-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Καλά εσείς είστε επαγγελματίες
Και εγώ κάθομαι και τον παίζω με τις διαφάνειεςΑλλά πρέπει να είναι πολύ χύμα η επιτήρηση για να δουλέψει το όλο σκηνικό, έτσι;
Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι. Μπορούν 3 άτομα να επιτηρήσουν ένα αμφιθέατρο;;;
Νταξ! Εξαρτάται πόσο θράσσος και ψυχραιμία έχεις...Έχω δει/ακούσει απίστευτα σκηνικά...
Απ' την άλλη μου χει τύχει και σκηνικό που να κάθεται η μία και μοναδική επιτηρήτρια κάτω στην έδρα (σε αμφιθέατρο) και να λέει 'Αν αντιγράψετε, τι να πω; Ντροπή σας!'
Ε, ντροπή μας και μας!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Καλά εσείς είστε επαγγελματίες
Και εγώ κάθομαι και τον παίζω με τις διαφάνειεςΑλλά πρέπει να είναι πολύ χύμα η επιτήρηση για να δουλέψει το όλο σκηνικό, έτσι;
Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι. Μπορούν 3 άτομα να επιτηρήσουν ένα αμφιθέατρο;;;
Νταξ! Εξαρτάται πόσο θράσσος και ψυχραιμία έχεις...Έχω δει/ακούσει απίστευτα σκηνικά...
Απ' την άλλη μου χει τύχει και σκηνικό που να κάθεται η μία και μοναδική επιτηρήτρια κάτω στην έδρα (σε αμφιθέατρο) και να λέει 'Αν αντιγράψετε, τι να πω; Ντροπή σας!'
Ε, ντροπή μας και μας!
Από αυτό έχω μπόλικο. Αν θες να σου δανείσω λίγο...
-
Σα δεν ντρέπεστε! Αισχροί!!!!
-
Ντρεπόμαστε....
-
Angel!!!!
Σκηνικό: εξεταστική καλοκαιριού, παντελόνι 3/4 με σκισίματα και το κινητό, μέσα στο παντελόνι, με την οθόνη να φαίνεται κάτω απ' το σκίσιμο...Πως τα κατάφερε ο πούστης, δεν ξέρω! Τον θαύμασα!
-
-
Angel!!!!Σκηνικό: εξεταστική καλοκαιριού, παντελόνι 3/4 με σκισίματα και το κινητό, μέσα στο παντελόνι, με την οθόνη να φαίνεται κάτω απ' το σκίσιμο...Πως τα κατάφερε ο πούστης, δεν ξέρω! Τον θαύμασα!
Όταν κάποιος έχει μυαλό κάνει μπαμ...
-
Angel!!!!
Σκηνικό: εξεταστική καλοκαιριού, παντελόνι 3/4 με σκισίματα και το κινητό, μέσα στο παντελόνι, με την οθόνη να φαίνεται κάτω απ' το σκίσιμο...Πως τα κατάφερε ο πούστης, δεν ξέρω! Τον θαύμασα!
Καλά στη συγκεκριμένη φάση δεν είχε και πολύ μυαλό, γιατί ήταν η καθηγήτρια δίπλα του, αλλά τεσπα... Εγώ με το ζόρι κρατήθηκα και δεν γέλασα, πάντως!
-
Angel!!!!
Καλά στη συγκεκριμένη φάση δεν είχε και πολύ μυαλό, γιατί ήταν η καθηγήτρια δίπλα του, αλλά τεσπα... Εγώ με το ζόρι κρατήθηκα και δεν γέλασα, πάντως!
Έστω... Είναι πατεντιάρης....
-
Έμεις στο ΤΕΙ ξηλώνουμε τα έδρανα και τα παίρνουμε σπίτι για λεπτομερή επεξεργασία
Τα αντικατέστησαν με άλλα μαύρου χρώματος για να μην φαίνεται το μελάνι, αλλά δεν μασάμε, γράφουμε με μολύβι
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Έμεις στο ΤΕΙ ξηλώνουμε τα έδρανα και τα παίρνουμε σπίτι για λεπτομερή επεξεργασίαΤα αντικατέστησαν με άλλα μαύρου χρώματος για να μην φαίνεται το μελάνι, αλλά δεν μασάμε, γράφουμε με μολύβι
lukeduke είσαι στο ΤΕΙ που φαντάζομαι;;;
-
Σταμάτησα το διάβασμα, και έβαλα το τελευταίο επεισόδιο του prison break...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:Σταμάτησα το διάβασμα, και έβαλα το τελευταίο επεισόδιο του prison break...
Δηλαδή προσπαθείς να μας πείσεις ότι μέχρι τώρα διάβαζες;;;;
-
Ναι, γιατί;
-
Έμεις στο ΤΕΙ ξηλώνουμε τα έδρανα και τα παίρνουμε σπίτι για λεπτομερή επεξεργασία
Τα αντικατέστησαν με άλλα μαύρου χρώματος για να μην φαίνεται το μελάνι, αλλά δεν μασάμε, γράφουμε με μολύβι
lukeduke είσαι στο ΤΕΙ που φαντάζομαι;;;
Πόσο ζωηρή φαντασία έχεις;
Να δω
-
-
TEI Αργοναυτικής Εκστρατείας;
Ανάψτε τα καλοριφέρ, λέω αστεία
-
Κάτσε ρε, και έρχεται χειμώνας...αυξήθηκε και το πετρέλαιο θέρμανσης!
-
Είστε απίστευτοι
TSου ένας τιμημένος Αυτοματιστάκος στο ΤΕΙ Πειραιά είμαι
Ή Αργώ(;) είναι το σήμα μας
-
Εγώ είμαι μηχανολόγος στο ΤΕΙ Πειραιά....
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]