-
Ναι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στους ελληνικούς αγώνες και οι λύσεις που παρουσιάστηκαν από τους φορείς σίγουρα δεν καλύπτουν όλες τις πλευρές. Κάθε τόσο επισκέπτομαι αυτό το φόρουμ για να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στον χώρο μας, αλλά αυτό που βλέπω το τελευταίο καιρό με προβληματίζει. Γρίνια και προσωπικές κόντρες σε κάθε thread που αφορά τους αγώνες. Εμείς οι οδηγοί δίνουμε μια εικόνα διάλυσης και το μόνο που μοιάζει να μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα προσβάλουμε ο ένας τον άλλο. Με λίγα λόγια δίνουμε την εικόνα που θέλουν να έχουμε εκείνοι από τους οποίους διεκδικούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, αφού αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.
Αυτά..
-
Ναι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στους ελληνικούς αγώνες και οι λύσεις που παρουσιάστηκαν από τους φορείς σίγουρα δεν καλύπτουν όλες τις πλευρές. Κάθε τόσο επισκέπτομαι αυτό το φόρουμ για να ενημερώνομαι για το τι συμβαίνει στον χώρο μας, αλλά αυτό που βλέπω το τελευταίο καιρό με προβληματίζει. Γρίνια και προσωπικές κόντρες σε κάθε thread που αφορά τους αγώνες. Εμείς οι οδηγοί δίνουμε μια εικόνα διάλυσης και το μόνο που μοιάζει να μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα προσβάλουμε ο ένας τον άλλο. Με λίγα λόγια δίνουμε την εικόνα που θέλουν να έχουμε εκείνοι από τους οποίους διεκδικούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, αφού αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.
Αυτά..
-
Αυτά..
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Ισμήνη που γράφει μάλιστα και επώνυμα χωρίς να κρύβεται πίσω από ανωνυμίες και ψευδώνυμα. Όλα αυτά πρέπει να τα ακούν (ή μάλλον να τα διαβάζουν) οι συντονιστές του forum που επιτρέπουν, συνεχώς, σε άτομα να βρίζουν και να προκαλούν με τις δηλώσεις τους (συνεχώς οι ίδιοι). Δηλαδή, για να μάθεις πέντε πράγματα, γιατί πρέπει να είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις και τα αίσχη του καθενός κομπλεξικού;
Υ.Γ. Προς τους κυρίους του forum: Ακόμα περιμένω απάντηση από την επιστολή που σας έστειλα...
Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Επειδη κι εγω ενεπλακην σ'αυτες τις κοντρες αθελα μου θελω να σημειωσω πως ειχα ολη την καλη διαθεση να συζητησω το θεμα κι ας ειχα διαφορετικη γνωμη.Τωρα βεβαια αρκετοι με προκαλεσαν και δυστυχως τους εκανα το χατιρι και εκνευριστηκα απαντωντας στο υφος τους και στο επιπεδο τους.
Οπως ακριβως λες Ισμηνη (επιτρεψε μου τον ενικο) δεν θα επρεπε να υπαρχουν αντιπαραθεσεις μεταξυ μας αλλωστε και ο σκοπος του ΣΟΑΑ απ'ο,τι διαβασα και καταλαβα καθε αλλο παρα αυτος ηταν.
Το ευχαριστο για μενα ηταν η απαντηση του κυριου Αμαξοπουλου που παρα την αντιθετη μας αποψη θελησε να μου εξηγησει και να μου δωσει τα τηλεφωνα και την διευθυνση του συνδεσμου ωστε να ερθω σε επαφη.Παντα καλοπροαιρετα,
Δημητρης -
Τα 'καλά τα λόγια' πρέπει να ακολουθούνται και από 'καλές πράξεις' δεν συμφωνείτε?
Τ.Γαρμπής
-
Ο χρήστης Saribalidis έγραψε:
Δηλαδή, για να μάθεις πέντε πράγματα, γιατί πρέπει να είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις και τα αίσχη του καθενός κομπλεξικού;Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Υπενθυμίζω πως διαβάζετε(ουμε) ένα ηλεκτρονικό δημόσιο φόρουμ.
