-
No problem με κανεναν προσωπικα η γενικοτερα,αλλα ακομα και αυτο το '....ο Σοααβε πηρε ξεχωριστη θεση απο τον Σοαα(πραγμα απιστευτο!) που γραφεις,ηταν επομενο....'
απο που προκυπτει,μετα το κοινο ΔΤ??
Τεσπα,αφου λυθηκαν κατα αυτους ολα τα προβληματα ,τα αλλα ειναι περιττα....
-
Amaxo: Den exw kamia diathesi gia antiparathese bor-not. Den yparxei tetoio thema kai pote den ypirxe ousiastika. To 'emeis edw panw' pigaine sto oti exoume mikroterous agwnes, pio oikogeniakous san filika. Xwris xontra peristatika kai me mikro megethos. Opote to provlima pou zeite stis dikes sas diorganwseis me ola ayta ta atyximata den mporoume na to niwsoume kai na to katalavoume kala.
Epipleon exei diaforetiko antiktypo mia apoxi apo ta DETH/ELPA ap' oti stin Alexpoli. Fysika sto Deth gia mas edw tha einai mia apoxi synthikwn afou ligoi mporoume na sikwsoume ta 900 evrw tou agwna. Ara theloume den theloume apexoume.
KOUKK: An ennoeis emena...den ekprwsopw kanena allon. O SOAAVE omws mas ekproswpei olous. Kai otan leei OK trexte, exei kai mia efthini, exei kanei kapoies diapistwseis kai to leei. An apo oles aftes tis dimoseifseis yponoeitAI kati allo....me stoixeia edw eimaste. Alla mi lete oti anevike o Maniatopoulos thessaloniki kai kati trexei. Afta einai asteia.
-
Ο χρήστης Pneusport έγραψε:
Amaxo: Den exw kamia diathesi gia antiparathese bor-not. Den yparxei tetoio thema kai pote den ypirxe ousiastika. To 'emeis edw panw' pigaine sto oti exoume mikroterous agwnes, pio oikogeniakous san filika. Xwris xontra peristatika kai me mikro megethos. Opote to provlima pou zeite stis dikes sas diorganwseis me ola ayta ta atyximata den mporoume na to niwsoume kai na to katalavoume kala.Epipleon exei diaforetiko antiktypo mia apoxi apo ta DETH/ELPA ap' oti stin Alexpoli. Fysika sto Deth gia mas edw tha einai mia apoxi synthikwn afou ligoi mporoume na sikwsoume ta 900 evrw tou agwna. Ara theloume den theloume apexoume.
KOUKK: An ennoeis emena...den ekprwsopw kanena allon. O SOAAVE omws mas ekproswpei olous. Kai otan leei OK trexte, exei kai mia efthini, exei kanei kapoies diapistwseis kai to leei. An apo oles aftes tis dimoseifseis yponoeitAI kati allo....me stoixeia edw eimaste. Alla mi lete oti anevike o Maniatopoulos thessaloniki kai kati trexei. Afta einai asteia.
Σας εδειξε δηλαδη ο συνδεσμος σας τα ασφαλιστηρια συμβολαια η μηπως δεν θα βγητε ποτε απο τον δρομο εκει ''πανω'',...αντε τωρα!
-
Ψυχραιμια.....
Αργυ!,μεχρι και που μπορει να μην εχουν διαβασει τι ζητησαν στο ΔΤ..... δυστυχως.....
Υγ.Πνεουσπορ, ο διαχωρισμος που κανεις λεγοντας 'στις δικες σας διοργανωσεις' ,δεν ισχυε οταν ετρεχε σε αυτες ο πρωταθλητης Ελλαδος Τσολακιδης,η οταν τρεχει ο Ζαχος,η ο Παζης?
Καταλαβαινω τι λες περι μεγεθων κλπ,αλλα η Ελλαδα ειναι μια,οι αγωνες αυτοκινητου ειναι κατω απο ενα κοινο καθεστως,το .....ασφαλιστηριο που λεμε(πχ) ειναι και αυτο ενα,.....αν υπαρχει........
