-
Tα της Ικανότητας είναι άστα να πάνε (δεν εξετάζω καν τις περιπτώσεις επίορκων διεφθαρμένων που χορήγησαν τρελόχαρτα σε προδότες).
Η μόνη 'απαλλαγή' που προβλέπεται από τη μειωμένη ικανότητα (Ι2,3,4- κατηγορίες χωρίς πρακτικό αντίκρυσμα) είναι η μη απονομή όπλου - λες και το πρόβλημα ενός π.χ. στομαχικού είναι το όπλο.
Μια χαρά μπορεί να πολεμήσει, αρκει να υπάρχει πρόβλεψη για τις ειδικές ανάγκες του.Σήμερα στον ΕΣ μπορεί να μη πάρει όπλο ένας δυνητικά άριστος σκοπευτής λόγω άσχετης πάθησης, ή επίσης να σακατευτεί κουβαλώντας πατάτες και πυρομαχικά ο (επίσης άοπλος) έχων πρόβλημα με τη μέση του.
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Ρε σεις, εχει π'άει κανεις επίστρατος- ως εφεδρος οπλίτης για επανεκπαίδευση? Εγω πάω για μία βδομάδα αρχες του αλλου μήνα και δεν ξέρω τί παίζει σε αυτή την περίπτωση.Ευκαιρία για μια εβδομάδα διακοπων σου δίνουν.
Αλλά όπως λέει κι ο Θανάσης ΣΕΜ είμαστε οπότεΘα μου πεις… Εφοδιασμού Μεταφορών ήμουν…
Θανάση ΣΕΜητζής κι εσύ.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε όχι και Ι4... Εγώ έχω 6 βαθμούς και πάλι ήμουν Ι3 ΕΝΟΠΛΟ!Και φυσικά δε γλύτωσα τίποτα, μα τίποτα από αγγαρείες ή οτιδήποτε άλλο.
(Το έγραφε και το καρτελάκι του Ι: 'Ικανός για όλα μερίμνει ψυχιατρικής φροντίδος')
Ακούς Φραγκίσκο? Ικανός για όλα, γι'αυτό μη μου πολυπηγαίνεις κόντρα.
Όταν τα λεω εγώ με λέτε υπερβολικό. Ορίστε μόνος του το έγραψε.
Αυτό λέω κι εγώ. Λάθος τους, έπρεπε να είμαι Ι1 κανονικά.
Αντε βρε παλιοντακότα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν είναι λάθος τους που μου έδωσαν όπλο, δεν το γνωρίζω, πάντως στις περισσότερες βολές εγώ (και η πλειοψηφία των εφέδρων) ρίχναμε πολύ καλύτερα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Και δεν εννοώ τους ΕΠ.ΟΠ αλλά αυτούς που προέρχονταν από ΣΜΥ και ΣΣΕ.
Sorry αλλά δεν με πείθεις! Τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα για τις βολές.
Μην περνάς τον εαυτό σου για sniper.Σάββα, σαφώς δεν περνάω τον εαυτό μου για sniper, ακριβώς γι'αυτό έγραψα ότι η πλειοψηφία εξ ημών έριχνε καλά, σε αντίθεση με κάποιους Επχίες ή και Υπλγούς που μας θύμιζαν τον πράκτορα ΘΒ 000...
Και μετά έριχνε κι ο Δκτής μας (Ανχης, 45 ετών ταλαιπωρημένος) 20 στις 20 κι άντε να πεις κουβέντα...
-
Ρε παιδια, ρε παιδια... δεν εχει σχεση να κανει με την Ικανοτητα σας να σκοπευετε, να τρεχετε, να δουλευετε. Το I βγαινει σε καποιον του οποιου η υγεια ειναι επιβαρημενη και καλο ειναι να αποφευχθουν δραστηριοτητες η οποιες μπορει να θεσουν σε κυνδινο η να επιβαρουν την ηδη επιβαρυμενη υγεια.
Το να παω να βγαλω ενα με καθεξην εξαρθρωσεις ωμον... I1 εεεε ειναι ηλιθιο εκ μερους μου γιατι καποιος θα τον διαταξει να κανει καποια εργασια.... και μπορει αυτο το ατομο να παθει μεγαλυτερη ζημια απο οτι ηδη εχει...
Το ιδιο και για καποιον με μυωπια... Οπλα ειναι τα ρημαδια... μπορει να σου σκασει καμια σφαιρα και να σε τραυματισει.... εεε δεν ειναι το ιδιο να εχεις 1 υγιες ματι και ενα σακατεμενο.... με το να εχεις ηδη 2 ματια με σκατενια οραση και να το κανεις το ζητημα ακομα χειροτερο. Μπορει να εισαι ο καλυτερος σκοπευτης... ομως καποια πραγματα οφειλουν να τα διαφυλαξουν... οπως την υγεια σου (ασχετως του τι γινεται στην πραξη)Εγω δεν διαφωνω σχετικα με τους βαθμους μυωπιας και το τι λεει το manualι του στρατου.... Εγω ημουν Ναυτικο αλλωστε... εκει ειμαστε ποιο ευαισθητα παιδια και ΟΝΤΩΣ βγαλανε μερικα ατομα I4 λογω μυωπιας 4+ Θυμαμαι χαρακτηριστικα οταν ο γιατρος ζητησε να μαθει ποσοι εχουν πανω απο 4 βαθμους... και τους εκανε ολους αοπλους...
-
Aν δεν μπορούσαν να κρατήσουν όπλο άτομα με 4-6 μυωπία και γυαλιά οράσεως, τότε σίγουρα δεν θα έπρεπε να οδηγούν αυτοκίνητο ή να περνάνε το δρόμο χωρίς εκπαιδευμένο σκύλο.
