-
Κοντρες δεν χρειαζονται.
Ειπαμε οτι η τελικη αποφαση ειναι του ιδιου του οδηγου.
Αν βεβαια αλλος σε σπρωχνει να τρεξεις,αν υπαρχουν αλλα συμφεροντα....
αυτο δεν ειναι κατι ωραιο.....λεω αν....Υγ ψιλορεζιλι θα γινουν σε πολλους(οχι οι αγωνιζομενοι,αλλα και αυτοι εκει θα ειναι και μαλλον θα νιωσουν λιγο ασχημα με την μιζερια που θα βλεπει ο κοσμος και οχι μονο),να δω πως θα το εξηγησουν.....
-
ειναι μια καλη ευκαιρια για μερικους να καλυψουν το χαμενο εδαφος στη βαθμολογια ,αφου θα λειπει ο συναγωνισμος!!
-
Δεν μπορω να καταλαβω γιατι αμεσως να κραξετε καποιον οδηγο?
Ειναι 34 συμμετοχες και κραζετε κυριε τον κ.Ηλιαδη....Φωτις-84 ελπιζω να κανεις πλακα ετσι?
Ολοι αυτοι που λεσ, τουλαχιστον αυτους που ξερω προσωπικα, τρεχουν για την κ@υλ@ τους και μονο... Τετοια σχολια(αν δεν ειναι για πλακα) καλο 8α ηταν να λειπουν... Χαλανε το ολο κλιμα.
Με λιγα λογια αντι να ειμαστε για αλλη μια φορα ενωμενοι οι οδηγοι, κραζουμε ο ενας τον αλλον και δημιουργουμε στραπεδα... Αντε να δουμε παλι....Αλλα Ελληνες δεν ειμαστε?Εξωτερικο και παλι εξωτερικο....
Φιλικα
Αλεξανδρος -
Οπα ,προβλημα οπως γραφω πολλακις με κανεναν αγωνιζομενο δεν πρεπει να αποζηταμε,αλλα αντικειμενικα ο τσιγκος ειναι καλο δελεαρ για επιδοξους πρωταθλητες,ειδικα σε τετοιες φασεις,ποσο μαλλον στο τελος της χρονιας που ολα τα ξεχναμε και μενει να δειχνουμε σε φιλους και γνωστους τα διαφορα 'τεκμηρια' των αγωνων που 'κερδισαμε' η 'πηγαμε καλα'....
Ποια κ@υλ@?
Σε εναν αγωνα χωρις ουσιαστικη κοντρα και χωρις γενικα ευχαριστο κλιμα θα μας φυγει?.....Υγ .ειδατε και ποιος μεταξυ αλλων ΔΕΝ συμμετεχει, πατηρ και υιος Φωτεινελλης..... Ωραιοι!,εγω δεν το περιμενα παντως,για να ειμαι ειλικρινης
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Υγ .ειδατε και ποιος μεταξυ αλλων ΔΕΝ συμμετεχει, πατηρ και υιος Φωτεινελλης..... Ωραιοι!,εγω δεν το περιμενα παντως,για να ειμαι ειλικρινης
Μην ξεχνάς Δημήτρη ότι ο Στράτος στην Δημητσάνα βίωσε την ανασφάλεια των αγώνων.
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Φωτις-84 ελπιζω να κανεις πλακα ετσι?
Ολοι αυτοι που λεσ, τουλαχιστον αυτους που ξερω προσωπικα, τρεχουν για την κ@υλ@ τους και μονο... Τετοια σχολια(αν δεν ειναι για πλακα) καλο 8α ηταν να λειπουν... Χαλανε το ολο κλιμα.
Με λιγα λογια αντι να ειμαστε για αλλη μια φορα ενωμενοι οι οδηγοι, κραζουμε ο ενας τον αλλον και δημιουργουμε στραπεδα... Αντε να δουμε παλι....Αλλα Ελληνες δεν ειμαστε?Εξωτερικο και παλι εξωτερικο....
Φιλικα
Αλεξανδροςφιλε αλεξανδρε δεν μιλω για αυτους που πανε για την κ@υλ@ τους οπως λες ,αλλα για ανθρωπους που ειναι καιρο στο αθλημα ,με αρκετα αγωνιστικα χιλιομετρα.εχουν και αυτοι τοση κ@υλ@ που δεν μπορουν να αντισταθουν?? αλοιμονο αν δεν μπορουν αυτοι να στηριξουν μια προσπαθεια που παει να γινει....αλλα οπως ειπες στην ΕΛΛΑΔΑ ειμαστε!