-
Tipota, mono to OK. Apla an den edine GO den tha pigainame kai teleiwse.
Pantws en mesw apoxis an evgaine mia patrona se kapoio plirwma gia DETH ELPA ola kalymena, posoi tha eixan to sthenos na poun oti apexoume?
Ο χρήστης argi έγραψε:
Amaxo: Den exw kamia diathesi gia antiparathese bor-not. Den yparxei tetoio thema kai pote den ypirxe ousiastika. To 'emeis edw panw' pigaine sto oti exoume mikroterous agwnes, pio oikogeniakous san filika. Xwris xontra peristatika kai me mikro megethos. Opote to provlima pou zeite stis dikes sas diorganwseis me ola ayta ta atyximata den mporoume na to niwsoume kai na to katalavoume kala.
Epipleon exei diaforetiko antiktypo mia apoxi apo ta DETH/ELPA ap' oti stin Alexpoli. Fysika sto Deth gia mas edw tha einai mia apoxi synthikwn afou ligoi mporoume na sikwsoume ta 900 evrw tou agwna. Ara theloume den theloume apexoume.
Σας εδειξε δηλαδη ο συνδεσμος σας τα ασφαλιστηρια συμβολαια η μηπως δεν θα βγητε ποτε απο τον δρομο εκει ''πανω'',...αντε τωρα!
-
takinen
Εχεις δικιο τελικα ενας θα μεινει, αλλα δεν θα ειναι ουτε ο ΣΟΑΑ ουτε ο σοααβε.Καταλαβαινεις;Το διαιρει & βασιλευε ειναι μεγαλη τεχνη.Αμαξοπουλε
Τωρα αρχιζουν τα προβληματα στην ΒΕ,δεν υπαρχουν φιλε μου τοσοι πακετοι που θα μπορουν να τρεχουν.Του χρονου με αυτα που ζητανε ΕΘΕΑ & συνδεσμοι,τα παραβολα & ο εξοπλισμος θα πανε στα υψη.Βλεπεις οτι ο Pnewsport (& εγω & πολλοι αλλοι) απο τωρα σκεπτομαιστε την αποχη στο ΔΕΘ, λογω των 900 Ε.Το ασφαλιστηριο οταν ειμουν στα ζορια το βρηκα μονος μου.Ξερω οτι το ζητανε.
Pnewsprt
Τελικα εισαι κολημενος με τον συνδεσμο.Ο συνδεσμος αντεδρασε στη αρχη για το θεμα του εργονομικου & τα αλλα που ζητουσε η εθεα,μαζεψε λισανς.κυρηξε αποχη & ξαφνικα του λεει ο παρατηρητης ΟΚ & αυτοι λενε τρεξτε.
Οσο για το αν εγινε συναντηση μεταξυ ΑΜ & συνδεσμου,εγω δεν το εβγαλα στην φορα απο αλλον γραφτηκε.Παντως ξερεις οτι δεν χρειαζετε να συνσντηθεις με καποιον για να τα πειτε ,υπαρχουν & τηλεφωνα & αλλα μεσα.Ευχομαι να ειναι παραμυθια.
Ωραιος εισαι παντως για να τα βλεπεις ολα αστεια.
