-
http://www.r40.gr/gallery2/main.php?g2_itemId=96
Αντε και την επόμενη φορά να τερματίσουμε κιόλας (3 χλμ πριν τον τερματισμό μείναμε από συμπλέκτη.....).
Και στάνταρ το αμάξι θα είναι πιο έτοιμο. Τώρα απλά το πήρα και έτρεξα για την εμπειρία.
-
Γράψε και κάνα λογάκι ρε συ για την πρώτη φορά!
Άντε του χρόνου να σε δούμε και πάνω στα βουνά και όχι μόνο στο παρκινγκ...
-
Θα πω θα πω!
Θα ετοιμάσω και τις φώτο μου να είμαι φουλ εξοπλισμένος
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
*Ελεω των ημερων μην παρεξηγησεις τα γραφομενα και τα τεκταινομενα στην ενοτητα,το καλο μας θελουμε και μια καποια στιγμη το καλυτερο θεαμα,για να ερχεστε πιο συχνα και πιο πολλοι να μας βλεπετε! *
Απλά περιμένουμε να περάσουν αυτές οι δύσκολες μέρες (θα περάσουν? ) για να ξαναρχίσουμε να μπαίνουμε στην ενότητα για να διαβάσουμε κανένα νέο και να ξαναπάρουμε τα βουνά. Πόσο να περιμένουμε όμως? Ευτυχώς υπάρχουν και τα ξένα πρωταθλήματα σε DVD και τα παλία Ακρόπολις και χαζεύμουμε κανένα πέρασμα.
-
Aν σου πω οτι μου αρεσει που 'εσυ'(προφανως και αλλοι που δεν τα γραψανε,απλως το γραπτο προφανως εκφραζει μεριδα θεατων που τοσο θελουμε)καταλαβαινετε η προσπαθειτε να καταλαβετε την καταστασταση.
Ειναι και αυτο για μας πολυ θετικο.Δεν μπορει,καποια στιγμη θα βελτιωθουν τα πραγματα.
Ειναι ξεκαθαρο αλλωστε οτι για τους περισσοτερους απο εμας ,ΑΥΤΟ το αθλημα ειναι που μας αρεσει!
Ελληνικοί Αγώνες και μέλη 4TF.