-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
rocksta θα της την επεφτες μπροστα σε ολο το πανοραμα?Οχι, δεν θα της την έπεφτα ρε εγκαθετοι. Απλά θα μιλούσαμε
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
rocksta θα της την επεφτες μπροστα σε ολο το πανοραμα?
Οχι, δεν θα της την έπεφτα ρε εγκαθετοι. Απλά θα μιλούσαμε
και αμα ηταν με καναν παλιστη του σουμο?
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Βρε να το φάτε το παιδί! Ζουλιάρηδες!Προχώρα rocsta! Εγώ λέω πως έχεις πέσει στην εξαίρεση!
ελα οι νεοι να διαβαζουν...
-
Συνηθως παει με 2 φίλες της(η μία ειναι με το ροζ smart). Ακομα και με αρρενες να ειναι, τους ξερω όλους(απο τον φεβρουαριο που παω λογικο είναι...)
-
Βρε να το φάτε το παιδί! Ζουλιάρηδες!
Προχώρα rocsta! Εγώ λέω πως έχεις πέσει στην εξαίρεση!
[edit kouk]
-
Βρε να το φάτε το παιδί! Ζουλιάρηδες!
Προχώρα rocsta! Εγώ λέω πως έχεις πέσει στην εξαίρεση!
Δεν είναι χριστινόπληκτος αυτός ρε..
Α ρε κατακαημένε χαρη...πάρε διάβασε καμια βιοχημεία και μακριά από χριστίνες.. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Συνηθως παει με 2 φίλες της(η μία ειναι με το ροζ smart). Ακομα και με αρρενες να ειναι, τους ξερω όλους(απο τον φεβρουαριο που παω λογικο είναι...)ροζ σμαρτ????????? συγγενης του μιραγκε πρεπει ναναι...
-
char μη μου χτυπας το κεφαλι..
μου χαλας το μαλλι...
rocksta προχωρα...εμεις οι εμπειροι θα σε βοηθησουμε...
τα ξερω απ'εξω και ανακατωτα αυτα τα ονοματα...
η χριστινα
της χριστινας
την χριστινα... -
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσης
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Συνηθως παει με 2 φίλες της(η μία ειναι με το ροζ smart). Ακομα και με αρρενες να ειναι, τους ξερω όλους(απο τον φεβρουαριο που παω λογικο είναι...)Δεν τα φτιάχνεις με καμιά γκαρσόνα να τελείωνεις
Να μια καλή συμβουλή. -
Με τους εκγαθετους που εμπλεξα κατι τέτοιες απαντήσεις τις περίμενα
-
Αμα περιμένεις απ τον Αδη και τον μιράζε σώθηκες...
Εγω συμβουλές δε δίνω πάντως..να μην εχω και ευθύνη..
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Με τους εκγαθετους που εμπλεξα κατι τέτοιες απαντήσεις τις περίμεναΕγκάθετοι
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσηςΠεριμένεις να βραδιάσει, στήνεσαι πίσω από μια γωνία. Τη χτυπάς με τηγάνι (αντικολλητικό, έχει σημασία για την ομαλή έκβαση του σχεδίου ). Χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζεις, την βαζεις στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεσαι. Μετά θα είναι δικιά σου για παντα! Αρκεί ένα υπόγειο και μερικές κλειδαριές...
Προαιρετική η βοήθεια από 2ο άτομο!
-
Μπερδεύω και τα μπουτια μου...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν βλέπω όμως να δίνετε καμμια χειροπιαστη συμβουλη - σχέδιο δράσηςβρε θεσσαλλλλλλλλλονικιε...δε σε ειπα κανε update? αλλα μας εγραψες...
-
Περιμένεις να βραδιάσει, στήνεσαι πίσω από μια γωνία. Τη χτυπάς με τηγάνι (αντικολλητικό, έχει σημασία για την ομαλή έκβαση του σχεδίου ). Χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζεις, την βαζεις στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεσαι. Μετά θα είναι δικιά σου για παντα! Αρκεί ένα υπόγειο και μερικές κλειδαριές...
Γουστάρεις SM σκηνικά γιατρέ?
-
Βρε rocsta χάθηκε μια Μαρία,μια Ελένη,μια Κατερίναι ρε παιδί μου.. Πού να μπλέκεις τώρα με Χριστίνες...σαν γαλλικό ένα πράμα...
-
Περιμένεις να βραδιάσει, στήνεσαι πίσω από μια γωνία. Τη χτυπάς με τηγάνι (αντικολλητικό, έχει σημασία για την ομαλή έκβαση του σχεδίου ). Χάνει τις αισθήσεις της, την αρπάζεις, την βαζεις στο αυτοκίνητο και εξαφανίζεσαι. Μετά θα είναι δικιά σου για παντα! Αρκεί ένα υπόγειο και μερικές κλειδαριές...
Ωραία... Θα το πούμε αυτό plan B ,, κανας αλλος;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ωραία... Θα το πούμε αυτό plan B ,, κανας αλλος;
Προσλαμβάνεις τον Jack Bauer θα την βρεί, θα την πιάσει μπορεί να την σκοτώσει κι ολας αλλά αυτό δεν το θέλουμε? ΟΚ λάθος μου neeeext
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#4]