-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παίρνεις 'τηλέφωνο' για registration και σου εμφανίζεται ο κωδικός που θα δώσεις στον τηλεφωνητή της εταιρείας (ή θα τον κάνεις ό,τι θες τέλος πάντων ). Το σύστημα αυτό το ξεκίνησε η Symantec πριν χρόνια και δεν πέτυχε κάτι.σωωωστον
ευχαριστω και πάλι
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
thnx Σπύρο!πώς να μην λατρεύω μετά τον FF... ...τα ακούς Πασχάαααλ..
Καλά κάνεις Σάββα...άμα σε βολεύει (και δε ζητάς πολλά πολλά... ) γιατί να μην το χρησιμοποιείς..;;
Ο pasxos γιατί δεν κάνει τέτοιες ερωτήσεις άραγε;
Σπάνια θα κάνω ερώτηση για κάτι που μου τη 'σπάει' σε κάτι... Ειμαι της σχολής 'πρόβλημα:ψάχνω,βρίσκω,μελετώ,επιλύω'..Τις περισσότερες φορές βέβαια δε μου βγαίνει αυτό..( ) αλλά το παλεύω κι εγώ...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σπάνια θα κάνω ερώτηση για κάτι που μου τη 'σπάει' σε κάτι... Ειμαι της σχολής 'πρόβλημα:ψάχνω,βρίσκω,μελετώ,επιλύω'..Τις περισσότερες φορές βέβαια δε μου βγαίνει αυτό..( ) αλλά το παλεύω κι εγώ...
Για αυτό χάνεσαι...με τις ώρες συνέχεια?
-
Ακριβώς... Να,το βράδυ έχω να ψάξω για το Wordpad..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ακριβώς... Να,το βράδυ έχω να ψάξω για το Wordpad..Μεταξύ μας τι να ψάξεις στον ΙΕ, μετρημένα features έχει.
ΙΕ vs world επεισόδιο 34869
-
ff redescovering the world...
Πάω να φάω...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ff redescovering the world...Πάω να φάω...
rediscovering ...
-
πείναγα και δεν έβλεπα μπροστά μου... Όπως και να το γράψεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πείναγα και δεν έβλεπα μπροστά μου... Όπως και να το γράψεις το αποτέλεσμα δεν αλλάζει... -
εβαλα σημερα το bitcomet 0.70 αλλα πανω απο 10kb στη ληψη του top gear δεν βλεπω να ανεβαζει...επισης, σε αλλο αρχειο δε συμβαινει τιποτα παρολο που απο οτι βλεπω το χει κοσμος...
υπαρχει κανα setup που να επιταχυνει λιγο...? δε το χω ρυθμισει καθολου..
-
Έχεις ανοίξει το port που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα στον router;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις ανοίξει το port που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα στον router;οπως ειπα δεν εχω κανει τπτ...σε μια φαση ειχε 22ΚΒ κατεβασμα, τωρα εχει 16ΚΒ ενω το ανεβασμα απο 1 πηγε στα 10...
-
Πρέπει να διαλέξεις κάποιο port, πχ το 35000 και να το βάλεις στις ρυθμίσεις του προγράμματος (δεν ξέρω που ακριβώς, χρησιμοποιώ άλλο). Μετά να πας στο περιβάλλον ρυθμίσεων του router σου (ποιον έχεις; ) και να 'ανοίξεις' το ίδιο port.
-
εχω port 20698 αυτη τη στιγμη στο bitcomet αποσο βλεπω...ρουτερ το linksys που δινει η φορθνετ..
-
Ιnternet Explorer 7.0 [ beta 3 ]
από τα επίσημα στέκια
http://www.microsoft.com/windows/ie/default.mspx
αντικατέστησα τον 6. Καλός φαίνεται και αρκετά σταθερός. Εμ beta 3 ...στα τελειώματα δηλ.
-
adis4gr
διάλεξε το μοντέλο του router, διάλεξε στην επόμενη οθόνη το bitcomet και τέλος. -
Εδώ και μερικές μέρες έχω το εξής πρόβλημα με το Mozilla Firefox v1.5.0.6: Kάνω 'save as' πχ μια εικόνα αλλά δεν σώζει τπτ... Ούτε το παράθυρο του download manager ανοίγει... Καμιά ιδέα;
-
Τελευταία όλο για προβλήματα με τον ff ακούω... Κάτι problematic extensions,κάτι από δω κάτι από κει.... ...Βγήκε λέει ο 7;; Μπα...σύμπτωση...
Savas ακούει;;;;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τελευταία όλο για προβλήματα με τον ff ακούω... Κάτι problematic extensions,κάτι από δω κάτι από κει.... ...Βγήκε λέει ο 7;; Μπα...σύμπτωση...Savas ακούει;;;;
Ο Savas έδωσε link πιο πάνω για τον 7...δεν διαβάζουμε βλέπω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν διαβάζουμε βλέπω.+1..
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]