-
Την απόλυτη ησυχία που έχει το βράδυ, δεν την βρίσκεις άλλη ώρα.
Άσε που δεν μπορώ να διαβασω όταν έχει φως έξω...
-
Για την ησυχία συμφωνώ... ΓΙα το φως, δεν μπορώ να πω ότι με ενοχλεί ιδιαίτερα..
Το μόνο αρνητικό είναι ότι ξυπνάς αργά μετα, και σε ψάχνει το σύμπαν στο μεταξύ...
-
A, εμενα δε με ψαχνει κανεις!
Απλά χανεις όοολο το πρωι...
-
Από άποψη διαβάσματος, το αναπληρώνεις όλο το βράδυ... οπότε στα @@@@@ μου, με το συμπάθειο! Σιγά, αντί να πίνω καφέ, κοιμάμαι... Άσε που είμαι λίγο μαζόχας και άρχισε να μου αρέσει το διάβασμα
Βρήκα conplete macgyver σε τόρρεντ. Ε ρε γλέντια! 40gb βέβαια, μαζί με enterprise των 30 gb καλά είματε...
-
Ντίνε εδώ ειμαι είχα πάει μέχρι τα κλασσικά αυτοκίνητα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από άποψη διαβάσματος, το αναπληρώνεις όλο το βράδυ... οπότε στα @@@@@ μου, με το συμπάθειο! Σιγά, αντί να πίνω καφέ, κοιμάμαι... Άσε που είμαι λίγο μαζόχας και άρχισε να μου αρέσει το διάβασμαΌχι από άποψη διαβασματος...Από άποψη αγορας, ειναι λιγο δυσκολο. Ευτυχώς τα σουπερ μαρκετ ειναι ανοιχτα μεχρι αργα.
-
Ε καλά, τι πράγματα είναι αυτά τώρα; Σιγά μην σκάσω για την αγορά! Και τα σουβλατζίδικα θα κλείσουν;
Demetriades, πέρασα και εγώ...
-
Επέστρεψα!!!!!!
Καλημέρα σε όλους...
-
Καλημέρα μπρε! Βολτούλα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ε καλά, τι πράγματα είναι αυτά τώρα; Σιγά μην σκάσω για την αγορά! Και τα σουβλατζίδικα θα κλείσουν;Demetriades, πέρασα και εγώ...
Το είδα.. απο ebay ρε συ δεν βρίσκεις ανταλλακτικά??
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλημέρα μπρε! Βολτούλα;Σαν παιδί και εγώ...
-
Δύσκολο ως απίθανο! Εδώ για την γέφυρα που είχε σαπίσει στο 1 από τα 4 σημεία έτρεχα κανένα 2μηνο για να την φτιάξω... και περνούσα και κτέο, οπότε καταλαβαίνεις άγχος!
-
Τι έγινε ωρε??? κοιμηθήκατε?
-
Εδώ είμαι εγώ... μόλις κατάλαβα ότι το ανεμιστηράκι της vga μου είναι στα τελευταία της. Τι να κάνω τώρα; Πρέπει δευτέρα να ψάξω ανεμιστήρα. Αλλά αύριο πρέπει να μείνει ανοιχτό το pc. Υπάρχει κάποιο software άραγε με το οποίο να απενεργοποιήσω προσωρινα την κάρτα;
-
Λιγάκι δύσκολο το βλέπω να μπορείς να απενεργοποιήσεις την κάρτα.
Δεν σε αντέχει ακόμα μια μέρα?? -
Άνοιξε το κουτί και βάλε δίπλα έναν ανεμιστήρα...
Καληνύχτα!!!!
Τα ποτά κερασμένα από εμένα!!! -
Δεν ξέρω... μάλλον θα απενεργοποιήσω την οθόνη με πρόγραμμα, οπότε ίσως να μην φορτώνεται η gpu και να πέσει η θερμοκρασία. Η μλκια είναι ότι βγήκα από εγγύηση πριν μια βδομάδα, και το ίδιο φουρφούρι μου είχε κολλήσει πριν κάτι μήνες.
-
ποιά κάρτα είναι??
-
μάρκα δεν θυμάμαι, είναι με το geforce 5600se, με 256mb ram. Της sparkle υλοποίηση μάλλον.
-
καθαρισέ την, απο τα χνουδια και τις σκονες... μπορει αυτο να φταιει και να την βγαλει καθαρι το ανεμιστιρακι...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]