-
Σωστός, το ακούσατε παιδιά, τι θα πάρετε;
Ανδρέα, μιας και σε βρήκα, κράνος από πού να προμηθευτώ σε λογικές τιμές;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τον Πασχάλη που βοηθούσε στο κτήμα της Γιαγιάς Ντακ εννοούσατε, Ανδρέα?(ξέρεις, χοντρούλης, τεμπέλης, φαγάς και υπναράς)...
Μπά!!!Ποιός ξέρει,απο ποιόν Πασχάλη θα βγήκε.
Οπώς αποκαλούσαμε 'Καρκαρόνια' τόν μεθυσμένο
-καρκαρονιάσαμε πάλι
Ο Καρκαρόνιας ήταν γνωστός μπεκρής,που δέν τον θυμάμαι ποτέ ξεμέθυστο
Επινε στο μπάρ,και...κοιμώτανεΕίχαμε κι'άλλα τέτοια περίεργα,που δέν τα θυμάμαι τώρα
-
Ωστε έτσι ο Καρκαρόνιας...
Είχαμε κι εμείς έναν στην παλιά μου γειτονιά, ο οποίος χειμώνα καλοκαίρι κυκλοφορούσε με (το ίδιο) μαύρο χοντρό παλτό, φωνάζοντας 'Νικολέεεεεττα'...
Χαμένες αγάπες? Ποιος ξέρει...
-
Ντινοοοοοο
Που εισαι ρε???? -
εδώ.....!!!!!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
εδώ.....!!!!!Ε βαλε κατι να ξεχαστω γιατι δεν πηγε καλα η βραδια!!
-
Χάσαμε;
Τι θέλεις; Κερνάει ένας από του θείους!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χάσαμε;Τι θέλεις; Κερνάει ένας από του θείους!
Αυτοι μπορει να με φαρμακωσουν.Δεν ειναι εμπιστοσυνης.
-
-
Αντε να παω σε ιγο σπιτι να φαω γιατι εχω λυσσαξει της πεινας.Αλλα αν εχει παλι φακες οπως το μεσημερι θα την πεσω νηστικος.
-
Πότε σχολάς;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πότε σχολάς;Σε καμια ωρα.
-
Υπομονή φίλε... πού δουλεύεις αν επιτρέπεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπομονή φίλε... πού δουλεύεις αν επιτρέπεται;Ξενοδοχουπαλληλος ειμαι.Σε εναμιση μηνα τελειωνουν ολα.Ταμειο ανεργιας(350ε περιπου) και θα παω να δουλεψω για να μην καθομαι ολη μερα σε διανομη τυπου.Περσυ τον χειμωνα βαρεθηκανα πηγαινω για καφε και να βλεπω τηλεοραση.
-
Κουράγιο... και οι φακές καλές είναι από την άλλη... εγώ τηγάνισα ένα λουκάνικο πριν λίγο!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Κουράγιο... και οι φακές καλές είναι από την άλλη... εγώ τηγάνισα ένα λουκάνικο πριν λίγο!Χωριατικο ηταν το λουκανικο??
Μπορει να εχει και κρεπες βεβαια.Θα δειξει... -
Χωριάτικο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Χωριάτικο...Και το τηγανισες μονος σου?Νοικοκυρουλα μου εσυ.Και χορτασες μονο με ενα?Θα ηταν μεγαλο μαλλον!!!
-
Και στα 4 ναι!
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Χωριάτικο...
Και το τηγανισες μονος σου?Νοικοκυρουλα μου εσυ.Και χορτασες μονο με ενα?Θα ηταν μεγαλο μαλλον!!!
Πωωωωωωωωω...τι υπονοούμενα ειν αυτά;
Ρε Ντινε σε αφησα υπεύθυνο εδω πέρα και βλέπω ότι κάποιοι βεβήλωσαν το όνομά μου στις προηγούμενες σελίδες.αισχος.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]