κανατε/προσπαθησατε να κανετε τιποτα για να ειναι καλυτεροι οι αγωνες?'
..........
Ωρες ώρες Δημήτρη, διαβάζω κάτι τετοια που γράφεις, και νομίζω ότι μιλάμε για την Εθνική Αντίσταση!
Ναι Νίκο, αλλά είναι ένα χόμπυ, στο οποίο και θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο, αλλά και πληρώνουν γι'αυτο κάποιους ανθρώπους οι οποίοι ασχολούνται επαγγελματικά με αυτό (αν και το 'επαγγελματικά' δεν έχει σημασία για εμένα, αφού τα ίδια ισχύουν και για τους 'μη επαγγελματίες').
Ο Δημήτρης έγραψε ξεκάθαρα:
'Τις ζωες μας και την αξιοπρεπεια μας μπορει να την κερδισουμε'.Τις ζωές λόγω της επικινδυνότητας του αθλήματος, και την αξιοπρέπεια λόγω της αντιμετώπισης που έχουν οι οδηγοί (ανάμεσα σε άλλα).
Τι σημασία έχει αν είναι χόμπυ? -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
..........
Οπως θα ελεγες Νικο,
Μονο για γελια δεν ειναι η υποθεση,εκτος και αν γελας με τον θανατο του Μακρη και την αναξιολογη μετεπειτα σταση ολως οσων εμπλεκονται στο θανατο αυτου.
Οπως και την περιπτωση που δεν εξεταστηκε γιατι στον Αγ. Κωσταντινο αφεθηκε ο οδηγος να μεταβει στο Νοσοκομειο με φορντ τρανσιτ φιλου,αντι να μεταβει με ασθενοφορο.
Ομοιως στην περιπτωση Κολιοπανου ,που καμια συνεπεια δεν ειχαν οι εμπλεκομενοι που καθυστερησαν (ελλειψει επικοινωνιων και αλλων) και αφεθηκαν στο ιδιο σημειο να βγουν 2 ακομα αυτοκινητα περα απο του ατυχου νεου.
Παρομοια και σε καθε αλλη περιπτωση που θιγουμε προβληματα και μας αντιμετωπιζουν με τον τροπο που μονο εκεινοι οι 'ανευθυνουπευθυνοι' ξερουν να κανουν......Βεβαια εσενα και καθε θεατη λογικο να μην σε αγγιζουν/η να μην καταλαβαινεις τα εσωτερικα των αγωνων και τα προβληματα αυτων,ειδικα αν δεν τα εχεις ζησει.
Απλως εδω ειναι ενα δημοσιο φορουμ με θεματικη ενοτητα 'ελλ.αγωνες',οποτε ξεφευγουν εδω και πολυ καιρο τετοιου ειδους συζητησεις/προτασεις/φρασεις. -
Άσχετο φαινομενικά αλλά αφορά όλους.
-
Ξέρει κανείς να μας πει για πόσες συμμετοχές πλήρωσε παράβολα η λέσχη της Λαμίας στο ομώνυμο ράλι και την ανάβαση Μοσκοκαριάς; Για όσες δήλωθηκαν, ή για όσες τελικά εμφανίστηκαν στην εκκίνηση;
Κι αν -λέω, αν...- είναι να πληρώνονται παράβολα μόνο για όσους εμφανίστηκαν στην εκκίνηση, τότε πως θα ασφαλιζόταν κάποιος από αυτούς που δεν πήγαν, αν τελικά πήγαιναν;... Ή ήξεραν από αρχής πως κάποιοι συγκεκριμένοι (σιωπή Πλαφουτζή...) δεν θα εμφανίζονταν;
Ή μήπως τα παράβολα και κατ' επέκταση οι ασφαλίσεις γίνονται εκ των υστέρων ανάλογα με την... πούληση; Λέτε;... -
Επιπλέον ξέρει κάποιος να μας πει πως λέγεται να δηλώνεις ότι το «προϊόν» που είναι ράλι ή ανάβαση έχει τους αλφα, βήτα, τάδε και δείνα συμμετέχοντες, να έρχονται οι θεατές για να τους δουν και να βλέπουν αντί άλφα, πάφιλα και αντί δείνα, τον παλιολαμαρίνα;...
