-
και του vts και του race πιθανον να εχεις ιδιο προβλημα οπως παιδια με το 206rc....
δηλαδη επειδη εχουν σχεδιαστει να δουλευουν σε πιο χαμηλο σημειο απο οτι εισαι εσυ οταν τα βαλεις με τα δικα σου μαμα ελατηρια θα τεντωνονται να το πω απλα.
θα δουλευουν μεν και καλα αλλα θα τελειωσουν πιθανοτατα πολυ ευκολα...για το ξαρα+306 υπαρχει μια δοκιμασμενη λυση που εχει κανει ο nik-marin με rebuilt στο μαρακακη τα μαμα....
-
Ε ναι, μάλλον θα βγουν εκτός περιοχής λειτουργίας... αλλά και τα ελατήρια και ένα κούρδισμα του πίσω άξονα πόσο να πάνε;
-
ελαητηρια δε ξερω ... γιατι το 307 εχει 4 ενω το 206 2....
απο οσα ξερω κουρδισμα τοποθετηση αναρτησης πανε το πολυ 80ευρω...
-
Μα για την ξαρά του Ολύμπιου δεν μιλάμε;
-
E ma πεταγεσαι και εσυ και χανουμε τη μπαλα...
περιμενε το Nik μαριν...
περα απο το race exei το παιδι και ενα 306 1.6!!!!συλλογη τα κανει,
εχει δε δοκιμασει αρκετα! -
Μα θα έβαζα εγώ αμορτισέρ από 306 στο δικό μου;
τόσο άσχετος, δεν είμαι!
-
recprd sp! Το έβαλα μόλις σήμερα! Δέν θέλω να υπερβάλλω ούτε να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα! Η πρώτη εντύπωση: Πάρα πολύ καλό!!! Αλλά μάλλον είμαι λίγο άτυχος. Ακούω έναν ήχο σαν τρίξιμο,ένα χρχρχρ από το μπροστά αριστερά. Δε μπορώ να καταλάβω τί είναι;! Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν σκάρτο αμορτισέρ; Γιάννη,Μίλτο σας είχε κάνει ποτέ τίποτα τέτοιο; Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι και να απορώ ακόμη πιο πολύ είναι οτι ακούγεται μόνο από μπροστά αριστερά...
Τί μπορεί να είναι ρε... -
Ο χρήστης giannos έγραψε:
recprd sp! Το έβαλα μόλις σήμερα! Δέν θέλω να υπερβάλλω ούτε να βγάλω γρήγορα συμπεράσματα! Η πρώτη εντύπωση: Πάρα πολύ καλό!!! Αλλά μάλλον είμαι λίγο άτυχος. Ακούω έναν ήχο σαν τρίξιμο,ένα χρχρχρ από το μπροστά αριστερά. Δε μπορώ να καταλάβω τί είναι;! Υπάρχει περίπτωση να μου έδωσαν σκάρτο αμορτισέρ; Γιάννη,Μίλτο σας είχε κάνει ποτέ τίποτα τέτοιο; Αυτό που με κάνει να αναρωτιέμαι και να απορώ ακόμη πιο πολύ είναι οτι ακούγεται μόνο από μπροστά αριστερά...
Τί μπορεί να είναι ρε...πολυ πιθανο να ειναι ενα λαμακι, ή κατι τετοιο τελοςπαντων, ετσι ειχε πει ο μηχανικος μου σε αντιστοιχο θορυβο.
-
Η Xsara του Ολύμπιου είναι ήδη VTS, παιδιά...
Οχι η δίλιτρη...
Για το Μαρακάκη το έχουμε ξαναπεί, καλός αλλά υψηλό κόστος.
Μου φαίνεται θα βάλω τα εργοστασιακά του να τελειώνω...
Αχ βρε Amorteam μας την έκανες...
-
Η δίλιτρη vts έχει το ίδιο setup με την 1,6; Αποκλείεται...
-
Οχι, σκληρότερα αμορτισέρ και ράβδοι στρέψης (και αν θυμάμαι καλά, 1 εκ. κοντύτερη).
