-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗΜΗ ΣΥΝΕΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΩΝΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΡΑΞΙΑΣ ,ΤΗΣ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΟΣΟΥΣ 'ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ' ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!!!!!!! ΜΗ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΗΜΕΡΑ! ΜΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ!
ΚΑΝΤΕ ΑΠΟΧΗ ΤΩΡΑ!!!
.................................................!
-
Τεράστιο κρίμα...
Τελευταία ελπίδα στους ασφάλτινους, διότι τελικώς οι χωμάτινοι δείχνουν τη μεγάλη σχέση τους με τα μπάζα.... -
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Τεράστιο κρίμα...
Τελευταία ελπίδα στους ασφάλτινους, διότι τελικώς οι χωμάτινοι δείχνουν τη μεγάλη σχέση τους με τα μπάζα....ΑΓΑΠΗΤΕ takinen,
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ 112 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 'ΜΠΑΖΑ'.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ 'ΒΗΜΑ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ !!!
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Τεράστιο κρίμα...
Τελευταία ελπίδα στους ασφάλτινους, διότι τελικώς οι χωμάτινοι δείχνουν τη μεγάλη σχέση τους με τα μπάζα....ΑΓΑΠΗΤΕ takinen,
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ 112 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ 'ΜΠΑΖΑ'.
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ 'ΒΗΜΑ' ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΤΗΝ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ !!!
'EL-EM'
A μπραβο,
τελικα δεν ημουν ο μονος που θεωρησε την τοποθετηση του takinen εξωφρενικα εκρινευριστικη και αστοχη.... -
Μόνο την επόμενη φορά SteliosC πρόσεχε να μην βάζεις τις δικές σου απόψεις με άλλη υπογραφή από κάτω.....
διορθώθηκε [mod]
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Τεράστιο κρίμα...
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
'EL-EM'
Αγαπητέ Λώρη
-
Ο χαρακτηρισμός 'μπάζα' είναι ο πιο light που μου ήρθε στο μυαλό.
-
Αναφέρεσαι στο ηλικιακό. Ε δεν σε παίρνει, διότι αν μια γενιά είναι υπεύθυνη αφενός για τη μετατροπή του μηχανοκίνητου από ευγενές σπορ σε οίκο ανοχής και αφετέρου από οίκο ανοχής (γιατί κακά τα ψέματα στους οίκους ανοχής πας για να διασκεδάσεις) σε αιματοβαμένη δραστηριότητα, όπου νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους είναι η δική σου γενιά και όχι η δική μου. Οπότε το μόνο που θα πρέπει να περιμένεις από μένα είναι να τα χώνω, για την 'κληρονομιά' που μας μεταδίδετε....
-
Πού είναι όλοι αυτοί οι 112 να γράψουν εδώ (Στο ιερό για σένα 'ΒΗΜΑ' που τόλμησα να βεβηλώσω) τους λόγους για τους οποίους διαφωνούν με την αποχή; Ή μήπως έγραψες εσύ; 9 σελίδες δεν νομίζω ούτε ένας να υπερασπίστικε τη θέση της 'μη αποχης'
Μεγάλο κρίμα και για τους 206 Juniors. Έπρεπε να δείξουν τον ίδιο τσαμπουκά που δείχνουν και στις ειδικές. -
Σε κάθε περίπτωση εκφράζω τις απόψεις-επιφυλάξεις-διαφωνίες μου με το ΣΟΑΑ. Ούτε καν είμαι μέλος. Η αποχή όμως μόνο καλό μπορεί να κάνει στους ελληνικούς αγώνες. Ένα και μόνο αίτημα να πραγματοποιηθεί για καλό θα είναι. Μπορεί να σωθεί μια ζωή.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
Ποιο καλό έκανε στους αγώνες η συμμετοχή των 111 και η δική σου στο ράλι αυτό; Μήπως αντί για καλό βάζεις (-ετε) και εσείς πλάτη στην πιο αιματοβαμένη ΕΘΕΑ ever, όπου αν και θάνατοι, αν και παραλίγο θάνατοι, ούτε ένας δεν κουνήθηκε από την καρέκλα του;
Και αν κάποιος πιστεύει ότι τα μέτρα της ΕΘΕΑ αρκούν, ας μας πει ποια ζωή θα είχε σωθεί αν τα μέτρα αυτά είχαν εφαρμοστει 5 χρόνια πριν.
