-
- Στρατα - στρατουλα.
- ...Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση (platis)
- ...Πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης (platis)
- ...ζητάμε την συνήθη συνδρομή του συνδέσμου, για την διεξαγωγή του αγώνα. (pm από fotis_t προς Amaxopoulos28/8 )
Ουφ.......
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
- Στρατα - στρατουλα.
- ...Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση (platis)
- ...Πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης (platis)
- ...ζητάμε την συνήθη συνδρομή του συνδέσμου, για την διεξαγωγή του αγώνα. (pm από fotis_t προς Amaxopoulos28/8 )
Ουφ.......
....τωρα θα κανουμε εποικοδομητικο διαλογο......
- ....καλο...
4.Θα επρεπε να μου λεει κατι αυτο σε σχεση με την επικοινωνια που ειχες με το ΔΣ του Σοαα?
2.Αυτο το λεει ο Πλατης,η ΑΛΑΛ αφου δεν προσκαλεσε κανεναν εκπροσωπο,οπως λες εσυ, πως να εχει αντιρρηση σε κατι που δεν ηξερε?
3.Παλι λεει κατι ο Πλατης ,που δεν στεκει.....
Ανεπισημα σε σχεση με ποιον ?Τον πρωθυπουργο της χωρας?....
Κανενα ουφ.....
Οταν αποφευγουμε την αληθεια και προσπαθουμε να απαντησουμε εμμεσως σε κατι που μας ρωτανε ευθεως,προκυπτουν τετοιου ειδους διαλογοι.Τα πιο πανω συμφραζομενα για μενα αρκουν,αλλα αν θες συνεχιζουμε....
-
+1!!!
-
Δημητρη ξαναδιαβασε το λεξη προς λεξη, ετσι μονο θα καταλαβεις (αν θες να καταλαβεις) τι λεει ο Πλατης
Για ξεκαθαρισμα:Υπηρξε η σκεψη να παω εγω εκπροσωπος ΣΟΑΑ με το Ιμπρεζα και τον Ζηβα διπλα. Ομως τελικα δεν το εκανα γιατι σκεφτηκα οτι δεν θα ακουγοταν σωστο να εχω αποσυρει την συμμετοχη μου και μετα να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.
Αυτα για να μην υπαρχουν παρεξηγησεις.
Εδω βεβαια θα παρω το μερος του ΣΟΑΑ. Εχει κανεις σκεφτει ποσο στοιχιζει μια 'πλοηγικη' εμφανιση του Συνδεσμου με αυτοκινητο σε χωματινο αγωνα? Γιατι ολοι ξερουμε να λεμε και να γραφουμε, αλλά οταν ερθει η ωρα να βαλουμε το χερι στην τσεπη
Ετσι:
1.Ο Πλατης λεει αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που εγιναν και ξερει. Αν εσυ ξερεις αλλα, πες τα μας.
2. Ο Πλατης τρεχει πια 2-3 φορες το χρονο με δικο του τουτού, πληρωνει απο την τσεπουλα του, δεν κυνηγαει τιτλους, δεν εχει αναγκη κανεναν, δεν εχει παιδι που θα τρεχει μεθαυριο,δεν αποκομιζει κανενα κερδος απο τους αγωνες, ξερει οτι αν σκοτωθει μαλλον αυτος θα φταιει, ΑΡΑ αν ασχολειται, το κανει απο αγαπη για το σπορ και πιθανα κεκτημενη ταχυτητα.
3. Ο Πλατης ομως σπαζεται οταν ελαφρα τη καρδια καποιοι τον προσβαλουν διαψευδοντας τον χωρις λογο,και τελικα κλινει προς την σκεψη να τους γραψει ολους και να κανει το κεφι του οποτε εχει ορεξη και τα απαραιτητα μπικικινια.
4. Ο Πλατης ασχολειται συνηθως με την δικη του καμπουρα και δεν κοιταει ποτε τις καμπουρες των αλλων, που στο κατω κατω δεν ειναι παντα και οι πιο καθαρες.
Για ολα αυτα και γι αλλα που βαριεμαι να παραθεσω , σε διαβεβαιωνω οτι πλεον σιχαθηκα την δεδομενη 'επικοινωνια' , τις μπηχτες, τους κακοηθεις ανωνυμους, το 'γιατι εσυ κι οχι εγω', τη ζηλεια και τον φθονο οσων κουλοχερηδων επιχειρησαν να μπουν στο μπακετ του Ιμπρεζα , πλατηδες στη θεση του Πλατη (οταν δεν ηταν δικο μου) , και με την αφορμη (αλλα οχι αιτία) της τελευταιας δικης σου κακοηθειας αποφασισα στο εξης να κανω το κεφι μου χωρις να δινω λογαριασμο σε κανεναν και χωρις να εχω αναμιξη στα κοινα.
