-
Στα 27,9 sec η διαφορά μετά την 15η ειδική...
-
Tελικά ο Gronholm είχε μία σχεδόν έξοδο στην αρχή της ειδικής (nearly off). Απίστευτο το ότι έκανε δύο λάθη στην σειρά.
-
Τέλειωσε και τυπικά το πρωτάθλημα,μου φαίνεται...
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τέλειωσε και τυπικά το πρωτάθλημα,μου φαίνεται...
Όπως επίσης και το ρεκόρ νικών του Sainz!
Ο P.Solberg ανέβασε πολύ το ρυθμό του στο τέλος της δεύτερης ημέρας με αποτέλεσμα να φτάσει τον Sordo για την έκτη θέση.
-
Πρόβλημα ξανά για τον Peter στις 23-24. Μάλλον τα φρένα είναι πάλι.
-
O Μarcus δήλωσε ότι τα δίνει όλα, attack to the maximum!! Πήρε άλλα 5,5sec από τον Loeb...
-
2 ειδικές και η υπερειδική απομένουν, με τη διαφορά στα 15,7sec.
ΠΟΛΥ δυσκολα τα πράγματα για τον Μάρκους. Το προσπαθεί, πάντως...
Μάρκους γερά!
edit-γ@μώ τα τυπογραφικά λάθη μου, γ@μώ!
-
Όντως πολύ δύσκολο να καταφέρει. Τουλάχιστον ελπίζω να προσπαθήσει μέχρι το τέλος και να μην πάρει καμία εντολή να σιγουρέψει τους βαθμούς των κατασκευαστών.
-
Ίσως είχε πιθανότητα αν η τελευταία δεν ήταν super ειδική 2χλμ. Ουσιαστικά 2 ειδικές απομένουν. Εκ των οποίων στην μια ο Loeb ήταν πιο γρήγορος στο 1ο loop. Μακάρι αλλό δεν νομίζω να τα καταφέρει ο ψηλός. Πολύ δύσκολο.
-
Στα 8.8 δ. 2 ειδικές πριν απ το τέλος...
-
Μείωσε ο Μάρκους, αλλά έπεσε μόνο στα 5,4 η διαφορά.
Μόνο η υπερειδική έμεινε, οπότε εκός συγκλονιστικού απροόπτου νικητης είναι ο Λεμπ...
-
5.4 η διαφορά πριν την super ειδική. Ο ψηλός δεν κατάφερε να κοψεί πολύ από τον Loeb στην 26, κρίμα. Οι υπόλοιποι έφαγαν το ξύλο της ζωής τους...! Κρίμα επίσης μια κ δεν έχουν μείνει ΟΔΗΓΟΙ στο WRC. Μόνο ο Solberg που κ αυτός όμως έχει τεθεί εκτός λόγω αυτοκινήτου.
-
Καιρό έχει να δούμε μάχη-derby στα τέλη του αγώνα για την πρωτιά...
-
Αγώνας τέλος
Loeb
Gronholm
Hirvonen
Atkinson
Stohl
Arai
Sordo
Solberg
οι πρώτοι 8.
Η διαφόρα αυξήθηκε στα 5.6 νικήτης της super ο Hirvonen 2ος ο Loeb 3ος o Gronholm -
Μπράβο στον ψηλό για την επίθεση, ακόμα κι αν δεν τα κατάφερε. Δεν είναι και λίγο να ρισκάρεις, έχοντας καβατζωμένη τη δεύτερη θέση, και να κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα.
Από κει και πέρα, μετά τον Hirvonen το χάος
-
Αααα ρε ψηλέ ... κρίμα !
-
Είναι προφανές ότι ο ψηλός άξιζε την νίκη (αλήθεια, υποστηρίζει κανείς τον γυμναστή? ). Αλλά τα δύο λάθη που έκανε την δεύτερη ημέρα δεν ταιριάζουν σε ένα οδηγό της κλάσης του και της εμπειρίας του. Σίγουρα του αξίζουν πολλά μπράβο που το πάλεψε μέχρι την τελευταία ειδική.
Πραγματικά κρίμα για τον Solberg. Αδικήται από αυτό το αυτοκίνητο! Ακόμα και όταν όλα πηγαίνουν καλά με το αυτοκίνητο ο Solberg αναγκάζεται να πιέσει πάνω από τα όρια για να είναι κοντά στους Loeb Gronholm με αποτέλεσμα να παίρνει περισσότερα ρίσκα από τι οι άλλοι δύο οδηγοί. Εκεί οφείλεται ότι είναι και ο πιο εντυπωσιακός οδηγός πλέον. Ειδικά στην Φιλανδία ο Gronholm ήταν πιο αντιθεαματικός και από τον Loeb!Kρίμα και για τον Latvala που έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια του δύο ειδικές πριν από το τέλος.
-
Τον γυμναστή τον υποστηρίζω εγώ.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον γυμναστή τον υποστηρίζω εγώ. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τον γυμναστή τον υποστηρίζω εγώ.Χαχα, εσύ δεν μετράς! Έχεις xsara...
WRC 2006 - 11ος Γύρος Ράλλυ Iαπωνίας