-
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
τελικα δεν ημουν ο μονος που θεωρησε την τοποθετηση του takinen εξωφρενικα εκρινευριστικη και αστοχη....
Το άστοχο της τοποθέτησης είχε να κάνει ενδεχομένως με το διαχωρισμό ασφάλτινων -χωμάτινων. Διότι μπορεί οι 60βάλε συμμετοχές στο ΕΛΠΑ να μην είναι πολλές, όμως δεν είναι και λίγες...
Όμως θα ήθελα να ακούσω την δική σου τοποθέτηση - σχόλιο, δεδομένου ότι και εσύ έχει ταχθεί υπέρ της αποχής. -
τελικα δεν ημουν ο μονος που θεωρησε την τοποθετηση του takinen εξωφρενικα εκρινευριστικη και αστοχη....
Το άστοχο της τοποθέτησης είχε να κάνει ενδεχομένως με το διαχωρισμό ασφάλτινων -χωμάτινων. Διότι μπορεί οι 60βάλε συμμετοχές στο ΕΛΠΑ να μην είναι πολλές, όμως δεν είναι και λίγες...
Όμως θα ήθελα να ακούσω την δική σου τοποθέτηση - σχόλιο, δεδομένου ότι και εσύ έχει ταχθεί υπέρ της αποχής.ΚΑλημερα,
Πολυ ευχαριστως να σου πω οτι θελεις αλλα τουλαχιστον τηλεφωνικα. Ειναι πολλα για να γραφτουν εδω και δεν υπαρχει χρονος.
-
Τεράστιο κρίμα...
ΑΜΑΝ ΠΙΑ !!!
'EL-EM'
Αγαπητέ Λώρη
-
Ο χαρακτηρισμός 'μπάζα' είναι ο πιο light που μου ήρθε στο μυαλό.
-
Αναφέρεσαι στο ηλικιακό. Ε δεν σε παίρνει, διότι αν μια γενιά είναι υπεύθυνη αφενός για τη μετατροπή του μηχανοκίνητου από ευγενές σπορ σε οίκο ανοχής και αφετέρου από οίκο ανοχής (γιατί κακά τα ψέματα στους οίκους ανοχής πας για να διασκεδάσεις) σε αιματοβαμένη δραστηριότητα, όπου νέοι άνθρωποι χάνουν τη ζωή τους είναι η δική σου γενιά και όχι η δική μου. Οπότε το μόνο που θα πρέπει να περιμένεις από μένα είναι να τα χώνω, για την 'κληρονομιά' που μας μεταδίδετε....
-
Πού είναι όλοι αυτοί οι 112 να γράψουν εδώ (Στο ιερό για σένα 'ΒΗΜΑ' που τόλμησα να βεβηλώσω) τους λόγους για τους οποίους διαφωνούν με την αποχή; Ή μήπως έγραψες εσύ; 9 σελίδες δεν νομίζω ούτε ένας να υπερασπίστικε τη θέση της 'μη αποχης'
Μεγάλο κρίμα και για τους 206 Juniors. Έπρεπε να δείξουν τον ίδιο τσαμπουκά που δείχνουν και στις ειδικές. -
Σε κάθε περίπτωση εκφράζω τις απόψεις-επιφυλάξεις-διαφωνίες μου με το ΣΟΑΑ. Ούτε καν είμαι μέλος. Η αποχή όμως μόνο καλό μπορεί να κάνει στους ελληνικούς αγώνες. Ένα και μόνο αίτημα να πραγματοποιηθεί για καλό θα είναι. Μπορεί να σωθεί μια ζωή.
ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ
Ποιο καλό έκανε στους αγώνες η συμμετοχή των 111 και η δική σου στο ράλι αυτό; Μήπως αντί για καλό βάζεις (-ετε) και εσείς πλάτη στην πιο αιματοβαμένη ΕΘΕΑ ever, όπου αν και θάνατοι, αν και παραλίγο θάνατοι, ούτε ένας δεν κουνήθηκε από την καρέκλα του;
Και αν κάποιος πιστεύει ότι τα μέτρα της ΕΘΕΑ αρκούν, ας μας πει ποια ζωή θα είχε σωθεί αν τα μέτρα αυτά είχαν εφαρμοστει 5 χρόνια πριν.
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΚΗ,
1.'ΜΠΑΖΑ' ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 112 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.
2.ΤΟ 'ΜΙΚΡΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ 'ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
3.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΝ 'ΜΗ ΑΠΟΧΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΚΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΟΑΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ.
4. ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ?
ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΠΕΡΙ 'ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗΣ ΕΘΕΑ' ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΣΩΘΕΙ.ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ ΤΑ ΑΠΟΔΙΔΩ ΣΤΗΝ 'ΚΑΚΙΑ ΣΤΙΓΜΗ'.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΡΙΩΝ ΣΥΝΑΘΛΗΤΩΝ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΑΘΛΗΜΑ,ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ 6000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΘΡΗΝΙΣΑΜΕ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΑΚΑΡΙ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΕΛΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
Τεράστιο κρίμα...
Τελευταία ελπίδα στους ασφάλτινους, διότι τελικώς οι χωμάτινοι δείχνουν τη μεγάλη σχέση τους με τα μπάζα....ΚΡΙΜΑ ΒΡΕ ΤΑΚΗ,
ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΣ 'ΜΠΑΖΟ' ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΟΥ !!!
ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΑΟΤΟΝ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
1.'ΜΠΑΖΑ' ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 112 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΛΟΓΙΚΗ.
Δεν έκαναν κάτι το οποίο είναι αντίθετο με την δική μου λογική. Ο ΣΟΑΑ παίρνει μια απόφαση, αν την ακολουθήσουμε θα είναι μόνο για καλό. Πες μου ένα κακό το οποίο θα μπορούσε να βγάλει η αποχή.
Να μην τρέξουμε σε 1,2,5 αγώνες; Ε και τι έγινε αν καταφέρουμε να κάνουμε τους επόμενους 1000 ελάχιστα καλύτερους;2.ΤΟ 'ΜΙΚΡΟΣ' ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ,ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ. ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ 'ΟΙΚΟ ΑΝΟΧΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΨΗ. ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.
Όπως και αυτό που γράφεις εσύ είναι απόλυτα υποκειμενικό-προσωπικό.
3.ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΤΗΝ 'ΜΗ ΑΠΟΧΗΣ' ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΞΑΓΚΕΛΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘ.Ε.Α.ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ,ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ. ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΟΑΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ.
Δεν ήταν σωστά μεθοδευμένη, όμως πες μας έστω κάτι που θα χάναμε σαν αγωνιζόμενοι, εάν δίναμε ισχύ στην αποχή. (Εσύ μόνο ίσως να έχανες την πληρωμή σου από τα χαμένα ράλι, όμως αυτό δεν αφορά το σύνολο)
Για τους πολλούς είναι χόμπυ. Ας είναι βέλτιστο και ασφαλές.- ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΟΧΗ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ?
Αυτο σημαίνει πως δεν ενδιαφέρθηκες να τα διαβάσεις, διότι και αιτήματα υπάρχουν και λινκ σε αυτό το φόρουμ υπάρχουν.
ΤΑ ΔΑΚΡΥΒΡΕΧΤΑ ΠΕΡΙ 'ΑΙΜΑΤΟΒΑΜΕΝΗΣ ΕΘΕΑ' ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΡΕΡΧΟΜΑΙ
Όσο και να τα αντιπαρέρχεσαι είναι αλήθεια.
