-
Εννοείς σε καλή ανάλυση; Γιατί και παλιά υπήρχε, αλλά σε χάλια ανάλυση...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εννοείς σε καλή ανάλυση; Γιατί και παλιά υπήρχε, αλλά σε χάλια ανάλυση...Σε πολύ καλή ανάλυση. Αρχεις του έτους ρέπει να είναι η φώτο!
-
Ναι, τις είδα! Βρήκα και το σπίτι μου!!!
-
Παιδιά υπάρχει τρόπος να δεις τρισδιάστατα τα κτίρια;Η επιλογή 3D Buildings τι είναι;
Όταν πάω από την πυξίδα να γυρίσω την εικόνα και να την δω σε ευθεία,είναι σαν όλα τα κτίρια να είναι ένα με το έδαφος -
Πώς θα τα δεις από αυτήν την οπτική γωνία που λες ενώ είναι φωτογραφίες δορυφορικές;
-
Εντοπίστηκα και εγώ...έχω να φάω πολλές ώρες στο ψάξιμο πάλι!
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Η επιλογή 3D Buildings τι είναι;
Όταν πάω από την πυξίδα να γυρίσω την εικόνα και να την δω σε ευθεία,είναι σαν όλα τα κτίρια να είναι ένα με το έδαφοςΟι φωτό είναι δορυφορικές και 2D άρα δεν γίνεται. Το 3D buildings είναι διαθέσιμο όπου υπάρχει η ανάλογη πληροφορία ( πχ Νέα Υόρκη ) και αφορά μόνο τους όγκους των κτιρίων και όχι τις προσόψεις τους.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Η επιλογή 3D Buildings τι είναι;
Όταν πάω από την πυξίδα να γυρίσω την εικόνα και να την δω σε ευθεία,είναι σαν όλα τα κτίρια να είναι ένα με το έδαφοςΟι φωτό είναι δορυφορικές και 2D άρα δεν γίνεται. Το 3D buildings είναι διαθέσιμο όπου υπάρχει η ανάλογη πληροφορία ( πχ Νέα Υόρκη ) και αφορά μόνο τους όγκους των κτιρίων και όχι τις προσόψεις τους.
Εκεί τι ακριβώς κάνεις για να τα δεις;Και πώς ξέρεις πότε γίνεται;Υπάρχει κάποια ένδειξη;
-
Tickάρισε την επιλογή και όπου υπαρχει θα εμφανίζεται σαν layer ξεχωριστό πάνω στον χάρτη. Όλες οι μεγάλες πόλεις στις ΗΠΑ πρέπει να έχουν τέτοια δυνατότητα.Άστο μόνιμα ενεργό και όπου υπάρχουν θα στα δείχνει με το που θα τα φορτώνει
-
Το έχω μόνιμα επιλεγμένο,αλλά στο LA και στο Σαν Φρανσίσκο που έχω χαζέψει δεν είδα κάτι.Τεσπα,ευχαριστώ πολύ!!
-
Κι όμως θα έπρεπε να είχες δει
-
Πίστα Αιγινίου...
40°29'37.34'N
22°35'58.30'E -
Στην Νεα Υόρκη το έχω δεί και έχει 3d κτίρια..
-
Αν έχει κάποιος Palm PDA ή Treo smartphone, μόλις κυκλοφόρησε το Google maps για PalmOS.
Και φυσικά υπάρχει ήδη για αρκετά smartphones:
-
-
Πολυ αστειο...
Πηγαινετε στην παρακατω σελιδα. Προς τα κατω δειτε τι εχει κανει ενα ατομο εχοντας στο μυαλο τον marker-baloon 'A' του Google Maps....
-
Ο χρήστης nEK έγραψε:
Εννοείς σε καλή ανάλυση; Γιατί και παλιά υπήρχε, αλλά σε χάλια ανάλυση...
Σε πολύ καλή ανάλυση. Αρχεις του έτους ρέπει να είναι η φώτο!
Τελικά η φωτογραφία είναι τραβηγμένη μια Τρίτη του Ιανουαρίου ή του Φεβρουαρίου 2006. Για ακριβείς πληροφορίες, πρέπει να ψάξω βαθύτερα...
-
hey, μπορει να μου δειξει καποιος στο google που ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι εγκαταστασεις ξιφασκιας στο ελληνικο
(για κατι φιλους μου ειναι )
-
Πες τους να ακολουθήσουν το κόσμο ρε! Και την μουσική!
-
Μέγαρα
37°59'15.11'N 23°21'46.91 EMaranello Ferrari!
44°32'9.56'N 10°51'27.34'ENürburgring!!!
50°19'57.51'N 6°56'34.75'EΑν προσέξετε μέσα στη μεγάλη πίστα έχει αρκετά αυτοκίνητα που τρέχουν την ώρα που τραβήχτηκε η φωτογραφία!
GOOGLE EARTH