-
Κρίμα ρε Σπύρο...
-
Ο χρήστης Fast@Safe έγραψε:
Ποιός από σας ξερει άραγε τι σημαίνει τατάνκα....;
όποιος έχει δει το 'χορεύοντας με τους λύκους' ...... Biiiggggg Tatanga
ΤΑΤΟΝΚΑ (και προφέρεται τατάνκα) λέγεται τό βορειοαμερικάνικο Βουβάλι,έτσι δέν είναι;
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
έφυγε, και το πιθανότερο να 'έφυγε' κάποιες μέρες μετά. Γάτα του σπιτιού, κι ας ζούσε πολλές ώρες στον κήπο, δε νομίζω να έχει τύχη εκεί έξωΗ μάνα μου την είχε σαν το τριτο της παιδί, δεν μπορούμε να την συνεφέρουμε
Το περισσότερο ικανό ζώο στο να γίνεται εξαιρετικός φυσικός κυνηγός απο ζώο του σπιτιού,είναι η γάτα Σπύρο
Αν επιζήσει απο σκυλιά ή αυτοκίνητα,τό μέλλον της είναι ευοίωνο -
Εμείς την Μπέμπα την είχαμε χάσει για 2 μήνες...
Τελικά μονάχα καλό της έκανε, γιατί πιο πριν δε σήκωνε μύγα στο σπαθί της. Ηταν πργματικά άγρια. Μετά βεβαια που έσφιξαν οι κώλοι και είδε τι εστι βερίκοκο ηρέμησε.
Πάντως ακριβώς για το λόγο που λέει ο Κρουζ η μάνα μου δε θέλει κατοικίδια. Οταν τα χάσεις ή τα 'χάσεις' σε πιάνει κατάθλιψη... (παιδικό τραύμα έχει η καψερή)
-
Κρίμα Σπύρο μακάρι να βρεθεί.
Αυτά ακούω και όσο σκέφτομαι ότι ο Ρουντάκος μου μπορεί να χαθεί ή ακόμα χειρότερα .... (10+ ετών είναι) με πιάνει ψυχοπλάκωμα.
-
Και εμένα ρε γμτ ο πατέρας μου μεγάλωσε με σκυλιά και απο την στεναχώρια όταν 'έφευγαν' δεν θέλει πια σκύλο
Παρά τις αφόρητες πιέσεις μου, η απάντηση του είναι κάθετη, ζώο έχω ένα (εμένα ) δεν θέλω κι'άλλο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Παρά τις αφόρητες πιέσεις μου, η απάντηση του είναι κάθετη, ζώο έχω ένα (εμένα ) δεν θέλω κι'άλλο!Τότε ζήτα του να σου παρέχει ότι και σε ένα κατοικίδιο.
Τροφή, στέγη, να σε βγάζει βόλτα, να σου κάνει τα εμβόλια και να σε πηγαίνει στο γιατρό, να σου βρίσκει θηλυκό να ζευγαρώνεις (Αν σηζητήσει για στείρωση φύγε με τρόπο από το σπίτι πριν το κάνει πραγματικότητα). -
Κοίτα αν το καλοσκεφτείς είμαι ένα εξελιγμένο κατοικίδιο, μου παρέχει τροφή και στέγη, τα εμβόλια μου τα έκανε, και βόλτα πάω μονος μου επίσης βρίσκω να ζευγαρώσω μόνος μου, δεν μαδάω ούτε βρομάει η ανάσα μου -Καλά αν φάνε ξηρά τροφή παναγία μου πως μυρίζουν έτσι? - το κακό (για αυτόν) είναι ότι δεν φέρνω εφημερίδα και παντόφλες!
-
Καλησπερα,
βρηκαμε την εικονιζομενη νεαρα προ 3 εβδομαδων περιπου με σοβαρο χτυπημα στο ποδι.Την εχουμε στην κλινικη απο τοτε.Εχει αποκατασταθει πληρως το ποδι της,εχει κανει ολα τα εμβολια και ειναι υγιεστατη.Ειναι περιπου 5 μηνων.Προς το παρον,βρισκεται ακομη στην κλινικη.Αν γνωριζετε καποιον που να ψαχνει σκυλακι,ενημερωστε με.
Ευχαριστω.
-
-
Βρεθηκε σπιτι για την σκυλιτσα.
Ευχαριστω για το ενδιαφερον.
-
ένα πουλάκι, καναρίνακι.
-
Ένα Γιορκσάιρ Τεριέ 11 χρονών με αρκετή ενέργεια ακόμη μέσα του. Πάρης από το Π@π@ρης. Τον πήραμε για μερικών μηνών αλλά ο κτηνίατρος δεν το έκανε ούτε 2 βδομάδων Τότε χώραγε ακόμα στην χούφτα μου.
-
Καλησπερα παιδες,
εκ νεου περιστατικο με σκυλιτσα.Την βρηκαμε πριν ενα μηνα περιπου με χτυπηματα στα γεννητικα της οργανα!!!Ειναι περιπου 6 μηνων.Απαιτηθηκε εγχειρηση και ευτυχως ολα πηγαν καλα.Εχει αποκατασταθει πληρως,της εγινε και στειρωση και ειναι υγιεστατη.Φοβαται να βγει απο το σπιτι ακομη και για βολτα,μηπως και ξαναμεινει στον δρομο!Αν ενδιαφερεστε ή γνωριζετε καποιον που να ψαχνει,ενημερωστε με.
Ευχαριστω.
-
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ένα πουλάκι, καναρίνακι.ωπς!! Νάτος!
κιάλλος στην παρέα λοιπόν!
ότι χρειαστείς εδώ είμαστε.
-
Ενα ενυδρειο με κιχλιδες και 10 παπαγαλους σε κλουβι εξω απο το σπιτι
-
-
Τα πιο εκφραστικά μάτια έχουν τελικά τα κοπριτάκια...
-
Ο χρήστης giannispolo έγραψε:
ένα πουλάκι, καναρίνακι.Αυτή τη στιγμή έχω δύο καναρινάκια
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?