-
Συφωνω με ΤΑΚΙΝΕΝ,με τη διαφορα οτι ο ορος 'σχεση με τα μπαζα' ειναι λιγο βαρυς για να γραφτει δημοσια,επι προσωπικου αλλαζει το πραγμα.....
Λωρη,αυτο το
' ....ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ'θα πρεπει να το γραψεις αν συμφωνουν οι υπολοιποι....
'....ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ...'
ΔΤ-ανακοινωση 21/7/06 απο Σοαα
'ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΚΡΙΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΑΠΟΧΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΟΑΑ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΗ'
Υπαρχει και μεθοδος για να κανει καποιος ατομικα αποχη?
Σου ζητανε για το καλο σου,για το καλο ολων μας να μην τρεξεις,και εσυ επιλεγεις.....Υγ.Οι συμμετοχες για ΕΚΟ δεν ειναι 60 βαλε,αλλα 43 ,εκ των οποιων 9 ξενοι Γ οδηγικης κατηγοριας(αυτο δεν μας απασχολει,περι θεαματος και επιπεδου ο λογος),δηλαδη 34 ελληνες.....
και 27 ιστορικα
Φοβερος συναγωνισμος. -
meanwhile,εκανα λαθος και εγραψα ΕΚΟ,αντι για ΕΛΠΑ ραλλυ, και λεω,που το ειδα,που το ειδα....
Ο τιτλος του Σαιτ ειναι 31 ΕΚΟ RALLY.....
σορρυ για το οφ-τοπικ.
-
Παρεμπιπτωντος ΣτελιοΧαλδαιε,μετα απο οσα ακουσες στον Σοαα ,εσυ θα τρεξεις στο ΕΛΠΑ?......
Παρομοια ερωτηση στον Ν.Ζακχαιο,μετα απο τα οσα ειδες κατοπιν εορτης(νεα μετρα κλπ) στην Καλαματα και οσα εγραψες στην επιστολη ,την οποια δημοσιως τουλαχιστον την εχουν γραμμενη,και μαζι και εσενα,αφου δεν σου απαντανε,και με την γνωση οτι στην Καλαματα ηταν υπευθυνος ασφαλειας ο Αθανασιου και παρον ο Γκουρτσουλης(με οτι αυτο σημαινει),θα τρεξεις στο ΕΛΠΑ?
Ουσιαστικα μια ακομα αφορμη ηταν και το δικο σου συμβαν για να σου προτεινει ο Σοαα αποχη......Anyway.....
-
[quote='Amaxopoulos']Παρεμπιπτωντος ΣτελιοΧαλδαιε,μετα απο οσα ακουσες στον Σοαα ,εσυ θα τρεξεις στο ΕΛΠΑ?......
Στο ΣΟΑΑ πηγα να ακουσω κατι που δεν ηξερα. Δυστυχως αυτο που καταλαβα, και μου κανει εντυπωση που δεν το βλεπεις και εσυ, ειναι οτι η αποχη δεν ειναι τιποτα αλλο παρα αποτελεσμα μιας προσωπικης κοντρας του προεδριου με τον Μανιατοπουλο. Και θα δικαιολογηθω.
Εγω λοιπον ειμαι υπερ της αποχης αλλα οταν αυτη γινει ως συνεχεια αλλων κινησεων και φυσικα οταν θα ειναι απολυτως μεθοδευμενη.
