-
Μαθηματικό!
-
Εγω απο τα κωλομαθηματκά δεν μπορώ να περάσω διανυσματική ανάλυση και συναρτήσεις πολλων μεταβλητων
-
Τι σχολή είσαι εσύ;
-
rocsta
Κοίτα και λίγο τα ΡΜ σου(όχι κύριοι,δέν είναι 'μέσον' για να περάσει τήν διανυσματική ανάλυση )
-
Ηλεκτρολογος μηχανικος
-
Έτος;
-
Τωρα θα μπω στο 3ο
-
Ξέρεις κανέναν λαγάκο;
-
Ολα τα νεανούδια έχουν μαζευτεί εδώ μέσα... Τι να πούμε κι εμείς οι αιώνιοι (πλην όμως δουλευταράδες) φοιτητές...
-
Μπααααα. Απο φάτσες τους ξέρω όλους όμως, τουλάχιστον όσους πατάνε.
-
Αυτός βέβαια πρέπει να είναι 4ο τώρα. Τεσπα! Τσιμπούκη έχεις φέτος;
-
όχι. ευτυχως τα πεδια μας τα έκανε αλλος. Όχι ότι παίζει να περάσω κανενα πεδίο αλλά λέμε...
-
Τσιμπούκη έχεις φέτος;
όχι. ευτυχως μας τα έκανε αλλος.
Σόδομα καί γόμμορα γίνονται στα ΑΕΙ μας
-
Έλα μωρέ, με (πολύ) προσπάθεια όλα περνιούνται, εγώ έτσι κατάλαβα!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τσιμπούκη έχεις φέτος;
Προφανώς!! Απλά να πω πως ο Τσιμπουκης κόβει απανωτά το 85 με 90% όσων δίνουν το μαθημα...
-
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τσιμπούκη έχεις φέτος;
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Φάτσες: αν δεν έχεις κάνει εχθρούς στην ζωή σου, δεν έχεις κάνει τπτ...κάποιος το είχε πει αυτό, δν θυμάμαι ποιός ακριβώς...
Ο tazio θα ήταν, έχει ρίξει του κόσμου την προσπάθεια τον τελευταίο καιρό.
Μπααα ακόμα ραλαντί δουλεύω. Μόλις αρχίσω να γράφω για Alfa να δεις τι θα γίνει.
Ολα τα νεανούδια έχουν μαζευτεί εδώ μέσα... Τι να πούμε κι εμείς οι αιώνιοι (πλην όμως δουλευταράδες) φοιτητές...
Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μπααα ακόμα ραλαντί δουλεύω. Μόλις αρχίσω να γράφω για Alfa να δεις τι θα γίνει.δεν έχεις αρχίσει ακόμα;
-
Να μαι κι εγώ....
Περίμενα ρε drlove μα πεις καμια ιστορία και βλέπω μια παράγραφο... Ενα μήνα μόνο αυτό σου συνέβη..;;
Κατά τα άλλα βλέπω ότι όλοι ξενυχτάτε... Τι να κάνουμε που ακόμα δουλεύουμε γμτ φάρα μου... Μέχρι την Παρασκευή όμως...
6 το πρωϊ και γράφετε;;
Μόνο απ τον tazio θα το περίμενα αυτό..Ήταν νιος και γέρασε το πουλάκι μου..Τώρα όλο με τη γυναίκα είναι και βλέπει καμπούρη στο xtra...Αντε να βγει και καμιά βόλτα στο πάρκο με το 'Π'... Τώρα που το θυμήθηκα είχε ανοίξει κάποτε ένα θέμα που λέγαμε ότι οι ηλικιωμένοι μετά από κάποια ηλικία δεν πρέπει να οδηγούν...tazio ακόμα έχεις το δίπλωμα;;;
Τέλος αυτός ο n_olympios όλο δουλεύει αλλά όλο γράφει ενώ δουλεύει..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#2]