-
Θα γίνεις, εκτός και αν αποφασίσεις και έχεις τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείς μόνο για ανοιχτές διαδρομές!
-
Μόνο για ανοιχτές όχι.. Μακάρι,αλλά δεν...
Τα καύσιμα μου τα πληρώνουν από την εταιρεία βέβαια,αλλά και πάλι με 0,10 λεπτά/χλμ δεν βλέπω να μου φτάνουν...Ειδικά στην αρχή,που θα είμαι και στα χάι μου -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Καλώς ήρθες Doctor!!!
Παιδιά τέτοια να γράφεται για να μου ανεβάζετε την ψυχολογία,γιατί τον Αύγουστο περιμένω το OCTAVIA 5 RS και εκεί που έχουν πάει τα καύσιμα,βλέπω να γίνομαι ο φίλος του βενζινά!!http://users.evtek.fi/~k0101424/Skoda/0-100.1.avi
δες διπλα την καταναλωση κατι ωραια νουμερα
-
Γιατί εμένα μου το διαβάζει σαν τραγούδι (μόνο ήχος);
Τα 0,10 λεπτά/χλμ. είναι το τι σου πληρώνει η εταιρεία;
-
Δεν έχεις το codec για να παίξει σωστά το video, κατέβασε xvid (google for it)...
-
Διόρθωση: απ' ότι ειδα χρειάζεται το Intel Indeo 5 decompressor για το βίντεο...
-
Μετά απο συμβίωση με το Α3 Sportback 2,0 QTfsi για 14 μήνες και 25000 km , η μέση κατανάλωση είναι 10,4 l/ 100 km πάντα 100άρας .
Ταξίδι σε Ε.Ο. , μέχρι 120 = 7,4 , μέχρι 140 = 8,0 , μέχρι 165 = 8,9 , πόλη = 11,0-13,0 .
Ενδεικτικά Γιάννενα - Αθήνα (430 km) σε 3,5 ώρες = 10,2 l /100 km.Οι καταναλώσεις του είναι κατά 15 έως 20 % μικρότερες απο αυτοκίνητα του Group VAG με τον 1,8 Τ στις εκδόσεις 193 - 225 hp , διαφορά διαπιστωμένη συνταξιδεύοντας με φίλους κατόχους τέτοιων ΙΧ .
Όμως η διαφορά μικραίνει , λόγω της διαφοράς τιμής της βενζίνης .Πάντως , οι καταναλώσεις , είναι απο λογικές έως μικρές , θα έλεγα , σε συγκριση με τον κυβισμό , την ισχύ , τη ροπή (όλα σε συνδιασμό με 1,5 τόννους βάρος ) αλλά και την ενεργητική ασφάλεια που σου παρέχει !!!
Αποστόλης.
-
Λες ψέμματα κι είσαι εγκάθετος
-
apostolis
Σύμφωνα με τους ειδήμονες των ΦΣΙ ο κινητήρας σου παίρνει άνετα απλή αμόλυβδη. Για δοκίμασε με απλή λοιπόν να δεις πόσο θα σου κάψει. -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γιατί εμένα μου το διαβάζει σαν τραγούδι (μόνο ήχος);Τα 0,10 λεπτά/χλμ. είναι το τι σου πληρώνει η εταιρεία;
Yes sir!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
apostolis
Σύμφωνα με τους ειδήμονες των ΦΣΙ ο κινητήρας σου παίρνει άνετα απλή αμόλυβδη. Για δοκίμασε με απλή λοιπόν να δεις πόσο θα σου κάψει.Άστο καλύτερα ,
οι ...ειδήμονες που αναφέρεις , μπορεί να ξέρουν την θεωρητική πλευρά του θέματος , αλλα στην πράξη .... , πάπαλάΚινητήρας , και turbo μάλιστα , με συμπίεση 10,5 : 1 , με βενζίνη 95 RON (όπως ...λένε οι προδιαγραφές ) δουλεύει σαν ...τρικύλινδρο diesel τρακτέρ , το έχω γευτεί , και πίστεψέ με , ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ
Αποστόλης.
-
lkaaaaarrrr!!! Για δεύρο έξω να σε ρωτήξω κάτι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lkaaaaarrrr!!! Για δεύρο έξω να σε ρωτήξω κάτι. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
apostolis
Σύμφωνα με τους ειδήμονες των ΦΣΙ ο κινητήρας σου παίρνει άνετα απλή αμόλυβδη. Για δοκίμασε με απλή λοιπόν να δεις πόσο θα σου κάψει.Άστο καλύτερα ,
οι ...ειδήμονες που αναφέρεις , μπορεί να ξέρουν την θεωρητική πλευρά του θέματος , αλλα στην πράξη .... , πάπαλάΚινητήρας , και turbo μάλιστα , με συμπίεση 10,5 : 1 , ***με βενζίνη 95 RON ***(όπως ...λένε οι προδιαγραφές ) δουλεύει σαν ...τρικύλινδρο diesel τρακτέρ , το έχω γευτεί , και πίστεψέ με , ΕΧΕΙ ΠΙΚΡΗ ΓΕΥΣΗ
Αποστόλης.
98RON
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lkaaaaarrrr!!! Για δεύρο έξω να σε ρωτήξω κάτι.11 μήνες με 95άρα και ας πει ο spiros αν δουλεύει σαν τρακτέρ
κανένα πρόβλημα με 10,3 μέση
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
lkaaaaarrrr!!! Για δεύρο έξω να σε ρωτήξω κάτι.
11 μήνες με 95άρα και ας πει ο spiros αν δουλεύει σαν τρακτέρ
κανένα πρόβλημα με 10,3 μέση
Μανο, σαν τρακτερ παει οντως!!!
το θεμα ειναι που θα βρω και εγω ενα τετοιο 'τρακτερ'....
-
παντως περα απο την πλακα, δε νομιζω το μοτερ οτι χρειαζεται 98/100. Το θεμα ειναι να βρεις καλη και καθαρη 95αρα. Εαν το καταφερεις αυτο δε πιστευω οτι θα εχει προβλημα. Με μια μικρη επιφυλαξη για τις πολυ ζεστες μερες του καλοκαιριου.
Ειναι σχεδον σιγουρο οτι με 100αρα θα βγαλει περισσοτερα αλογα, αλλα εδω που τα λεμε, τι 195 τι 200 τι 205? Το θεμα ειναι να δουλευει σωστα και βεβαια να μη σου φευγουν 70ε σε καθε γεμισμα.
Γίνεται οικονομική οδήγηση με 2λιτρο TFSi?