Αν ειναι να με ριξεις μπινελικια,γραψε το ονομα σου,ανωνυμα δεν εχουν αξια.ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ
-
Σωτηρη τι εγινε μας πειραξανε τοσο πολυ τα μετρα τις Ε.Θ.Ε.Α η υπαρχει προβλημα με τον κ. μανιατοπουλο αντι να προτεινουμε και να δουμε τι θα κανουμε πηγαμε σε λαθος κατευθυνση ενοω οτι μας πειραξε το εργομετρικο και οχι η ουσια ( για την προσπαθεια ενοω που γινετε τοσο για την αναβαθμιση των αγωνων οσο και για την ασφαλεια μας) τελος παντων εγω ειμαι υπερμαχος σε καθε τι καλο αλλα θεατρινισμους και ψηφο εμπιστοσυνης στα ΜΜς ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
ΣΩΤΕΡ τωρα δεν θα σου πω τιποτε γιατι εχω αγωνα και ειναι για τον συγγεκριμενο αγωνα (ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗ) το μονο που ξερω τα αυτοκινητα του αγωνα θα ειναι 21 και προς τα κατω αφηστε τις 24
stratelis stergios -
Ο χρήστης STRATELINO έγραψε:
Σωτηρη τι εγινε μας πειραξανε τοσο πολυ τα μετρα τις Ε.Θ.Ε.Α η υπαρχει προβλημα με τον κ. μανιατοπουλο αντι να προτεινουμε και να δουμε τι θα κανουμε πηγαμε σε λαθος κατευθυνση ενοω οτι μας πειραξε το εργομετρικο και οχι η ουσια ( για την προσπαθεια ενοω που γινετε τοσο για την αναβαθμιση των αγωνων οσο και για την ασφαλεια μας) τελος παντων εγω ειμαι υπερμαχος σε καθε τι καλο αλλα θεατρινισμους και ψηφο εμπιστοσυνης στα ΜΜς ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΝΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΞΙΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ
ΣΩΤΕΡ τωρα δεν θα σου πω τιποτε γιατι εχω αγωνα και ειναι για τον συγγεκριμενο αγωνα (ΑΛΕΞΑΝΡΟΥΠΟΛΗ) το μονο που ξερω τα αυτοκινητα του αγωνα θα ειναι 21 και προς τα κατω αφηστε τις 24
stratelis stergios***Φίλε μου καλέ ( αν μου επιτρέπεις τον όρο φίλε) το πρόβλημα δεν είναι αν έχω ή έχουμε ή έχει ο κουκκ , η τελικά κάποιος πρόβλημα με κάποιον……. το θέμα είναι ότι μας παίρνουν κάποια λεφτά και απλά να διαθέσουν κάποιο ποσό στην ασφάλεια μας .
Μια μπαριέρα σε επικίνδυνο σημείο , ένα κριτή κάπως εκπαιδευμένο , μια πλήρη γνώση για το ασφαλιστήριο μας , κ.λ.π κ.λ.π
Δέκα πράγματα απλά και μόνο να μη μας κάνουν να αισθανόμαστε ΓΗΔΙΑ .
Εσύ είσαι καλυμμένος από την ΕΘΕΑ …..? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ .
Και να σου πω και κάτι που με τρώγει .
Δέχομαι από κάποιο κ@#λομενο πιτσιρικά που δεν του έχει τύχη η άσχημη να περιμένει ασθενοφόρο, ή να κρέμεται μια ώρα και να μην τον ψάχνει κανένας , ή να τον πετάξουνε σε κανένα φορτηγάκι χωρίς γιατρό ή ή ή ή ….αλλά από ένα παλαίμαχο μου έρχεται κάπως δύσκολο …!Φιλικα παντα ***
-
Φιλε μου Στελιο εγω δεν εχω προβλημα με κανενα.Οπως ετρεχα τοσα χρονια κανοντας το κεφι μου ,το ιδιο θα κανω & απο δω & περα.Ας το σκεφτουνε αλλοι.
Για ποια αναβαθμιση μιλας φιλε μου;Το οτι θα μεινουν τα μισα αυτοκινητα δεν το καταλαβαινετε;Το οτι θα κλεισουν λεσχες δεν το βλεπετε;Οι εποχες ειναι δυσκολες δεν το βλεπεις.
Τα μετρα που περνονται στην Αλεξ/λη(κορδελες αχυρομπαλες κλπ) τα εχω γραψει στο FORUM πριν 40 μερες.Υπαρχουν λυσεις χωρις να ειναι στοχος το πορτοφολι μας.Συζητηση θελει ολοι μαζι,εθεα,λεσχες,συνδεσμοι.ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ.
ΚΟΥΚΚΙΔΗΣ -
Poly kalos o agwnas stin Alexandroupoli organtwika. Den eixame kanena sovaro pratragoudo gia na dokimastoun ola afta ta nea metra klp alla oloi deixan diathesi (krites, xronometres kai loipoi syntelestes). Mparieres, tabeles, sikein eixan topothetithei kai stis exodous pou ypirxan, ta plirwmwta exipiretithikan grigora kai amesa xwris talaipwria kai paremvoles ston agwna.
