-
Hey guys and gals
Μπορεί κάποιος να μου πει που βρισκόμαστε από πλευράς μεταγραφών στις ομάδες.
Απ' ότι καταλαβαίνω γίνεται ένας χαμός, που έχει τρελάνει την Ευρώπη, εν όψει του F4, του χρόνου στην Αθήνα. Σωστά; -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Hey guys and galsΜπορεί κάποιος να μου πει που βρισκόμαστε από πλευράς μεταγραφών στις ομάδες.
Απ' ότι καταλαβαίνω γίνεται ένας χαμός, που έχει τρελάνει την Ευρώπη, εν όψει του F4, του χρόνου στην Αθήνα. Σωστά;Μια και είσαι γαύρος να παραβιάσω το πρωτόκολλο που θέλει τους νταμπλούχους πρώτους και να αρχίσω από σας.
**
Πήρατε** ένα σωρό παίχτες (Στακ, Μπουρούση, Πεν, Ντόμερκαντ, Μαζιγιάουσκας) και αναμένεται άλλη μια μεταγραφή '3αριού'.Δίωξατε : Εντνι, Ζουκάουσκας,Λιουις,Αργυρόπουλο,Χατζή,Αγαδάκο και μάλλον ο Σεϊμπούτις πάει Μαρούσι.
Ο Παναθηναϊκός **έδιωξε ** Φέμερλινγκ, Καλαϊτζή, Λάκοβιτς, Σπανούλη και πήρε Ντικούδη, Γιαβτόκας,Σισκάουσκας και θα πάρει άλλους δύο περιφερειακούς . Διάφορα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι : Μπλάκνεϊ, Κυρίτση, Σάλομον,Τρίπκοβιτς,Μπετσίροβιτς και λένε ότι μπορεί να γίνει κρούση και σε κανένα Αμερικάνο που περισσεύει από κάποιο 'σάλαρι καπ'.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Ομπράντοβιτς είναι δυνατό να πάρει αραπά play maker,με το Μπλάκνεϊ να αποτελεί μάλλον ειδική περίπτωση.
Ο Μπελινέλι ο οποίος 'ακούστηκε' σήμερα, είναι μάλλον ...κουβέντα να γίνεται, επειδή έχει και ψηλό συμβόλαιο και επίσης υψηλό 'μπάι άουτ'Ο Αρης δεν έχει οκληρώσει ακόμα αλλά έδιωξε : Στακ, Πάντιους, Μπούερ και πήρε Σεραπίνας, Καλαϊτζή, έναν πιτσιρικά που δε θυμάμαι και τον ψηλό του Γυμναστικού τον Μάσεϊ.
Η ΑΕΚ μάλλον θα το κλείσει το μαγαζί , έτσι όπως την έχει καταντήσει ο Φιλίππου, ενώ ο ΠΑΟΚ μέχρι στιγμής έχει πάρει τον...Πρέλεβιτς.
Για τη Μπαμπεργκ, δεν ξέρω
-
Να προσθεσω οτι ο Ολυμπιακος θα παρει πιθανοτατα 2 ακομα παικτες (εκτος από το τριαρι και εναν ξενο πλειμεικερ μονο για την ευρωλιγκα). Ακομη οτι από φετος ο Χαρισης θα παιζει ΚΑΙ στο ελληνικο πρωταθλημα (αισθητη η απουσια του περσι)
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
[Ο Αρης δεν έχει οκληρώσει ακόμα αλλά έδιωξε : Στακ, Πάντιους, Μπούερ και πήρε Σεραπίνας, Καλαϊτζή, έναν πιτσιρικά που δε θυμάμαι και τον ψηλό του Γυμναστικού τον Μάσεϊ.Επειδή είσαι λίγο αδιάβαστος συμπληρώνω:
Έχουν φύγει Στακ, Πάντιους, Μπούερ, Καμπερίδης, Πέτροβιτς, Κουλ(ή Γκργκούρεβιτς)
Έχουν έρθει: Καλαϊτζής, Παντελιάδης, Τσαλδάρης, Σεραπίνας, Γιανούλης, Μάσει.