Πως λέγεται είπατε; Κοροϊδία ή μήπως α...η;
-
-
ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ .............
ΜΠΟΡΕΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΩΣΑΝΕ , ΝΑ ΠΗΡΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΥΣΧΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΝΑΝ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΕΚΤΕΘΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ ΑΦΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΙΔΕΥΕ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ( ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ) ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ .
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ .......... Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ....< ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ > .......... ?
Η .....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΓΑΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ .
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΛΕΣΧΗ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΠΟΤΕ ΜΙΑ ΒΑΡΙΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ ........ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΒΑΡΟ . -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ .......... Η ΛΕΣΧΗ ΑΥΤΗ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ , ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ....< ΕΓΩ ΘΑ ΞΕΠΛΥΝΩ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΟΙ > .......... ?Η .....ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΒΛΗΘΕΝ ΡΑΛΛΥ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ , ΚΑΙ ΜΗ ΣΥΜΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΑΣΗΣ ΤΗΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΡΙΨΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΨΕΓΑΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ , ΚΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ
Ωραιοτατα και τωρα η λεσχη της Λαμιας που οι οδηγοι θεωρουσαν οτι εκανε καλους αγωνες ειναι πλεον για αυτους κακη λεσχη, ενω αυτη του Βολου που εκανε κακους αγωνες εγινε ΣΟΑΑ ξαφνικα καλη.
Που δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι η ΛΑΒ το αιτημα του ΣΟΑΑ στηριζει και δεν εκανε αγωνες, οχι οτι φοβοταν μην μπει μεσα.
-
α μπράβο, ο βόλος ήταν πιο έξυπνος
-
Η ΑΛΑΛ, μετά το Πλαφουντζή, για να κάνει δεκτή συμμετοχή, έπρεπε να έχει στα χέρια της fax ή e-mail. Την ημέρα, που λήξαν, οι συμμετοχές είχε στα χέρια της 37 δηλώσεις και αποφάσισε, να κάνει τον αγώνα.
Η απώλεια των συμμετοχών, φάνηκε στον τεχνικό έλεγχο. Εκεί όμως, δεν μπορείς, να μην κάνεις τον αγώνα, γιατί κάποιοι, (όσοι παρουσιάστηκαν ) έχουν ξοδέψει χρόνο και χρήμα.
Θα το ξαναγράψω, άλλη μια φορά. Η ΑΛΑΛ είναι λέσχη, με σκοπό να διοργανώνει αγώνες, προπάντων ασφαλείς, για όλους τους οδηγούς. Για τους γρήγορους και τους αργούς. Για τους συμμετέχοντες με αυτοκίνητα Ν ή Α ή Ε ή 4χ4. Για τα μέλη ή όχι του ΣΟΑΑ.
------------------------ Γ Ι Α Ο Λ Ο Υ Σ-----------------------------
Η ΑΛΑΛ και κάθε λέσχη κρίνεται, για την διοργάνωση των αγώνων της και όχι για θέσεις της, σε θέματα όπως η κόντρα ΣΟΑΑ - ΕΘΕΑ. Δυστυχώς όμως, το παραπάνω διέφυγε από πολλούς, τον τελευταίο καιρό.
Εγώ προσωπικά, είμαι υπέρ των αιτημάτων του ΣΟΑΑ, αλλά, κατά του τρόπου, που έχει οργανωθεί η αντίδραση των οδηγών.
Είμαι υπέρ της αποχής, αλλά κατά της μεθόδευσής της. Θα προτιμούσα, να γίνει από την αρχή της χρονιάς και εφόσον, είχε εξαγκελθεί 4 μήνες πριν.
Για να πιεσθεί, η ΕΘΕΑ από την αποχή των οδηγών, πρώτα θα πιεσθούν οι λέσχες, που διοργανώνουν τον κάθε αγώνα.
Τί έκανε γι΄αυτό ο ΣΟΑΑ, ήρθε σε επαφή με τις λέσχες, για να δώσει τις πρέπουσες εξηγήσεις;
Κατάφερε, να πείσει και πάρει τα μεγάλα ονόματα μαζί του;
Προσπάθησε, να ενημερώσει και να ζητήσει την κατανόηση των θεατών, ειδικά αυτοί δεν φταίνε σε τίποτα, να μην χαίρονται το σπορ που αγαπάνε;
Οι μηχανικοί, των αγωνιστικών των οδηγών που απέχουν, ενημερώθηκαν από τον ΣΟΑΑ, για την αναγκαιότητα της αποχής έγκαιρα;Υπέρ του πολέμου κι εγώ.
