-
oooh yes
χρειαζεται συνειδηση
για να το παρεις ειδηση
πως η αντικατασταση
θα σωσει την κατασταση -
Τερλέγκας?
Τέσπα πάω για ύπνο, γιατί έχω κα ιδουλειές αύριο.......να ξύσω τα @@ μου, να πάω για καφέ, να αλλάξω φιλτροχοάνη για να την πλύνω...χέσε μέσα
Πες εσύ το ψευδόνυμο και μη φοβάσε έχω μνήμη εγώ............απο που είπαμε γνοριζόμαστε?
-
Ρε συ… για να βγεις (όπως εσύ καλή ώρα) εξωτερικό εις τας ευρώπας… χρειάζεται διαβατήριο;
-
Σκέφτεσαι να κάνεις κάτι και μετά να διαφύγεις στο εξωτερικο;;;;
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε συ… για να βγεις (όπως εσύ καλή ώρα) εξωτερικό εις τας ευρώπας… χρειάζεται διαβατήριο;να βγεις τι εννοεις;
βασικα, κανονικα σου λενε οτι δε χρειαζεται, αλλα καλο ειναι να εχεις αν δεν εχεις νεου τυπου ταυτοτητα ( και αγγλικα δηλαδη)
εμενα παντως με ρωτησαν για διαβατηριο:α) στο καραβι, με το που εφτασε ιταλια
(πιανουν τυχαιους καθως βγαινεις απ'το καραβι, μπορεις να σε ρωτησουν, μπορει και οχι.. δεν το ρισκαρεις ομως, καλο ειναι να εχεις νεου τυπου ταυτοτητα ή διπλωμα τουλαχιστον!)
β) στο τρενο για Παρισι
γ) στο τρενο για Λονδινο (ισα με 2-3 φορες)
αρα ναι, καλο ειναι να βγαλεις.
πηγαινε βγαλε φωτογραφιες ΓΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ γιατι ειναι και &^&^*)&^ μερικοι, πας στο αστυνομικο τμημα για το διαβατηριο, χρειαζεται αν θυμαμαι καλα φωτογραφιες, δηλωσεις, περιμενεις 4-5 εργασιμες και ολα οκ.
εχε στο νου σου οτι δεν βγαζουν ολα τα αστυνομικα τμηματα διαβατηριο -
Ναι γνωρίζω ότι δεν βγάζουν όλα.
Απλά αν ήταν μόνο με ταυτότητα προλάβαινα να την βγάλω… θέλει πλέων 3 εργάσιμες… γιατί τώρα 3 η ταυτότητα… συν 4-5 το διαβατήριο… δεν προλαβαίνω… δεν πειράζει… το χρόνου. -
Ναι γνωρίζω ότι δεν βγάζουν όλα.
Απλά αν ήταν μόνο με ταυτότητα προλάβαινα να την βγάλω… θέλει πλέων 3 εργάσιμες… γιατί τώρα 3 η ταυτότητα… συν 4-5 το διαβατήριο… δεν προλαβαίνω… δεν πειράζει… το χρόνου.Θαναση δε χρειαζεται να'χεις νεου τυπου ταυτοτητα για να βγαλεις διαβατηριο.. στο λεω σιγουρα αυτο.
ταξιδακι θες να κανεις ή για μονιμα;
-
Για να λέει του χρόνου μάλλον ταξιδάκι...
-
Λέγαμε για ένα ταξιδάκι… στην αρχή για ένα μικρό trip… Αθήνα – Πάτρα Ιταλία με καράβι, εκεί να κάτσουμε δύο μερούλες, από εκεί με τρένο Γαλλία, όπου και εκεί να κάτσουμε δυο μερούλες… από εκεί και πάλι με τρένο για Αγγλία, όπου πάλι και εκεί δυο μερούλες και γυρισμός με αεροπλάνο στην Αθήνα.
Έπείτα είδαμε ότι δεν έχουμε τόσο χρόνο και χρήμα… και κοιτάγαμε για Λονδίνο 4-5 μέρες, πήγαινε έλα με το αεροπλάνο.
Θυμάσαι τι χαρτιά θέλει το διαβατήριο; Να δω αν τα έχω να πάω το συντομότερο δυνατόν για να το βγάλω, μπας και καταφέρω να κάνω κάτι.
-
Λέγαμε για ένα ταξιδάκι… στην αρχή για ένα μικρό trip… Αθήνα – Πάτρα Ιταλία με καράβι, εκεί να κάτσουμε δύο μερούλες, από εκεί με τρένο Γαλλία, όπου και εκεί να κάτσουμε δυο μερούλες… από εκεί και πάλι με τρένο για Αγγλία, όπου πάλι και εκεί δυο μερούλες και γυρισμός με αεροπλάνο στην Αθήνα.Έπείτα είδαμε ότι δεν έχουμε τόσο χρόνο και χρήμα… και κοιτάγαμε για Λονδίνο 4-5 μέρες, πήγαινε έλα με το αεροπλάνο.
Θυμάσαι τι χαρτιά θέλει το διαβατήριο; Να δω αν τα έχω να πάω το συντομότερο δυνατόν για να το βγάλω, μπας και καταφέρω να κάνω κάτι.