-
Μάλλον πέφτει πολύ μαρούλι.........μπικικίνι ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το...
-
+1
αλλα
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Μάλλον πέφτει πολύ μαρούλι.........μπικικίνι ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το...+5 +12 +22 +33
-
Ωχ.
Τωρα το σκεφτηκα,εχει γουστο να αυξησουν τα παραβολα των αγωνων για να βγαλουν τη ζημια απο την Ομπλου....Μην τυχον δεν κανετε τον αγωνα!
Ντα,ντα στα κακα παιδια! -
Νταξει ,βρηκα δικαιολογια.
Θα πειτε οτι κανετε δοκιμαστικα ενοψει του ΕΛΠΑ ραλλυ!
Τοσοι θα ειναι και στο ΕΛΠΑ,... 34, μονο οι ιστορικοι και οι ξενοι θα λειπουν!!Μηπως να στειλουμε και το σταρ τσανελ για να ολοκληρωσουμε το ρεζιλικι
(παιδια προλαβαινετε να μην πατε.... )
-
Ο χρήστης tol έγραψε:
+5 +12 +22 +33
Αναρωτιέμαι αν οι αριθμοί που παρέθεσες είναι τυχαίοι...
-
Ναι,εχουν τυχαια ονοματα!
-
Ναι αλλα ειπαμε προσωπικη επιλογη του καθενος αν θα τρεξει η οχι.
Οπως ειναι ας πουμε δικη σου επιλογη η ανωνυμια.Ως σκεψη βεβαια και συνειρμοι για τους λογους για τους οποιους δεν θα επρεπε να τρεξει ο Ιλιαδης ελεω Κυμης(αρκετες χιλιαδες ζημια χωρις λογο,οσα και να βγαζεις, ειναι καλη αφορμη να εχεις μονιμα αχτι και να αρπαζεις ευκαιρειες που σου δινει ο συνδεσμος,στην προκειμενη)......εχεις ενα δικιο.
-
Το γυρίσαμε στα ποιηματάκια Σπύρο?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
+5 +12 +22 +33
Αναρωτιέμαι αν οι αριθμοί που παρέθεσες είναι τυχαίοι...
Δε νομίζω.
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Υγ .ειδατε και ποιος μεταξυ αλλων ΔΕΝ συμμετεχει, πατηρ και υιος Φωτεινελλης..... Ωραιοι!,εγω δεν το περιμενα παντως,για να ειμαι ειλικρινης
Πράγματι μη αναμενόμενο. Πάντως μπράβο τους.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πράγματι μη αναμενόμενο. Πάντως μπράβο τους.
Μάλλον τούs έχετε παρεξηγήση. Είναι πολύ ποιό εντάξη από πολλoύs αγωνιζόμενουs.
ΜΠΑΒΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ
Αν ξαναγίνει στραβή.....να δώ σέ ποιούs θά κλαψουρίζεται.
-
παντως και να ειχα δηλωσει (χλωμο) με 34 συμμετοχες θα ντρεπομουν να παω να τρεξω... αλλα βλεπεις μερικοι πανε να μου παρουν το πρωταθλημα (κυπελο) στη Ν1... δεν πειραζει, ας μην ξανα τρεξω ποτε αν ειναι να κερδιζω ετσι πρωταθληματα......
-
Ο χρήστης DLS έγραψε:
παντως και να ειχα δηλωσει (χλωμο) με 34 συμμετοχες θα ντρεπομουν να παω να τρεξω... αλλα βλεπεις μερικοι πανε να μου παρουν το πρωταθλημα (κυπελο) στη Ν1... δεν πειραζει, ας μην ξανα τρεξω ποτε αν ειναι να κερδιζω ετσι πρωταθληματα......βλεπεις αλεξανδρε ,αυτο που ελεγα παραπανω.μερικοι θα το εκμεταλλευτουν για να παρουν κεφαλι στη βαθμολογια.ο ελληνας δεν τρεχει μονο για την κ@υλ@ του αλλα και για την προβολη του και για την ματαιοδοξια του.τι και αν ειναι 34 συμμετοχες? ποιος το θυμαται? βρε το κυπελλο να παρουμε να το παιζουμε γρηγοροι!!
Ανάβαση ΟΜΠΛΟΥ (9,10 /9/2006)