Δηλαδη την Τεταρτη μας φωναξαν στο Σοαα για να μας ανακοινωσουν την αποχη!!!! Πως δηλαδη αποφασιστηκε αυτο?!! Σε ρωτησε κανεις? Εγινε συγκεντρωση να δει το προεδριο τα αποτελεσματα ενος brain storming? Η αποχη ειναι το τελευταιο μετρο που μπορει να κανεις οταν δεις οτι τιποτα αλλο δεν λειτουργει! Ποια αλλη 'μαχη' δωσαμε ωστε να φτασουμε στην αποχη? Αποτυχημενες συζητησεις??? Και πως μεθοδευτηκε αυτη η αποχη? Λυπαμαι Δημητρη αλλα ετσι οπως εγινε μαλλον εναντιον μας γυρναει το οτι ανακοινωθηκε κατι τετοιο! Δεν βλεπεις οτι αυτη η λαθος κινηση ειναι προς οφελος της ΕΘΕΑ? Η οποια παρεπιπτοντως στον κοσμο παρουσιαζεται ως σωτηρας των ελληνικων αγωνων με τα μετρα ασφαλειας που τελευταια ανακοινωνει! Και εμεις τι κανουμε? Αποχη? Δεν την ποναει τοσο οσο το να δειχναμε το πραγματικο της προσωπο. Να της χαλαγαμε την εικονα που παει να βγαλει δηλαδη. Αυτη ειναι μια μορφη μαχης αρχικα, και στα πλανα σου εχεις και την αποχη αν δεις οτι δεν πιανει. Την αποχη ομως πρεπει να την οργανωσεις καλα, οχι ετσι προχειροτατα.
Αλλωστε αν θες τη γνωμη μου, εγω δεν θα ειχα προβλημα να κανει η ΕΘΕΑ αγωνες ως διοργανωτρια υψηλων προδιαγραφων και οσες λεσχες δεν μπορουν να ακολουθησουν να πανε σπιτι τους.
Μη μου πεις οτι λεσχη σαν την ΑΛΑ δεν ξερει πως πρεπει να κανει σωστους αγωνες!!! 30 χρονια αυτη τη δουλεια κανει δεν εμαθε? Δεν ξερει τις προυποθεσεις? Τις ξερει αλλα μας εχει γραμμενους γιατι αν τους εκανε ετσι δεν θα περισσευαν λεφτα. Δικαιολογιες του τυπου ειμαστε ρομαντικοι και μας αρεσει να διοργανωνουμε αγωνες απο αγαπη ειναι αν μη τι αλλο παιδικες. Αν αγαπουσαν ολοι αυτοι το αθλημα θα βοηθουσαν αλλους που κανουν οτι κανουν σωστα.
Οσο για το ασφαλιστηριο, τι θα πει δεν το δινουν? Εχουν κινηθει διαδικασιες ωστε να δωσει εντολη ενας εισαγγελεας? Μπορουν να το αρνηθουν και σε αυτον? Aυτα ολα μου φαινονται αστεια....
Και σκεψου και αυτο, καποιος ελεγε οτι ακομα και 10 ατομα να μην τρεξουν ειναι επιτυχια.... Ειμαστε σοβαροι? Ποιοι δηλαδη δεν θα τρεξουν? Εχεις σκεφτει οτι αυτοι οι δεκα που δεν θα τρεξουν ισως κανουν καλο τελικα στην ΕΛΠΑ? Για δες το λιγο ετσι....Αρα πως μου ζητας να κανω αποχη με τετοιες προυποθεσεις? Ο λογος λοιπον που ηρθα στο σοαα ηταν γιατι αρχικα πιστεψα, οπως και αλλοι, αλλα μετα την χαυρα ιουδεων και το οτι δεν ειδα κατι σοβαρο αποφασισα να τρεξω, τουλαχιστον στο ΕΛΠΑ οπου ξερω οτι θα το ευχαριστηθω. Σε αγωνα της ΑΛΑ δεν τρεχω αν δεν ακουσω απο το στομα σου οτι ο τελευταιος αγωνας που πηγες ηταν αψογος.
Τελοσπαντων ειναι πολλα αυτα που μπορει να πει κανεις και γενικα αυτα που θα μπορουσε να κανει ο ΣΟΑΑ ωστε να αποκτησει ισχυ αλλα δεν βλεπω φως...Πραγματα τα οποια θα εκαναν και μενα αλλα και αλλους 100 να μην τρεξουν... Το οτι μου ανακοινωθηκε μια αποχη και απλα πρεπει να την κανω γιατι ετσι, δεν μου αρεσει...