Φατε τα σωθικα σας μονοι σας...
Sign off. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δημητρη ξαναδιαβασε το λεξη προς λεξη, ετσι μονο θα καταλαβεις (αν θες να καταλαβεις) τι λεει ο ΠλατηςΓια ξεκαθαρισμα:Υπηρξε η σκεψη να παω εγω εκπροσωπος ΣΟΑΑ με το Ιμπρεζα και τον Ζηβα διπλα. Ομως τελικα δεν το εκανα γιατι σκεφτηκα οτι δεν θα ακουγοταν σωστο να εχω αποσυρει την συμμετοχη μου και μετα να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.
Εδω βεβαια θα παρω το μερος του ΣΟΑΑ. Εχει κανεις σκεφτει ποσο στοιχιζει μια 'πλοηγικη' εμφανιση του Συνδεσμου με αυτοκινητο σε χωματινο αγωνα? Γιατι ολοι ξερουμε να λεμε και να γραφουμε, αλλά οταν ερθει η ωρα να βαλουμε το χερι στην τσεπη
Ετσι:
1.Ο Πλατης λεει αυτα ΑΚΡΙΒΩΣ που εγιναν και ξερει. Αν εσυ ξερεις αλλα, πες τα μας.
2. Ο Πλατης τρεχει πια 2-3 φορες το χρονο με δικο του τουτού, πληρωνει απο την τσεπουλα του, δεν κυνηγαει τιτλους, δεν εχει αναγκη κανεναν, δεν εχει παιδι που θα τρεχει μεθαυριο,δεν αποκομιζει κανενα κερδος απο τους αγωνες, ξερει οτι αν σκοτωθει μαλλον αυτος θα φταιει, ΑΡΑ αν ασχολειται, το κανει απο αγαπη για το σπορ και πιθανα κεκτημενη ταχυτητα.
3. Ο Πλατης ομως σπαζεται οταν ελαφρα τη καρδια καποιοι τον προσβαλουν διαψευδοντας τον χωρις λογο,και τελικα κλινει προς την σκεψη να τους γραψει ολους και να κανει το κεφι του οποτε εχει ορεξη και τα απαραιτητα μπικικινια.
4. Ο Πλατης ασχολειται συνηθως με την δικη του καμπουρα και δεν κοιταει ποτε τις καμπουρες των αλλων, που στο κατω κατω δεν ειναι παντα και οι πιο καθαρες.
Για ολα αυτα και γι αλλα που βαριεμαι να παραθεσω , σε διαβεβαιωνω οτι πλεον σιχαθηκα την δεδομενη 'επικοινωνια' , τις μπηχτες, τους κακοηθεις ανωνυμους, το 'γιατι εσυ κι οχι εγω', τη ζηλεια και τον φθονο οσων κουλοχερηδων επιχειρησαν να μπουν στο μπακετ του Ιμπρεζα , πλατηδες στη θεση του Πλατη (οταν δεν ηταν δικο μου) , και με την αφορμη (αλλα οχι αιτία) της τελευταιας δικης σου κακοηθειας αποφασισα στο εξης να κανω το κεφι μου χωρις να δινω λογαριασμο σε κανεναν και χωρις να εχω αναμιξη στα κοινα.
Sign off.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δημητρη ξαναδιαβασε το λεξη προς λεξη, ετσι μονο θα καταλαβεις (αν θες να καταλαβεις) τι λεει ο Πλατης
Για ξεκαθαρισμα:Υπηρξε η σκεψη να παω εγω εκπροσωπος ΣΟΑΑ με το Ιμπρεζα και τον Ζηβα διπλα. Ομως τελικα δεν το εκανα γιατι σκεφτηκα οτι δεν θα ακουγοταν σωστο να εχω αποσυρει την συμμετοχη μου και μετα να εμφανιζομαι σχεδον σαν πλοηγος. Απ οσο ξερω η ΑΛΑΛ δεν ειχε αντιρηση. Τελικα πηγαν ανεπισημα Ζηβας και Μιχελακακης.
Ετσι:
Sign off.ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
EΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΠΕΛΑΤΑΚΟΣ
-
Nα πως την αληθεια,δεν με ενδιαφερει τι κανει ο χ 'Πλατης'.....
'....και με την αφορμη (αλλα οχι αιτία) της τελευταιας δικης σου κακοηθειας αποφασισα στο εξης να κανω το κεφι μου χωρις να δινω λογαριασμο σε κανεναν και χωρις να εχω αναμιξη στα κοινα.....'
Γιατι ποτε δινατε λογαριασμο
αναμιξη στα κοινα?Εσεις φυγατε απο ΕΘΕΑ......'Αυτο το λεει ο Πλατης,η ΑΛΑΛ αφου δεν προσκαλεσε κανεναν εκπροσωπο,οπως λες εσυ, πως να εχει αντιρρηση σε κατι που δεν ηξερε?
3.Παλι λεει κατι ο Πλατης ,που δεν στεκει.....
Ανεπισημα σε σχεση με ποιον ?Τον πρωθυπουργο της χωρας?.... 'Αληθεια στο παραπανω που βρισκεται η κακοηθεια.??.....
Ριξε και αλλη λασπη ,μπορεις! -
Αληθεια και στο Βολο ανεπισημα ηταν ο Κοσμοπουλος?....
Αυτοι ανεπισημα χαλανε πολλα λεφτα παντως.....
για να ειναι κοντα στους αγωνιζομενους..... -
Αμαξοπουλε γιατι δεν κανεις κατι να περασεις την αδεια σου πιο ομορφα?
Γιατι για να δουλευεις αποκλειεται....Ποτε προλαβαινεις?Αν παλι δουλευεις και παρολο αυτα γραφεις με τις ωρες στο φορουμ γιατι δεν βοηθας τον ΣΟΑΑ με αυτον το ελευθερο σου χρονο και ασχολησε μονο με το φορουμ???
Petros R
-
Στη χωρα που τα μη κερδοσκοπικα σωματεια βγαζουν λεφτα,που κανεις(η ελαχιστοι,εκτος και αν κατι αλλαξει) δεν ενοχλειται αν σκοτωθει ο διπλανος του,που καποιοι τρεχουν σε αγωνες αυτοκινητου χωρις ασφαλεια αυτοκινητου(η εστω χωρις να την εχουν δει) με την ελπιδα οτι δεν θα χτυπησουν καποιον τριτο(πραγμα αρκετα πιθανο πλεον),καθεσαι και γραφεις για τα ποστ μου και τη συχνοτητα τους στο φορουμ.
Ενδιαφερον.......
Μου αρεσει που υπογραφεις!!!
-
Ο χρήστης petrosR έγραψε:
Αμαξοπουλε γιατι δεν κανεις κατι να περασεις την αδεια σου πιο ομορφα?
Γιατι για να δουλευεις αποκλειεται....Ποτε προλαβαινεις?Αν παλι δουλευεις και παρολο αυτα γραφεις με τις ωρες στο φορουμ γιατι δεν βοηθας τον ΣΟΑΑ με αυτον το ελευθερο σου χρονο και ασχολησε μονο με το φορουμ???
Petros R
Από ότι είδα έψαχνες αγωνιστικό Peugeot grA , μήπως σου είχε ρίξει σε κανά αγώνα κανά 3λεπτο ο Αμαξόπουλος και τον έχει απωθημένο????
-
Nα μου εχει ριξει ο αμαξοπουλος και εγω να ημουν με Α6????
Και να θελω να τον περασω με 206???
Δε ξερω ποιος ειναι ο αφελης...εσυ η εγω???
Εχει μελλον μπροστα του ο Αμαξοπουλος...Μεχρι στιγμης με περναει στις καταχωρησεις του Forum.... -
Με αυτους τους αγωνες ,μελλον.....
Χλωμο για τον οποιονδηποτε.....Δεν ξερω αν το εχεις προσεξει,αλλα αγωνιζομενοι χωρις κανενα συμφερον που να διασκεδαζουν δεν πρεπει να ειναι πλεον ουτε 10.....και αυτοι επειδη δεν ξερουν τιποτα η δεν ασχολουνται οπως εγω πριν 6-10 χρονια.
2 νεους χασαμε μεσα στην χρονια και αλλους δυο παρακαθημενους δεν θελω να ξερω την ψυχολογικη τους κατασταση....χωρια τον τραυματια στον Αγ. Κωσταντινο......
χωρια αλλα αδικαιολογητα περιστατικα....
Δεν συζητω για ακραια περιπτωση Κολιοπανου και Χασιωτη,οπως και για τα παδια που φυγαν στην ιδια στροφη με τον Δημητρη...Τρελλο μελλον στους ελληνικους αγωνες.....
26o RALLY ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ 2-3/9/2006