-
Kid
η πλάκα έχει και τα όριά της
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Kidη πλάκα έχει και τα όριά της
Σωστά δεν κάνουν πλάκα σε μέλος του φόρουμ με το φαγητό.
rocsta
Εδώ:
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=3699
292 σελίδες αφιερωμένες στο ζουάν
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
kouk
Απαιτώ ban στους εξης εγκάθετους: chrmes Kid drdino ** mirage**
Πείτε ρεεεεε!!! Σοβαρά ρωτάω!!!Συνδετικός ελαστικός μεταλλικός σύνδεσμος στην εξατμιση, που κάνει συνέχεια θόρυβο όταν χρησιμοποιείται σε Γαλλικά αυτοκίνητα!
-
kouk
Στο δικο μου δεν κανει!!Να ανησυχησω?? -
kouk
Ευχαριστώchrmes
Αν είναι να διαβάσω 292 σελίδες θα διαβάσω λογισμό συναρτήσεων πολλών μεταβλητών μπας και περάσω κανα μαθημα -
μα και οι 292 σελίδες το ιδιο λένε
τι είναι το ζουαν και πως θα το κανουμε (ανεπιτυχως) να σταματησει να σκουζει -
-
Ο δεξιά ειναι ο Λευτερης Αργυρόπουλος έχει γράψει ένα βιβλίο για τη σχέση αριθμών και γραμμάτων(δεν θυμάμαι ρε γμτ τον τίτλο τωρα). Σύμφωνα με τη θεωρία του καθε γραμμα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό και με βάση αυτόν τον κανόνα βγάζει το 'άθροισμα' κάθε λέξης ή φράσης. Ήμουν και εγω λίγο βλαμμένος με αυτά όταν ήμουν στο Λύκειο αλλά άκρη δε βρήκα
edit: Το βιβλίο νομιζω λεγεται 'Μαθηματική τεκμηρίωση της ελληνικής γλώσσας' ή κάπως έτσι
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα δεν έχω το σταθερό του γμτ! ΤΙ υπογραφή έβαλε ο καμμένος;Ποιος ειναι ο καμμενος ρε;Εγώ ή εσύ; Την υπογραφη αυτη την εχω εδω και δυο βδομάδες ρεεεεεεε..
Αντε ρε Πασχάλη.
Κοντέψαμε να σου βράσουμε το στάρι ρε φίλεΠου χάθηκες βρε τσόγλανε και μας έκανες να ανησυχίσουμε. Μη το ξανακάνεις και λείψεις χωρίς προειδοποίηση.
Σου λειψα γέρο;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
παει ο πασχαλης, βρηκε γκομενα..
τερμα το φορουμΑυτο θελει ξεχωριστό ποστ..
Η δευτερη προταση δεν ισχυει..
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συνδετικός ελαστικός μεταλλικός σύνδεσμος στην εξατμιση, που κάνει συνέχεια θόρυβο όταν χρησιμοποιείται σε Γαλλικά αυτοκίνητα!Παρακαλώ, μόνο σε Peugeot.
-
Ρε ντίνο ακόμα σινεμα ρε;Μήπως δεν εισαι με τον κολλητό και μου πουλάς φάβα; Εγω ήπια την κοκα κόλα μου και την κάνω.. Προσοχη στο μαγαζι ρε.Αμα ερθει ο θειος ξερεις τι πρεπει να κάνεις.Ο kid απο δω και επειτα θα τρωει πόρτα.Επίσης κερασε τον κουκ και τον bagus πορτοκαλάδα μπλε.Να μην αφησεις ουτε τον λκαρ ούτε τον ολύμπιο.τον chrmes αστον να μπει για λίγο και τον Δημητριαδη κερασε τον ό,τι θελει.Α!Και τα μακαρόνια να ναι μισκο....
Αντε καληνύχτα μας..!
-
Ας μου πεί κάποιος οτι διαβάζει και δεν είμαι μόνη....
Ένα chivas με πάγο παρακαλώ... (θα ήθελα αν δεν είχα διάβασμα...)
-
boy i tell ya, gangsta aint got no heart
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Ας μου πεί κάποιος οτι διαβάζει και δεν είμαι μόνη....Ένα chivas με πάγο παρακαλώ... (θα ήθελα αν δεν είχα διάβασμα...)
Καλο διαβασμα και υπομονη!!
-
Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:
Ας μου πεί κάποιος οτι διαβάζει και δεν είμαι μόνη....Ένα chivas με πάγο παρακαλώ... (θα ήθελα αν δεν είχα διάβασμα...)
Εδω και καιρό το κανουμε και μαζι με μας κι άλλοι πολλοί οπότε δεν υπάρχει θέμα.. Chivas δε νομιζω να χει ξεμείνει..κανα Haig μονο..
-
Τζα...
-
τζικι..
-
καλως τα παιδια!καλως τα παιδια!
-
Α ρε, οι δυο άμοιροι κάνουν πλάκα με τζατζίκι... ουφ.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]