-
Οσοι τελειωσαν απο τις δουλεις τους απο τα περι Θρησκειας ας σερβιριστουν στον μπουφε του μαγαζιου μας!!!
Για περαστε,για περαστε!!!!!!!!!!!!!! -
Miα χούφτα κόλυβα μπορώ να έχω;
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο πασχερν μόλις έκανε login!! Ακυρος ο συναγερμός!Παρακαλούνται οι εγκάθετοι να προβούν στα απαραίτητα διοικητικά μέτρα για την αδικαιολόγητη και άνευ αδειας απουσία!........
Πωωωωωωωωωωω....μου βγηκαν τα ματια να διαβασω 100 σελίδες βρε θηρία...
Κάτι οι (η) γυναίκες που με ταλαιπωρούν (άσχετα με τις εγκαθετότητες των εγκάθετων περί πάσχος γυναίκες 0-1.. ) κάτι η τεχνολογία που με εγκατέλειψε κάτι ο χαι φαι κι ο θείος που με γκαντέμιασαν..έςχασα τη μπάλα..Κατάστημαααααααα...ενα φραπε σκέτο ρε να στανιαρουμε και πιασε κι ενα Lucky Strike.
-
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Miα χούφτα κόλυβα μπορώ να έχω;Απο την κηδεια του γαυρου το βραδυ θα σου κανουν ή θα σου πεσουν βαρια??
-
Επιτέλους!!!!
-
Γεια σου Πασχο.Εισαι φορτσατος μαλλον!!Παω να φαω.Τα λεμε!!
-
Μπαααα..τι φορτσάτος.. Τωρα σε λίγο φεύγω..πήρα τη δόση μου και την κάνω.. Πρέπει να συμπληρώσω και κάτι ύγρά (για Castrol μου τα συστησαν) οπότε εχω δουλειές με φούντες..
-
Μα δεν έχω το σταθερό του γμτ! ΤΙ υπογραφή έβαλε ο καμμένος;
-
Αντε ρε Πασχάλη.
Κοντέψαμε να σου βράσουμε το στάρι ρε φίλε -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο πασχερν μόλις έκανε login!! Ακυρος ο συναγερμός!
Παρακαλούνται οι εγκάθετοι να προβούν στα απαραίτητα διοικητικά μέτρα για την αδικαιολόγητη και άνευ αδειας απουσία!........
Πωωωωωωωωωωω....μου βγηκαν τα ματια να διαβασω 100 σελίδες βρε θηρία...
Κάτι οι (η) γυναίκες που με ταλαιπωρούν (άσχετα με τις εγκαθετότητες των εγκάθετων περί πάσχος γυναίκες 0-1.. ) κάτι η τεχνολογία που με εγκατέλειψε κάτι ο χαι φαι κι ο θείος που με γκαντέμιασαν..έςχασα τη μπάλα..Κατάστημαααααααα...ενα φραπε σκέτο ρε να στανιαρουμε και πιασε κι ενα Lucky Strike.
Που χάθηκες βρε τσόγλανε και μας έκανες να ανησυχίσουμε. Μη το ξανακάνεις και λείψεις χωρίς προειδοποίηση.
-
Από δω και πέρα θα χορηγούνται άδειες για απουσία άνω των 24 ωρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται στην Pub-Σουβλατζίδικο και θα κρίνονται από ειδική επιτροπή!
-
Έτσι!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Από δω και πέρα θα χορηγούνται άδειες για απουσία άνω των 24 ωρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται στην Pub-Σουβλατζίδικο και θα κρίνονται από ειδική επιτροπή!Διανυκτερεύσεις θα δίνονται;
-
Από το απογευματικό μπάσκετ ξεκίνησε καλά το βράδι
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Από δω και πέρα θα χορηγούνται άδειες για απουσία άνω των 24 ωρών. Οι αιτήσεις θα γίνονται στην Pub-Σουβλατζίδικο και θα κρίνονται από ειδική επιτροπή!
Διανυκτερεύσεις θα δίνονται;
Νομίζω πως πρέπει να δίνονται... Να το κάνουμε 36 (24+12) ώρες για να είμαστες οκ;
-
Νομίζω πως πρέπει να δίνονται... Να το κάνουμε 36 (24+12) ώρες για να είμαστες οκ;
Βρε επιλοχία, στο τέλος θα μας βάζεις να ερχόμαστε και ξυρισμένοι και θα κάνουμε και αναφορά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Βρε επιλοχία, στο τέλος θα μας βάζεις να ερχόμαστε και ξυρισμένοι και θα κάνουμε και αναφορά.
Δεν ήμουν εγώ αυτός που είχε ανησυχήσει για τον Πάσχο!
-
Δεν ήμουν εγώ αυτός που είχε ανησυχήσει για τον Πάσχο!
παει ο πασχαλης, βρηκε γκομενα..
τερμα το φορουμ -
τον εχω χεσμενο τον επιλοχια σας!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]