Genikws ypirxe etsi ena klima evaisthitopoiisis gia ola ayta apo olous pou vrethikan sto service park. (lesxi, agwnizomenous klp). Sygxaritiria loipwn kai as elpisoume na yparxei synexeia. Kai swsti i krisi tou SOAAVE pou riskarise dinontas to OK.
-
ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ , ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΣ, ΠΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ , ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....ΝΕΚΡΑ .
Η ...ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΡΥΨΙΝΟΙ , ΠΙΣΟΠΛΑΤΑΚΙΔΕΣ ? -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΥ ΕΙΣΑΤΕ ΒΡΕ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ , ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΠΟΣΤ ΣΑΣ, ΠΗΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ , ΤΗΣ ΑΛΕΠΟΥΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ ΣΑΣ , ΚΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ....ΝΕΚΡΑ .
Η ...ΓΙΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΚΡΥΨΙΝΟΙ , ΠΙΣΟΠΛΑΤΑΚΙΔΕΣ ?Ψάχνουμε λεφτά για το παράβολο, καναδυό σετ βρόχινα που θα χρειαστούν μάλλον, και για τα υπόλοιπα.....
-
[quote='hyperion
Ψάχνουμε λεφτά για το παράβολο, καναδυό σετ βρόχινα που θα χρειαστούν μάλλον, και για τα υπόλοιπα..... [/quote]ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ?
ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 700 -15% ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ...Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ? ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[quote='hyperion
Ψάχνουμε λεφτά για το παράβολο, καναδυό σετ βρόχινα που θα χρειαστούν μάλλον, και για τα υπόλοιπα.....ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΒΡΟΧΙΝΑ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ?
ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ 700 -15% ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ...Ε ΕΝΤΑΞΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ? ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΤΡΕΧΕΤΕ , ΠΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΣΟΥΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ? ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ [/quote]
Ε ναι, 600 συν καμια 600ρού για τα εξτρα σετ λαστιχάκια συν σούξου μούξου καύσιμα, service κλπ..... ταξιδάκι στην Καραϊβική με το έτερο ήμισι βγάζουμε.
Χαλάλι όμως, 200 χιλιόμετρα στον Χολομώντα αξίζουν (ελπιζω να το λέμε και τη Δευτέρα αυτό) -
ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ...... ΑΝΕΜΟΙ.... ΤΥΦΩΝΕΣ .... ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ , ΔΕΝ ΛΕΕΙ ... ΤΟ ΝΗΣΙ ..
ΤΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΟΘ ?
ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΣΕΚ
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΠΟΥ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙΣ ΚΑΡΑΙΒΙΚΗ ...... ΑΝΕΜΟΙ.... ΤΥΦΩΝΕΣ .... ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΟΛΟΜΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ , ΔΕΝ ΛΕΕΙ ... ΤΟ ΝΗΣΙ ..Αυτό με τον κόσμο και το χειροκρότημα ψιλοειρωνικό ειναι ή μου φαίνεται?
Ας ελπίσουμε ότι είμαι εγώ ο απαισιόδοξος στο θέμα αυτο, και θα ξεχειλίζει κάθε φουρκέτα και κάθε 'χάνεται' από λαό..... -
ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ . ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΣΩΣΤΑ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΟΧΙ ΒΡΕ ΚΩΣΤΑ , ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΟ . ΑΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ , ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ , ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ, ΣΩΣΤΑ ?Πολλά είναι τα ζητούμενα, αλλά θα τα συζητήσουμε από Δευτέρα. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται τα περισσότερα.
Αν δεν κάνω λάθος θα σας δούμε επανω, σωστα?
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
[quote='hyperion
Πολλά είναι τα ζητούμενα, αλλά θα τα συζητήσουμε από Δευτέρα. Εκ του αποτελέσματος κρίνονται τα περισσότερα.Αν δεν κάνω λάθος θα σας δούμε επανω, σωστα?[/quote]
?
ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΕΛΛΑΔΑ