-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειμαι υπερασπιστης κανενος και ουτε βεβαια θα γινω, εκτος αν καποιος μου δωσει δωρεαν μετοχες και παιρνω ποσοστα βαση των πωλησεων αυτοκινητων!
.
αν το καταφερεις αυτο σπυρο θελω και εγω σε παρακαλω
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν ειμαι υπερασπιστης κανενος και ουτε βεβαια θα γινω, εκτος αν καποιος μου δωσει δωρεαν μετοχες και παιρνω ποσοστα βαση των πωλησεων αυτοκινητων!
.
δε νομιζω να τα καταφερω, δε με νοιαζει κιολας!
παντως υπαρχουν παρα πολλοι εδω μεσα που συμπεριφερονται σα να το εχουν ηδη καταφερει!!!
ετοιμοι, με τα οπλα στα χερια, να κατατροπωσουν τον μισητο οχτρο που τολμησε να σχολιασει τα 'ιερα' και 'οσια' της πιστης τους!
δεν εχει να κανει με μαρκα, αλλα με τα ιδια τα ατομα.
-
Ο χρήστης WinMik έγραψε:
:ysterical:Εξηγείστε του κάποιος...
χωρις καν να κοιταξω στο εν λογω τοπικ, γνωριζω τον συγγραφεα...
Τελικα του εξηγησε κανενας του ανθρωπου η να του εξηγησω εγω με ενα πμ???Βρε winmik, βρε winmik.....
Ξεπερασες ακομα και τον μεγα διδασκαλο της χολης omikrone3 και με μπερδεψες
Ρε συ μηπως σου κανει ιδιαίτερα τελευταίως???? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
.
δε νομιζω να τα καταφερω, δε με νοιαζει κιολας!
παντως υπαρχουν παρα πολλοι εδω μεσα που συμπεριφερονται σα να το εχουν ηδη καταφερει!!!
ετοιμοι, με τα οπλα στα χερια, να κατατροπωσουν τον μισητο οχτρο που τολμησε να σχολιασει τα 'ιερα' και 'οσια' της πιστης τους!
δεν εχει να κανει με μαρκα, αλλα με τα ιδια τα ατομα.
τελικα εκεινοι που υποστηριζουν οτι οι αντρες βιωνουμε το αυτοκινητο μας σαν προεκταση του ...πεους μας ισως εχουν δικιο αφου πολλες φορες η αμφισβητηση του αυτοκινητου μας προκαλει αναλογη αντιδραση με εκεινη που θα προκαλουσε η αμφισβητηση του ανδρισμου μας...
Εγω παντως επειδη θελω να ειμαι αντικειμενικος σας λεω τα ακολουθα...το σιβικ1.8 ειναι το καλυτερο αυτοκινητο που εχει κατασκευαστει ποτε στον κοσμο. Θα διατηρησει αυτον τον τιτλο μεχρι να αγορασω αλλο ...Μολις συμβει αυτο το επομενο αυτοκινητο μου θα ειναι οτι καλυτερο εχει κατασκευαστει μεχρι τοτε...Φυσικα μεχρι την αγορα του επομενου -
τελικα εκεινοι που υποστηριζουν οτι οι αντρες βιωνουμε το αυτοκινητο μας σαν προεκταση του ...πεους μας ισως εχουν δικιο αφου πολλες φορες η αμφισβητηση του αυτοκινητου μας προκαλει αναλογη αντιδραση με εκεινη που θα προκαλουσε η αμφισβητηση του ανδρισμου μας...πολύ γυαλιστερό δε το έχεις.....?
ενώ αντιθέτως εγω το έχω μυτερό και με παλιούς ρύπους
-
Ο χρήστης miatagreece έγραψε:
:ysterical:
Εξηγείστε του κάποιος...
χωρις καν να κοιταξω στο εν λογω τοπικ, γνωριζω τον συγγραφεα...
Τελικα του εξηγησε κανενας του ανθρωπου η να του εξηγησω εγω με ενα πμ???Βρε winmik, βρε winmik.....
Ξεπερασες ακομα και τον μεγα διδασκαλο της χολης omikrone3 και με μπερδεψες
Ρε συ μηπως σου κανει ιδιαίτερα τελευταίως????Γειααααα
Good to see you too, mr. miata! -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τελικα εκεινοι που υποστηριζουν οτι οι αντρες βιωνουμε το αυτοκινητο μας σαν προεκταση του ...πεους μας ισως εχουν δικιο αφου πολλες φορες η αμφισβητηση του αυτοκινητου μας προκαλει αναλογη αντιδραση με εκεινη που θα προκαλουσε η αμφισβητηση του ανδρισμου μας...
πολύ γυαλιστερό δε το έχεις.....?
ενώ αντιθέτως εγω το έχω μυτερό και με παλιούς ρύπους
τι θες να πεις δηλαδη; Οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος;
-
όχι,
ότι το έχω βρώμικο
-
Με πόσα 'R' ??
βRRRRώμικο
-
-
εμενα ειναι καθαρο και μαυρο!!!
-
εμενα ειναι καθαρο και μαυρο!!!Οχι ακομα...
Δεν πηρες ακομα το πιο υπερτιμημενοι, καγκουρικο, ανασφαλές, ψοφιο,με μουσαντενια εγγυηση,που αδυνατει να στριψει,θορυβωδες αυτοκινητο στα χερια σου....
Εμενα το πηρε στα χερια της η γυναικα μου στις 25/9 (καθαρό και μαυρο) κι εχω καταφερει να της το παρω ολες κι ολες τρεις φορες...
Αλλά....
Τι να ξερουν οι γυναικες από αυτοκινητα..... -
Καλοτάξιδο!
-
τυχερη η γυναικα σου...εγω δεν θα στο εδινα καθολου γιωργο...θελω να καιει λαδια και να χαλαει στα χερια ΜΟΥ
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!
-
Να ειστε καλα!
Επιφυλάσσομαι για εντυπωσεις συντομα.
Αν και περιμενω λιγο προτου το παω στα κοκκινα.... -
Περιμενεις γιατι:
α)δεν ετυχες ακομη GT σε φαναρι
β)δεν συμπληρωσες λαδι
γ)δεν αγορασες ωτοασπιδες
δ)δεν βρηκες ισιαδι-ευθεια (ουτε και ταρανδο) ,ελεους ημιακαμπτουΠαντως αυτο με το τριξιμο το καλοκαιρι ειναι οι εγκαθετοι μπαρμπριζαδες που μπηκανε στην μεση (της παραγωγης του αυτοκινητου) και θα κανουν χρυσες δουλειες με τα φιμε που θα περασουν το καλοκαιρι , να προστατευσουν το ταμπλω απ την ζεστη.
Καλοριζικο και της δικιας σου και πες μας ποσο βαρεσες οταν το κοκκινισεις.
-
ξεχασα να γραψω κατι που διαβασα χθες σε αγγλικο φορουμ...το ραδιο δεν πιανει τοσο καλα και χανει σταθμους στα βορεια της Βρετανιας...αισχος!!! Να γινει αμεσως ανακληση διοτι μπορει να υπαρξει κινδυνος αποσπασης της προσοχης του οδηγου στην προσπαθεια του να συντονιστει με καποιον σταθμο...
Μέχρι τώρα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων, θα ενημερωθούν μέσω επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Honda.
Για περισσότερες πληροφορίες οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την Τεχνική Διεύθυνση της Γενικής Αυτοκινήτων ΑΕΒΕ στο τηλέφωνο 210 3483599 ή με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της στο τηλέφωνο 210 3483701. Επίσης, μέσω e-mail στη διεύθυνση info@saracakis.grΕχω εθιστει στις ανακλησεις...θελω και αλλες!!!
-
Μέχρι τώρα **δεν έχει αναφερθεί **καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.Είναι νωρίς για συμπεράσματα
Ξέρεις τί είναι να ακούς Μότσαρτ κοντά στα Χάιλαντς της Σκωτίας
και να σκάει το καινούριο της Κοκκίνου?
κι άλλο, κι άλλο... -
μα καλά, μερικοί χρήστες δεν έχουν άλλα πράγματα να κάνουν κάθε μέρα από το να περιμένουν το civic και να γράφουν για αυτό σαν οργανωμένοι οπαδοί;
θα μου πεις, τι περιμένεις να δεις στο honda civic forum;
ε, περιμένω καμιά είδηση, εντυπώσεις και εμπειρίες ιδιοκτητών, εδώ το κακό με τους φανατικούς παραέγινε!! -
φιλε πανκαλ για οτιδηποτε καινουριο εχουμε παντοτε ενημερωνουμε στο φορουμ...Σκεψου ομως οτι οταν περιμενεις 6 μηνες για το νεο σου αυτοκινητο φυσικο ειναι να μην εχεις ειδησεις και νεα. Τα παιδια που το εχουν ηδη εχουν ηδη γραψει τις εντυπωσεις τους...δηλαδη τι παραπανω περιμενεις να σου γραψουν ποτε εβαλαν βενζινη; Αφου ουτε καν σερβις δεν εχουν κανει...για το λογο αυτο κανουμε πλακα και πειραζομαστε...αν αυτο για σενα ειναι μεμπτο μπορεις να επιλεξεις καποιο αλλο φορουμ για την ενημερωση του. Θελω να σε δω τι πληροφοριες θα μας δινεις αν το παρεις...το πιθανοτερο ειναι να χαθεις και να μπαινεις στη ζουλα μηπως μαθεις κατι...ετσι φιλε μου κανω και εγω γαματη κριτικη...ελπιζω να καταλαβαινεις τι εννοω
Ηonda Civic 2005