-
Εμ βέβαια αγού ζηλεύετε ρε το Bravo αλλά δεν το παραδέχεστε...
Όχι ρε,τι να την κάνω;Τελευταίος φεύγω από δω...Έχω και το Νάσο δίπλα στο msn οπότε...
Α!Τα ποτά κερασμένα.... Έτσι κι αλλιώς...δεν είσαι βαρύ ποτήρι...μια ursus τσίμπησες μόνο κι ένα μαρτίνι σπράιτ...ψιλά δηλαδή...Τί να βγάλω από σένα οπότε;
Αυριο αμα θες θα μας έρθει παραγγελία αψέντι και μαυροδάφνη από πάτρα μεριά...Αντε πάλι edit:Όχι ρε..δεν εννοώ αυτό...αμα θέλω πάω στης θείας που είναι άδειο... Απλά σπίτι δε φέρνεις την κάθε μία...
Μια μόνο έχει έρθει σπίτι.- -
Καλη νυχτα και απο μενα!!
Ο τελευταιος να κλεισει την οθονη!! -
Ο χρήστης SILVER TOURBO έγραψε:
Καλη νυχτα και απο μενα!!
Ο τελευταιος να κλεισει την οθονη!!Εγινε.... Και που σαι,όπως φεύγεις κλείσε και την πόρτα...μην με βάζεις να τα λέω κάθε βράδυ...
Αντε καλή όρεξη λοιπόν...(αν έχει τίποτα το ψυγείο... )Καλήνύχτα...
-
Εώ ακόμα εδώ είμαι πάντως..
-
'Ωπα ώπα παιδιά μην κλείνετε...ήρθε ο Ντίνος...'
-
Ρε, εδώ και ώρα είμαι εδώ! Απλά ήμουν στην γωνία και έφτιαχνα το μοντέλο μου! Έλεος, επειδή δλδ είμαι πόρτα, σημαίνει πως δεν έχω ευαισθησίες και ενδιαφέροντα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ρε, εδώ και ώρα είμαι εδώ! Απλά ήμουν στην γωνία **και έφτιαχνα το μοντέλο μου! ** Έλεος, επειδή δλδ είμαι πόρτα, σημαίνει πως δεν έχω ευαισθησίες και ενδιαφέροντα;Καλά ντε....δε σε είπαμε και καμπούρη.... Δεν είχες δύσκολη δουλειά σήμερα πάντως...δεν είχε πολύ κόσμο... Οπότε λέω να σου δώκω μισό νυχτοκάματο... Έγινε;;;
-
Εμ, φύγανε όλοι, μείναμε εμείς να φυλάμε το μαγαζί... βασικα εσύ ποιος είσαι ρε φίλε που θα αποφασίσεις το νυχτοκάματο μου; Αν και το ανταλάσσω με καμιά σερβιτόρα...
-
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year,
Running over the same old ground.
What have you found? The same old fears.
Wish you were here. -
Ωπα φίλε...αραξε να ουμ...
Σεβασμός στο μαγαζάτορα... Αμα θέλω φέρνω το Νάσο και σε πετάει με τις κλωτσιές..
Γιααααα την ανταλλαγή συνεννοήσου με το βοηθό μου εκεί πίσω...Νάσος λέγεται και έχει fiesta φραπε 'Ατέλειωτη Ευχαρίστηση'.... -
I've seen you cry, I've seen you smile.
I've watched you sleeping for a while.
I'd be the father of your child.
I'd spend a lifetime with you.
I know your fears and you know mine.
We've had our doubts but now we're fine,
And I love you, I swear that's true.
I cannot live without you. -
Χωρίς να googlίσω, James Blunt δεν είναι;
To Goodbye my lover;
-
Ω ναι...
::sigh::
-
Ντίνε...μην ακους τον james ρε συ...πιασε καναν Χατζηγιάννη...
-
Εξαιρετικά χιουμοριστικό μπορώ να πω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ελα μην είσαι εγκάθετος.... Πού πήγε το μυαλό σου;Αφού νόμιζα ότι ήταν ο αγαπημένος σου..
-
Πλάκα κάνεις; Λοιπόν, απίστευτη παρεξήγηση: ο χατζηjohn είναι ο αγαπημένος της πρώην μου. Οπότε στο νησί που άκουγα παντου αυτόν... Κατάλαβες τώρα;
ακους εκεί, ο δικός μου αγαπημένος ο χατζηγιάννης!
Σε προσέβαλλα εγώ;
-
Το ξερα ρε....πλάκα σου κάνω...αφού το χεις ξαναπεί...δε νομίζω να παρεξηγήθηκες...
Εμένα είναι ο...πως τον λένε..αυτός που λέει..:'θες να κάνουμε σκέση;'
-
Α οκ! Όπως είπα και στον τουρμπο, δν την παλεύω και πολύ!
Εντωμεταξυ, δεν μπορώ να δουλέψω το ένα συγκεκριμένο χρώμα στο μοντέλο ρε γμτ! Αμάν!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντωμεταξυ, δεν μπορώ να δουλέψω το ένα συγκεκριμένο χρώμα στο μοντέλο ρε γμτ! Αμάν!
Βάψτο μπλε και πέτα το στην θάλασσα!
Οποιαδήποτε ομοιότητα με το αυτοκίνητό σου είναι τυχαία...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#3]