Φιλικα
Στελιος -
Παιδια καλησπέρα και απο μενα.Ειμαι κι εγω νεος και στην ηλικια αλλα και στους αγωνες.Θα τοποθετηθω κι εγω στο θεμα περι αποχης.
Ο καθε αγωνιζομενος εχει τη δικη του κριση και κανει ή δεν κάνει αποχη.Δεν τον υποχρεωνει (και δεν μπορει να τον υποχρεωσει) κανεις.Ο ΣΟΑΑ εβγαλε την αποφαση του στη σεντρα και απο κει και περα ο καθεις κρινει και αποφασιζει.Καλο ειναι **να λειπουν οι χαρακτηρισμοι **αλλα και οι εκνευρισμοι.Με σεβασμό, Δημήτρης
-
Εχεις δικηο φιλε Brillis. Αν δεις ομως τις συμμετοχες του ΕΛΠΑ κι αν ησουν και στο service park του Ακροπολις θα διαμορφωνες μια εικονα αλλαλουμ. Ανθρωποι που στο ΟΑΚΑ γκρινιαζαν, φωναζαν, ελεγαν με τα δοντια σφιγμενα 'αν ημουν εγω ΔΣ ΣΟΑΑ τωρα θα ' , τωρα τον βαζουν στην παντα.
Απο την αλλη, ανθρωποι που θελησαν ν ακολουθησουν τυπικα και ουσιαστικα την επιταγη του ΔΣ , τωρα αφ ενος εκτιθενται κι αφ ετερου αισθανονται βλακες που εχασαν τον αγωνα τους.
Γιατι εκτιθενται? Γιατι μια βδομαδα μετα την συγκεντρωση και την σχετικη υποσχεση, δεν εχει ακουστει τιποτα περι εξελιξεων και επαφων, δεν εχει προκηρυχθει ακομα αυτη η περιβοητη Γεν. Συνελευση που θα εγκρινει (η θα αποριψει) και θα δωσει τον τονο της συνεχειας.
Αυτο δημιουργει εντασεις κι αντιπαραθεσεις. Φυσιολογικο.
ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ.
Για μενα, αυτη η αποχη, ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΘΕΤΙΚΟ εχει να δειξει. Οτι γενικα φανηκαν οι οργανωτες να δινουν μια μεγαλυτερη προσοχη στα θεματα ασφαλειας. Θετικο σιγουρα. Αρκετο??? Στην κριση σας.
Αν τωρα ηταν καλα προετοιμασμενη και καθολικη -εφ οσον ΟΛΟΙ θα ειχαμε αποφασισει την αναγκαιοτητα της-φανταζομαι οτι η εικονα θαταν τελειως διαφορετικη και χωρις να δινεται η δυνατοτητα σε κανεναν να την παρερμηνευει.
Η προσωπικη μου θεση τωρα. Αφου κανεις δεν μπορει να με καθοδηγησει με σαφηνεια, κι αφου Συνελευση τυπικα εγκυρη και ουσιαστικα δυνατη δεν γινεται, θ αναγκαστω διαβαζοντας κανονισμους, εγκυκλιους κι ανακοινωσεις να κρινω μονος μου ποιος αγωνας ειναι ασφαλης (οσο αυτο γινεται) και να παω να τον τρεξω. Κεφαλι μου ειναι, οτι θελω το κανω... -
Προς SteliosC:
Το ότι δεν ήξερες σημαίνει αυτόματα ότι δεν σε ενόχλησε τίποτα από αυτά που έχουν μεσολαβήσει ή δεν ενδιαφέρεσαι....
Εγώ λοιπόν είπα ότι και 20 λιγότεροι είναι κέρδος από τι στιγμή που σε αντιμετωπίζουν εισπρακτικά...Το θέμα είναι οι 20 του Φθιώτιδος να γίνουν 30 στην Ομπλού και 50 στο ΕΛΠΑ...Μάλλον έγινε....Είναι θέμα ηττοπάθειας και κατά πόσο βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο.
