-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
:lipsealed:[moderator]
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Γιατί να μαζέψει 70-80...Άλλαξε τίποτα από τον Ομπλό.....
Ειδικά που από στιγμή σε στιγμή ανακοινώνεται γενική συνέλευση του ΣΟΑΑ....
και γιατι σπυρο μου να μη μαζεψει εδω μαζεψε το ελπα γιατι οχι
και η πορταρια?Έλα τωρα...Σιγά τις συμμετοχές που μάζεψε το ΕΛΠΑ....
Μιλας για ποσοτητα η ποιοτητα?
Εισαι εισαι που μιλαγες για παιδεια???
Οχι ειναι αυτος που παει αερα στις αναβασεις!!!!
Έχεις κανά πρόβλημα εσύ?????
-
[moderator]
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
[moderator]
Όλες οι δημοσιεύσεις που δεν αφορούν το θέμα, θα σβήνονται[moderator]
-
***Ήμαρτον ρε παιδιά …… φτάνει πια .... ***
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
***Ήμαρτον ρε παιδιά …… φτάνει πια .... ***http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 871#689871
-
Μπάμπη, τουλάχιστον εσύ φαντάζομαι καταλαβαίνεις το γιατι έγινε αυτό....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
δεν πιστευω οτι με την αποχη στην ομπλου που εγινε απο πολλους την βγαλαμε την ''υποχρεωση''???
θα παει κανεις στην πορταρια???
(καλα θα παει ΟΛΗ η Ν1 να μου παρει το πρωταθλημα... )
ποσο καιρο μπορουμε τα πρεζακια να μεινουμε.... καθαροι?
Άποψή σου φίλε μου....Τον εαυτό μου, αν και γεννήθηκα στο σπορ και εμπλέκομαι και επαγγελματικά, δεν τον θεωρώ πρεζάκια.....Ακόμα και ο πιό τελειωμένος, μπροστά στο θάνατο, μπορεί να το κόψει....
Δεν ειπα κατι κακο.Νομιζεις οτι δεν υπαρχουν θεατες πρεζακια? μας ειναι ευκολο να μην σας βλεπουμε σε δραση? για ξεκινα απο της πεντε το πρωι να πας πορταρια και να δεις 30-40 συμετοχες απλα δεν πας καθολου και εσυ μπας και αλλαξουν τα πραγματα. επιτυχια στους αγωνες δεν ειναι μονο τα πολλα αμαξια αλλα και οι πολλοι θεατες νομιζω
-
Μου αρεσει η υπογραφη σου!
-
Ο χρήστης kanelitsas έγραψε:
δεν πιστευω οτι με την αποχη στην ομπλου που εγινε απο πολλους την βγαλαμε την ''υποχρεωση''???
θα παει κανεις στην πορταρια???
(καλα θα παει ΟΛΗ η Ν1 να μου παρει το πρωταθλημα... )
ποσο καιρο μπορουμε τα πρεζακια να μεινουμε.... καθαροι?
Άποψή σου φίλε μου....Τον εαυτό μου, αν και γεννήθηκα στο σπορ και εμπλέκομαι και επαγγελματικά, δεν τον θεωρώ πρεζάκια.....Ακόμα και ο πιό τελειωμένος, μπροστά στο θάνατο, μπορεί να το κόψει....
Δεν ειπα κατι κακο.Νομιζεις οτι δεν υπαρχουν θεατες πρεζακια? μας ειναι ευκολο να μην σας βλεπουμε σε δραση? για ξεκινα απο της πεντε το πρωι να πας πορταρια και να δεις 30-40 συμετοχες απλα δεν πας καθολου και εσυ μπας και αλλαξουν τα πραγματα. επιτυχια στους αγωνες δεν ειναι μονο τα πολλα αμαξια αλλα και οι πολλοι θεατες νομιζω
Συμφωνούμε σε όλα....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μπάμπη, τουλάχιστον εσύ φαντάζομαι καταλαβαίνεις το γιατι έγινε αυτό....... Δυστηχως ναι ... !!!
... ... ... -
απο τις μεχρι τωρα συζητησεις σας με αλλους αγωνιζομενους τι βλεπετε για την πορταρια? θα πανε ακομα λιγοτεροι ή το αντιθετο?
-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
απο τις μεχρι τωρα συζητησεις σας με αλλους αγωνιζομενους τι βλεπετε για την πορταρια? θα πανε ακομα λιγοτεροι ή το αντιθετο?Μήπως θα εξαρτηθεί από τη συνάντηση.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=fast-news
** Ανακοίνωση ΣΟΑΑ
Ο ΣΟΑΑ καλεί όλους τους αγωνιζόμενους συμμετέχοντες σε αγώνες Αναβάσεων σε συνάντηση την Τετάρτη 20/9/06 στις 20:00 στο εντευκτήριο του ΣΟΑΑ , Μιχαλακοπούλου 123. _(Δελτίο Τύπου)** -
Δεν έχει αλλάξει τίποτα....
Πάμε για συνέχιση της αποχής....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Δεν έχει αλλάξει τίποτα....Πάμε για συνέχιση της αποχής....
Εσυ πως μιλας για αποχη οταν κανεις 1-2 αγωνες το χρονο?
Αυτο θα πει τσαμπα μαγκας....Ξερω ξερω, θα το διαγραψετε και αυτο γιατι ειναι αληθεια....
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Αυτο θα πει τσαμπα μαγκας....Ξερω ξερω, θα το διαγραψετε και αυτο γιατι ειναι αληθεια....
τοσους μπορεί και τόσους κάνει πληρωμένε μάγκα ΑΖ και μάλιστα μάγκας είναι που δεν θέλει να είναι θύμα των αγώνων ακόμα και για έναν αν θα έκανε.Την ζημιά και την αθλιώτητα των αγώνων σε μια κακή στιγμή αν σου συμβεί ακόμα και στον ένα αγώνα που τρέχει κάποιος θα βιώσει τα ίδια και με έναν που τρέχει ολόκληρα πρωταθλήματα.
-
Ο χρήστης az έγραψε:
Kαι που ξερεις οτι δεν ηθελε να τρεξει Πορταρια;
Τελος παντων, για το μονο πραμα που δεν εχουμε χρονο ειναι για διαμαχες.Καλο θα ειναι να ξεκανονισουμε αν εχουμε κανονισει,να ξαβαρεθουμε αν βαριομαστε,να ριξουμε σωσιβιο οσοι εχουμε πνιγει στη δουλεια και να παμε ΟΛΟΙ σημερα στα γραφεια του σοαα για να συζητησουμε τι θαγινει.
Οσοι απο την αλλη εχουν 'προβλημα' με τον σοαα ας το σκεφτουν σαν να βρισκονται σε ενα χωρο μαζι με τους συναθλητες τους για να κουβεντιασουν την ποεια του αθληματος. -
Ο χρήστης Lef205 έγραψε:
Οσοι απο την αλλη εχουν 'προβλημα' με τον σοαα ας το σκεφτουν σαν .ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΗΛ. , ΠΟΥ ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ........... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οσοι απο την αλλη εχουν 'προβλημα' με τον σοαα ας το σκεφτουν σαν .
ΣΑΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΗΛ. , ΠΟΥ ...ΝΑΙ ΜΕΝ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΠΑΠΑΔΕΣ , ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ........... ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Ok ,o καθενας το εκλαμβανει οπως θελει!
Κατα τη γνωμη μου το θεμα ειναι να μαζευτει κοσμος ωστε να παρθει μια αποφαση.
Να μην καταληξουμε παλι παραμονες της ληξης των συμμετοχων να να ρωταει ο ενας τον αλλο αν δηλωσε. -
ΜΕΣΑ ΕΙΣΑΙ ....
αναβαση ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ 1 οκτωβρη.......