Όχι κυριακάτικη εφημερίδα. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δηλαδή, για να μάθεις πέντε πράγματα, γιατί πρέπει να είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις και τα αίσχη του καθενός κομπλεξικού;
Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Αυτά..ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ismini , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΩΡΙΖΟΥΝ , ΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΑ ΑΛΛΑ ... ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ , ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΣΟΥ Η ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΟΤΥΘΕΤΑΙ ΠΑΣΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΥ ΣΠΟΡ , ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠ'ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΥΓΙΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ **ΣΟΥ ** , ΤΟΤΕ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΙΔΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΝΑΣ ΞΕΤΣΙΠΟΤΟΣ ΝΑ ΑΛΑΞΕΙ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ .
ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ...
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Δηλαδή, για να μάθεις πέντε πράγματα, γιατί πρέπει να είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις και τα αίσχη του καθενός κομπλεξικού;
Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Υπενθυμίζω πως διαβάζετε(ουμε) ένα ηλεκτρονικό δημόσιο φόρουμ.
Όχι κυριακάτικη εφημερίδα.ΕΝΤΑΞΕΙ takinen ΕΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ... ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ , ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ Η ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ , ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ !!!!!!
Ετσι κι αλλιως, σιγα την αξια που εχει η υπογραφη του ,η του (sik) θα μου πεις ...............
-
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την Ισμήνη που γράφει μάλιστα και επώνυμα χωρίς να κρύβεται πίσω από ανωνυμίες και ψευδώνυμα. Όλα αυτά πρέπει να τα ακούν (ή μάλλον να τα διαβάζουν) οι συντονιστές του forum που επιτρέπουν, συνεχώς, σε άτομα να βρίζουν και να προκαλούν με τις δηλώσεις τους (συνεχώς οι ίδιοι). Δηλαδή, για να μάθεις πέντε πράγματα, γιατί πρέπει να είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις και τα αίσχη του καθενός κομπλεξικού;Υ.Γ. Προς τους κυρίους του forum: Ακόμα περιμένω απάντηση από την επιστολή που σας έστειλα...
Βασίλης Σαρημπαλίδης
ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΑΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΔΙΝΕΙΣ 'ΒΗΜΑ' ΣΤΗΝ DN ΣΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΘΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΗΨΗ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.
ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Y.Γ.
ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΤΟ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM,ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΝΑ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΣΠΙΤΟΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΕΦΑΓΕΣ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΣΠΙΤΙ.
ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΚΟΛΑΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ MODS ΠΟΥ ΤΟ ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ. -
παντος εχει κανει εναν αγωνα και ξερει!!!!!!!
-
Αγαπητέ «ΕΛ-ΕΜ»
Όταν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του internet γράφοντας αίσχη και βωμολοχίες, φυσικό είναι να μην αρέσει σε πολλούς που θέλουν να μάθουν κάποιες νέες πληροφορίες για το χώρο μας (τι καινούργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο έρχεται, ποιος έχει νέο χορηγό κ.α.). Όσον αφορά τη συνέντευξη του Τσολακίδη που αναφέρεις ότι βγάζει τα απωθημένα του, σου υπενθυμίζω πως είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος του 2003, άρα τα λεγόμενα του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και θα πρέπει κάποιοι να τα παίρνουν σοβαρά και να αναρωτιούνται γιατί αυτός ο άνθρωπος μιλάει έτσι. Πάντως όπως κατάλαβα εγώ (από τη συζήτηση που είχα μαζί του), ο Τσολακίδης μάλλον θέλει να βγάλει τα απωθημένα του, στους αγώνε και όχι στα έντυπα. Το γεγονός ότι, είπε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» (με εξαίρεση τη δήλωση για Τζεφεράκο την οποία και διόρθωσε και θα δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε μερικούς; Μπορούν πάντως και οι θιγμένοι να απαντήσουνΌσο για το Υ.Γ. δεν το κάνεις πιο κατανοητό (αυτά περί… φαγητού); Δε νομίζω ότι με το θέμα που δημοσιοποίησα «Συνέντευξη Σωκράτη Τσολακίδη», να ήθελα να κάνω διαφήμιση στην εφημερίδα (δεν αναφέρω την εφημερίδα γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση). Γιατί όπως ξέρεις μια συνέντευξη στην οποία μιλάει ένας πρωταθλητής Ελλάδος είναι είδηση και πρέπει να τη διαβάζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο!!!