Και όλα αυτά εφόσον δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα της επικοινωνίας αγωνιζόμενων - ΕΘΕΑ. Γιατί αν το κατάλαβες ΣΟΑΑ = όλοι οι αγωνιζόμενοι.Μέλη και μη. Ακόμα και εσύ που θα τρέξεις. Σε συμβουλεύουν να μην τρέξεις αλλά προς θεού κανείς δεν μπορεί να στο απαγορεύσει....
Απάντησέ μου ειλικρινά.Που είναι η ανταποδοτικότητα του αυξημένου παραβόλου;;
Γενικά από την τοποθέτησή σου φαίνεσαι ανενημέρωτος σε πολλά θέματα.
Το θέμα του ασφαλιστηρίου έχει πάρει το δρόμο του....
Καλό σου αγώνα......
-
Στελιο ,και οι υπολοιποι που δεν καταλαβαινετε,δεν ακουτε τι σας λενε η προσποιειστε αυτα(οποιοι...)
Γραφεις:( και θα σχολιασω μονο αυτο,μια που τα υπολοιπα κατ΄εμε περιττευουν )
'Αλλωστε αν θες τη γνωμη μου, εγω δεν θα ειχα προβλημα να κανει η ΕΘΕΑ αγωνες ως διοργανωτρια υψηλων προδιαγραφων και οσες λεσχες δεν μπορουν να ακολουθησουν να πανε σπιτι τους. '
Λες και δεν ακουσες ,οτι στο Ιστορικο ραλλυ ακροπολις με διοργανωση της ΕΛΠΑ,στην φημισμενη ειδικη Μαυροσουβαλα(της οποιας τα προβληματα ειχε επισημανει ο Σοαα σε αλλο αγωνα,Αττικο,ΑΛΑ,και που τον γραψανε κανονικα τοτε) βρηκε ο Λαακσονεν κοντρα φορτηγο,αυτοκινητο,μηχανακι
Λες και δεν ξερουμε οτι στο ΕΛΠΑ 2003 ειχε το ατυχημα ο Κολιοπανος και μας εδειξε η οργανωση (ΝΑΙ Η ΕΛΠΑ) την αρτιοτητα της,χωρις επικοινωνια με αδυναμια του κριτη να επιβληθει της καταστασης,οπως και σε τοσες περιπτωσεις ελληνικων σχεδον αναλογων συμβαντων!,χωρις,χωρις,χωρις......
Ποιος θα ελεγξει την οργανωση αγωνα ΕΛΠΑ ,..???,,,,,......η ΕΛΠΑ?????
Ποιος θα της κανει παρατηρηση?....??????Μονο αυτο σχολιαζω απο ολα αυτα που γραφεις.
Ο καθενας εχει εναν εγκεφαλο μεσα στο κεφαλι του.
Ας το βαλει να δουλεψει χωρις να δεχεται παραδοχες,οπως ας πουμε οτι η ΕΛΠΑ ξερει να κανει καλους αγωνες!!!!!Προσωπικα δεν στεκομαι μονο στην ασφαλεια!!
Που ειναι η προβολη της βαρυγδουπης οργανωτριας ΕΛΠΑ???
Αν αυτη δεν μπορει να προβαλει τους αγωνες της,πως περιμενει να το κανουν οι μικρες λεσχες.....ΥΓ. Ναι ,εχετε δικιο,ο καθενας κανει την επιλογη,ας ξερει ομως ολες τις πλευρες και ας μην πιπιλαμε το ευκολο 'κοντρα ΕΘΕΑ με Σοαα'
Τα προβληματα υπαρχουν,δεν διαλυθηκαν στα συννεφα.
Μεθαυριο στη θεση του Μακρη,του συνοδηγου του,στη θεση του Φανη Χασιωτη μπορει να ειμαστε εμεις......Εκει μας θελω...
Φαινεται πως απλα θα λεμε .....ατυχη στιγμη....οκ! -
Δεμ μπορώ να καταλάβω , γμτ, σε ποιόν αρέσουν οι άδειες εξέδρες....
Αποχη...Κυριοι την αποψη σας παρακαλω!