-
Δεν έχω συνδρομή, δεν μπορώ να σου απαντήσω...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πώς μπορώ στο Paintshop Pro (5.5 έχω αλλά λογικά το κάνει σε όλα) να
αποθηκεύει σε jpeg και όχι κάθε φορά που θέλω να αποθηκεύσω να μου έχει
προεπιλογή το ηλίθιο .psp τους...και να πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα?Δεν θυμάμαι αν το έχει στην έκδοση 5.5, αλλά αυτό που ψάχνεις είναι το File->Save Copy As...
Θυμάται όχι μόνο τον τύπο του αρχείου αλλα και το path της τελευταίας αποθήκευσης. -
Eυχαριστώ Χάρη...κατεβάζω και το Photoshop CS..γιατί έχω μείνει λιγάκι πίσω με το Paintshop 5.5
(το χω αυτό, ξεχνιέμαι με παλιές εκδόσεις) -
Όχι το CS. Πάνβαρο. PaintShop Pro 7 ή έστω 10 (αρκετά πιο βαρύ, αλλά πιο ελαφρύ από το CS).
-
Kαμιά πηγή ...?
Γιατί η δική μου δεν έχει paintshop...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Kαμιά πηγή ...?Γιατί η δική μου δεν έχει paintshop...
αυτη σου κανει?? http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1507
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kαμιά πηγή ...?
Γιατί η δική μου δεν έχει paintshop...
αυτη σου κανει?? http://softex.meganet.lt/news.php?readmore=1507
πτοοοουυ...τώρα την είδα. Ιδιες πηγές έχουμε...
104ΜΒ much much better than 329MB...!
την retail κατεβάζω. Δουλεύει το 'registration' με αυτή ε?
-
Κόψε το με το firewall οπωσδήποτε.
-
δεν ξερω αν δουλευει, παντως οτι εχω κατεβασει απο εκει δουλευει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κόψε το με το firewall οπωσδήποτε.γιατι?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κόψε το με το firewall οπωσδήποτε.ε?
-
Η Corel (όπως και η Adobe) έχουν βάλει σύστημα που ειδοποιεί για τις σπασμένες εκδόσεις με γνωστά S/N. Πριν κανα χρόνο η δεύτερη έστειλε εξώδικα σε μερικές χιλιάδες χρήστες στις ΗΠΑ και αλλού βρίσκοντας τα στοιχεία τους από την IP τους.
Παρατηρήστε ότι μόλις γίνει η εγκατάσταση το πρόγραμμα προσπαθεί να συνδεθεί με κάποιον server. Αυτό για να κάνει update, αλλά δεν γράφει πουθενά ότι δεν στέλνονται προσωπικά στοιχεία. -
manosk
εννοείται ότι δεν αφήνουμε σπασμένη έκδοση να συνδεθεί για update. NOMOΣ.-
-
Ωχ... Αν ήταν έτσι με όλα τα προγράμματα, τότε θα έπρεπε να μου έχουν στείλει καμιά 20αρια εξώδικα μέχρι τώρα...
-
Μόνο;
-
Σάββα, αν το προορίζεις για το παλιο laptop, κατέβασε την έκδοση 7 του PSP, αλλιώς είτε την 9 (την τελευταία sjareware) είτε την 10 (που την έχει πια η Corel, και την ονομάζει έκδοση Χ).
Και όπως είπε πολύ σωστά ο Μάνος, μόλις το εγκαταστήσεις και σου πει το Kerio ότι πάει να συνδεθεί, κόφτο (και φτιάξε και rule να το κόβει πάντα)... αν φυσικά μιλάμε για την έκδοση 10. Για τις παλαιότερες, no prob!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μόνο;Και πολλά λέω...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Η Corel (όπως και η Adobe) έχουν βάλει σύστημα που ειδοποιεί για τις σπασμένες εκδόσεις με γνωστά S/N. Πριν κανα χρόνο η δεύτερη έστειλε εξώδικα σε μερικές χιλιάδες χρήστες στις ΗΠΑ και αλλού βρίσκοντας τα στοιχεία τους από την IP τους.
Παρατηρήστε ότι μόλις γίνει η εγκατάσταση το πρόγραμμα προσπαθεί να συνδεθεί με κάποιον server. Αυτό για να κάνει update, αλλά δεν γράφει πουθενά ότι δεν στέλνονται προσωπικά στοιχεία.Σε κάποιες 'οδηγίες' άλλωστε που κυκλοφορούν μαζί με κάτι περίεργα νουμεράκια -να δεις πως τα λένε - στα προγράμματα της Adobe σου λένε -οι καλές οδηγίες- να... αποδυνδέεσαι από το νετ κατά την εγκατάσταση
κι οι αναβαθμίσεις κατά τον ίδιο τρόπο, κατεβάζεις το update και το εγκαθιστάς με το ethernet να κρέμεται
φυσικά υπάρχουν και προγράμματα που ελέγχουν οτιδήποτε εξερχόμενο
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Σάββα, αν το προορίζεις για το παλιο laptop, κατέβασε την έκδοση 7 του PSP, αλλιώς είτε την 9 (την τελευταία sjareware) είτε την 10 (που την έχει πια η Corel, και την ονομάζει έκδοση Χ).Και όπως είπε πολύ σωστά ο Μάνος, μόλις το εγκαταστήσεις και σου πει το Kerio ότι πάει να συνδεθεί, κόφτο (και φτιάξε και rule να το κόβει πάντα)... αν φυσικά μιλάμε για την έκδοση 10. Για τις παλαιότερες, no prob!
Xάρη έχω Sygate firewall...εδώ και αρκετό διάστημα πλέον.
Ναι στο παλαιούρα το laptop θα εγκατασταθεί. Κατεβάζω την 10. Παλαιότερες δεν βρήκα.
-
http://www.uv.tietgen.dk/Staff/Mlha/Download/WIN/#JASC
(βρες αλλού κανένα κρακ, είναι εύκολο).
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#6]