Φιλικά
Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Γιατί όπως ξέρεις μια συνέντευξη στην οποία μιλάει ένας πρωταθλητής Ελλάδος είναι είδηση και πρέπει να τη διαβάζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο!!!
Ειδικα που τα τελευταια 10-15 χρονια , εχουν περασει απο τετοιους τιτλους φοβερα καλλιεργημενα και ακομπλεξαριστα ατομα που αγαπησαν το αθλημα πανω απ'ολα
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
...... Εμείς οι οδηγοί δίνουμε μια εικόνα διάλυσης και το μόνο που μοιάζει να μας ενδιαφέρει είναι το πώς θα προσβάλουμε ο ένας τον άλλο.
Με λίγα λόγια δίνουμε την εικόνα που θέλουν να έχουμε εκείνοι από τους οποίους διεκδικούμε το δίκιο μας. Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, αφού αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.
Αυτά..Τις τελευταιες μερες και ιδιαιτερα απο τις 10 Σεπ , εχω παρατηρησει ... να επικρατει στο φορουμ ενα μπαχαλο στην κυριολεξια ... με αποτελεσμα τον αποπροσανατολισμο απο την ουσια , πολυ σοβαρων θεματων - προβληματων ...
Δεν εχω καταλαβει γιατι ? ...
Ετυχε ή ειναι εσκεμενη ενεργεια απο καποιους ?...Σιγουρα ο καθε ενας εχει το δικαιωμα της εκφρασης-αποψης ... αλλα σε καμια περιπτωση εις βαρος της προσωπικοτητας κανενος ... ή της εξυπηρετησης των προσωπικων του συμφεροντων ...
Ο χωρος ειναι δημοσιος ... και θα πρεπει ο καθε ενας που εκφραζεται εδω μεσα , να αναλογιζεται τις ευθηνες των οσων λεει και τον τροπο με τον οποιο τα λεει ...
Θα ξαναπω για αλλη μια φορα ... να αφησουμε το δεντρο και να δουμε το δασος ...
*** ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ... ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ (μπαζει απο παντου) ... **
*** ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ-ΔΙΑΙΩΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ... ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΡΑΦΗ (ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΚΤΗ )ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ...**
*** ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ (και τα πληρωματα) ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ... **
**** ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ...ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟΥΣ (και πληρωματα) ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ...***
-
Αγαπητέ «ΕΛ-ΕΜ»
Όταν κάποιος μπαίνει στο φόρουμ και κρύβεται πίσω από την ανωνυμία του internet γράφοντας αίσχη και βωμολοχίες, φυσικό είναι να μην αρέσει σε πολλούς που θέλουν να μάθουν κάποιες νέες πληροφορίες για το χώρο μας (τι καινούργιο αγωνιστικό αυτοκίνητο έρχεται, ποιος έχει νέο χορηγό κ.α.). Όσον αφορά τη συνέντευξη του Τσολακίδη που αναφέρεις ότι βγάζει τα απωθημένα του, σου υπενθυμίζω πως είναι ο πρωταθλητής Ελλάδος του 2003, άρα τα λεγόμενα του έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα και θα πρέπει κάποιοι να τα παίρνουν σοβαρά και να αναρωτιούνται γιατί αυτός ο άνθρωπος μιλάει έτσι. Πάντως όπως κατάλαβα εγώ (από τη συζήτηση που είχα μαζί του), ο Τσολακίδης μάλλον θέλει να βγάλει τα απωθημένα του, στους αγώνε και όχι στα έντυπα. Το γεγονός ότι, είπε κάποια πράγματα «έξω από τα δόντια» (με εξαίρεση τη δήλωση για Τζεφεράκο την οποία και διόρθωσε και θα δημοσιεύσουμε στο επόμενο τεύχος) δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενόχλησε μερικούς; Μπορούν πάντως και οι θιγμένοι να απαντήσουνΌσο για το Υ.Γ. δεν το κάνεις πιο κατανοητό (αυτά περί… φαγητού); Δε νομίζω ότι με το θέμα που δημοσιοποίησα «Συνέντευξη Σωκράτη Τσολακίδη», να ήθελα να κάνω διαφήμιση στην εφημερίδα (δεν αναφέρω την εφημερίδα γιατί μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση). Γιατί όπως ξέρεις μια συνέντευξη στην οποία μιλάει ένας πρωταθλητής Ελλάδος είναι είδηση και πρέπει να τη διαβάζουν όλοι όσοι ασχολούνται με το χώρο!!!