Άλλωστε, έχει ήδη θετικά αποτελέσματα.
Πήραμε στα χέρια μας το ασφαλιστήριο συμβόλαιο (της πλάκας).
Aυξηθήκαν τα μέτρα ασφάλειας.
Mε τον ένα ή τον άλλο τρόπο, η ΕΘΕΑ μας γυρίζει πίσω, μέρος από τα χρήματα μας.Υπάρχουν συμμαχίες; Ή παρορμητικά, τα έχουμε βάλει με όλους.
Που θα φτάσουμε όμως; Έχουμε βάλει τους στόχους μας; Είμαστε έτοιμοι για διάδοχη κατάσταση;
Ή όταν το απαξιώσουμε με την αποχή, θα τα παρατήσουμε κιόλας, γιατί δεν θα έχει ενδιαφέρον πια.Καλή τύχη
-
[quote='Go_For_PoleΩραιοτατα και τωρα η λεσχη της Λαμιας που οι οδηγοι θεωρουσαν οτι εκανε καλους αγωνες ειναι πλεον για αυτους κακη λεσχη, ενω αυτη του Βολου που εκανε κακους αγωνες εγινε ΣΟΑΑ ξαφνικα καλη.
Που δηλαδη ειμαι σιγουρος οτι η ΛΑΒ το αιτημα του ΣΟΑΑ στηριζει και δεν εκανε αγωνες, οχι οτι φοβοταν μην μπει μεσα. [/quote]ΚΑΛΟ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡΑΚΙ
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ?
Η ΛΑΒ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΙΑΡΑ ΤΗΣ , ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΑ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΗΣ ΚΟΛΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ... ΕΧΕΙ ΡΙΖΕΣ ΤΟ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ........ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΙΤΣΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΥΡΙΟ .....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ?Η ΛΑΒ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΙΑΡΑ ΤΗΣ...
Εγω ενα ξερω, εκδρομουλα φετος δε θα πανε
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΒΓΑΛΕΣ ΠΟΛΙΣΤΑ ΜΟΥ ?
Η ΛΑΒ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΜΙΑΡΑ ΤΗΣ...
Εγω ενα ξερω, εκδρομουλα φετος δε θα πανε
ΜΗΝ ΣΚΑΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
-
Εγώ πάντως θα το ξαναγράψω κι ας αγγίζω τα όρια της γραφικότητας. Οι λέσχες έχουν συσταθεί για την διοργάνωση αγώνων. Για να διοργανώσουν ένα οποιοδήποτε αγώνα φαντάζομαι έχουν να τηρήσουν κάποιους κανόνες, όπως υπάρχουν κανόνες για τους συμμετέχοντες. Και μάλιστα να συμμορφώνονται με τις επιταγές όσων έχει απο πάνω της δηλ. ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ και ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ. Και νομίζω ότι η συγγεκριμένη λέσχη κατά καιρούς έχει παίξει άξια το ρόλο αυτό. Και συμμορφώνεται στις επιταγές όλων των παραπάνω, μπορούμε να καταλογίσουμε πολλά ίσως σ'αυτή τη λέσχη αλλά όχι και να την κατηγορίσουμε για το ότι δεν αρνήθηκε να διοργανώσει την ανάβαση εφόσον είχε δηλωμένες τις συμμετοχές που είχε ανακοινώσει. Τώρα για το αν δεν πήγαν οι συμμετέχοντες που δήλωσαν δεν νομίζω ότι ευθύνεται κανείς για αυτό εκτός από αυτούς που δήλωσαν και δε πήγαν. Το ξαναλέω όμως ΑΝ ΕΙΧΕ ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΕ. Και μην ξεχνάμε ότι οι αγώνες δεν γίνονται μόνο για πρωτοκλασσάτα ή δευτεροκλασσάτα ονόματα αλλά για όσους θέλουν να συμμετέχουν. Γιατί είναι ΧΟΜΠΙ στο οποίο έχουν δικαίωμα όλοι εεεε!!!!
ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ................