-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
Η DS είναι μια χαρά και άρα και ο οδηγός. Οπως ξέρεις, αυτά είναι αλληλένδετα...
Εμαθες τίποτα για τα ύποπτα 'πυράκια' ή σταμάτησαν ?θα είναι μάλλον το μυστήριο της χρονιάς.
θόρυβος που άκουσα όταν το αμάξι ζεστάθηκε λίγο αλλά όχι πολύ
θα δείξει...
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Η DS είναι μια χαρά και άρα και ο οδηγός. Οπως ξέρεις, αυτά είναι αλληλένδετα...
Εμαθες τίποτα για τα ύποπτα 'πυράκια' ή σταμάτησαν ?θα είναι μάλλον το μυστήριο της χρονιάς.
θόρυβος που άκουσα όταν το αμάξι ζεστάθηκε λίγο αλλά όχι πολύ
θα δείξει...Μαλλον χρειάζεσαι έναν αγώνα σαν το ΙΣτορικό Ακρόπολις. Σε 1500 περίπου χλμ, νομίζω θα έχεις αρκετό χρόνο για να λύσεις όλα τα μυστήρια...
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
μου λέτε πως θα βρω τις φωτογραφίες που με έβγαζαν όλοι οι περαστικοι?
να βάλω αγγελία?http://www.xwmatinos.gr/Gallery/06/Apol ... iRally.htm
-
Όπως ρώτησα και αλλού, υπάρχει κάποιο σάιτ στο οποίο μπορώ να διαβάσω για τους κανονισμούς και τα σχετικα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όπως ρώτησα και αλλού, υπάρχει κάποιο σάιτ στο οποίο μπορώ να διαβάσω για τους κανονισμούς και τα σχετικα;Καλώς τον! 304;
-
Ναι, 304 του ΄78, 1100cc.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ναι, 304 του ΄78, 1100cc.Όμορφο!
Αν είναι και 'ετοιμοπόλεμο' γιατί δεν το κατεβάζεις σε κανένα ραλλάκι, να δεις και τους κανονισμούς και το αν σου αρέσει το κλίμα γενικότερα ; -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Ναι, 304 του ΄78, 1100cc.
Όμορφο!
Αν είναι και 'ετοιμοπόλεμο' γιατί δεν το κατεβάζεις σε κανένα ραλλάκι, να δεις και τους κανονισμούς και το αν σου αρέσει το κλίμα γενικότερα ;Γαλλικό είναι
άρα είναι πάντα ετοιμοπόλεμο (που είναι αυτός ο Νάσος?) -
Ετοιμοπόλεμο ως προς τι; Για αγώνα;
Βασικά βλέποντας τον sirgus, ζήλεψα και το ψάχνω για να πάρω μέρος.
Καταρχήν, χρειάζεται να βγάλω αγωνιστική άδεια, έτσι;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ετοιμοπόλεμο ως προς τι; Για αγώνα;Βασικά βλέποντας τον sirgus, ζήλεψα και το ψάχνω για να πάρω μέρος.
Καταρχήν, χρειάζεται να βγάλω αγωνιστική άδεια, έτσι;
όχι καμία σχέση.
να μας τα πει καλύτερα ο spitfire αλλά για regularite (και οχι ξενέρωτο regularitY ) απλά καλοσυντηρημένο απλά για να βγάλει τον αγώνα.
Σου θυμίζω ότι πρόκεται για ράλυ ακριβείας. άρα σκοπός δεν είναι να πας με τελική αλλά με 50 -
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Γαλλικό είναι
άρα είναι πάντα ετοιμοπόλεμο (που είναι αυτός ο Νάσος?)Πίνει καφέδες....
Γαλλικό είπες, ε; Χμμμμ... καλά... ας μη σχολιάσω ( ) -
Καλοσυντηρημένο είναι! Μόλις πέρασε κτέο (σε ιδιωτικό κιόλας, μην ζηλεύει το 406), άλλαξα γέφυρα, ακρόμπαρα και κάτι άλλα ψιλά. Το χρησιμοποιώ κανονικά το καημένο...
Εσύ ας πούμε sirgus τι έκανες για να πάρεις μέρος;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καλοσυντηρημένο είναι! Μόλις πέρασε κτέο (σε ιδιωτικό κιόλας, μην ζηλεύει το 406), άλλαξα γέφυρα, ακρόμπαρα και κάτι άλλα ψιλά. Το χρησιμοποιώ κανονικά το καημένο...Εσύ ας πούμε sirgus τι έκανες για να πάρεις μέρος;
ok, είσαι έτοιμος!
θα μας ενημερώσει ο Νάσος για το επόμενο ράλυ και βροοοοοοουμ!
-
Κανένα προς τα βόρεια γίνεται;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
την προσευχή μου
-
Στο http://www.ethea.elpa.gr/ που έψαξα, δν βρήκα περιγραφή του αγώνα. Δηλαδή πώς γίνεται, τι χρειάζεται, συνοδηγό κτλ. Υπάρχει κάτι με όλα αυτά;[/url]
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
την προσευχή μου
Πήρες, φαντάζομαι και τα δυο πιο σημαντικά εργαλεία του παλαιοαυτοκινητιστή μαζί σου:
-Εικόνα του Αγιου Χριστόφορου
-ΚινητόΜια χαρά ρε πάνε τα παλιά, είναι μέχρι να συνηθίσεις στο θόρυβο...
Και το βασικότερο όλων, είτε 911 έχεις είτε ami θα περάσεις το ίδιο καλά! -
, έχω την μαγνητική εικόνα κολλημένη στο ταμπλό, και το κινητό στην τσέπη! Άρα πανετοιμος!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical:Στο http://www.ethea.elpa.gr/ που έψαξα, δν βρήκα περιγραφή του αγώνα. Δηλαδή πώς γίνεται, τι χρειάζεται, συνοδηγό κτλ. Υπάρχει κάτι με όλα αυτά;[/url]
συνοδηγός ναι και ίσως καποια άδεια πιστοποίησης ότι είναι αντίκα.
για δες και εδώ
http://triumph-club.gr/mainGR_htmls/Ral ... nismos.pdf
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
:ysterical: , έχω την μαγνητική εικόνα κολλημένη στο ταμπλό, και το κινητό στην τσέπη! Άρα πανετοιμος!Ok, τότε...ε, και θυμίσου ότι σε αντίθεση με τα καινούργια αυτοκίνητα που δουλεύουν με βενζίνη τα παλιά λειτουργούν με καλή πίστη!
Αντε, καλωσόρισες στην παρέα!
ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ [#2]