-
Νικο μηπως βαζει νερα απ το καπω?
Για δες τα λαστιχα απ τις πισω πορτες -
Θα το τσεκάρω και αυτό, αλλά δεν θα έπρεπε να εχ άμεσες ενδείξεις για κάτι τέτοιο? Μυρωδιά κλπ κλπ?
-
Αν ήταν απλά υγρασία, θα έλεγα οκ, καμιά φορά και στο δικό μου το παθαίνω με τις αλλαγές του καιρού. Αλλα από ότι λες, είναι περισσότερο, έτσι; Μια φορά το είχαμε πάθει στο 406, αλλά είχαμε αφήσει όλο το βράδυ ανοιχτό το παράθυρο, και το πρωί από μέσα έσταζε το πίσω τζάμι. Ήταν χειμώνας αν θυμάμαι. Δεν μου λες, μήπως έχει φρακάρει ο αεραγωγός που έχουν τα αμάξια στο πίσω μέρος;
-
Εεε πρεπει να ειναι λιγο.
Διαφορετικα θα θολωναν σχεδον ίγο πολυ ολα τα τζαμια -
Ο αεραγωγός? Λες?
Αλλά και πάλι, απο που μπαίνει η υγρασία?
Σήμερα το άφησα στον ήλιο με 'σκασμένα' παράθυρα μήπως και κάπου ήταν υγρά και δεν στέγνωσε λόγω ακινησίας.
Δεν κοίταξα και κάτω από το ταμπλώ!!!
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εεε πρεπει να ειναι λιγο.
Διαφορετικα θα θολωναν σχεδον ίγο πολυ ολα τα τζαμιαΣωστό. Αυτό μου κάνει εντύπωση.
Θολώνει μόνο το πίσω. Ούτε καν τα πλαϊνά πίσω τζάμια!!! -
τι δουλεια εχεις στο ταμπλω ρε Νικο?
Το πισω τζαμι δε θολωνει? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το πισω τζαμι δε θολωνει?Ναι ρε. Ελεγα μήπως είχε μπει απο εκει, αλλά μάλλον μαλακία είπα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πισω τζαμι δε θολωνει?Ναι ρε. Ελεγα μήπως είχε μπει απο εκει, αλλά μάλλον μαλακία είπα!
Το ποιο πιθανο ειναι απ το καπω.Η μονη διεξοδο που εχει η υγρασια ειναι μεσω της εταζερας στο πισω τζαμι,οπου στο τζαμι φυσικα ειναι και ποιο ορατη,οχι οτι δεν υπαρχει αλλου.
Θα μπεις μεσα στο πορτ παγκαζ(ναι ρε μη γελας,σοβαρα μιλαω)με ενα φακο και θα πεις καποιος απ εξω με λαστιχο να βρεχει το καπω και στο λαστιχο.
Αρε αυτη η πουτανα η υγρασια χεσε μεσα ειναι
-
ΟΚ, αλλά με τους φίλους που εχω εδω αμα πω κάτι τέτοιο με βλέπω λούτσα μέσα στο πορτ μπαγκάζ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΟΚ, αλλά με τους φίλους που εχω εδω αμα πω κάτι τέτοιο με βλέπω λούτσα μέσα στο πορτ μπαγκάζ!!!
εγώ σε βλέπω μέσα και να μην σε βγάζουν μετά...
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θα το κάνουμε μαζί ρε. Η δική μου γριά από κάπου βάζει νερό στο πορτμπαγκάζ. Μια μέρα φόρα μαγιό και πάρε με τηλ
-
Σωστό κι αυτό!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το πισω τζαμι δε θολωνει?Ναι ρε. Ελεγα μήπως είχε μπει απο εκει, αλλά μάλλον [να προσέχεις τις εκφράσεις σου - moderator funkyreverend] είπα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το πισω τζαμι δε θολωνει?Ναι ρε. Ελεγα μήπως είχε μπει απο εκει, αλλά μάλλον [να προσέχεις τις εκφράσεις σου - moderator funkyreverend] είπα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Με το που κρύωσε ο καιρός, κάθε πρωί, όταν έχει υγρασία, το πίσω τζάμι, σε όλη του την επιφάνεια έχει υγρασία ΚΑΙ από την μέσα μεριά!!Τονίζω ότι είναι σε όλη την επιφάνεια και όχι μόνο σε ένα σημείο.
Ακόμα, παρατήρησα, ότι δεν υπάρχει υγρασία κάτω από την μαύρη επικάλλυψη που υπάρχει περιμετρικά του τζαμιού.
Να υποθέσω ότι υπάρχει κάπου μέσα στο αυτοκίνητο υγρασία ή ότι περνάει με κάποιο τρόπο και στο εσωτερικό?
Η υγρασία εμφανίζεται από το βράδυ και οχι όταν βγει ο ήλιος!
Καμιά ιδέα?
Θεία δίκη.
Θα το κάνουμε μαζί ρε. Η δική μου γριά από κάπου βάζει νερό στο πορτμπαγκάζ. Μια μέρα φόρα μαγιό και πάρε με τηλ
Μη ξεχάσεις τα μπρατσάκια.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
mods
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
mods
Από το χρώμα της BMW κάτι έπρεπε να έχουμε υποψιαστεί.
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Είσαι εκτός θέματος.
Νερό ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο - τί κάνουμε?