Το όλο θέμα προέκυψε επειδή μου έφεραν λάθος κωδικό από την Amorteam. Αντί για της Xsara 1.6 VTS μου έφεραν για ΖΧ 1.4. Η οποία τυχαίνει να είναι 250 κιλά ελαφρύτερη. Πώς να λειτουργήσει σωστά το αμορτισέρ λοιπόν?
-
Ωραία, γιατί δεν βάζεις της δίλιτρης μαζί με τα ελατήριά της;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μου φαίνεται θα βάλω τα εργοστασιακά του να τελειώνω...Edit: το επειδή σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει ιδανικά να γίνει αλλαγή και στις ράβδους στρέψης και στις αντιστρεπτικές...
-
Ο χρήστης giannos έγραψε:
Τί μπορεί να είναι ρε...Εμ να το χαμηλώσεις ήθελες.... Πλάκα κάνω...
Μάλλον θα είναι από το λαμάκι που προστατεύει τη φούσκα του ψαλιδιού που είναι κοντά στη δισκόπλακα από πιθανό κάψιμο.Ρε παιδιά, θα βγάλετε καμιά άκρη με το τι 306 και XCARA έχετε??
-
Μπορείς σιγά σιγά να ξεκινήσεις την αναβάθμιση...
-
Μπα, δε με παίρνει αφενός, και αφετέρου το αμάξι δε θα μείνει για πολύ στα χέρια μου (σε ένα χρόνο, αν όλα πάνε καλά, θα αλλαχτεί).
Αν και μια τρελή ιδέα είναι να το κρατήσω, να το γδύσω, να το κάνω δίλιτρο και να το έχω για την πίστα.
-
Τρελή ιδέα όμως...μακάρι!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ìðá, äå ìå ðáßñíåé áöåíüò, êáé áöåôÝñïõ ôï áìÜîé äå èá ìåßíåé ãéá ðïëý óôá ÷Ýñéá ìïõ (óå Ýíá ÷ñüíï, áí üëá ðÜíå êáëÜ, èá áëëá÷ôåß).Áí êáé ìéá **ôñåëÞ éäÝá **åßíáé íá ôï êñáôÞóù, íá ôï ãäýóù, íá ôï êÜíù äßëéôñï êáé íá ôï Ý÷ù ãéá ôçí ðßóôá.
ÁõôÞ äåí åßíáé ôñåëÞ ,ìéá ÷áñÜ éäÝá åßíáé ...
-
Ο χρήστης GIANNIS206 έγραψε:
Τί μπορεί να είναι ρε...Εμ να το χαμηλώσεις ήθελες.... Πλάκα κάνω...
Μάλλον θα είναι από το λαμάκι που προστατεύει τη φούσκα του ψαλιδιού που είναι κοντά στη δισκόπλακα από πιθανό κάψιμο.Λαμάκι ε; ... Και τι φταίει το χαμήλωμα ρε μεγάλε... και καλά ακόμα δεν την έβαλα πότε πρόλαβε να καεί; Καλά μιλάμε ακούγεται και όταν το αμάξι είναι σταματημένο και το κουνάς απ-το πλάι με τα χέρια δεξιά-αριστερά... ενα τρίξημο... όπως κάνει όταν έχεις πλίνει το αμάξι και το πετσώνεις και τρίζει από καθαριότητα... κάπως έτσι αλλά λίγο πιό τραχή ήχο κάνει!
Μπορεί να σταματήσει με κάποιο τρόπο; και ποιός είναι αυτός...Αν το ηχογραφήσω ή το βιντεοσκοπήσω πώς γίνεται να το σηκώσω για να το ακούσεται/δείτε;
-
πηγαινε ρε συ σε ενα μηχανικο να στο βγαλει...ουτε 5λεπτα υποθεση δεν ειναι!
το εκανε και μενα σε ασχετη στιγμη αλλα μετα το χαμηλωμα...
Τα πάντα για το Peugeot 206