-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Αν οι 10 ειναι ζεστο φθινοπωρο, φαντασου τι εννοουν με το βαρυς χειμωνας...Πιο καλά το πο*τσοκρυο παρά η σκατοβροχή της Αγγλιας, έχουν 300 διαβαθμησεις βροχής οι τύποι! Για να μην πω για το χαλάζι απο τέλη Οκτώβρη μέχρι μέσα Φλεβάρη!
-
Καλησπέρα!
Τελικά μερικοί άνθρωποι είναι πολύ κακοί...
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αν οι 10 ειναι ζεστο φθινοπωρο, φαντασου τι εννοουν με το βαρυς χειμωνας...
Πιο καλά το πο*τσοκρυο παρά η σκατοβροχή της Αγγλιας, έχουν 300 διαβαθμησεις βροχής οι τύποι! Για να μην πω για το χαλάζι απο τέλη Οκτώβρη μέχρι μέσα Φλεβάρη!
h βροχουλα ειναι ευεργετικη
παντως, ισχυει.. showers, drizzle, light rain, rain κλπ κλπ
μα τι σκατα πινουν;οσο για το π%^&σοκρυο...
χιλιες φορες βροχουλα ρε συ τι να λεμε τωρα
ωραιο σαν ιδεα το χιονακι και τα ρεστα
αλλα μην κρινεις απο αθηνα που ο χειμωνας ειναι ηπιοςαν ζησεις σε κανα μερος που πιανει κατι χειμωνες ακραιους, και ειδικα με μερες που φυσσαει και πολυ.. ασε..
δηλαδη κ Σουηδια απ'αυτη την εννοια καλα ειναι γιατι δεν εχει δυνατους βοριαδες -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλησπέρα!Τελικά μερικοί άνθρωποι είναι πολύ κακοί...
Τι έγινε ρε νίκο;
-
καποιος θα φτυσε στον καφε του..
-
Άσε ρε Κώστα. Είναι μπερδεμένη ιστορία και δε νομίζω ότι θα μπορέσω να εξηγήσω τώρα. Ίσως πιο μετά να γράψω για αυτό. Κρίμα πάντως να πέφτει κάποιος τόσο χαμηλά και να μπλέκει άτομα που δε φταίνε.
-
Είναι γκομενικό ρε μάγκα;
-
Απλά μπλέξανε κάπου την κοπέλα μου και τη μάνα της, χωρίς να έχουν σχέση, επειδή κάποιοι άλλοι είχαν τσακωμούς και έχω θυμώσει υπερβολικά.
-
Όντως, όταν γίνονται κάτι τέτοια είναι να χτυπιέσαι. Σοβαρό;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Πιο καλά το πο*τσοκρυο παρά η σκατοβροχή της Αγγλιας, έχουν 300 διαβαθμησεις βροχής οι τύποι! Για να μην πω για το χαλάζι απο τέλη Οκτώβρη μέχρι μέσα Φλεβάρη!
παντως, ισχυει.. showers, drizzle, little rain, rain κλπ κλπ
αλλα μην κρινεις απο αθηνα που ο χειμωνας ειναι ηπιοςαν ζησεις σε κανα μερος που πιανει κατι χειμωνες ακραιους, και ειδικα με μερες που φυσσαει και πολυ.. ασε..
δηλαδη κ Σουηδια απ'αυτη την εννοια καλα ειναι γιατι δεν εχει δυνατους βοριαδεςΚαλά το Shower είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, σπαστικό, δεν είνα ιαρκετό να κρατάς ομπρέλα αλλα είναι αρκετό να πέφτει στη μούρη σου και να σε τσαντίζει!
Κοίτα κλίτερα ποθτσόκρυο, βάζεις χοντρά ρουχα και τέλος, με τη βροχή + κρυο βάζεις βαριά ρούχα περπατάς λίγο μπαίνεις σπίτι και κολάς απο την υγρασία!
Χέσε μέσα, επίσης έξω κάνει κρύο...βαρύ αλλά δεν είναι σαν εδώ στην Αθήνα που σε τρυπάει!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όντως, όταν γίνονται κάτι τέτοια είναι να χτυπιέσαι. Σοβαρό;
Μαλακία είναι αλλά είναι σοβαρό από την άποψη ότι η κοπέλα μου (και η μάνα της) στεναχωρέθηκαν πάρα πολύ και φοβάμαι μην πάθει τίποτα γιατί μπορεί να την πιάσει αλλεργικό σοκ από το άγχος και τη στεναχώρια.
-
Ε ρε μλκ τι γίνονται. Κουράγιο ρε Νίκο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
παντως, ισχυει.. showers, drizzle, little rain, rain κλπ κλπ
δηλαδη κ Σουηδια απ'αυτη την εννοια καλα ειναι γιατι δεν εχει δυνατους βοριαδεςΚαλά το Shower είναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ, σπαστικό, δεν είνα ιαρκετό να κρατάς ομπρέλα αλλα είναι αρκετό να πέφτει στη μούρη σου και να σε τσαντίζει!
Κοίτα κλίτερα ποθτσόκρυο, βάζεις χοντρά ρουχα και τέλος, με τη βροχή + κρυο βάζεις βαριά ρούχα περπατάς λίγο μπαίνεις σπίτι και κολάς απο την υγρασία!
Χέσε μέσα, επίσης έξω κάνει κρύο...βαρύ αλλά δεν είναι σαν εδώ στην Αθήνα που σε τρυπάει!
light rain εννοουσα, little rain δεν υπαρχει φυσικα
αλλα διαφωνω ρε συ
το πολυ κρυο που σε λεω δε σε σωζει το χοντρο ρουχο κλπ
εδω σε μιλαω για πολυ κρυο
οπως σε μερη της β.αμερικης
ενω βροχουλα στο πετσι σου
κουκουλα, ομπρελιτσα και αγιος ο θεος
ακου που σε λεω -
Είναι για πολύ ξύρο ρε Δόκτορα.
Ελπίζω πάντως να το ξεχάσει το θέμα η αγάπη μου...
Εσύ; Τι νέα; -
Άμα είναι αγάπη σου, με λίγη βοήθεια και από εσένα σίγουρα θα το ξεχάσει...
Εγώ γύρισα πριν λίγο, είχα πάει για ποτό με τν δικιά μου. Επιτέλους αύριο πρωί δν έχω να πάω σε κανένα τμήμα και θα καταφέρω να κοιμηθώ όσο θέλω. Έχω να το κάνω αυτό από τον Αύγουστο.
-
Ρε καρντάση δεν μιλάω για σκέτη βροχούλα, μιλάω για κρύο με βροχή!
Άσε που άλλο προτιμάς εσύ άλλο εγώ, εμένα μου τη σπάει να κρατάω και ομπρέλα...προτιμό να βρέχομαι...σε λίγη βροχή όχι να ρίχνει καναπέδες!
-
Μακάρι...
Ύπνος... Αυτό είναι....
Και μερικά ευχάριστα. Πέρασα 3 μαθήματα...
-
Και εις άλλα με υγεία!
-
Ευχαριστώ!!!
Άντε να τελειώσω με το ΤΕΙ για να φύγουμε. Τους βαρέθηκα μερικούς δεν τους μπορώ....
-
Angel!!!!
που να πας; που εισαι τωρα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]