-
Νομίζετε οτι το καλύτερο θα ήταν η λέσχη της Λαμίας να μην προχωρούσε στην διεξαγωγή του συγγεκριμένου αγώνα;και γιατί;
-
Το τι νομίζει ο καθένας δεν έχει και τόση πολλή σημασία.....
Οι λέσχες κάνουν τη δουλειά τους
Οι αγωνιζόμενοι που τρέχουν, τη δική τους
Και αυτοί που απέχουν έχουν μια κάποια θεώρηση των πραγμάτων...
Όλοι τους(μας) θα κριθούν από τις πράξεις τους...
Πάντως αγώνες με 30 συμμετοχές, όταν πριν είχαν 100+/- μόνο καλό δεν μπορούν να κάνουν ούτε στη λέσχη, ούτε στους αγωνιζόμενους και προπάντων στους θεατές....
-
Εσυ,πετεινοσκον τι πιστευεις?και γιατι?
-
Τον Αλμπαντάκη γιατί τον έχει δύο φορές??? Μια σαν Ν4 και μια Α8??? Καλα κανείς δεν το παρατηρησε εδω και δυο μέρες??
peteinoskon εγώ πάντως σαν θεατής δεν θα πηγαινα. Τώρα για την ΑΛΑΛ καλό θα ήταν να μην γινόταν ο αγώνας. Έτσι εφόσον υποστηρίζει οτι είναι πλάι στον ΣΟΑΑ θα βοήθαγε στην όλη προσπάθεια των αγωνιζομένων.
-
Μιχάλη, το έχει αναφέρει ήδη ο Αμαξό...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Στους αγώνες Αναβάσεων ένας αγωνιζόμενος ΔΕΝ μπορεί να συμμετάσχει με διαφορετικό αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές ομάδες και κλάσειςΑυτο παει για τον Αλμπαντακη,οποτε αν προκειται για τον ιδιο οδηγο η λεσχη πρεπει να σβησει τη μια απο τις δυο συμμετοχες και να τρεξει στην κατηγορια που ειναι/δηλωνεται το αυτοκινητο η επιθυμει ο οδηγος κατα τον ελεγχο εξακριβωσης
Aν ο διαγωνιζόμενος δεν επιβαίνει του αυτοκινήτου μπορεί να δηλώσει μέχρι δύο οδηγούς ανά αυτοκίνητο, με την προϋπόθεση ότι κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης θα δηλώσει αυτόν που τελικά θα συμμετάσχει.
Αυτο στην ουσια (και οχι τυποις) παει στην περιπτωση Κορακα/Κατσιμη που προφανως δηλωθηκαν με το ιδιο αυτοκινητο.
ΜιχαληΚορσα,ειχα γραψει το παραπανω για την περιπτωση Αλμπαντακη,οπως και για την περιπτωση ιδιου αυτοκινητου Κατσιμη/Κορακα
Φαινεται πως ειναι λεπτομερεια οι κανονισμοι των αγωνων.....Yγ.με προλαβε ο Σπυρος....
-
Τότε μάλλον εγω δεν παρατηρω καλά
Επίσης δεν το ήξερα οτι Κατσίμης/Κόρακας τρέχουν το ίδιο αυτοκίνητο. Με αυτα που βλέπω έχω μια υποψία οτι ορισμένοι δεν ξέρουν καν οτι τρέχουν στην ανάβαση ...
-
Συμφωνώ μαζί σας.
Καθένας από όλους τη 'δουλειά' του θέλει να κάνει όπως ελέχθη.
Μήπως όμως ξεχόύν κάποιοι ότι πρόκειτε για **χόμπι;;;;; **Γιατί κακά τα ψέματα οι περισσότεροι όσων τρέχουν σε αγώνες τρέχουν γιατί θέλουν να κάνουν το χόμπι, την τρέλα τους έτσι δεν είναι; δεν τους πληρώνει κανείς για να αγωνιστούν σωστά;
Και γιατί θα πρέπει να πει μια λέσχη 'εγώ κύριοι δεν κάνω αγώνες φέτος για να σταθώ στο πλευρό των αγωνιζομένων'; τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που οικειοθελώς δηλώνουν συμμετοχή δηλαδή θέλουν και δηλώνουν συμ/χη γιατί ΘΕΛΟΥΝ να τρέξουν. Ετσι δεν είναι;
Ο ρόλος κάθε λέσχης είναι να διοργανώνει αγώνες γιαυτούς που θέλουν να τρέξουν όσο το δυνατόν καλύτερα, ασφαλέστερα. -
Αμα συμφωνεις οτι >αγώνες με 30 συμμετοχές, όταν πριν είχαν 100+/- μόνο καλό δεν μπορούν να κάνουν ούτε στη λέσχη, ούτε στους αγωνιζόμενους και προπάντων στους θεατές....