Έχει συμφωνήσει άλλα δεν έχει ανακοινωθεί ο Φλέτσερ, και θα έρθουν ακόμη, ένας αμερικανός 2-3 (σίγουρα) και ίσως ένας Έλληνας στην ίδια θέση (Χατζής ή Κόμματος;). -
Αλλος ένα στα υπόψη, Eddie Hause,με 16,7 φέτος Μ.Ο και 'carrer high' φέτος με τη Γιούτα 31π
-
Aποστόλη επειδή ακούγετει το ονομα του Κυρίτση έντονα,για ρίξε καμια ανάλυση περι του παίκτου...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Aποστόλη επειδή ακούγετει το ονομα του Κυρίτση έντονα,για ρίξε καμια ανάλυση περι του παίκτου...για παο?
-
για ΠΑΟ
-
δε σωζεται η περιφερεια απο αυτον...
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Aποστόλη επειδή ακούγετει το ονομα του Κυρίτση έντονα,για ρίξε καμια ανάλυση περι του παίκτου...Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες μας
Από Λάκοβιτς-Σπανούλη σε...Κυρίτση;Προσωπικά πιστεύω ότι δεν έχει τίποτα που θα του επιτρέψει να σταδιοδρομήσει σε μια μεγάλη ομάδα, εκτός ίσως από μια κάποια ταχύτητα και ευελιξία.
Μη παραμυθιάζεσαι με τους 17 πόντους χθες με την Εθνική. Πρώτον δίότι παίζαμε με ...μπυραρία και δεύτερον-χωρίς να έχω δει το ματς-είμαι σχεδόν σίγουρος ότι οι πόντοι βγήκαν από αιφνιδιασμούς, μετά από άμυνα-τανάλια.
Ξέχνα τον -
ok...(ξέχνα ότι το είπα)
-
Λοιπόν, αρκετα μεταγραφικά είχαμε σήμερα.
Ο Πανιώνιος πήρε τους Ντραγκόλιοβίτς και Τόμοβιτς και όλα δείχνουν ότι οι Οικονόμου και Ηλιάδης δεν θα συνεχίσουν στην ομάδα, παρότι αμφότεροι έχουν συμβόλαιο. Ο Ηλιάδης επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον Άρη, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν ενδιαφέρεται ακόμα (ελπίζω να ενδιαφέρεται).
Ο Πανιώνιος είναι και η μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στον Χατζή (200.000 ευρώ).Άρης και Χαριτόπουλος χώρισαν και ο μικρός κατευθύνεται μάλλον προς ΑΕΚ, οι οποία πήρε τους δύο Νικολαΐδηδες (Σωτήρη και Προδρομο) και κατέθεσε προταση στον Διαμαντόπουλο.
Ο Πανελλήνιος πήρε Αργυρόπουλο και Πέτρουλα και αύριο ή μεθαύριο ανακοινώνει και τον Πελεκάνο.
Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει ..... τον Πρέλεβιτς. Μόνο!
Στους ποιο μικρούς είχαμε επίσης κάτι μεταγραφές άλλα δεν γνωρίζω.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Ο Ηλιάδης επιθυμεί διακαώς να επιστρέψει στον Άρη, ο οποίος είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, αλλά δεν ξέρουμε αν ενδιαφέρεται ακόμα (ελπίζω να ενδιαφέρεται).
Ο Πανιώνιος είναι και η μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση στον Χατζή (200.000 ευρώ).Άρης και Χαριτόπουλος χώρισαν και ο μικρός κατευθύνεται μάλλον προς ΑΕΚ, οι οποία πήρε τους δύο Νικολαΐδηδες (Σωτήρη και Προδρομο) και κατέθεσε προταση στον Διαμαντόπουλο.
Για τον Ηλιάδη γιατί δεν ακούστηκε τίποτε αλήθεια; Κι εγώ θυμάμαι ότι τον θέλαμε. Κι αν υπάρξει δίλημμα τον προτιμώ από τον Χατζή.
Για τον Χαριτόπουλο κρίμα. Να μην επαναλάβω τη θεωρία για τη συνέχεια της ομάδας και ότι θα πρέπει να στελεχώνεται ΚΑΙ με παίκτες που αναδυκνείονται μέσω αυτής. Ίσως, βέβαια, πραγματικά να μη χωρούσε.
