-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
... 1168...Σημαδιακός αριθμός. Ηταν η χρονιά που οι ιταλοί έβγαλαν το τελευταίο τους απροβλημάτιστο όχημα.
-
Επειδή με προκάλεσες:
Το παρακάτω κείμενο προέρχεται από συνομιλία σε πμ:
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σεβασμός στα γαλλικά...
That is SOOOO going to be published in public!
μΜΜΜΜΜΜμμμΜΜμμ...και ποιος θα σε πιστεψει...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
... 1168...
Σημαδιακός αριθμός. Ηταν η χρονιά που οι ιταλοί έβγαλαν το τελευταίο τους απροβλημάτιστο όχημα.
Κερδισες επαξια μια θεση στα funniest Νικο
-
... 1168...
Σημαδιακός αριθμός. Ηταν η χρονιά που οι ιταλοί έβγαλαν το τελευταίο τους απροβλημάτιστο όχημα.
και αυτο διοτι μαλλον ειχε Γερμανικη 'μηχανη'...
-
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γείτονές μας τους ιταλούς, που είναι και θα παραμείνουν η έμπνευσή μου κλπ κλπ κλπ...
Αφιερώνω το μήνυμα αυτό στους απανταχού alfisti, fiatisti, lancisti, tifosi και δράττομαι της ευκαιρίας για να τους προτείνω μια εναλλακτική, εξίσου σβέλτη αλλά περισσότερο διασκεδαστική, αξιόπιστη και οικονομική λύση μετακίνησης:
Το μότο είναι: 'για να μη σας κάνει τη ζωή πατίνι'.
-
Bon viaggio, skye. Spero che passerai molto bene con le Italiane!Η ψωνάρα κάνει επίδειξη γνώσεων.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
... 1168...
Κερδισες επαξια μια θεση στα funniest Νικο
Ναι κάντε του και τέτοια να αποτελειωθεί η ψωνάρα και να μη κατεβαίνει από το καλάμι. (Αλλά καλάμι είναι θα του αρέσει) .
-
:oops:Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γείτονές μας τους ιταλούς, που είναι και θα παραμείνουν η έμπνευσή μου κλπ κλπ κλπ...
Βρε θύμα τι μιλάς, Γαλλικό χρέπι εχεις τι νομίζεις ότι είσαι καλύτερος;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Bon viaggio, skye. Spero che passerai molto bene con le Italiane!
Η ψωνάρα κάνει επίδειξη γνώσεων.
Αστονα ρε....απ το google το βρηκε...όσα λέει κλεμμένα είναι..
-
Αρνούμαι να λασπολογήσω εξαιτίας σου. Εχε χάρη που σέβομαι το ότι βρίσκεσαι στο άνθος της ηλικίας σου (της τρίτης).
Va fanculo, Pasquale.
-
Αρνούμαι να λασπολογήσω εξαιτίας σου.Εντάξει, αγνόησε ότι το έγραψα εγώ και δείξε μας πόσο ακόμα πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις.
-
baci il mio asino il mio amico n_olympios...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εντάξει, αγνόησε ότι το έγραψα εγώ και δείξε μας πόσο ακόμα πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις.
Οκ.
Προχθές μπήκα σε ένα Colt.
Is that low enough?
-
Τι εγινε Νικο το 'That is SOOOO going to be published in public!' το φαγε η μαρμάγκα;
-
Εντάξει, αγνόησε ότι το έγραψα εγώ και δείξε μας πόσο ακόμα πιο χαμηλά μπορείς να πέσεις.
Οκ.
Is that low enough?
Εδώ μας δείχνει, σα ψωνάρα που είναι, ότι ξέρει και το λεγόμενο Βρετανικό χιούμορ.
Ρε Πασχάλη, πήγαινέ τον μια βόλτα με το Marea μπας και συνέλθει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οκ.
Is that low enough?
Εδώ μας δείχνει, σα **ψωνάρα **που είναι, ότι ξέρει και το λεγόμενο Βρετανικό χιούμορ.
πολύ την χρησιμοποιείς αυτή τη λέξη τελευταία
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δε βαζω άτομα τρίτης ηλικίας μέσα χωρίς συγκατάθεση γιατρού... Οπότε όπως καταλαβαίνεις...αποκλείεσαι εκ των πραγμάτων...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Οκ.
Is that low enough?
Εδώ μας δείχνει, σα **ψωνάρα **που είναι, ότι ξέρει και το λεγόμενο Βρετανικό χιούμορ.
Μέχρι να τον κάνω να αντιδράσει. Μετά θα βρώ άλλη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δε βαζω άτομα τρίτης ηλικίας μέσα χωρίς συγκατάθεση γιατρού... Οπότε όπως καταλαβαίνεις...αποκλείεσαι εκ των πραγμάτων...
Σε παρακαλώ πάρε με βόλταααααα. Θέλω να κάνω προπόνηση για τη νεκροφόρα (τρίτη ηλικία βλέπεις) . 'Ετσι αργά θα πηγαίνει κι αυτή.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Οκ.
Is that low enough?
Μέχρι να τον κάνω να αντιδράσει. Μετά θα βρώ άλλη.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]