-
Ρε Θάνο, δεν κάνεις ένα edit τις βρισιές να βάλεις κάνα αστεράκι...;
-
LOTUS ELISE
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ρε Θάνο, δεν κάνεις ένα edit τις βρισιές να βάλεις κάνα αστεράκι...;Χαχαχα οι βρισιές σε πείραξαν, οι φωτογραφίες όχι… χαχαχαχα
Το έκανα
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Ξέρεις ομως οτι τα περισσοτερα αυτα Ζ, Porsche, κτλ που οδηγούν γυναίκες, τους τα εχουν αγοράσει άντρες που καίγονται για αυτες;;;;Ναι, καλή μου... Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!...
-
Mε σκεφτηκα σοβαρα στο τιμονι μιας Μ5 κ τρομα3α.. Το ιδιο κ στο τιμονι μιας Μ3. Αυτα οταν εμα8α οτι μπορουν να γινουν test drive.
Γενικα οταν σκεφτομαι οτι πηγαινω μερικες Porsche καλυτερα κ απο τον Rohrl ειμαι τρελλα! Πολυ περηφανος!
Κ μου χουν πει να μην σκεφτομαι πολυ.. Δεν κανει καλο λενε..
-
Ο χρήστης natasha.n έγραψε:
Ξέρεις ομως οτι τα περισσοτερα αυτα Ζ, Porsche, κτλ που οδηγούν γυναίκες, τους τα εχουν αγοράσει άντρες που καίγονται για αυτες;;;;
Ναι, καλή μου... Κι ύστερα ήρθαν οι μέλισσες!...
Κακά τα ψέμματα, αυτό ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις.
Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι γυναίκες που τα οδηγούν δεν είναι ικανές να τα πάνε γρηγορότερα από άντρες κατόχους. -
και ας ερθει καποιος να πει οτι δεν ειναι αντρικο αμαξι......
-
αν μπορείς στρίψε
-
Παρακαλώ ο κ. Γαβαλάς να πάρει θέση για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
-
Είναι με το τούρμπο και την τετρακίνηση; 'Barbie wrc edition';
-
-
Θα μπει κι η barbie όπου να 'ναι
-
mirage μου θυμισες τρομερό σκηνικό!!
Είναι λοιπόν αυτη η κοπελίτσα με το ροζ 206 και ειμαι εγω με μια φίλη μου. Η φίλη μου έχει ενα ροζ smart με αρκουδάκια καρδούλες και λοιπά αναγνωριστικά (οι φοιτητές σίγουρα θα το έχετε δει κοντά στο ΠΑΜΑΚ). Λέει λοιπόν η κοπελίτσα με το ροζ 206 στη φίλη μου: 'Και έγω θέλω να πάρω ένα τετοιο, είναι πιο φανταχτερό' -
Μοιαζει με το αυτοκινητο της κινεζας που ηταν στο Fast & Furious 2.
Τι μαρκα ηταν γιατι δεν μου'ρχεται. -
S2000
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
S2000Σωστος.
Ε αμα ανοιξει την οροφη του φερνει λιγο το CC. -
σσσσσσσσσσσσσσσσσίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγουρα!
Ίδιο πράγμα!
-
Υπάρχει κι ένα ροζ Opel Tigra αν θυμάμαι καλά. Είχε βάλει και αγγελία εδώ η κοπέλα που το πουλούσε.
-
mirage
Και την ξέρει πολύς κόσμος από την τηλεόραση...rocsta
Δεν το ξέρω αυτό το Smart...μα τόσο συχνά πηγαίνω στη σχολή, πώς γίνεται αυτό...; -
Παίζει και το YCC αν βγει στην παραγωγή (4Τ Σεπτ 06)
Τα πιό αντρίκια αμάξια!