Πάντως η ομάδα δείχνει σιγά-σιγά να σχηματίζεται. Αν έρθουν να προστεθούν ποιοτικοί ξένοι εγώ είμαι αισιόδοξος. Κάτω από το καλάθι ίσως η φυγή του Στακ να βγει μέχρι και σε καλό. Φαίνεται να είμαστε πιο δυνατοί, τουλάχιστον στα ριμπάουντ. Ανακοινώσαμε και τον Φλέτσερ (ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση με τους αποδοτικότατους λευκούς αμερικάνους ψηλούς).
Εγώ πιστεύω ρεαλιστικός στόχος είναι 3η θέση στην Ελλάδα (όχι με την ψυχή στο στόμα), άρα πάλι Ευρωλίγκα και πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας (αυτό πιο δύσκολο, αλλά εφικτό).
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειπαμε ο γαυρος ειναι ΜΕΤΑ το μπασκετακι
Αυτό κάνω πως δεν το διάβασα...
Άντε πες τα, για να μην του τα λέω εγώ. Ο νέος αυτός δεν είναι γαύρος διότι:
1ον) Ξέρει/ασχολείται με το μπασκετ πράγμα ιδιαιτέρως σπάνιο για γαύρο.
2ον) Δε χωνεύει τον Ιωαννίδη.
3ον) Πιστεύει, όπως και καθε normal άνθρωπος, ότι ο Τόμιτς ποτέ δεν υπήρξε μπασκετμπολίστας.
4ον) Συμπαθεί το Γιαννάκη και τον θέλει προπονητή.
Αν θέλουμε να του βρούμε ντε και καλά ένα κουσούρι, αυτό είναι ότι δε χωνεύει τον Ομπράντοβιτς.
Και τωρα σε ρωτάω εγώ : Είναι αυτό status γαύρου;; και απαντάω : 'Οχι' (σαν της 28ης)
Συμπέρασμα : Ο νέος αυτός έχει...χάσει το δρόμο του. Αλλά επειδή είναι νέος και πεισματάρης, απλώς δυσκολεύεται να το δεχθεί:iconcool:
-
Στον παλιο ρεεεεεεεεε
Ο νεος αυτος μεγαλωσε στο Παπαστρατειο και ειδε λαιβ πενταδα Τζ.Μανιατη, Αλ.Χριστοδουλου, Καρκαμπαση, Παναγιωτοπουλου, Παραγιού (δε θα το συνιστουσα σα θεαμα ) Ειδε τα μπουνιδια του Σκαρι στο Γιατζογλου , τον.... Γκλεν Μπλεκγουελ και τον Τοντ Μιτσελ , ειδε τους 42 ποντους του Αργυρη Καμπουρη στον 'Ταφο του Ινδου' το '87
Ο νεος ηταν απεξω στην παρουσιαση του Ιωααννιδη το '91 (και του αναγνωριζω οτι αλλαξε την ιστορια - αλλο που μετα τα διελυσε ολα)
Ο νεος ηταν παρων σε 40αρες του Ζαρκο στη Γλυφαδα σ' επικες νικες οπως το 82-87 το '94 στο Τρεβιζο, το 67-68 επι της πανισχυρης Ρεαλ το '95 στη Μαδριτη, την χαλαροτερη επικρατηση σε τελικο Ευρωλιγκας το '97 (πριν την προπερσινη της μακαμπι), τις παραστασεις του Εντι, την κυριαρχια του Ροι, τα χορευτικα του Ριβερς (ασε τα εντος των τοιχων, που δεν αναφερω)
Ο νεος ξερει οτι ο Γιαννακης κι ο Γκαλης ανηκουν σε ολους τους Ελληνες (αντε λιγο παραπανω στους Αρειανους) και ΔΕ θα μπορουσε να μην τους εχει ψηλα
Ο νεος γνωρισε σ' αυτη τη διαδρομη κι αλλους τετοιους γαβρους κι ανακαλυψε οτι σε ποσοστα μετα τους Αρειανους ο θρυλος ειναι η πιο φιλομπασκετικη ομαδα (γιατι σε απολυτα νουμερα εννοειται πως ειναι πρωτος ), αλλο που οι καφροι παντα θα χαλανε την εικονα των πολλων αληθινων φιλων ολυμπιακομπασκετακηδων (και γι' αυτο σιχαινεται τους καφρους περισσοτερο κι απο οτι εσυ ).......