τοτε λες και εσυ να μην κανει η λεσχη τον αγωνα.
-
Ο χρήστης peteinoskon έγραψε:
Συμφωνώ μαζί σας.
Καθένας από όλους τη 'δουλειά' του θέλει να κάνει όπως ελέχθη.
Μήπως όμως ξεχόύν κάποιοι ότι πρόκειτε για **χόμπι;;;;; **Γιατί κακά τα ψέματα οι περισσότεροι όσων τρέχουν σε αγώνες τρέχουν γιατί θέλουν να κάνουν το χόμπι, την τρέλα τους έτσι δεν είναι; δεν τους πληρώνει κανείς για να αγωνιστούν σωστά;
Και γιατί θα πρέπει να πει μια λέσχη 'εγώ κύριοι δεν κάνω αγώνες φέτος για να σταθώ στο πλευρό των αγωνιζομένων'; τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που οικειοθελώς δηλώνουν συμμετοχή δηλαδή θέλουν και δηλώνουν συμ/χη γιατί ΘΕΛΟΥΝ να τρέξουν. Ετσι δεν είναι;
Ο ρόλος κάθε λέσχης είναι να διοργανώνει αγώνες γιαυτούς που θέλουν να τρέξουν όσο το δυνατόν καλύτερα, ασφαλέστερα.ποιοι θελουν????
Οι 30 απο τους 100???????????
Δηλαδη και ενας να εμφανιζοταν ο αγωνας θα γινονταν κανονικα???
Τελος κατανταει κουραστικο να ξαναλεμε τους ΛΟΓΟΥΣ για τους οποιους οι αλλοι 70 δεν θελουν.
Μαλλον δεν υπολογιζετε αυτους τους λογους. (?)
(με καθε καλη διαθεση. ) -
Δημοκρατία έχουμε (τουλάχιστον στα χαρτιά) όποιος θέλει τρέχει, από τη στιγμή που απλά κάνει το χόμπι του.
Αλλά κάτι μου λέει ότι πολλοί από αυτούς, που συμμετέχουν στους αγώνες από την έναρξη της αποχής, αν τελικά βγει κάτι θετικό από αυτήν, θα βγαίνουν και θα λένε πετύχαμε τους στόχους μας.
-
Α μπράβο στα λόγια μου έρχεστε...
Είμαι κι εγώ μαζί με όσους λένε πως θέλω να αλλάξω κάτι και να το εξυγειάνω κι από τη στιγμή που δεν έχω άλλο τρόπο να πετύχω το σκοπό και στόχο μου, απέχω από τη δραστηριότητα αυτή για να ταρακουνήσω τους ιθύνοντες.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να απαιτήσω από κάποιους να μου συμπαρασταθούν και δη με τον τρόπο που έχω επιλέξει εγώ. (αυτό πάει για τις λέσχες)
Οι λέσχες από τη στιγμή που έχουν αναλάβει να διοργανώσουν ένα αγώνα, και αυτός είναι ο σκοπός τους, από τη στιγμή που υπάρχει προσφορά από ένα αριθμό αγωνιζομένων να τρέξουν αυτό και πράττουν.
Μάλλον λοιπόν οι αγωνιζόμενοι είναι το θέμα τι θα κάνουν και όχι οι λέσχες που διοργανώνουν αγώνα και δέχονται συμμετοχές.
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΗΣ. -
Α μπράβο στα λόγια μου έρχεστε...
Είμαι κι εγώ μαζίΤο εχουμε ξανακουσει και αυτο,παρολα αυτα . . . τρεχουμε τρεχουμε????
Α!Συγνωμη . . . διοργανωνουμε αγωνα.(επαναλαμβανω πως δεν εχω κατι προσωπικο μαζι σας και η παραπανω απαντηση ειναι πιο πολυ γενικη παρα προσωπικη.)