οπως σου ειπα φωτογραφιες ΓΙΑ ΝΕΟ διαβατηριο (να το τονισεις αυτο στο φωτογραφο), κλασσικα δηλωση 105 (πρεπει να πας στο τμημα και να αντιγραψεις απο ενα πινακα, αναλογα την κατηγορια σου. γραφει εκει πχ για γυναικες, αντρες που εχουν τελειωσει στρατιωτικο, αντρες που δεν εχουν κανει στρατιωτικο κλπ. θα βρεις πιο εισαι αντεγραψε τα, ουσιαστικα γραφεις οτι δεν εχεις καταδικες και δεν εκρεμμουν εις βαρος σου δικες για πλαστογραφια κ.α. τετοια.) βασικα δες εδω στο forum το θεμα για τα νεα διαβατηρια, εχουν γραψει πολλα ενδιαφεροντα πραγματα τα παιδια, γιατι κι εγω δε θυμαμαι ακριβως τις λεπτομεριες. αλλα το πιο απλο ειναι να πας στο τμημα (καθε μερα, ειναι μεχρι τις 9 το βραδυ, οποτε θα βρεις χρονο πιστευω)
οσον αφορα το ταξιδι. ΚΑΝΤΕ ΤΟ με το τρενο. με χιλια.
εδω εγω το εκανα μονος μου και πραγματικα αξιζε. εχω γραψει διαφορα για το ταξιδι, αλλα αν θες και κατι αλλο ρωτα με, ευχαριστως να βοηθησω με οποιοδηποτε τροπο μπορω (αν μπορω)
χοντρικα, τα λεφτα τα πολλα τα θελει το τρενο Παρισι- Λονδινο (200 ευρω )
βεβαια το ταξιδι ειναι πολυ καλο, και το τρενο, και σιγουρα ειναι ενα μεγαλο εργο και αυτο πληρωνεις.. (το περασμα απ'το τουνελ δηλαδη)τα αλλα δεν ειναι πολυ ακριβα, αλλα μπορει να γινουν αναλογα τις απαιτησεις σου.
πχ καταστρωμα στο καραβι (παντα ετσι ταξιδευω εγω) εχει 50 ευρω ας πουμε, καμπινα κανα 200αρι.
το τρενο bologna-paris ειχε περιπου 100 ευρω σε καμπινα με κουκετες των 6.εντιτ!!
ωρες:
Πατρα-Ανκονα ειναι περιπου 20. πχ μινωικες φευγουν καπου απογευμα 6 νομιζω, και φτανει ανκονα το αλλο μεσημερι με σταση το βραδυ αργα ηγουμενιτσα (υπολογισε μια ωρα διαφορα με την ιταλια, τα δρομολογια τα εχει στο σάιτ της μινοαν, της χαισπιντ, της ανεκ κλπ. υποθετω πως η ανεκ θα'ναι η πιο φτηνη, αλλα δεν εχω ταξιδεψει για ιταλια)
το τρενο απο μπολονια εφευγε 10 το βραδυ και εφτανε το αλλο πρωι, 9 νομιζω, κατι τετοιο, στο παρισι, με καμποσες στασεις σε ιταλια κ γαλλια.
απο παρισι για λονδινο εχει τρενα αρκετα συχνα κατα τη διαρκεια της μερας, αλλα βγαλε εισιτηριο απο το σταθμο με το που θα φτασεις στο Παρισι. μην πας στο παρι nord (απο αυτο το σταθμο φευγει για λονδινο, πρεπει να αλλαξεις δηλαδη σταθμο, σε αλλο φτανει το τρενο απο ιταλια, και το μετρο του παρισιου ειναι περιπλοκο, ψαχτε το) να βγαλεις απο κει εισητηριο τελευταια στιγμη.
κανει κανα 3ωρολονδινο φτανεις στο waterloo, ενω τα περισσοτερα τρενα για την υπολοιπη αγγλια φευγουν απ'το euston
-
Σε ευχαριστώ πολύ βρε συ!
Μια απο αυτές τις μέρες θα πάω απο το Α/Τ της Παλλήνης (που βγάζει διαβατήρια) και θα βγάλω.
άντε μπας και το κάνω αυτο το αναθεματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό...
Σε ευχαριστώ και πάλι!
Την κάνω τώρα με ελαφριά για νανάκια... τα λέμε αύριο !
-
Σε ευχαριστώ πολύ βρε συ!Μια απο αυτές τις μέρες θα πάω απο το Α/Τ της Παλλήνης (που βγάζει διαβατήρια) και θα βγάλω.
άντε μπας και το κάνω αυτο το αναθεματισμένο ταξίδι στο εξωτερικό...
Σε ευχαριστώ και πάλι!
Την κάνω τώρα με ελαφριά για νανάκια... τα λέμε αύριο !
καληνυχτα!!
οταν ξαναμπεις, διαβασε και απο το εντιτ και κατω που δεν τα ειχα γραψει!
εφυγα κι εγω!
τα λεμε -
Good night fellas!!!!!
-
Aνακοίνωση προς τους πανταχόθεν εγκαθέτους:
Μοιράζουμε μπλουζάκια, δεχόμαστε παραγγελίες.
-
poioi?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Aνακοίνωση προς τους πανταχόθεν εγκαθέτους:Μοιράζουμε μπλουζάκια, δεχόμαστε παραγγελίες.
Τι θα γράφουν; 'ΕγκάθετοPower' ;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Aνακοίνωση προς τους πανταχόθεν εγκαθέτους:
Μοιράζουμε μπλουζάκια, δεχόμαστε παραγγελίες.
Τι θα γράφουν; 'ΕγκάθετοPower' ;
mpes msn
-
-
α και βέβαια...
-
ΘΕΪΚΗ!
Αν και ξέχασες το
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]