Ο νεος μελετησε αυτη την ιστορια ΟΛΩΝ των ομαδων για να παρει την αποφαση να ειναι μ' αυτη και αυτο πως να το κανουμε δινει μια αξια στην επιλογη του
Ο νεος λυπαται για την καταντια μετα το '97 (που αν τον γνωριζες τοτε θα σου εξηγουσε οτι την ειχε προβλεψει) αλλα επειδη 'παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα 'ναι' σε διαβεβαιωνει οτι οι καιροι αυτοι περασανε και the best is yet to come
Ε, δε θα μπορουσε αυτος ο νεος να ειναι με αλλη ομαδα..... Δε νομιζεις;
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
:ysterical:Ο νεος μελετησε αυτη την ιστορια ΟΛΩΝ των ομαδων για να παρει την αποφαση να ειναι μ' αυτη και αυτο πως να το κανουμε δινει μια αξια στην επιλογη του
Εδω μας τα χαλας ρε Asimov ειναι δυνατον να κανεις επιλογη ομαδας με αξιοκρατικα κριτιρια... (αν και λες οτι δινει αξια στην επιλογη δεν την δικαιολογει τεσπα...)
Παρολαυτα με πορωσες...παω να βγαλω τη φανελα του Ζαρκο απο τη ντουλαπα ...
Θρυλε θεε μου...ολυμπιακε μου...Υ.Γ.Ασε τον ταξιδιωτη στον πονο του απο του χρονου φερνουμε τσαγεριαρες...
-
Ο χρήστης gto250swb έγραψε:
:ysterical:
Ο νεος μελετησε αυτη την ιστορια ΟΛΩΝ των ομαδων για να παρει την αποφαση να ειναι μ' αυτη και αυτο πως να το κανουμε δινει μια αξια στην επιλογη του
Εδω μας τα χαλας ρε Asimov ειναι δυνατον να κανεις επιλογη ομαδας με αξιοκρατικα κριτιρια... (αν και λες οτι δινει αξια στην επιλογη δεν την δικαιολογει τεσπα...)
Παρολαυτα με πορωσες...παω να βγαλω τη φανελα του Ζαρκο απο τη ντουλαπα ...
Θρυλε θεε μου...ολυμπιακε μου...Υ.Γ.Ασε τον ταξιδιωτη στον πονο του απο του χρονου φερνουμε τσαγεριαρες...
Δικος μας, ε?
(μην το πεις στον TRAVELLER , αλλα) ναι ημουν Ολυμπιακος απο τα μικρατα μου, πριν διαβασω Ας πουμε πως την εποχη της αμφισβητησης (...) η αδοκιμη αυτη ορθολογικοποιηση ητανε ενας λογος να μην εγκαταλειψω....
Σου κανει?
Μπαααααα
χαιρομαι παντως που εισαι συναγωνιστης, να σε βλεπουμε συχνοτερα στο τοπικ
-
'Πορώθηκα ' ο ένας 'και πάω να βγάλω τη φανέλα του Ζάρκο', 'τα καλύτερα, δεν έχουν έρθει ακόμα' ο άλλος...
Ολόκληρος πρωθυπουργός σας φωνάζει 'σεμνότης και ταπεινοτης'...το βιολί σας εσείς
Για να δούμε, ποιος θα'κλαίει'** (πάλι) **του χρόνου το Μάη...για να δούμε...
-
Ο χρήστης staavros έγραψε:
Για τον Ηλιάδη γιατί δεν ακούστηκε τίποτε αλήθεια; Κι εγώ θυμάμαι ότι τον θέλαμε. Κι αν υπάρξει δίλημμα τον προτιμώ από τον Χατζή.Για τον Χαριτόπουλο κρίμα. Να μην επαναλάβω τη θεωρία για τη συνέχεια της ομάδας και ότι θα πρέπει να στελεχώνεται ΚΑΙ με παίκτες που αναδυκνείονται μέσω αυτής. Ίσως, βέβαια, πραγματικά να μη χωρούσε.