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Για να μην παρεξγηθώ! Δεν διοργανώνω αγώνα, ούτε καν ανήκω στη λέσχη έτσι; Τι γνώμη μου εκφράζω κι αν είναι κατακριτέο η άποψή μου να είναι κάπου στη μέση όσων ορισαμένοι υποστηρίζουν... τι να πώ. Τα πράγματα όμως είναι απλά. Οι αγωνιζόμενοι είναι αυτοί που θέλουν να ταράξουν τα 'λυμνάζοντα' νερά. Με ημίμετρα συγνώμη δεν γίνεται και τίποτα....Θέλει δραστικές παρεμβάσεις ωστέ να ταρακουνηθεί ο βάλτος.
Το να δέχεται μια λέσχη 30 συμμετοχές και να συμπληρώνει τις ομάδες , μπορεί να μην είναι μεγάλος αριθμός συμμετοχών αλλά όμως πρόκειται για συμμετοχές. Αυτή είναι η πραγματικότητα. -
Παντως εσυ συμφωνεις μαζι μας,αυτο εχει σημασια.
-
Το να δέχεται μια λέσχη 30 συμμετοχές και να συμπληρώνει τις ομάδες , μπορεί να μην είναι μεγάλος αριθμός συμμετοχών αλλά όμως πρόκειται για συμμετοχές. Αυτή είναι η πραγματικότητα.Αν δε κάνω λάθος οι λέσχες από την κάθε διοργάνωση που κάνουν προσδοκούν κάποιο κέρδος προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της λέσχης και να συνεχίσει αυτή να υπάρχει.
Με 30 συμμετοχές (αν σκεφτούμε ότι ο αριθμός των κριτών δεν λιγοστεύει π.χ. κ.λ.π. ) καλύπτουν τα έξοδα τους;
Αξίζει δηλαδή να κάνουν την εκδήλωση ή όχι; -
Φίλε μου, αυτό δεν ξέρω να σου το απαντήσω γιατί δεν ξέρω τίποτα για το πόσο κοστίζει η διοργάνωση ενός αγώνα. Αλλά για να αποφασίσει η λέσχη να τον κάνει;
Φαντάζομαι να τα μέτρησε όλα πριν πάρει την απόφαση.
Καλή επιτυχία τους εύχομαι μόνο.... -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
[Αν δε κάνω λάθος οι λέσχες από την κάθε διοργάνωση που κάνουν προσδοκούν κάποιο κέρδος προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της λέσχης και να συνεχίσει αυτή να υπάρχει.
Με 30 συμμετοχές (αν σκεφτούμε ότι ο αριθμός των κριτών δεν λιγοστεύει π.χ. κ.λ.π. ) καλύπτουν τα έξοδα τους;
Αξίζει δηλαδή να κάνουν την εκδήλωση ή όχι;ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΑΣΙΟ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 30 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ (ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ Κ.Τ.Λ. ) ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΙ **ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ **ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .... ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΡΙΑ ............. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΕΕ....
ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΙ , ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΛΕΣΧΗ , ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ , ΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .
ΑΒΥΣΣΟΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΤΑΚΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ...... ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΞΕΧΝΙΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ .... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ -
Ο χρήστης APR έγραψε:
[Αν δε κάνω λάθος οι λέσχες από την κάθε διοργάνωση που κάνουν προσδοκούν κάποιο κέρδος προκειμένου να καλύψουν τα έξοδα της λέσχης και να συνεχίσει αυτή να υπάρχει.
Αξίζει δηλαδή να κάνουν την εκδήλωση ή όχι;ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΩ ΤΗΝ ΑΠΟΡΟΙΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΤΑΣΙΟ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ , ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 30 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝΤΕ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΘΕΑ (ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΔΗΛΑΔΗ , ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΛΙΚΑ Κ.Τ.Λ. ) ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΔΗΛΑΔΗ , ΚΑΙ **ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ **ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ .... ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕΡΙΑ ............. ΤΟ ΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΕΕ....
ΧΡΟΟΟΟΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΑΙΖΕΙ , ΚΑΙ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ , ΛΕΣΧΗ , ΠΑΛΙΟΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ , ΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ .
ΑΒΥΣΣΟΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΤΑΚΕ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ...... ΣΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΜΑΣ , ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΕΣ ΞΕΧΝΙΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ .... ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΖΑ ΤΩΝ ΕΛΑΦΡΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝΠέρασε από το μυαλό μου αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω.
Μα γίνονται τέτοια πράγματα την σήμερον ημέρα.
ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ................