-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
το ίδιο πρόβλημα είδα στον εαυτό μου (κοιτώντας στο παρελθόν) όταν πήρα το πρώτο εντουρο,,,...Μιλάμε για πολύ σουζα.,.. (20 ετών)...** Να δω τι θα πω στο γιό μου....**
Να μην πάρει Honda
-
αγνοω τον φιλο Ikar και τα κακεντρεχη σχολια του και προσθετω οτι ολες οι κουβεντες του κοσμου δεν αρκουν για να βαλουν μυαλο σε ενα πιτσιρικα. Παραδεχθειτε οτι ολοι ειχαμε αστρο καποτε και δεν παθαμε κατι με τις μ..κιες που καναμε...Στις ηλικιες αυτες εισαι επικινδυνος και με ματιζ...
Νομιζω οτι η εμπειρια και η αυτοσυγκρατηση στο τιμονι ερχεται με τα χρονια και σε οσους απο εσας εχουν ηδη οικογενεια αυτο γινεται σε υπερθετικο βαθμο...Βεβαια θυμαμαι σαν τωρα τον πατερα μου που μου ελεγε να μην τρεχω και αυτος κατεβαινε με 200 τον κηφισσο...
Αν υπαρχει καποια λυση αυτη θα εχει να κανει με την αποκτηση οδικης παιδειας απο μικρος...απλα στην ελλαδα αυτο μοιαζει με ανεκδοτο τυπου fsi αξιοπιστο -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αγνοω τον φιλο Ikar και τα κακεντρεχη σχολια του και προσθετω οτι ολες οι κουβεντες του κοσμου δεν αρκουν για να βαλουν μυαλο σε ενα πιτσιρικα. Παραδεχθειτε οτι ολοι ειχαμε αστρο καποτε και δεν παθαμε κατι με τις μ..κιες που καναμε...Στις ηλικιες αυτες εισαι επικινδυνος και με ματιζ...
Νομιζω οτι η εμπειρια και η αυτοσυγκρατηση στο τιμονι ερχεται με τα χρονια και σε οσους απο εσας εχουν ηδη οικογενεια αυτο γινεται σε υπερθετικο βαθμο...Βεβαια θυμαμαι σαν τωρα τον πατερα μου που μου ελεγε να μην τρεχω και αυτος κατεβαινε με 200 τον κηφισσο...
Αν υπαρχει καποια λυση αυτη θα εχει να κανει με την αποκτηση οδικης παιδειας απο μικρος...απλα στην ελλαδα αυτο μοιαζει με ανεκδοτο τυπου fsi αξιοπιστοΚατά πρώτον ο lkar δεν είναι κακεντρεχής. Εγκάθετος είναι.
Κατά δεύτερον, πολύ σωστό αυτό που γράφεις.
Όλα κάνουν το κύκλο τους. -
Το ζητούμενο είναι να προλάβουν να τον κάνουν... (μαζί με αυτούς και εγώ)
-
τελικα μπλοκε θα βαλουν η θελουν να κερδισουν και μπροστα χωρους?
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τελικα μπλοκε θα βαλουν η θελουν να κερδισουν και μπροστα χωρους?Πίσω θα βάλουνε για πρωτοτυπία!!!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τελικα μπλοκε θα βαλουν η θελουν να κερδισουν και μπροστα χωρους?
Πίσω θα βάλουνε για πρωτοτυπία!!!
(Βρε συ άσε το παιδί να βγάλει το μεροκάματο)
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
γίνεται ημιάκαμπτος και μπλοκέ;
-
Oι χοντάκηδες όλα τα μπορούν. Μην παραπονιέσαι, θα χει ακόμα μεγαλύτερο χώρο αποσκευών έτσι...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
γίνεται ημιάκαμπτος και μπλοκέ;
στη μία ρόδα και δεξιά για να κάνει τον καλύτερο χρόνο στα Μεγαρα
-
ουτε πισω ουτε μπροστα.Θα το βαλουν στα παραθυρα για να μην κατεβαινουν αποτομα
@lkar,α τελικα ημιακαμπτο θα χει πισω?
Δλδ type r με ημιακαμπτο σα να λεμε
ειναι επιβεβαιωμενο αυτο?μαλιστα...
δλδ ως τωρα εχουμε
204 bhp στις 8000
συστημα μεβλητου χρονισμου βαλβιδων αλλα οχι και αυλους μεταβλητου μηκους
ΗΜΙΑΚΑΜΠΤΟ ΠΙΣΩ(αν δεν κανω λαθος)
6.6s τα 0-100
και πεπλο σκοτους σοσν αφορα τα στερια του Euro Ncapμαλιστα...(νο 2)
παω τωρα να σκεφτω τι συμπερασματα βγαινουν απο ολα αυτα
ps.Ειναι προφανες οτι κατι εχω πιει,εξου και τα οποια λαθη στο ποστ μου.Θα ηθελα να καθησυχασω τους αναγνωστες παντως καθως και τον tazio καθως στην δουλεια δεν κανει να πινουμε
-
Όλα κι όλα,για πρόσεξε λίγο! τα άλογα είναι 201.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
ps.Ειναι προφανες οτι κατι εχω πιει,εξου και τα οποια λαθη στο ποστ μου.Θα ηθελα να καθησυχασω τους αναγνωστες παντως καθως και τον tazio καθως στην δουλεια δεν κανει να πινουμε
Τώρα ησύχασα.
-
ρε μην ασχολειστε μαζι μου και μου δινετε αξια
-
γιατι δε βάζεις και το πίσω μέρος για να έχουμε ολοκληρωμένη άποψη για το νεο civic?
-
γιατι μου χαλαει την αισθητικη ο ακατοναμαστος(ο ημιακαμπντος ντε!)
-
δε εχει ημιάκαπτο αυτό...
-
http://www.evo.co.uk/news/evonews/20304 ... typer.html
στα χρώματα του πολέμου
-
Ομορφο !
Από την ίδια πηγή .....
With a few mods the kit is also suitable for 2007's Group A regs. The kit costs approximately €50,000 (not including the car) but does give you 240bhp.
The kit includes a new 6-speed sequential gearbox, competition brakes, shock absorbers, suspension components, roll cage, reinforced driveshafts and a state-of-the-art limited slip differential. You also get lightweight carbon-fibre door panels, dasboard trims and floor panels.
JAS Motorsport is also considering making parts available for road cars.
JAS Motorsport Official Site -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
http://www.evo.co.uk/news/evonews/203040/honda_civic_typer.htmlστα χρώματα του πολέμου
ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!!!
Honda Civic Type-R 2007