-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ με εξαίρεση τις 2 τελευταίες μέρες, πάω για ύπνο αφού ξημερώσει, οπότε...
Ρε σεις, αυτά τα σύγχρονα κινητά κάνουν και καφέ...Έχω μείνει πολύυυυ πίσω! 3GB;
Πως αντέχεις με το 6150;;; Πρέπει να σου στήσουμε ένα άγαλμα!!!
Γράψε λάθος!
6510 έχω και όχι 6150 (αυτό ήταν το προηγούμενό μου). Τηλέφωνα παίρνει, μηνύματα στέλνει! Τι άλλο θέλω;
Είναι και αυτοεπισκευαζόμενο, σαν τα Φίατ!
1)Να ακούς τραγούδια, να τραβάς βίντεο και φωτογραφίες, να παίζεις παιχνίδια, να περνάς ολόκληρη την ύλη ενός μαθήματος στη μνήμη, να βλέπεις ταινίες και πολλά άλλα.....
2)Δηλαδή;;;;
-
Δεν μου λες, και που την περνάς στο κινητό τι την κάνεις; Σοβαρά ρωτάω...
Όντως δεν είναι αφαιρούμενο! Λάθος μου, συγνώμη!
-
Έχεις ένα ωραιότατο σκονάκι να σε βοηθήσει σε περίπτωση που κολλήσεις....
-
-
Για να περάσω όλη την ύλη ενός τυπικού μαθήματος, θελω 60άρη σκληρό.
-
3-4 φορές το κινητό έφτασε στα πρόθυρα του θανάτου (έκλεινε συνεχώς κλπ), αλλά μετά από λίγες μέρες έφτιαχνε μόνο του. Μπορεί να βοήθησε και το εκπληκτικό σέρβις που του έκανα: καθάρισμα με οινόπνευμα των υποδοχών της κάρτας sim και των πόλων της μπαταρίας.
Και στο φιατ που και που εμφανίζεται κάνας θόρυβος/τριγμός, αλλά εξαφανίζεται από μόνος του!
Βασικά έχω να δώσω λεφτά σε πάααρα πολλά πράγματα αντί για κινητό (κιθάρες, εφφεδάκια, φωτογραφική, cd, βιβλία κλπ κλπ.)
-
-
Angel!!!!, ως τι τα μεταφέρεις;
-
Το βασικότερο: Πώς βρίσκεις αυτό που θες μέσα στο χάος;
Υπάρχει τρόπος;
Για λέγε, για λεγε!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Angel!!!!, ως τι τα μεταφέρεις;Αρχεία word. Το άλλο μου κινητό είναι ΑΥΤΟ.
-
Το βασικότερο: Πώς βρίσκεις αυτό που θες μέσα στο χάος;Υπάρχει τρόπος;
Για λέγε, για λεγε!
Το κινητό έχει οθόνη αφής. Είναι σα να δουλεύεις σε υπολογιστή. Αν κάθεσαι σε καλή θέση δε σε βλέπει κανείς. Αλλιώς πετάγεσαι μέχρι την τουαλέτα. Δεν τα περνάς όλα αλλά κάποια που μπορεί να μη θυμάσαι.
-
Α, έτσι και εγώ ξέρω...σκέτο pda έχω με κάρτα 1gb... λες;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Υπάρχει τρόπος;
Για λέγε, για λεγε!
Το κινητό έχει οθόνη αφής. Είναι σα να δουλεύεις σε υπολογιστή. Αν κάθεσαι σε καλή θέση δε σε βλέπει κανείς. Αλλιώς πετάγεσαι μέχρι την τουαλέτα. Δεν τα περνάς όλα αλλά κάποια που μπορεί να μη θυμάσαι.
Πόσο το πουλάς είπαμε;
Δεν βγάζει πολύ φως η οθόνη; Απ' ότι βλέπω, με διαστάσεις 108 x 58 x 18 mm είναι κάπως μεγάλο...
-
Είναι μία καλή λύση για τις δύσκολες στιγμές θεωρίας σε εμάς στη μηχανολογία......
-
Υπάρχει τρόπος;
Για λέγε, για λεγε!
Πόσο το πουλάς είπαμε;
Δεν βγάζει πολύ φως η οθόνη; Απ' ότι βλέπω, με διαστάσεις 108 x 58 x 18 mm είναι κάπως μεγάλο...
Προς το παρόν λέω να το κρατήσω αλλά μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο στα 200Ε
Είναι αρκετά μικρότερο από αντίστοιχες συσκευές και μικρότερο απο τα επιστημονικά κομπιουτεράκια που έχουμε....
Η οθόνη είναι ότι πρέπει. Η φωτεινότητα ρυθμίζεται όπως και στο ΠΙΣΙ.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Προς το παρόν λέω να το κρατήσω αλλά μπορείς να το βρεις μεταχειρισμένο στα 200Ε
Είναι αρκετά μικρότερο από αντίστοιχες συσκευές και μικρότερο απο τα επιστημονικά κομπιουτεράκια που έχουμε....
E-bay?
Προλαβαίνω το επόμενο μάθημα άραγε;
-
Ρε χασάπη!!!!!!!!!!!! Και μετά θα γίνεις γιατρός...
-
E-bay?
Προλαβαίνω το επόμενο μάθημα άραγε;
Μπορείς και στο myphone.gr αλλά πρέπει να είσαι κάποιο διάστημα γραμμένος για να δεις τις αγγελίες.
Ακόμα μπορείς να ψάξεις για κάποιο σκέτο Pocket PC με τιμή αρκετά χαμηλότερη. -
Καλά εσείς είστε επαγγελματίες
Και εγώ κάθομαι και τον παίζω με τις διαφάνειεςΑλλά πρέπει να είναι πολύ χύμα η επιτήρηση για να δουλέψει το όλο σκηνικό, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε χασάπη!!!!!!!!!!!! Και μετά θα γίνεις γιατρός...Εδώ εγώ θα φτιάχνω σπίτια, δρόμους και γέφυρες.... Εσύ εκεί κόλλησες....
-
Εγώ τώρα μπαίνω στα κόλπα... φλωράκος σαν τον σαρμαδάκο είμαι!
-
Ο χρήστης lukeduke έγραψε:
Καλά εσείς είστε επαγγελματίες
Και εγώ κάθομαι και τον παίζω με τις διαφάνειεςΑλλά πρέπει να είναι πολύ χύμα η επιτήρηση για να δουλέψει το όλο σκηνικό, έτσι;
Στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι. Μπορούν 3 άτομα να επιτηρήσουν ένα αμφιθέατρο;;;
-
Κλασικά αμφιθέατρο είναι η καλύτερη μου.
Και τέσσερις και πέντε να είναι, τόσο το καλύτερο...
Στήνουν πηγαδάκια μετά απο πολύ λίγη ώρα και γίνεται της πουτ@ν@ς
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]