-
(Και κάπου εδώ πετάγεται ο tazio και λέει ότι εγώ δεν πρέπει να οδηγώ αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς)...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aν δεν μπορούσαν να κρατήσουν όπλο άτομα με 4-6 μυωπία και γυαλιά οράσεως, τότε σίγουρα δεν θα έπρεπε να οδηγούν αυτοκίνητο ή να περνάνε το δρόμο χωρίς εκπαιδευμένο σκύλο.εεεεε δεν θα ξαναλεω τα ιδια.... πηγαινε και ξαναδιαβασε τι εγραψα
-
Έλα τώρα, χαλάρωσε. Πώς θα αυτοπυροβοληθεί κάποιος επειδή φοράει γυαλιά;
Ή θα πει στον εχθρό 'Στάσου να φωνάξω τον Ι1 γιατί εγώ δεν κάνει να φέρω όπλο'; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έλα τώρα, χαλάρωσε. Πώς θα αυτοπυροβοληθεί κάποιος επειδή φοράει γυαλιά;
Ή θα πει στον εχθρό 'Στάσου να φωνάξω τον Ι1 γιατί εγώ δεν κάνει να φέρω όπλο';μμμμμ.... με προκαλεις να βρω φωτογραφιες απο αστοχιες υλικου σε οπλα, και τις συνεπειες τους... μην με κανεις να γινω μακαβριος.
Στον εχθρο.... ο αοπλος, δεν θα τον δει ποτε τον εχθρο... Αμα φτασει στο σημειο να τον δει τοτε θα εχουνε παει ολα στραβα γενικοτερα...
-
Αν είναι λάθος τους που μου έδωσαν όπλο, δεν το γνωρίζω, πάντως στις περισσότερες βολές εγώ (και η πλειοψηφία των εφέδρων) ρίχναμε πολύ καλύτερα ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ. Και δεν εννοώ τους ΕΠ.ΟΠ αλλά αυτούς που προέρχονταν από ΣΜΥ και ΣΣΕ.
Sorry αλλά δεν με πείθεις! Τα ξέρω πολύ καλά τα πράγματα για τις βολές.
Μην περνάς τον εαυτό σου για sniper.Σάββα, σαφώς δεν περνάω τον εαυτό μου για sniper, ακριβώς γι'αυτό έγραψα ότι η πλειοψηφία εξ ημών έριχνε καλά, σε αντίθεση με κάποιους Επχίες ή και Υπλγούς που μας θύμιζαν τον πράκτορα ΘΒ 000...
Και μετά έριχνε κι ο Δκτής μας (Ανχης, 45 ετών ταλαιπωρημένος) 20 στις 20 κι άντε να πεις κουβέντα...
Καλά αν ήθελε η κρύπτη ας μην έβγαζε 20/20 και σου έλεγα εγώ μετά!
Καλά το τι γίνεται δεν λεγετε ρε παιδιά εδώ είχα εγώ έναν, ή σειρά μου ή 2 σειρές παλιότερο, που ήταν Ι2- μην ήτανε και Ι1 δεν θυμαμε- ελεύθερος κράνους..................ναι καλά μαντέψατε είχε όπλο χρεωμένο, κα ιδεν έκανε σκοπιές!
Ζήτω οι Διαβιβάσεις!
-
corsair
κι αυτό τί σημαίνει; Ότι τα ατυχήματα λόγω αστοχίας υλικού έγιναν επειδή ο άλλος ήταν μύωψ;
Ή μήπως είναι χειρότερο να σου σκάσει χειροβομβίδα στα χέρια επειδή μπορεί να σου μπουν γυαλιά στα μάτια; -
taurus ποτε ησουν ελδυκ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
corsair
κι αυτό τί σημαίνει; Ότι τα ατυχήματα λόγω αστοχίας υλικού έγιναν επειδή ο άλλος ήταν μύωψ;
Ή μήπως είναι χειρότερο να σου σκάσει χειροβομβίδα στα χέρια επειδή μπορεί να σου μπουν γυαλιά στα μάτια;I give up
-
Και πολύ άντεξες! Εχει πάρει φόρα τελευταία ο Μάνος!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
taurus ποτε ησουν ελδυκ?2000 - 2001
99Ε ΕΣΣΟ (αλλιώς 262)
Γιατί ρωτάς?
-
corsair
καλά, μην τρελαίνεσαι. Ι2 είμαι λόγω όρασης, αλλά και βολές έριξα και σκοπιές έκανα και για ΥΠΑΞ πήγα χωρίς πρόβλημα. Άρα σου μιλάω εκ προσωπικής πείρας, όχι επειδή μου είπαν ή επειδή έτσι μου κάπνισε. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
taurus ποτε ησουν ελδυκ?
2000 - 2001
99Ε ΕΣΣΟ (αλλιώς 262)
Γιατί ρωτάς?
ok, εισαι πολυ παλιοτερος...
-
(Και κάπου εδώ πετάγεται ο tazio και λέει ότι εγώ δεν πρέπει να οδηγώ αυτοκίνητο έτσι κι αλλιώς)...Κρίση αυτογνωσίας Νικόλα;
taurus ποτε ησουν ελδυκ?
2000 - 2001
99Ε ΕΣΣΟ (αλλιώς 262)
Γιατί ρωτάς?
Ρε μη λέτε τέτοια νούμερα χωρίς προειδοποίηση κυκλοφορεί κι ο kouk.
-
81Γ (152)..........
Θητεία? Ωχωχωχ...