-
lkar...να σου πω...εχεις ακουσει να αναβει το φωτακι του αεροσακου σε GTI?
Πως επιδιορθωθηκε?
Κανενας με GTI αλλος που να ειχε προβλημα με το φωτακι του αεροσακου?
-
Δεν έχω ακούσει κάτι ειδικά για GTI, αν και τις περισσότερες φορές η 'βλάβη' οφείλεται στο... βάρος του οδηγού/συνοδηγού.
Μπορεί να ακούγεται κάπως 'ρατσιστικό', αλλά ο συνδυασμός βάρους/κινήσεων στο κάθισμα φθείρει τα καλώδια και τις πλεξούδες που βρίσκονται από κάτω και ανάβει το λαμπάκι
-
Ή αλλιώς:
Μη γ@μ@τε μέσα σε GTI!
-
Ή αλλιώς κάντε το, αλλά θα σας ανάψουν τα λαμπάκια
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν έχω ακούσει κάτι ειδικά για GTI, αν και τις περισσότερες φορές η 'βλάβη' οφείλεται στο... βάρος του οδηγού/συνοδηγού.Μπορεί να ακούγεται κάπως 'ρατσιστικό', αλλά ο συνδυασμός βάρους/κινήσεων στο κάθισμα φθείρει τα καλώδια και τις πλεξούδες που βρίσκονται από κάτω και ανάβει το λαμπάκι
Αν μιλάμε για 3θυρο, η θέση συνοδηγού που συνήθως μετακινείται βίαια μπρος-πίσω (για επιβίβαση αποβίβαση πορνηρούληδες ), αυτή φθείρει το καλώδιο. Με μια κόλληση λύνεται η βλάβη διά παντώς.
-
Tι εννοεις κολληση;
-
Καλάι φαντάζομαι?
-
Ναι παιδια, προσέχετε είναι πολύ ευαίσθητο το GTI...
-
Απαράδεκτη πολιτική της VW Σύμφωνα με τις γνωστές εγκάθετες πληφορορίες ( ) το TSI/140 ξεκινάει από
17.900
Σα δεν ντρέπονται
-
lkar, τι βενζίνη βάζεις; Μόνο 100άρα;
-
Μόνο 95άρα
-
Θενκς. περιεργεια απλά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Απαράδεκτη πολιτική της VW Σύμφωνα με τις γνωστές εγκάθετες πληφορορίες ( ) το TSI/140 ξεκινάει από17.900
Σα δεν ντρέπονται
ντροπη!!!
oι αλλες εταιριες δηλαδη κλεφτες θα γινουν?ξερουμε εξοπλισμο κτλ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Απαράδεκτη πολιτική της VW Σύμφωνα με τις γνωστές εγκάθετες πληφορορίες ( ) το TSI/140 ξεκινάει από
17.900
Σα δεν ντρέπονται
ντροπη!!!
oι αλλες εταιριες δηλαδη κλεφτες θα γινουν?ξερουμε εξοπλισμο κτλ?
Με αυτή την τιμή πάντως δύσκολα οι λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις θα πουλήσουν 16αρι μικρομεσαίο.
Εξοπλισμό μάλλον πλήρη θα έχει,επιδόσεις ξέρουμε;Μάλλον σαν το διλιτρο ατμοσφαιρικό FSI θα κινείται.Γύρω στο 9.
Από θέμα βελτίωσης,μάλλον εύκολα θα φτάνει τα 170 του μεγάλου αδερφού κι εκεί ίσως θα μπαίνει στοπ.
-
Ενώ δίλιτρα ατμοσφαιρικά θα πουληθούν πολλά
8,8 0-100 μάλλον
Το μόνο που αλλάζει με το GT είναι εγκέφαλος
εξοπλισμό δεν ξέρω της βασικής, αλλά θα 'ναι με τασάκι τουλάχιστον, αλλάζουν οι καιροί
-
το σπορτλαιν θα εχει την ιδια αναρτηση με το 170?
το 140 εχει παλι 2 turbo ?
-
Εννοείται 2 τούρμπο, ίδιος κινητήρας είναι. Ανάρτηση δεν ξέρω
-
ποτε ξεκινουν οι πωλησεις?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ποτε ξεκινουν οι πωλησεις?για να το δω σε νταλίκα με αυτοκόλλητα, μάλλον ξεκίνησαν
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ενώ δίλιτρα ατμοσφαιρικά θα πουληθούν πολλάΚαλά αυτά(συμπεριλαμβανομένου και του δικού μου πλέον)θα θεωρούνται συλλεκτικά.
20400 το ibiza FR(1.8]
19100 το fiesta ST(2.0)focus 2.0 21000
astra 1.8(140hp)19500-2150017900 το golf GT
VW FORUM