-
edit. H φράση 'με πμ' δεν σου λέει κάτι έτσι;;; [Krusenstern]
-
Διπλοεγγεγραμένος;
Κρίμα
-
Ναι, πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει, έτσι;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ναι, πρώτη φορά μας ξανασυμβαίνει, έτσι;Ελα ντέ.
Να μάθουμε τουλάχιστον τί κέρδος αποκομίζουν απο αυτό,να μας φύγει και η απορεία
-
Αυτά είναι άμα ο άλλος λέει ό,τι νά'ναι.
Τι να πεις...
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Αυτά είναι άμα ο άλλος λέει ό,τι νά'ναι.Τι να πεις...
Αγαπητε οχι 'Τι να πεις....' ΝΑ ΠΕΙΣ.
Αμα σε καταγελλουν για διπλο παιχνιδι δεν αντιδρας ετσι,κραυγαζεις και ζητας αποδειξεις,εκτος αν...... -
Θα καρκίνιαζα άμα πιστευα ότι αξίζει. Για μένα δεν αξίζει, απλά.
Η Σαλώμη βγήκε να με φάει για το εμότικον (που έδειχνε 2 στήθη ΟΧΙ γυμνά) και κανείς δεν ειπε για τις πορνό φώτο που μπαίνουν κατά καιρούς.
Και βεβαια το έβγαλα, παρόλο που δεν ήμουν αναγκασμένος.
Ε αυτά ζήλευε, αυτά δεν άντεχε να βλέπει. Υπομονή...
-
Αρχίσαμεεεε....
-
Για να τελειώνει αυτό το θέμα, δεν έγραψα ποτέ ότι ο κ. CARυοθραύστης έγραφε ή γράφει ταυτόχρονα με δύο λογαριασμούς. Απλώς χρησιμοποιούσε άλλο λογαριασμό στο παρελθόν. Ο ίδιος βέβαια, προτίμησε να δώσει άλλη ερμηνεία σε αυτά που γράφω.
Περί υπογραφών και avatars: συγκρατηθείτε ως προς το μέγεθος σε pixels, το μέγεθος σε KBytes και το περιεχόμενο, αλλιώς ο admin είναι αναγκασμένος να τις αφαιρεί. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι θα γίνεται αυτή τη δουλειά συνέχεια.
Το θέμα μεταφέρεται εδώ από τον Αντίλογο.
[mod]
-
Πέσαμε ή μου φάνηκε;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πέσαμε ή μου φάνηκε;Οντως...
-
Το κουλό είναι ότι όταν πήγα να μπω, μου έβγαζε μήνυμα 'forbidden'...
Ψιλοτρόμαξα...
Θα πήρε φόρα λέω ο ban-louketern και με πήρε και εμένα η μπάλα...
-
Μπορω να πω ενα προβλημα μου ;
Θελοντας να στειλω ενα pm δε ενα φιλο φορουμα μπηκα στον καταλογο μελων και ...βρηκα ενα βουνο μπροστα μου.Αντε να τον βρεις στο Κ.
Ξεκινησα αλφαβητικα και εφτασα στην 150τοσο σελιδα.
Δεν υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος να γινει το ευρετηριο πιο χρηστικο; -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μπορω να πω ενα προβλημα μου ;
Θελοντας να στειλω ενα pm δε ενα φιλο φορουμα μπηκα στον καταλογο μελων και ...βρηκα ενα βουνο μπροστα μου.Αντε να τον βρεις στο Κ.
Ξεκινησα αλφαβητικα και εφτασα στην 150τοσο σελιδα.
Δεν υπαρχει καποιος πιο ευκολος τροπος να γινει το ευρετηριο πιο χρηστικο;1η λύση: Ψάχνοντας αλφαβητικά και προχωρώντας μια μια τις σελίδες, αν παρατηρήσεις στην μπάρα διευθύνσεων, θα δεις ένα νούμερο στο τέλος της διεύθυνσης, από τη 2η σελίδα και μετά.
Το νούμερο αυτό είναι 50 για τη 2η σελίδα, 100 για την 3η, 150 για την 4η κ.ο.κ. Αφορά αριθμό χρηστών. Αν πχ. το αντικαταστήσεις με 1000 και πατήσεις έντερ, θα σε πάει στην σελίδα που ξεκινάει από τον χιλιοστό κατ' αλφαβητική σειρά χρήστη.
Δεδομένου ότι το φόρουμ έχει περίπου 15.000 μέλη και ότι το k βρίσκεται περίπου στη μέση της αλφαβήτου, εγώ έβαλα σαν νούμερο το 7500 και με πήγε ευθύς αμέσως στο k.
Βοηθάει αυτό καθόλου;
2η λύση: Πήγαινε στα pm σου και πάτα 'newpost'. Εκεί που πρέπει να εισάγεις το όνομα του παραλήπτη, έχει δίπλα κουμπάκι 'εύρεση ονόματος χρήστη'. Αν το πατήσεις, πετάγεται νέο παράθυρο όπου εισάγεις το όνομα του χρήστη που θέλεις. Αν δεν υπάρχει, θα σου βγάλει μήνυμα λάθους. Αν δεν το θυμάσαι, εισάγεις τα 3-4 πρώτα γράμματα και μετά αστεράκι (*). Θα σου βγάλει μια λίστα με όλα τα nicknames που ξεκινάνε από τα 3-4 γράμματα που εισήγαγες.
Του π***τη, αυτό πρέπει να βοηθάει!
-
Σπυρο μου σ'ευχαριστω.
Υ.Γ. Το εντερ ειναι αυτο που γραφει enter ;
-
Στο δικο μου γραφει 'ΕΜΠΑ'
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Το κουλό είναι ότι όταν πήγα να μπω, μου έβγαζε μήνυμα 'forbidden'...Ψιλοτρόμαξα...
Θα πήρε φόρα λέω ο ban-louketern και με πήρε και εμένα η μπάλα...
Εγώ να δεις....που είχα και 'λερωμένη τη φωλιά μου' και σκέφτηκα, 'κοιτα πως κυκλοφορούν τα νέα στη Πρωτεύουσα, με ΜΠΑΝάρανε και στο 4Τ'!!!!
Για φαντάσου ομως αντί για forbidden να μας έβγαζε κανενα 'αντίχριστο' όπως έχω δεί σε άλλο site και να τρέχαμε για ξορκισμούς !!!!!!!!!!!!!!
-
Αντιμετωπίζει κανείς άλλος προβλήματα;
-
Κάθε μεσημέρι το φόρουμ κάνει τη σιέστα του!
-
Μας κατέριψαν;;;;;;;;;;;;;
ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ FORUM