Πάντως η ομάδα δείχνει σιγά-σιγά να σχηματίζεται. Αν έρθουν να προστεθούν ποιοτικοί ξένοι εγώ είμαι αισιόδοξος. Κάτω από το καλάθι ίσως η φυγή του Στακ να βγει μέχρι και σε καλό. Φαίνεται να είμαστε πιο δυνατοί, τουλάχιστον στα ριμπάουντ. Ανακοινώσαμε και τον Φλέτσερ (ελπίζω να συνεχιστεί η παράδοση με τους αποδοτικότατους λευκούς αμερικάνους ψηλούς).
Εγώ πιστεύω ρεαλιστικός στόχος είναι 3η θέση στην Ελλάδα (όχι με την ψυχή στο στόμα), άρα πάλι Ευρωλίγκα και πρόκριση στους 16 της Ευρωλίγκας (αυτό πιο δύσκολο, αλλά εφικτό).
Για Ηλιάδη: Το συμβόλαιο του με τον Πανιώνιο θα λυθεί σίγουρα και ο εκπρόσωπός του ήταν σήμερα το βράδυ στα γραφεία της ΚΑΕ. Μάλλον θα τον πάρουμε, επιθυμία υπάρχει και από τις δύο πλευρές, δεν νομίζω να χαλάσει στο οικονομικό.
Για Χαριτόπουλο: Του προτάθηκε μείωση αποδοχών, έβλεπε ότι και πάλι δεν θα έχει ικανοποιητικό χρόνο συμμετοχής και θέλει να πάει κάπου οπού θα παίζει. Λέγεται ότι θέλουν να προωθήσουν τον Καραδολάμη σαν 5ο ψηλό.
Ο στόχος που λες είναι και ο επίσημος, μπορεί να επιτευχθεί, αλλά δεν τρελένομαι κιόλας. Περίμενα κάτι παραπάνω.
Και έχει σημασία για μένα το πως βγαίνεις τρίτος. Γιατι εμείς βγαίνουμε ελλείψει αντιπάλου.Η φυγή του Στακ αποκλείεται να μας βγει σε καλό, γιατί πολύ απλά είναι καλύτερος παίχτης και από τους 4 ψηλούς που έχουμε.
Ο ένας ξένος έχει ήδη αποκτηθεί, απομένει ένας αμερικανός δυάρι. Και ο μόνος που θα μπορούσε να με κανει αισιόδοξο ανακοινώθηκε σήμερα από την Φενερμπαχτσέ (Ουίλι Σόλομον).
Μετριότητα και του χρόνου και στην Ευρωλίγκα το μόνο που μπορεί να μας γλυτώσει είναι το Αλεξάνδρειο.Για να μην γκρινιάζω μόνο όμως, να πω οτί απλά κάνουμε μικρά σταθερά βήματα (και όχι τα εγκλήματα του παρελθόντος). Ίσως είναι καλύτερα έτσι.
Ούτως ή άλλως λεφτά δεν υπάρχουν. -
ripper
Συμφωνω σε οσα λες. Το κυριοτερο σας προβλημα, ομως, ειναι ο προπονητης....
TRAV
(σε βλεπω λιγο αγχωμενο παντως )
Αυριο ερχεται ο Acker. Προκειται για μεγαλο μυστηριο καθως μονο οι μυστες του αμερικανικου μπασκετ (NCAA) τον εχουν δει να παιζει... Τα ποσοστα του στο πανεπιστημιο, παντως, ηταν εξαιρετικα:SEASON MIN PTS REB AST TO A/T STL BLK PF FG% FT% 3P% PPS
2002-2003 33.3 13.0 5.0 3.3 2.7 1.20 1.4 .4 1.6 .476 .814 .426 1.35
2003-2004 32.4 13.6 5.3 3.8 2.5 1.54 1.8 .4 2.2 .450 .794 .368 1.28
2004-2005 37.2 16.6 6.5 3.7 2.6 1.39 1.3 .5 1.9 .450 .858 .431 1.27Στους Πιστονς δε βρηκε χωρο ελεω πρωταθλητισμου και κλεισμενων θεσεων. Για να επιμενει τοσο πολυ το τεχνικο επιτελειο (οχι μονο το δικο μας αλλα και της Μακαμπι) κατι θα εχουν δει παραπανω..... Θα δειξει.
ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Eκ βαθέων...........