Φιλικά
Βασίλης Σαρημπαλίδης
AΓΑΠΗΤΕ ΒΑΣΙΛΗ,
ΑΝ ΤΟΥ ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2003,ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2000 ΚΑΙ 2001 ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1969!!!
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΑΠΛΑ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ,ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ.
ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αγαπητέ Λώρη
Μάλλον το θέμα έχει ξεφύγει… Η συζήτηση ξεκίνησε από την κ. Φαμπιάτου που αναφέρθηκε στα προβλήματα του χώρου αλλά και στις γκρίνιες και προσωπικές κόντρες που υπάρχουν μέσα από αυτό το φόρουμ. Εγώ με τη σειρά μου έγραψα ένα κείμενο, αναφερόμενος στο φόρουμ και στα αίσχη που αρκετές φορές διαβάζουμε, μιας και κάποιοι θέλουν να βγάλουν το άχτι τους μέσα από την ανωνυμία που τους προσφέρει το ίντερνετ! Εσύ απάντησες λέγοντας πως εγώ δίνω το βήμα από την εφημερίδα για να βγάζουν κάποιοι τα απωθημένα τους! Σου απάντησα πως έχει διαφορά να βγάζει τα απωθημένα του ένας πρωταθλητής Ελλάδος (βλέπε Τσολακίδης) μιλώντας σε μια εφημερίδα και άλλο να τα βγάζει κάποιος, που με ένα ψευδώνυμο «θάβει» όποιον θέλει χωρίς μάλιστα να τον ξέρουμε. Τον Τσολακίδη καλός ή κακός τον ξέρουμε!
Όσο για την βαρύτητα που αναφέρεις, το ξέρουμε ότι έχεις κατακτήσει κάποιους τίτλους, όμως το θέμα δεν έχει να κάνει με ‘σένα, αλλά με τον Τσολακίδη, μιας και αυτός έδωσε την συνέντευξη και γι’ αυτόν γίνεται λόγος. Τώρα αν πείραξε κάποιους η συνέντευξη και μάλιστα τα λεγόμενα του Τσολακίδη, μπορούν αυτοί οι κάποιοι να απαντήσουν για να μάθουν και όσοι ασχολούνται με τους αγώνες την αλήθεια. Το ξέρεις άλλωστε πως η εφημερίδα είναι ανοιχτή σε όλους και δεν κάνει εξαιρέσεις σε κανένα φίλαθλο, οδηγό, συνοδηγό, μηχανικό και γενικά σε οποιονδήποτε έχει μία άποψη (σωστή ή λανθασμένη) για το χώρο μας.Φιλικά
Βασίλης Σαρημπαλίδης
-
Ο χρήστης ismini έγραψε:
Δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε, αφού αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από εκείνα που μας χωρίζουν.Αυτά..
ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ,ΚΑΙ.....ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ !!!!
ΠΛΕΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ (ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!!) ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ (ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ !)
ΟΜΩΣ...... ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΒΑΡΙΑ.....!!ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ Η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ....ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ
Όχι άλλη γκρίνια!