-
-
άντε, παραπονιάρη!
-
Το Χ ερωτευτηκες;
-
-
Για άλλη μια φορά αδιάβαστοι...
Η εν λόγω κοπέλα ήταν μια μικροπαντρεμένη που είχε έρθει από την ξενιτιά, είχε αφήσει την θαπλωρή του αντρός της για να έρθει στην πατρίδα και να κάνει καριέρα σαν τραγουδιάρα. Για να βοηθήσω έπαιζε τότε στην πιάτσα ρίμα που αφορούσε το αιδείο της Κυρίας και συνδυαζόταν με το ονομά της και τη λέξη φουγάρο... -
Για τη Μάρω μιλάτε ρε αλήτες τόση ώρα?
Ντροπή σας....μου αρέσει πολύ!
-
Την Καθριν τη λενε..... Μαρω?
-
Ποιά ειναι η κυρία;
-
Ποια είναι η κατερίνα?
Άλλη βριζανε τόση ώρα?Τσάμπα συνχήστηκα?
-
Στη φωτογραφία είναι η Καραφώταινα κοινώς Μάρω.
Θυμίζω το grand souxe της 'Υπάρχει άλλη ααααααα, υπάρχει άλλη αααααα, του Καραφώτη θα του σπάσω το κεφάλι....'
Προσωπικά την προτιμώ 1000 φορές από οποιαδήποτε 20άρα ή 25άρα...
Η ρίμα πήγαινε κάπως 'Η Μάρω η Μάρω που είναι το νινί της σαν φουγάρο'Η Κάθριν δεν ξέρω ποιά είναι πάντως το ξανθό Κολετσοειδές που ήταν χτες στην εκπομπή της Λαμπίρης νομίζω λέγεται Χριστίνα και κάτι είπε χτες ότι της αρέσει να ρίχνει ξύλο.
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Όσο πουτανοειδής έκφραση και όσο και να σε τρελαίνει μια κοπέλα, όταν διαπιστώνεις ότι ο μυαλός έχει καεί από την ντεκαπάζ ξενερώνεις απίστευτα... -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...
ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Όσο πουτανοειδής έκφραση και όσο και να σε τρελαίνει μια κοπέλα, όταν διαπιστώνεις ότι ο μυαλός έχει καεί από την ντεκαπάζ ξενερώνεις απίστευτα...Αυτό ακριβώς. Μεγάλο ξενέρωμα ρε γμτ, ακόμα και αν είναι για κάτι...χμμμ...σύντομο...
-
Εγω μονο την καλομοιρα ξερω απο ριαλιτι Η Μαρω ελανθανε μεχρι σημερα της προσοχης μου. Για να το λετε ομως παιδια καλη θα 'ναι
Η Καθριν ειναι το γυναικακι του Μαικλ Νταγκλας και του... Ζορο και μας τη θυμησε λιγο παραπανω ο φιλτατος drdino
-
Δεν είναι η Τζόουνς αυτή ρε συ...
-
Α, ναι????
Παει, ξεκουτιανα
-
Καλά, δεν πειράζει.... έπιασες το πρώτο μέρος του ονόματος...
catherine bell την λένε...
-
Και επειδή στην φώτο εκτός κώλου δεν φαίνεται κάτι άλλο, μια πιο προσεκτική ματιά στο δοκιμιό μας...
(άει σηχτίρ για φώτο με τσάντισε!) -
Πωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω έπαθα...πως θα κοιμηθώ τώρα!
Και η κολέτσα κόλαση είναι!
-
τι μωράκι είναι η μάρω ρε γμτ... και όχι, δεν υπάρχει άλλη.
-
μαρω λυτρα rules....
αν και αποτι μου εχουν πει ατομα που βλεπαν φειμ δε βλεπεται αβαφη...
-
Αν και μου αρέσει πάρα πολύ η μουσούδα της μπορείς να κλείσεις τα φώτα αν ισχύει κάτι τέτοιο....ή τελος πάντων να εχεις πολύ χαμηλό φωτισμό....να..........στο ημίφως.....κοίτα πόσο ρομαντικό σε κάνει ένα σκυλί!
Καλλονές τραγουδίστριες/ηθοποιοί/celebrities [#2]