- 

Πίτσα...πάει με την βροχή!! 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Μακαρονάδα θα πρότεινα εγώ...Σωστόοοος. 
- 

Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την βροχή. Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... 
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την πίτσα.Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... ....αχρωματοψία ε? 
- 

Το 'crash'... (γιατί πάει η πίστα με την βροχή..???).. 
- 

Όχι, γλύψιμο. 
- 

Το παιδί έγραψε. 
- 

εδιτ...πίτσα..... 
- 

Ο χρήστης chrmes έγραψε: Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την πίτσα. Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... ....αχρωματοψία ε? Εσυ να μας κάνεις την χάρη!!! Εχεις δίκηο dj....και με πεΪνιρλί πάει πολύ η πίτσα! 
- 

Μιλάω με τον τεκνικ για πίστα, γιαυτό! Αλλά και πάλι, ισχύει... σωστός; 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την πίτσα. Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... ....αχρωματοψία ε? Εσυ να μας κάνεις την χάρη!!! Βρε κι όλο το φόρουμ να σου κάνει τη χάρη, η BMW Μπλέ δε θα γίνει. 
- 

Ο χρήστης Katerina K. έγραψε: 
 Το 'crash'...(γιατί πάει η πίστα με την βροχή..???).. Με όλα πάει η πίτσα! 
- 

Ο χρήστης tazio έγραψε: Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την πίτσα. Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... ....αχρωματοψία ε? Εσυ να μας κάνεις την χάρη!!! Βρε κι όλο το φόρουμ να σου κάνει τη χάρη, η BMW Μπλέ δε θα γίνει. Όχι ρε γμτ.... πρέπει να συμφωνήσω!!! 
- 

Ρε, ο πάσχος πού χάθηκε πάλι; τόσο ερωτευμένος πια; 
- 

Ο χρήστης tazio έγραψε: Η μακαρονάδα πάει περισσότερο με την πίτσα. Να σου θυμίσω πως θεωρώ το αμάξι σου μπλε; Άρα.... ....αχρωματοψία ε? Εσυ να μας κάνεις την χάρη!!! Βρε κι όλο το φόρουμ να σου κάνει τη χάρη, η BMW Μπλέ δε θα γίνει. Εντάξει ρε! Ωραία! ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΜW ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ! Αντε τώρα να δω τι θα γράφετε ρε εγκάθετοι! Φυσικά φταίει ο Μαέστρος γιατι αυτός κανόνισε το χρώμα! 
 Οπως και για τα ηλεκτρικά που δεν μου φτιάχνει επίσης αυτός φταίει!
- 

Ο χρήστης drdino έγραψε: 
 Ρε, ο πάσχος πού χάθηκε πάλι; τόσο ερωτευμένος πια;Μπααα μάλλον ήρθε νέα παρτίδα dvd. 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: Εντάξει ρε! Ωραία! ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΜW ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ! Αντε τώρα να δω τι θα γράφετε ρε εγκάθετοι! Φυσικά φταίει ο Μαέστρος γιατι αυτός κανόνισε το χρώμα! 
 Οπως και για τα ηλεκτρικά που δεν μου φτιάχνει επίσης αυτός φταίει!Θα στα φτιάξω ρε.... 
 Προηγήται όμως ο Mercedesten.... Πελάτη μουυυυ!!!
- 

Το πότε δεν μου λες και με πιάνει σύγκρυο!!! 
- 

Δεν είναι, μωβ, μπλε είναι. Αlaskan purplau! 
- 

Ο χρήστης kouk έγραψε: Εντάξει ρε! Ωραία! ΛΟΙΠΟΝ Η ΒΜW ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΩΒ! :lipsealed: Αντε τώρα να δω τι θα γράφετε ρε εγκάθετοι! Φυσικά φταίει ο Μαέστρος γιατι αυτός κανόνισε το χρώμα! 
 Οπως και για τα ηλεκτρικά που δεν μου φτιάχνει επίσης αυτός φταίει!

Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]